Viewing all articles in Historieförfalskning

I den globala eliten är alla pedofiler säger FN-expert

Sunday, 28 May 2023 12:02

Oftast får man bara göra karriär i Reptiloidernas maktpyramid när man liknar dem: är satanist och pedofil! Dessutom är man lätt utpressningsbar:

 

 

Viktig info om Reptiloidernas stundande maktförlust från svenska Izabela

Tuesday, 23 May 2023 22:58

Källa

Tack vare Yrsa Häggström snubblade jag över mediet Izabela från Sverige. Hon är mycket duktig att spå om saker. Inget medium kan förutsäga allt till 100%, men de duktigaste kan ligga runt 70% i alla fall. Jag tittade på äldre prognoser ifrån henne och de var till ca 70% korrekta.

Jag har varit i kontakt med många medialt begåvade människor under mitt liv, mest kvinnor. De i Estland och Tyskland var bäst, en från Finland också. De från Sverige var alla en besvikelse, negativt kontrollerade. Så det är en sensation att Izabela är så duktig och från Sverige!

Hon tar inte heller betald för personlig rådgivning. Hon överlåter det till kunden hur mycket den vill donera. Så gör de bästa medier. Ju högre de kräver betald ju sämre är de.

Izabela har också helt rätt i att vara mycket försiktig med channeling, då denna kontaktmetod lätt kan kapas åt av demoniska och andra negativa krafter. Simon Parkes har ofta varnat inför detta. Men den extremt känsliga och farliga informationen hon ger oss om Reptiloiderna är korrekt. Hur snabbt vi kommer att befrias av dem är dock svårt att sia om. Ni bör titta på hennes film om Solar Flares också i samband med detta extremt viktiga befrielse ämne.

Tack Izabela för att du finns och hjälper oss så bra! Det vore praktiskt om du kunde ladda upp dina filmer på SwebbTube också. Där censureras betydligt mindre än på YT.

 

https://youtu.be/BA8DGokcz2Q

 

https://youtu.be/Q12di5yEi-M

 

https://youtu.be/aJs-EQJreH4

 

 

US whistleblower Lt Scott Bennett och från FBI är riktigt vassa!

Tuesday, 23 May 2023 18:40

Tack vare Swebbtube hittade jag det här viktiga inslaget om USA:s illdåd:

 

 

Joe och Hunter Biden landsförrädare, mutad av Kina, whistleblower försvunna, hotad av Vita huset och FBI

Saturday, 20 May 2023 04:29

Att Joe och sonen Hunter Biden blivit mutat av främst Kina men även Ryssland och Ukraina är inget nytt. Däremot är det nytt att den korrupta amerikanska Kongressen efter att Trumps parti vunnit makten tillbaka där efter det historiska valfusket 2020 nu belyser mutfrågan och att det därmed kommer fram att talrika whistleblower om denna skandal har försvunnit och blivit hotade av Vita huset och det extremt kriminella FBI. Denna butik borde stängas!

 

Se även på WTV:

Nu erkänner fulmedia att Hunter Bidens laptop skandaler inte var ryska fakenews Upd 27.3.22 Biden tog biovapen till Ukraina;

2,000 Mules US-dokumentär om Demokraternas historiska valfusk mot Trump och USA november 2020;

 

 

Första icke-reptiloida kröning i det pedofila engelska Kungahuset

Saturday, 06 May 2023 13:53

Reptiloiderna har härskat över fängelseplaneten jorden sedan minst 250000 år. Då de ser fula och skräckinjagande ut och dessutom stinker för våra näsor har de med grymma genetiska försök avlat fram blandningar mellan Reptiloiderna och homo sapiens. Tanken är att gömma de mäktiga Reptos inför oss. När hybriderna har ca 50% Reptogener och resten homo sapiens kallas de Anunnaki, i bibeln Nefilim. Med en sådan kropp kan de med vilja byta från människokropp till Reptilkropp. Ett känd exemplar av denna förmåga var den engelska satanisten och drottningen Elizabeth II (a lizards birth), modern till dagens kung Charles III.

