Idag är det bättre att tillhöra Ryssland än USA eller EU - men Ukraina bör vara helt oberoende

Sunday, 23 February 2014 11:42

Min älskade far har varit hög NATO-officer, jag var NATO-officer och jag sett hemskheterna vid den tysk-tyska muren under kalla kriget (1945-1991). Det var ingen slump att folk ville rymma från Sovjetväldet, från öst till väst. Ryssland förtryckte inte bara sina egna medborgare utan även alla lydstater som de med extremt våld och tortyr hade införlivat i sitt imperium, som Ronald Reagan med all rätt kallade för ondskans imperium.

Det vi inte fick lära oss var att Wall Street, som har den osynliga makten i USA, hade finansierat och beväpnat Lenin och de andra bolschevikbödlarna. Långt in på 20-talet återbetalade Sovjetunionen Wall-Street-lån till USA och hade en av deras bankirer i styrelsen på den sovjetiska centralbanken. Vi fick inte lära oss att USA hade finansierat och beväpnat Hitler. Det var tyst i våra historieböcker om att Mao och Nord-Korea aldrig hade kunnat få och behålla makten utan USA:s massiva stöd.

Så roten till ondskan har funnits och finns i USA och England, där storbankerna har sina maktcentrum. De vill bygga upp en fascistisk superdiktatur, den Nya Världsordningen, NWO, därför att de kosmiska betingelserna har blivit så gynnsamma för oss människor att det behövs extra åtgärder att hålla oss förtryckta (neutrinerstrålningen från Vintergatans centrum=svart hål förstärks och befriar).

USA gör därför allt att marginalisera alla rivaler, främst Ryssland och Kina, som också är ett ondskans imperium med välbeprövat kommunistdiktatur. Men i Ryssland blev utvecklingen en annan. Efter kommunismens fall lyckades USA sätta sin marionett Boris Jelzin vid makten och bankhuset Rothschild kapade åt sig kontrollen över de ryska naturtillgångarna och hade t.o.m. fräckheten att låta ryssarna betala får rånet. Wall-Street attackerade den ryska rubeln med naken blankning vilket ledde till bankkaos i Ryssland 1998.

Men sedan lyckades delar av det gamla kommunistiska KGB-gänget (idag FSB) runt Vladimir Putin återfå makten (mycket möjligt att han backas upp av tsarfamiljen Romanov). Mot alla odds blev detta befriande för Ryssland. Alla de parasiterande oligarkerna kastades ut eller i fängelset, Ryssland fick kontrollen över sina enorma olje- och gastillgångarna tillbaka och välståndet bland en allt större krets i befolkningen kunde sprida sig. Ryska krafter härskade över Ryssland igen.

Visst, det finns fortfarande fruktansvärd mycket korruption under Putin, domstolarna är ett skämt och kritiska journalister som Anna Politkovskaja mördas på löpande band.

Men det har ändå blivit mycket bättre för många ryssar. Jag brukar kalla Putin för en enögd bland blinda.

I USA mördas också journalister (Michael Hastings t.ex.), USA har blivit en vidrig polisstat med tusentals okända FEMA-koncentrationsläger som väntar. USA har mindre demokrati än Ryssland då man enbart kan rösta på Wall-Street-marionetten Demokrater eller Republikaner. David Icke kallar dem med rätt opposame.

USA:s banksystem är det brottsligaste i hela världen. Inte bara att de bedriver ett pyramidspel (ett fåtal blir superrika PÅ BEKOSTNAD AV RESTEN I SAMHÄLLET) som i alla andra länder, men deras centralbank (FED) är till råga på allt privatägd vilket innebär att de amerikanska skattebetalarna måste betala räntor när deras Federal Reserve tillverkar dollars.

Ännu värre för världen är att US-dollarn har blivit världens ledande valuta sedan det osaliga Bretton-Woods-avtalet från 1944, där de amerikanska deltagarna lurade de andra med kriminella metoder. Genom dollarn har USA kunnat suga ut hela världen i smyg. Ryssland, Kina och Iran är få länder som numera vågar att göra någonting åt detta finansiella maktmonopol, som är kraftigare än alla amerikanska vapen och baser tillsammans.

