Viewing all articles in Reincarnation against racism

Mahsa Amini (22) mördad av Irans sedlighetspolis då hon inte hade huvudduk korrekt på sig

Friday, 16 September 2022 22:38

 

Tyska lögnblaskan Bild rapporterar att Mahsa Amini (22) mördades av den iranska sedlighetspolisen då hon inte hade sitt huvudduk korrekt på sig ute på gatan, den kvinnoförnedrande textilen.

Den extremt kriminella och människoföraktande mullahregimen i Iran installerades vid makten 1979 av CIA för att senare kunna starta tredje världskriget i Mellanöstern. Där ligger planetens största portal till den fjärde dimensionen vilket gör det enkelt för Reptiloiderna och demoner att suga i sig lidandeenergi, s k loosh-energy, från människor för att kunna överleva, då dessa kreaturer inte är i resonans med GUD och därför inte själv har tillgång till den fria orgon-energin som vi människor har.

Därför finns i Mellanöstern världens vidrigaste regimer, inklusive Israel.

Reptiloiderna styr all politik på jorden med Anunnaki-hybriderna, mind control, hemliga sällskap (nuförtiden mest underrättelsetjänster) och penningkontroll.

 

 

WOW! ABBA tillbaka efter 40 år! Tidslös bra musik för själen! Världens bästa band

Friday, 03 September 2021 00:44

Källa

https://www.friatider.se/har-ar-abbas-forsta-nya-latar

"Det låtskrivarduon Björn Ulvaeus, 76, och Benny Andersson, 74, talat om i fem år hände plötsligt. Det svenska popundret Abba ger ut ett helt nytt album – Voyage – med tio låtar den 5 november. De två första låtarna släpptes på torsdagskvällen och kan höras nedan.

"Vi tog en paus på våren 1982 och nu har vi bestämt att det är dags att avsluta den pausen", skriver Abba i ett pressmeddelande.

De två nya singlarna låter påfallande likt Abba när de var som störst. Enligt Agnetha Fältskog, 71, är det Benny Anderssons analoga studio på Skeppsholmen i Stockholm som har använts för inspelningen, och av de två första låtarna att döma har bandet avhållit sig från att använda mer sentida teknik såsom autotune vid produktionen, även om enskilda undantag hörs."

För mig har ABBA hela tiden varit världens bästa band. Deras musik är tidslös och alltid bra för själen. Fantastiskt att dessa fina och vackra röster har kunnat bevaras under 40 år! Trodde inte det var möjligt.

Att lyssna till dessa två nya och mycket berörande låtar är som en tidsresa till Sveriges glanstid! Hoppas detta kan bidra att bygga upp Sverige igen till ett glansland, fri från främmande makt som vill förinta Sverige, fri från den djupa staten som våldtar hela planeten och som har ett extra djävulskt öga på Sverige.

Lyssna även på WTV:

Lena Anderssons låt Säg det med en sång (Björn och Benny) förtryckt då extremt vackert, Melo 1972;

Rysk modern musik mycket vackrare än vår i Väst;

Britney Spears också offer för Musikindustrins 'Mind Control' Program;

Stalinistisk censur i Sverige: Filmhuset diskriminerar Jüri Lina;

Eurovision jury uppenbart under mind control;

Den första filmen nedan fick 2,6 miljoner visningar under de första sju timmarna. Vilken succé! Grattis ABBA! Ni är bäst!

 

https://youtu.be/pAzEY1MfXrQ


https://youtu.be/uHU48c-dtqk

 

https://youtu.be/6i-lN3UpyBU

 

 

Stort och hjärtligt TACK till mer än 150 snälla själar som hjälpte mig, WTV fyller 10 år online

Monday, 15 March 2021 14:23

Jag, Henning Witte, vill härmed även på denna väg tacka så hjärtligt till alla som hjälpte mig att rädda mitt hem från kriminella Skatteverket och KFM. Det var drygt 150 snälla själar som swishade, överförde och lånade. Vilket fint gensvar!

Till råga på allt satt sig Swedbank på ett större lån som jag fick från det europeiska utlandet. De ville ha penningtvättsvar. Det fick de omgående men de fortsatte med nya oförskämda frågor, som var krångliga och tidskrävande att svara på, typiskt sabotagesyfte. Det slutade med att jag fick säga upp lånet och Swedbank skickade tillbaka mina pengar.

Mina och mina, så länge digitala pengar sitter på ett bankkonto, så länge äger banken dina pengar. Först när pengar tas ut som kontanter så äger man dem. Detta är ett viktigt skäl varför bankerna konspirerar mot kontanterna.

