Viewing all articles in Practical conspiracies

Epstein var mind control/MK Ultra programmerare säger vittne

Sunday, 18 August 2019 15:58

David Icke hänvisade till ett kvinnligt vittne som påstår att Jeffrey Epstein våldtog henne sedan hon var fem år. Hon befann sig då i underjordiska anläggningar även på Epsteins pedofile island. Han påstås varit en programmerare under mind control projektet MK-Ultra. Hon säger att hon fick tillbaka sitt minne och kunde då utpeka Epstein som en brutal torterare som även mördade bebis för att skrämma helvetet ur de andra barnen. Detta trauma based mind control behövs för att programmera mind control slavar till olika uppgifter.

Annat om pedofilen Epstein på WTV:

Mer om Epsteins Mossad Connection från en judisk insider;

 

 

Satelliter har bättre kontroll på dig än mobilen!

Wednesday, 14 August 2019 16:19

källa

Bra film om de moderna satelliternas spionfunktioner. Upplösningsstandard är numera 25 cm eller ännu mindre. Officiellt erkänns inte att vissa satelliter även har ansiktskontrollprogram. Att över 20 000 satelliter ska skickas upp i rymden för att förstärka 5G nätet kan vara spiken i mänsklighetens kista.

Liknande på WTV:

5G dödar allt, långsamt och plågsamt, Löfven (S) och MP medskyldiga;

 

 

Malmö tingsrätt skipar ingen rättvisa längre. Avpolitisera våra domstolar!

Friday, 09 August 2019 16:39

Nya Tider kom idag med tre inslag om en rättsskandal, vållad av Malmö tingsrätt. Tidigare låg inslaget inte under betalväggen, men nu är den nästan borta. WTV har inte råd att abonnera Nya Tider men lyckades läsa det för ca. en timme sedan via länk från Alfheimr. Där beskrivs en friande dom mot en invandrad yrkesbrottsling, Mojtaba Mahdi, och åklagarens bevisning presenteras.

Jag, Henning Witte, har över 30 års rättspraxis från tyska och svenska domstolar, dock inte mycket ifrån brottmål. Som tingsnotarie har jag däremot själv dömt enkla brottmål. Bevisningen i Malmö tingsrätt var enligt min bedömning klart tillräcklig och det tycker även brottmålsexperter, som Nya Tider intervjuar i inslaget.

Domarna som friade var nämndemännen Per-Arne Skog (S) och Michell Milovansson (SD). Lissy Käll (M) var skiljaktig och ville fälla Mojtaba. Yrkesdomaren Martin Sunnqvist friade förmodligen också, men det framgår inte klart av Nya Tiders text. Märkligt vilka typer SD skickar in som nämndemän.

Det är helt klart att domarna i Malmö tingsrätt inte håller måttet. Jag har själv råkat illa ut i olika tvistemål där för flera år sedan. Värst brukar de politiskt tillsatta nämndemännen vara. Men även yrkesdomarna tillsätts av politiker. Detta är helt fel. Domare bör röstats fram av folket i kommunalval för tingsrätter och andra första instanser och i Riksdagsval för de högre domstolarna. Se närmare partiet Populisternas partiprogram, sidorna 17 - 22, som jag skrivit i denna centrala del. Tyvärr saboterades hemsidan under förra ordföranden, så programmet går inte att läsa där. Men det finns på gamla hemsidan, där man kan ladda ner det som PDF.

Annan kritik mot Malmö tingsrätt på ofria Fria Tider:

Malmö tingsrätt friar IS-sympatisör för misstänkt terrorbrott

15-åringarna frias från våldtäktsförsök

Fritt fram för icke-svenskar begå hatbrott mot svenskar

och på Samnytt:

Gängkriminell yngling fritogs från Malmö tingsrätt

Ensamkommande’ försökte köra ihjäl fotgängare och cyklister – tingsrätten mildrar brottsrubricering och dömer till vård

Ett ’ensamkommande flyktingbarn’ från Afghanistan har erkänt att han försökt utföra ett fordonsterrordåd med avsikt att döda flera människor. Trots att gärningsmannen varit tydlig med motivet väljer Malmö tingsrätt att mildra brottsrubriceringen till framkallade av fara och olaga hot, bland annat eftersom man anser att den åtalade inte körde tillräckligt fort. I stället för fängelse blir påföljden psykisk vård.

Tre frias för uppmärksammad hämndskjutning i festlokal i Malmö

och på WTV:

Straffa domare och åklagare som inte utvisar kriminella

 

 

 

Bonnier censurerar sina journalister, M/S Estonia fallet bra exempel

Sunday, 21 July 2019 12:57

Estonia-minneslund på Djurgården

Fredagen den 12 juli 2019 frågade medarbetare från TV4:s Nyhetsmorgon, om jag, Henning Witte, kunde vara med hos dem strax efter kl. 07.10 den 19 juli, då Estonia domen väntdes i Paris denna dag. Jag tackade ja och föreslog att Elisabet Nilsson också skulle vara med. Hon hade förlorad sin make på M/S Estonia den ödesdigra natten för snart 25 år sedan, den 28 september 1994. Hon fick också komma.

