Viewing all articles in Practical conspiracies

Även samtliga alternativmedia tiger att Turkiet är en terrorstat! Alla under Mossad-kontroll som är bakom IS/Daesh

Wednesday, 29 June 2022 17:23

Ett av Erdogans terroroffer, se i artiklarna längst ner


Turkiet är en av världens värsta terrorstater. De har jämt stöttat IS/ISIS/Daesh, de har stulit land från Syrien genom att invadera dem och Erdogan organiserade sin egen kupp emot sig 2016 för att kunna mörda, tortera och fängsla sin politiska oppositon. Erdogan är alltså en symbol för utrikes- och inrikesterror!

Så det är höjden av hyckleri att han nu kräver av Sverige att de ska bekämpa kurderna som inte hade ett annat val än att gripa till vapen. Efter att kurderna svikits av USA otaliga gånger stämplades PKK som terrorister, vilket de inte är. Kurderna kämpade föredömligt mot IS! Turkiet gjorde raka motsatsen.

Eftersom Mossad och CIA grundade och fortfarande kontrollerar IS/Daesh tiger samtliga svenska media inklusive de alternativa om hur terrorstaten Turkiet kräver antiterror-åtgärder mot pseudoterrorister. Alla dessa media är under Mossads mind control. Detta är den enkla förklaringen!

 

PS: när jag idag kritiserar Jeff Ahl om bristfällig rapportering om Terror-Turkiet på SwebbTV:s nyheter, så censureras min kommentar bort illa kvickt. De verkar ha en automat för det, då kommentaren inte visas ens en sekund. Och det är inte första gången på denna kanal från den kontrollerade oppositionen.

 

Titta nu på de följande WTV-inslag om Turkiets grymheter som skrevs om redan för mer än fem år sedan:

Erdogans Turkiet är terroristerna inte kurderna. Åk inte till Turkiet!;

NATO har degenererat till en terrororganisation, inget för Sverige;

Erdogan/Turkiet slaktar armenier igen, världen, NATO och EU tiger;

Erdogan hindrar sina offer från komma till sjukhus + misstänks för fosforbomber;

Israel enda landet som inte fördömer Turkiets syriska folkrättsbrott. Mossad + CIA bakom ISIS;

Turkisk oppositionspolitiker fick 25 års fängelse för bevis att Erdogan stöder ISIS;

Erdogan skall ställas inför Internationella Brottsdomstolen (ICC) i Haag;

Turkiet blivit ett helvete. Erdogan har samma kriminella energi som sultanen bakom Armenienfolkmordet;

Terroristen och diktatorn Erdogan tyvärr kvar vid makten. Skamligt att stödja det nya Ottomanska riket;

Turkiets Erdogan och hans barn är kriminella terrorister Upd 19.4;

Hade media rapporterat att USA, Israel, Turkiet, Qatar mm är bakom IS hade Nadia Murad inte behövd lida;

Klockrena bevis att Turkiet finansierar och stödjer ISIS/Daesh;

NATO-Turkiet anklagas ha bränt över 150 kurder levande;

Svenska massmedia hjälper Turkiet att hjälpa ISIS;

ISIS-allierad Turkiet vill starta tredje världskriget, inte trovärdig;

Turkiets diktator Erdogan lät massarrestera advokater;

Turkiets Erdogan dödar demonstranter; får hård kritik;

Nya bevis att Turkiet bombade i Reyhanli: övervakningskameror avstängda;

NATO-granat avfyrades av FSA på Turkiet, inte av den syriska armén!;

IS kan röra sig fritt i NATO-landet Turkiet Update 22.9.14;

 

Evertsson fortsätter att tassa runt Estoniabomb-gröten i stället för att tala massmord-klarspråk

Tuesday, 21 June 2022 22:44

Här kommer första delen av Estonia-filmfortsättningen av den med all rätt prisbelönta Henrik Evertsson, som sändes den 19.6.22 på svenska kanal 5. Filmen är för långrandig med många upprepningar. Men det är ändå mycket bra att många ömma Estonia-punkter belyses och att de anhörigas intressen sätts i brännpunkten.

Foto Henning Witte, bombskadade metallbitar från bortsprängda Estonia-bogvisiret

 

Det som stör dock mest är att Fokus Estonias presskonferens på Sjöhistoriska museet Estonia-dagen den 28 september 2021 inte återges korrekt.

1. Det förtigs att alla gammelmedia från Sverige varit inbjudna men att ingen kom, inte bara oseriösa AB som filmen nedan ger fokus till. Den ende som kom var Alexander Gagliano från Sveriges radio. Men han sände inget efteråt så att presskonferensen blev en total mediaflopp, då WTV som var en av extremt få på plats och rapporterade (efter att först ha blivit utkastad av Lars Ångström med argumentet att enbart mainstream media var bjudna) är totalt shadow bannat och förlorat genomslagskraften.