Kungar har alltid haft påbudet att gifta sig med en annan kunglighet för att behålla splitten 50% Reptogener, 50% människor ren. Därför gifter sig kungligheter ofta med sina kusiner, vilket lätt kan leda till inavel. Ju lägre adelstitel desto färre Reptilgener. Med hjälp av dessa hybridanunnaki har de äkta Reptos alltid styrd vår planet i smyg.

Problemet för dem var att kungligheterna ofta inte var nöjda med sina av högre Reptomakt utvalda makar. Därför vänsterprasslade de flesta kungligheter, t ex den nyss bortgångna engelska drottningen. Den idag krönade kungen Charles den III har inte prins Philip (han var kroppsbytande Reptiloid) som far, som det officiellt påstås, utan en okänd man med betydligt mindre Reptogener. Därför var Charles inte så högt ansett av det brittiska kungahuset.

När den shapeshiftande drottning Elizabeth II dog i början av 2017 fick hon återupplivas av Dracoreptilierna för att undvika den ur Reptoperspektiv genetisk mindervärdige prins Charles som tronföljare. Att han trots allt krönades idag är jämförelsevis bra för England och världen. Det hedrar honom att han varit sin stora kärlek Camilla trogen trots att hon är borgerlig. Att kung Charles på sin senaste Tysklandsresa hedrade de hundratusentals tyska kvinnor och barn som brändes levande i Dresden, Hamburg och andra storstäder av massmördarna Churchill och bomber-Harris visar också att han har större kvaliteter än sin mor.

källa

Problemet för Charles är dock att han umgicks flitigt och nära med den ökände pedofilen Jimmy Savile (se ovan), som redan 1990 hade adlats av modern Elizabeth, och som Charles även bad att medla under skillsmässan från Lady Di. Hans bror prins Andrew blev pedofilanklagad i samband med Jeffrey Epstein härvan och fick därför inte visa sig från balkongen på Buckingham Palace idag.

Hans bortgångna mor Elisabeth var satanist som har setts av många att främja pedofilattacker mot barn, som ofta torterades till döds. Därför fanns många pedofiler och deras offer på kröningsceremonin idag.

Att de engelska kungarna sätts på sin tron av GUDs nåd är total nonsens. Tvärtom, det är djävulen som med sina reptiloida handlangare sätter sina Anunnaki på engelska tronen. Charles blev dock första undantaget idag!

Bara det är värt att fira!

Intressant var också att se den underbara gamla kronan. Dess spetsar på ringen som sitter på huvudet har inte bara vackra smycken utan är dolda radioantenner, för primitiv radiokommunikation redan sedan antiken. Templer och kyrkor fick därför mycket noggrant byggas som högtalare för detta hemliga radiosystem. Vi fick höra idag i Westminster Abbey hur fint de mänskliga rösterna fick resonans inne i kyrkan. Det krävdes för dessa byggen duktiga murare och sådana som kunde hemlighålla detta. Där har vi frimurarnas rötter enligt fysikprofessorn Konstantin Meyl.

Hela kröningsceremonin idag var mycket välordnad, fint och vackert! Det tackar vi för. Mindre bra var att det extremt rika engelska kungahuset inte betalade festligheterna själva trots den enorma fattigdomen som spridit sig över England. Typiskt för det negativa BBC var också att världens finaste kungafamilj, som inte är satanister och pedofiler tack vare många tyska prinsessor, vår svenska, aldrig kom in i kamerornas fokus, trots att de satt längst fram. De har helt enkelt för litet Reptogener.

Simon Parkes kommentar dagens kröning. Han har varit min bästa källa till Reptoinfo. Tyvärr har de lyckats torrlägga källan nästan helt ....

 

P.S.: För mig var det trevligt att se en av mina tidigare inkarnationer hänga på central plats i Westminster Abbey .....

 

Tysk film om Charles' hemskheter: https://m.kla.tv/25947

 

Se även på WTV:

Polisbilar kör barn till engelska kungahuset för satanistiska våldtäkter, tortur och slakt för adrenochrome, Klaus Schwab pedofil anklagad;

Engelska drottningen Elisabeth II dog 8 januari 2017 och återuppstod;

Processen att hitta prinsessan Dianas mördare blev riggad av engelska kungahuset;

 

Även tack till SVT för den lyckade programledningen:

https://www.svtplay.se/kroningen-av-kung-charles-iii