Partiet Populisterna (hemsidan saboteras jämt) har i sitt bankreformprogram att bankerna måste hantera kundernas pengar som klientmedel, d v s ha dem på kundens klientmedelskonto där kunden äger pengarna. Då behövs inte den bedrägliga insättningsgarantin, som inte räcker till i en större kris. För några år sedan behövde fyra italienska banker pengar från insättningsgarantin. Då var redan halva fonden tömd ...

I alla fall så lånade jag på ett annat sätt och nu är hela den uppdiktade skulden betald och min älskade stuga räddad.

White TV fyller 10

För tio år sedan gick WTV online efter att hemsidan redan nästan var klart ca ett halvt år innan. Under tiden finslipades en utbetalningslösning med en klient till mig, ett betalinstitut, som redan 2010 hade infört ett Swishsystem. Jag ville dela reklampengar med dem som tipsade och/eller skrev kommentarer på WTV. Då skulle det automatiskt utbetalas i slutet av varje månad hälften av reklampengarna till medlemmarna som hade hjälpt till. Allt gick via datorer.

Men sedan tryckte minst en storbank på MasterCard som hittade på swepskäl att knäcka min klient. Så kollapsade min fina betallösning. Sedan saboterades medlemsfunktionen vilket slutade med att ingen skrev kommentarer.

Utgivningsbevis fick WTV dock inte, då jag vägrade att censurera kommentarerna. Om någon skulle göra fel där, skulle han/hon inte få del av reklampengarna var tanken. Men det räckte inte för den censurfrämjande myndigheten. Min ansökningsavgift fick jag naturligtvis inte heller tillbaka. Partiet Populisterna kräver att systemet med ansvarig utgivare slopas. Det främjar enbart censur. Istället ska varje enskild journalist vara ansvarig för sina publikationer.

2014 var WTV det bästbesökta alternativmediet i Sverige. Då kom det kriminella Skatteverket med en revision som blev mycket dyr och Google, MSB och andra saboterade WTV så kraftfullt att tittarsiffrorna rasade. Sist SKV gjorde en revision var 1999 när jag hade dristat mig att publicera två odetonerade bomber på Estonias skrov.

Två bomber på Estonias skrov som förändrade mitt liv drastiskt sedan 1999 och gav tanken att ha en egen TV-kanal då alla massmedia ljuger i Sverige

Idag är det bara en liten avantgarde som vågar klicka på WTV. Klicksiffrorna förfalskas dessutom till det negativa. För några år sedan ville jag lägga ner WTV då så få tittade. Men när jaga annonserade nedläggningstanken kom dock så mycket positivt gensvar, att jag har fortsatt med att rapportera saker, som även de flesta andra alternativmedia censurerar bort.

Ett klassiskt fall är Anna-fallet. Jag har valsat runt hos de numera ledande alternativmedia för att beveka dem att publicera om Anna-fallet som fick så mycket lögnfokus hos gammelmedia. Men nix. Sorgligt att de flesta alternativmedia inte är fria i Sverige.

 

 

Demoner från 4. dimensionen har mycket makt över många människor, måste sparkas ut

Sunday, 01 December 2019 14:26

Den här videon är en viktig pusselbit för att kunna förstå att hela planeten jorden fjärrstyrs av den 4. dimensionen, som för det mesta är befolkad med negativa varelser. Därför går vi nu direkt rakt in i den 5. dimensionen när jorden tillsammans med oss höjer sitt medvetande. Hur det går till i den fjärde dimensionen vet vi ju redan.

Annat om demonpacket på WTV:

Om demoner och aborterade foster i vacciner;

Psykiatri professor Richard Gallagher bekräftar att demoner kan ta besittning över en människa;

Simon Parkes bekräftar att andar, jinn och demoner finns;

Vad är ett spöke? En astral kropp?

 

 

Om demoner och aborterade foster i vacciner

Friday, 10 May 2019 21:17

källa

Här kommer en bra film från en medarbetare till Alex Jones om demoner som har tagit besittning över en människa, abortfoster i vacciner, att amerikansk jordbruk gödslar med mänskliga likdelar och annat demoniskt elände.

Tack för tipset!

Annat om demoner, som är väldigt vanliga i vår vardag, på WTV:

Psykiatri professor Richard Gallagher bekräftar att demoner kan ta besittning över en människa;

Simon Parkes bekräftar att andar, jinn och demoner finns;

Vad är ett spöke? En astral kropp?