Viewing all articles in Practical conspiracies

American Mind Control - Operation Crimson Mist, om elektroniska US-folkmordet i Rwanda 1994

Thursday, 09 May 2024 01:53

Även WhiteTV, som ligger vid spetsen av mind control forskningen, visste inte att USA ligger bakom folkmordet i Rwanda 1994 med mind control vapen:

Den relevanta delen i filmen nedan börjar från ca 6 minuter till 21:

 

 

Dr. Ana Mihalcea förklarar hur Covid-vacciner självbygger dödliga blodproppar samt nanochips för Cyborgs

Friday, 19 April 2024 07:36

Viktig intervju som Ulf Bittner och Emil Borg har med modiga med Dr Ana Mihalcea från USA. Detta är den moderna mind control teknologin:

 

Se även på WTV:

Declaration of Spiritual Independence against Satan, the Reptilians, Greys, Archons and Dark Artificial Intelligence;

Karen Kingston och Ana Mihalcea förklarar vad en cyborg är, men har inte fattat skalärvågs-galoppen;

 

 

Havanna syndrom del av mind control vapen från ryska GRU, Väst har liknande, därför tystar de ner det också

Monday, 08 April 2024 19:02

Redan i mitten på 1970-talet klagade personal på den amerikanska ambassaden i Moskva över konstiga huvudvärk, yrsel anfall och annan strålnings-tortyr i huvudet. Detta fenomen var någonting nytt. Samtidigt drabbades USA av Sovjets vädervapen som Hurricanes, jord- och sjöbävningar. Eftersom Stalin hade köpt mycket skalärvågsteknologi från Nikola Tesla och dessutom stulit Hitlers radartekniker så var de helt överlägsna på området strålningsvapen. Fenomenet The Manchurian Candidate blev redan under Koreakriget 1950 känt, där amerikanska krigsfångar hade programmerats till fjärrstyrda mördar maskiner i sovjetiska och kinesiska fångläger.
För några år sedan drabbades amerikansk ambassadpersonal i Havanna igen av konstiga och mycket smärtsamma attacker med strålningsvapen mot deras huvud. Därför kallas plågan för Havanna syndrom. GRU har naturligtvis behållit en viss överlägsenhet i sina skalärvågsvapen som de trumfade med redan på tidigt 1950-tal! GRU Unit 29155 pekas ut.
Det hela är en del av den lömska mind control teknologin med vilken underrättelsetjänsterna i Öst och Väst kan läsa och ändra folks tankar samt minnen. Sverige är ett ledande försöksland i världen för direkt hjärnkontroll under ledning av KI och militären, alla under Mossad-kontrol
.
Se även på WTV:
.
.
.
 

Henning Witte intervjuas om mind control, skalärvågor, fri energi, M/S Estonia, Palmemordet och Mossad av Martin Stensö

Sunday, 31 March 2024 07:01

Viktig intervju med WhiteTV:s Henning Witte.

Det var modigt av Martin Stensö att ta upp så känsliga ämnen som mind control och de sedan över 150 år hemlighållna skalärvågorna vilket förfalskar fysik"vetenskapen" extremt. Henning misstänker att Martin därefter fick själv en mind control specialbehandling då han sedan intervjun med Witte aldrig mer gjort en så för den djupa staten farlig genomgång av extremt förtryckta ämnen. Tvärtom, han sprider Estonia-nonsens som abolition vilket skyddar massmördarna. Han även hälsar inte längre på Henning när han går förbi och är negativ mot den modiga läkaren Glenn Dormer. Intervjun är från 2021-11-21.

https://m.youtube.com/watch?v=cdKgJtd1L0g

 

Dessa ämnen brukar även svenska alternativ media tysta ner, vilket visar att de är tyvärr kontrollerad opposition:

Reptiloiderna, UFOs, skalärvågor, eterfältet, mind control, Fri energi, Den Vita Skolan i Nationalekonomi, Wallenbergs Kreugermord, tidsresor.

WhiteTV eller Henning Witte citeras eller nämns aldrig med undantag av Bakom Kulisserna och sällan Newsvoice.

Nya Dagbladet är t o m så oseriös att de skriver om Henning Wittes bankparasitmål mot SEB utan att nämna honom. Han betecknas bara som EU-advokat. Detta trots att chefredaktören känner honom personligen.

 

Update 1.4.24 kl 06:39 i form av kommentar på SwebbTube:

carlb

55 min ago

Tyvärr är Martin Stensö under hård mind control. Min släkting inom MUST gav mig en lista verbalt på namn inom alternativrörelsen som är under mind control och han nämnde bland annat Stensö, Cromsiö, Zazzio, Dammegård, Matikainen.

Reply

Henning Witte

1 hour ago

@carlb

Tack, mycket intressant! Jag har tidigare dragit samma slutsatser. Någon som har makt borde förstöra den tekniska mind control centralen i den underjordiska basen under Karolinska i Solna (vars "renovering" tog så mycket längre tid och blev dyrare). Förmodligen finns något liknande i den Israeliska ambassaden i Stockholm också.

 

Reply

CarlB carlb

40 min ago

@henning Karolinska Institutet har Europas största mind control experimentlabb beläget under jord. Det finns en lika stor i USA. I Stockholm finns även en jättestor i Kista, en ute på Lidingö underjord, en i Rosersberg under Ericssons nya gigantiska ICT center, också underjord.

Allt är under jord, flera våningar underjord. Bergsliknande rum. Min släkting nämnde dessa centraler men det kan så klart finnas fler.

 

Reply

CarlB carlb

34 min ago

@henning Han har också berättat att människor i alternativrörelsen, de som är starka nog att motstå mind control, har blivit bestrålade från strålningsvapen när de hållit tal offentligt. Ingemar Ljungqvist höll ett tal på Södermalm en vecka efter var han död.

 

Reply

Henning Witte

just now

@carlb

Tack, väldigt intressant! En journalist från SVT har berättat för mig ca för 10 år sedan att han hade ett filmuppdrag i den Israeliska ambassaden i Stockholm och råkade komma förbi ett rum där dörren var öppen. Där fanns massor med bildskärmar och en tjänsteman som hade fötterna på bordet och övervakade dessa bildskärmar noggrannt. När han märkte att SVT-killen hade sett honom sprang Israelen upp i panik och stängde dörren med en smäll.

 

 

Karen Kingston och Ana Mihalcea förklarar vad en cyborg är, men har inte fattat skalärvågs-galoppen

Friday, 08 March 2024 10:58

Karen Kingston har hjälpt mänskligheten enormt mycket att förstå den gigantiska Covid-19 konspirationen. Stort TACK för det och hennes mod!

Ana Maria Mihalcea är inte lika vaken, men hon har i alla fall fattat Reptil-galoppen. Jag och andra har försökt att öppna hennes ögon för skalärvågorna för någon månad sedan, men de varit fruktlösa tyvärr. Men annars så gör hon också ett mycket modigt arbete.

Brain Computer Interface görs med magnetiska skalärvågor och inte elektromagnetiska radio vågor. Vår kropp har inga antenner för elektromagnetiska vågor men massor för magnetiska skalärvågor!