Under veckan hade Elisabet och jag många telefonsamtal med ett antal medarbetare från Nyhetsmorgon om hur vi skulle lägga upp inslaget. På kvällen den 18 juli 2019 ringde en smått förtvivlad kvinnlig medarbetare från TV4 upp mig och meddelade, att hon skulle vara jätte ledsen, men från högsta ort inom TV4 hade man bestämt att jag inte fick vara med. Jag ansågs vara för kontroversiell. Man märkte att hon inte var nöjd med ledningens censur. Hon nämnde inte namnet Bonnier, inga namn alls.

Elisabet blev också upprörd och vi funderade om hon då inte heller skulle gå till TV4, men med hänsyn till de anhöriga och bristande kommunikationer där, tyckte vi att det var bättre, att hon dök upp i TV-rutan.

Jag minns från mina sista Estonia-föreläsningar i Estland, att de estniska media, som hade köpts upp av svenska media, plötsligt började censurera Estonia-ämnet, vilket de inte gjorde innan. Det var en stor skillnad jämfört med svenska media, där censuren slog till mycket tidigare.

Därför ska man förbjuda att en familj, ett bolag, får äga flera media. Mediekoncentrationen med Bonnier och Schibsted i spetsen har blivit totalt ohållbar för Sverige.

Jag minns också att hela TV4-arkivet om Estonia uppgavs av en TV4-medarbetare att vara "stekt", förstörd, för ca. 18 år sedan.

_______

Mer om Estonia-censur på WTV:

Bo Holmström trotsade Estonia mörkläggnings-ordern, försvann från TV-rutan;

19 år av Estonia-mörkläggning: öppna en ny undersökning!

Den 19 juli 2019 faller domen i Estonia-processen i Paris/Nanterre;

 

Se här SVT:s längre inslag om den negativa Estonia-domen den 19 juli 2019:

https://www.svtplay.se/video/23037506/nyheter-direkt/domstol-nej-till-estonia-skadestand

 

 

 

Skandaldomaren Maria Hölcke nonchalerar läkarnas vittnesmål i Anna-fallet, vägrar att utreda pedofilmisstankarna

Tuesday, 02 July 2019 20:57

Domaren från Stockholms tingsrätt, Maria Hölcke har redan tidigare varit i blåsväder. Hon dömde Kent Ekeroth (SD) för ringa misshandel, efter att en vänsternisse hade provocerat honom i en krogkö. Enligt tysk rätt får man gå till handgripligt självförsvar när någon kränker ens heder, enligt svensk rätt inte, vilket är en svaghet. Enligt min åsikt talade mera för att fria Kent Ekeroth än att döma och så tyckte Svea Hovrätt okså som kritiserade Maria Hölcke för en bristfällig bevisvärdering. Misstanken uppkommer då att Maria Hölcke gärna dömer som etablissemanget önskar.

Samma i Anna-fallet, där hon dömde modern för grov egenmäktighet med barn samt förtal den 5 juni 2019 (tingsrätten skriver bara om övergrepp mot sonen och förtiger att målet också rör sexuella övergrepp). För det första brottet var den centrala frågan om modern Anna fick åberopa nödrätten, eftersom möjligtvis hon hade anledning att tro att sonen Elias (moderns och sonens namn är pseudonymer) utsattes för sexuella övergrepp av sin far. För att besvara denna fråga var det centralt att Stockholms tingsrätt gick till botten med frågan om dessa misstankar var befogade. Maria Hölcke och hennes tre urholkade nämndemän tyckte dock att man kunde bespara sig denna knepiga utredning genom att hänvisa till nedlagda polisutredningar. De sex alarmerande vittnesmål till moderns fördel samt ljudfiler och fotografier nonchalerades av tingsrätten.

Detta är dock en oansvarig attityd för en domare, då polisen har hårdare måttstock när det gäller pedofilbrott än vid frågan om modern hade fog för sin nödrätt eller i alla fall fick inbilla sig den.

Genom sitt bristande domararbete utsätter Maria Hölcke och de tre nämndemän, som var enhälliga, pojken Elias för stora och fortfarande outredda risker, då polisen också gjorde ett mycket bristfälligt jobb, för att inte tala om Socialtjänsten i Uppsala och Stockholm/Östermalm.

Annat om Anna-fallet på WTV:

Åklagaren Sara Norling saboterar pedofil orosanmälan, hör läkaren M B;

Flera åklagare i Stockholm hjälper misstänkt pedofil i Anna-fallet;

Annas sista processdag slutade lycklig, åklagaren misslyckades;

Uppsala tingsrätts Johan Borgström dömer kvinnofientlig, även i Anna-fallet;

Ingrid Carlqvist har förlorat sin journalistiska heder, lyssna till barnläkare i Anna-fallet!

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Mossadkontrollerad polis och socialtjänsten i Uppsala och Östermalm hjälper pedofiler;

Barnläkaren K W K's orosanmälan saboteras av Socialtjänsten Östermalm Christina Witt;

Lena Holfve polisanmäld för förtal av Anna, nytt vittnesmål från barnläkare L B till hennes fördel;