2. Jag, Henning Witte från WTV, var den ende som ställde så obekväma frågor till den norska metallprofessorn Ida Westermann, att hon blev avslöjat som en oseriös forskare som förmodligen också mörklägger Estonia-massmordet.

När jag frågade henne om hon kunnat se Neumannska band i metallstrukturen, svarade hon nej. Dessa hittades i Jutta Rabes två metallbitar från Estonias för, området som nu gömms bakom den med våld avslitna bogrampen. De är entydiga bombbevis. Jag frågade henne om hon kunde utesluta Neumannska band i de delar av bogvisiret som hon hade undersökt. Det kunde hon inte. Det är alltså mycket sannolikt att hennes delar också kan påvisa Neumannska band men att hon inte hittade dem, eller inte villa hitta dem.

Från min 37 mina frågor:

https://www.postimees.ee/embed/video/6549120?fbclid=IwAR2poG6FMS2lMcd_T1Ti39QQz8pZqT9uDcAvq_tNLr4XY8N3hHu0JSw71Mg

 

Sedan fick jag på plats i Sjöhistoriska museet höra av mina tyska journalistkollegor från Focus i München (som jag hade visat bogvisiret i Södertälje 20 år tidigare) att det norska prisbelönta Discovery teamet hade fixat Jutta Rabes två metallbitar till Ida Westerman så att hon kunde undersöka dem också. Men hon skulle ha påstått att hon hittade inget entydigt som kunde bevisa att Juttas bevis hade utsatts för bomber. Föga trovärdig ....

Jag vet från mitt täta samarbete med Jutta att hennes bevis är vattentäta, sex olika institut i Tyskland, England och USA hade bekräftat detta.

Varför anlitade Discovery inte andra experter? Varför bad man inte Ida Westermann att kontrollera Jutta Rabes bombutredningar? Därför att filmmakarna jobbar för MI6?

Hela Lars Ångströms presskonferens hade filmats av Evertssons team som utländsk media. Men de förtiger de ovan angivna fakta i sin nya Estonia-dokumentär:

 

https://youtu.be/ZGA3GQP99Tw

 

Micke Hagenbos intervju med mig;

https://youtu.be/RgV-k3bquhM

 

 

Sverige kriminell stat med maffialedning i polisen, media, politiken, medicinen, banker, allt enligt Mossads vilja

Saturday, 18 June 2022 17:19

Överallt har kriminella element makten i Sverige

Sedan Mossad kapade polisledningen med kriminella medel i samband med Palmemordet som utfördes av MI6 och CIA i mitten på 1980-talet har Sverige långsamt degenererat till en maffia-stat. Snart har vi mordsiffror som i Mexiko eller Kolumbien. Antalet våldtäkter per capita är redan högst i världen.

Och snart får vi öppet inbördeskrig mellan IS-migranter och biosvenskarna.

När folk blir offer för de jämt ökande kriminella invandrarstrukturerna, mest klaner, händer oftast ingenting eller alldeles för litet. Detta är en konsekvens av den korrupta och extremt kriminella polisledningen i Sverige. De drar även skydd tillbaka ifrån sina egna poliser som arbetar på slagfältet, typ påsk- eller korankravallerna april 2022.

Och naturligtvis arbetar den svenska statliga Haverikommissionen sedan 1994 med kriminella medel att mörklägga Estonia, Sveriges värsta massmord genom tiderna, kanske med undantag av vaccinmorden under de senaste två åren, som också förtigs systematiskt.

Här några aktuella fall där polisen gynnat kriminella invandrare till nackdel för ärliga själar som velat väl för samhället:

Newsvoice:

En röst har tystnat. Efter åratal av hat och hot, nerlagda polisanmälningar och smutskastning i public service och de stora mediehusen har Joakim Lamotte nu sagt adjö till den granskande journalistiken.

Samnytt:

Munna bad araber sköta sig i Sverige – misshandlades blodig: ”Polisen gör ingenting”

Tidigare i veckan kunde Samnytt visa kaosartade scener utanför en pizzeria i Västerås. Ett gäng stormade fram med bilar och tillhyggen för att omringa och misshandla två personer. Samnytt har varit i kontakt med personerna som utsattes för gängmisshandeln.

– Det var araber, säger offret som är känd för att i sociala medier kritisera missanpassade invandrare."

-

Svenskars villor ska kunna exproprieras för bostäder till invandrare


Polischef beskyller Lamotte för nedlagda anmälningar: ”Lever självvalt i situation som genererar anmälningar”

"På torsdagen kunde Samnytt rapportera att polischefen Erik Nord uttalat sig om att Joakim Lamotte lämnar journalistiken. Vid tillfället sade Nord att rättsystemet inte är byggt för den här formen av provokativ journalistisk som i flera fall leder till hot. Nu menar han att det är Joakim Lamottes eget fel att polisen inte gjort sitt jobb med anmälningarna – eftersom Lamotte ”självvalt lever i en situation som genererar hundratals anmälningar”."