EU har också utvecklats till en korrupt diktatur. Över 80% av Sveriges lagar görs i Bryssel, inte av EU-parlamentet, utan av EU-kommissionen som inte är vald. EU förslavar sina medlemsstater som Sovjet gjorde med sina vasaller, bara på ett smartare och lömskare sätt: med Euron och ljugande media. Titta hur illa folken i Grekland, Portugal, Spanien mår. Många svälter ihjäl i dessa länder! Feta och självgoda svenskar har ingen aning vilket enormt lidande som pågår i dessa länder. Jämfört med det är det mycket bättre i Ryssland. Därför vill Ungern och andra lämna EU-diktaturen.

Icke medlemsländer som Schweiz blir utsatta för trakasserier från EU när de dristar sig att ha demokratiska folkomröstningar om ett ämne som EU-despoterna har tabubelagt, som invandringen t.ex..

källa: http://www.davidicke.com/headlines/ USA vill sätta stopp för Rysslands transport av gas så att Saudi-Arabien, Kuwait och Qatar kan leverera istället direkt till Europa via Syrien

I Ukraina försökte USA med den orangea revolutionen 2004 få kontrollen över landet. De misslyckades då. Deras marionetter Juschenko och Julia Tymoshenko utmanövrerade sig själva. Parasiten Tymoshenko har roffat åt sig minst lika mycket som den nyss avsatte Janukovitj, vilket var en del av skälen varför hon kastades i fängelset.

Janukovitj blev vald i demokratiska val, men EU bjöd mindre hjälppengar för Ukraina än Ryssland i höstas vilket då blev anledningen att USA och EU tog till våld att störta Janukovitj med odemokratiska medel, närmare bestämd över 5 miljarder dollar, massor med CIA- och BND-agenter samt vapen.

Att EU nu igen lovar pengar till Ukraina är betydligt mera förtryckande än Rysslands hjälp som bl. a. sänkte gaspriserna med en tredjedel. EU vill enbart hjälpa med förslavande krediter. Vi ser ju hur "fint" Grekland fick det efter EU:s pengar"hjälp". Lånen går ju inte till folket utan till bankerna, men räntorna skall bäras av folket.  Prestationerna och jobb till befolkningen dras in. Intressant är att USA och EU finansierar tvättäkta nazister i Ukraina, precis som USA gjorde med Hitler. Västmedia tiger eller skönmålar som DN:s Wolodarski. Alla illdåd är tillåtna, bara USA får öka sin makt.

För Ukraina är det därför bättre att vara slav under Putins Ryssland än under monstermakten USA och EU. Det var ingen slump att Edward Snowden flydde till Ryssland för att få skydd från USA:s yrkesmördare som finns även inom NSA.

Bäst vore det för Ukraina att inte splittras och att bli helt självständig. Att köpa så mycket vapen att kunna trotsa USA/EU och Ryssland har de inte. Men de kunde göra sig oberoende genom en smart bankreform, som den Vita Skolan i Nationalekonomi rekommenderar. När Ukraina förstatligar pengarna men inte bankerna och täcker sin valuta med arbete, då kan de bli mycket snabbt mycket rika och trotsa all ockupation. Att förbjuda privata banker att tillverka digitala pengar genom långivning och återge penningmakten till folket skulle vara en framgångsrik finansrevolution med enkla lagändringar, som verkligen skulle befria Ukraina. Men varken Ryssland, EU eller USA skulle tillåta en sådan penningbefrielse. Stackars Ukraina......

Så idag har det blivit ett nytt kallt krig men med omvända förtecken: det är bättre att stå under Rysslands "beskydd" än USA:s eller EU:s. För Sverige finns det enbart två slutsatser att dra:

1. rusta upp försvaret och

2. inför en bankreform där pengar förstatligas och backas upp med arbete!

--------

Se även på White TV: NATO:s Stay Behind krypskyttar mördade på Maidan: Fuck the NATO!;

EU:s och Israels trupper i Ukraina före Putins; nya bevis att EU betalade "revolutionen;

DN, Aftonbladet och politiker som Bildt medansvariga för Kalla krigets utbrott;

Carl Bildt stöder brottslingarna i Ukraina;

USA och Soros bakom upproret i Ukraina;

Ukraina skall bli ny USA/EU slav;

Hur Rothschild stal den ryska oljan och gas;

Den gigantiska Rothschild-konspirationen bakom Federal Reserve;

Frankrikes president de Gaulle varnade för dollarpyramidspelet;

Starjournalist Michael Hastings mördades av USA;

 

 

You must be logged in to comment.