Hur Rothschild stal den ryska oljan och gas

Wednesday, 08 May 2013 21:40

Superbrottslingen och Rothschildmarionett Khodorkovsky

Våra kvalitetsmedia har aldrig berättat för oss hur bankhuset Rothschild stal den ryska oljan och gas efter att Sovjetunionen föll 1991. Jelzin var deras marionett, så är även George Soros och Mikhail Khodorkovsky, som borde ha kastats i fängelse långt innan han hamnade där, tack vare Putins modiga ingripande.

Filmen presenterar hårresande fakta som vi aldrig fått höra.

2021 avslöjas att det kryllade av CIA-pack runt Jelzin. Viktiga utnämningar fick godkännas av USA innan Jelzin gick ut med dem.

"Nyligen hävdade dessutom Alexander Rutskoy, som var vicepresident under Jeltsin fram till 1993, att det var tolv CIA-agenter som arbetade fram den så kallade Yeltsin-Gaidar-reformen, som kastade Ryssland ut i superkapitalism från att ha haft ett slutet planekonomiskt system. Den chockartade reformen skapade både fattigdom och arbetslöshet, medan ett fåtal oligarker kunde ta den ekonomisk makten i landet och skapa ett enormt personligt välstånd på folkets bekostnad.

Rutskov ska också vid fler än ett tillfälle ha tjuvlyssnat när Jeltsin hade hemliga samtal med personer med ”utländsk brytning”. rapporterar Nordfront. Resten av svensk media tiger då de kontrolleras av västliga underrättelsetjänster.

 

You must be logged in to comment.