 

App ska varna elever för skjutningar

"Eskilstuna är hårt drabbat av skjutningar, ofta i anslutning till skolor. Nu inför kommunen en ”säkerhetsapp” som ska varna elever och personal när kulorna börjar vina. Eleverna ska även drillas i så kallad ”inrymmning”, det vill säga att gömma sig på skolan från våldsverkare."

 

Ofria Fria Tider:

Handelsbanken stänger nationalisters konton efter mediefiasko i Vänersborg


SSU-ordföranden: "Kukmätartävling"

 

Grannländerna mest negativa till Sverige

"Medborgarna i EU-länder närmast Sverige hör mest om problem kopplade till invandring och kriminalitet i landet – och har en mer negativ syn på Sverige."

 

Aftonbladet:

Norsk polis oroas över svenska gäng – har upptäckts i Norge

 

Expressen:

Absurt att kriminella inte kan vräkas

"Den som bedriver en spelhåla i lägenheten riskerar att bli vräkt – men den som förvarar vapen och knark, eller förbereder terrorbrott, kan bo kvar. Det är absurt."

 

Se även på WTV:

Mossad kontrolleras av samma utomjordiska kraft som Hitler, Simon Parkes om den judiska frågan;

Vi har redan en invasionsarmé i landet som ägnar sig åt lågintensiv terror som polisen varken vill eller kan agera emot.

 

https://youtu.be/0qjRrLUkOos

 

 

 

Följande ska åtalas för skyddande av Estonia-brottslingarna, massmördarna

Saturday, 18 June 2022 06:10

Någon saboterar min uppladdning av den engelska Hexakomposit-bombbilden, som är på första sidan av min bok MS Estonia Sänktes , förmodligen packet på det nya Psykförsvaret, MPF.

Bilden från vår E-demo den 28.9.2002 på Norrmalmstorg i Stockholm gick att ladda upp efter ca tolv timmar och kontakt med mina skyddsänglar

Estonia skyddande av brottsling: Estonia-massmördarna

.
1. Jonas Bäckstrand, Statens Haverikommission, SHk, för påståendet att det har hittills inte framkommit något som motsäger JAIC och att han vill bara ta metallprover från förpiksdäcket men inte från bogvisiret, Jutta Rabes hål eller Evertsson hålen, bara de svarta delarna istället för överallt. Bäckstrand menar att explosioner i fören är bara spekulationer, trots att Jutta Rabe bevisade motsatsen redan år 2000. Dessutom ska han åtalas för fördröjningen av de nya vrakundersökningarna med flera år. Allt kunde ha undersökts sommaren 2021!
2. Erik Ridderstolpe Ekot som ljög att det tappade bogvisiret orsakade Estonias förlisning
3. Folket bakom YTkanalen Estoniakatastrofen: Eric och Ola ljuger och påstår att allt talar för att JAIC har rätt.
4. Carl Bildt i P1 dokumentär från Erik Ridderstolpe den 18 juni 22, idag, som tycker det var rätt att inte bärga kropparna och fartyg som visar bombskador. Det halvkriminella Konstitutionsutskottet bör häva den misstänkte CIA-agenten Bildts immunitet!
5. Evertsson- Åklagaren Helena Gestrin, som ville att den tyska polisen i Rostock beslagtar Evertsson-filmerna och som använder den olagliga dykförbudslagen för att åtala journalisten Evertsson och hans svenske dykledare.
6. SR reportern Alexander Gagliano som inte rapporterade om Fokus Estonias presskonferens på 27-årsdagen på Sjöhistoriska museet trots att han var där. När jag, Henning Witte, ringde honom några dagar senare och ställde honom till svars varför han tjuvhållit denna viktiga event för sina lyssnare, påstod han att han ville kontrollera några fakta. Han sände alldrig.
7. Ingvar Carlsson som spyr galla över konspirationsteorierna i Estonia och Palmemordet i P1 dokumentären Estonia striden om kropparna från Erik Ridderstolpe. "Konspirationsteorierna" om sprängningen av MS Estonia var aldrig sådana. Det fanns gott om bevis.
8. Poliserna och åklagaren som lade ner min polisanmälan mot Jonas Bäckstrand sommaren 2021.
9. Morgan Johansson, Mikael Damberg och Magdalena Andersson för att inte bärga Estonia och kroppar samt att inte ha avskaffat den olagliga dykförbudslagen från 1995.
.
Alla dåvarande brott har tyvärr preskriberats, dock inte mord och massmord.
.
.
 

Ulf Bejerstrands hittills bästa presentation av Knapptryckarna, det nya innepartiet

Thursday, 16 June 2022 17:01

Äntligen lyckades Uffe Bejerstrand fatta sig kort med presentationen av det nya partiet Knapptryckarna, kanske tack vare en utmärkt programledning av Marie Nordin: