Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > No free medium in Sweden

Sverige klarar inte av att ta hand om ISIS-barn och kvinnor

Tuesday, 23 April 2019 20:28

Så länge ISIS-barn och -kvinnor härjade fritt i i Syrien, Irak och andra länder var det knäpptyst från fulmedia i Sverige om deras öden och gärningar. Lika mycket som att det aldrig nämndes att USA:s, Israels, Englands och Frankrikes politik har förstört dessa länder så ohyggligt, att de ger grogrund för extremism i form av ISIS och andra.

Men nu, när dessa hemska ISIS-människor har förlorat kampen om Syrien och Irak tack vare Putins Ryssland, visar gammelmedia sitt fula tryne igen och propagerar att dessa barn och fruar från världens vidrigaste mördargäng ska komma "hem" till Sverige. Samma krafter som påduvlar Sverige den kriminella invandringspolitiken vars syfte är att förinta Sverige.

Det påstås att barn inte väljer sina föräldrar. Detta är lögn. Barnens själar frågar först föräldrarnas själar om det är ok att inkarnera hos dessa föräldrar. Det är alltså för det mesta bara extremt ruttna själar som väljer ISIS-föräldrar. Därför är det extra lätt att lära ut till sådana själar att halshugga och tortera andra människor. En vanlig själ skulle aldrig gå med på sådant.

Samma sak gäller ISIS-kvinnornas själar.

Ett visst undantag kan överstyrningar med mind control innebära, men detta gäller inte för barnens val av föräldrar.

Global Politics hade intressanta inslag om ISIS-barnens och -kvinnornas ondska. Där hittade jag filmerna:

Se även detta på WTV om de negativa reptiloidsjälarna i ISIS-familjerna:

Galaktiskt ställföreträdarkrig i Syrien;

 

 

Frankrike på fallrepet, bara gula västarna kan rädda nationen

Thursday, 18 April 2019 21:41

Det är ca. 10 år sedan jag var sist i Paris, också då i samband med Estonia-processen. Hemskt att se vilken försämring landet gått igenom. Det första man snubblar över är den enorma smutsen på trottoarerna och madrasser eller delar därav, som på natten tjänar som sängar för de många hemlösa.

foto Henning Witte

Jag bodde den här gången på ett mycket billigt tvåstjärnigt hotell i 18 arrondissementet, i den nordligaste delen av innerstaden. Metro (tunnelbana) 4 var på fredag eftermiddagen till söndag natt mestadels fullsatt och drygt 90% av resenärerna var mycket vänliga och hjälpsamma migranter från de förra franska kolonierna i Afrika. Men när jag skulle till domstolen i Nanterre på måndag morgon då var drygt 90% av resenärerna etniska fransmän. De andra stackarna har inga vettiga jobb helt enkelt. Frankrike lider av en lika dålig integration som Sverige.

Till skillnad från Norden har Frankrike mycket dålig karma som kolonialmakt, på delad andra plats med England. Vidrigast och mest pervers var Belgien som kolonialherrar. De förstörde systematiskt de svartafrikanska kulturerna för att få ut så många slavar och mineralresurser som möjligt.

Men även många av de etniska fransmän far mycket illa. Många löner räcker inte och folk måste delvis svälta. På Metron och RER (pendeltåg) var många tiggare, delvis välskött folk, även med små barn. De led nöd! Fruktansvärt!

Det är därför de gula västarna hade samlats för 22 lördagen i rad runtom i landet. Redan på fredagen snubblade jag över några gula västar vid rondellen i Nanterre, som berättade för mig att mest action kommer vara i Toulouse och näst största gruppen skulle samlas på Place de la République i centrala Paris på lördagen den 13 april 2019 från kl. 14:00 till kvällen.

De flesta gula västar är vanliga arbetare som far illa. Det som förenar alla är föraktet och besvikelsen på Macron, som lanserades skickligt av Rothschildkrafterna som ett "tredje" alternativ till de redan impopulära storpartierna.

Därför ligger det nära till hands att misstänka Macron och hans marionettspelare för den hemska branden av Notre-Dame på måndag kvällen den 15 april 2019.

Nedan en film från gula västarna på Place de la République och en intervju med en gul väst, arbetartjej från en av de talrika förorterna.

Se även på WTV:

Notre-Dame hade tung polisbevakning 24h före branden;

Yellow Vests Denmark with JFK21, Mads Palsvig and Populisterna;

Swedens Yellow vests Stockholm Mynttorget 27.1.2019;

 

 

Notre-Dame hade tung polisbevakning 24h före branden

Thursday, 18 April 2019 08:43

Ganska precis 24 timmar före den fruktansvärda branden i Notre-Dame den 15 april 2019 kl. 18:22 promenerade jag förbi den ståtliga kyrkan som ligger i Paris' vagga. Jag bara strosade litet genom Paris för att njuta av de vackra byggnaderna och solen samt koppla av från Estonia-rättegången. Det som stack i ögonen var den tunga polisbevakningen av Notre-Dame. Många vita polisskåpbilar och tungt beväpnade poliser kontrollerade alla som ville gå in i kyrkan. Men inte bara det, på den stora platsen utanför kyrkan framför de magnifika kyrktornen hölls en utomhus-mässa. Platsen var avspärrad med kravallstaket och polisen kontrollerade samtliga som ville gå in på det annars helt fritt tillgängliga området. Många poliser bar tunga k-pistar och jag tittade om de var säkrade.

Jag tänkte direkt att polisen måste ha fått en terrorvarning mot Notre-Dame. Inga andra platser i närheten var avspärrade eller under polisbevakning.

foto Henning Witte

Sedan såg jag att de röda och vita kastanjerna hade börjat blomma redan och bestämde mig för att fotografera de röda framför domkyrkan. Av en ren slump hamnade en av de vita polisbilarna längs fram vid kyrkan med på bilden ovan samt kravallstaketet runt den öppna platsen. Det fanns flera polisbilar runt platsen samt alla poliser som kontrollerade folk som ville komma närmare i eller till kyrkan. De kom tyvärr inte med på bilden, som bara togs av estetiska skäl.

Jag tror inte en sekund på att branden uppstod av en slump. Den var säkert anlagd, eftersom den utbröt på så bred front och så snabbt. Dessutom ställs höga krav på dem som utför renoveringsarbeten, mycket högre än i Sverige förklarar Håkan Bergmark (POP), som jobbar i denna bransch:

 

Först trodde jag, att man skulle skylla på islamistiska terrorister, men det blev tyst om det. Istället gick gammelmedia snabbt ut med att det handlade om en olycka. Hur kan de veta detta så snabbt utan utredning?

Därför att branden var anlagd av de krafter som kontrollerar fulmedia och då faller misstanken direkt på Macron själv, eftersom han är just nu extremt impopulär i Frankrike, se WTV:s intervju med en gul väst nedan som gjordes dagen innan på Place de la République.

Man vet från 9/11 och 7/7 (London 2005) att illa omtyckta regeringschefer ökade sin popularitet under nationella trauman. Då Macron och de Rothschildkrafter som satt honom på Frankrikes tron är extremt omoraliska så skyr de inga medel att behålla sin makt. Detta är dock i dagsläge ren spekulation.

Polisbevakningen kanske ingick i en övning som polisen hade. Övningar förekommer ju nästan ständigt innan statlig terror slår till som på Utøya, 9/11, 7/7, Estonia etc.

 

 

Ring inte socialtjänsten! De samarbetar ofta med pedofiler + splittrar syskon

Monday, 08 April 2019 21:01

Den tyska statliga TV-kanalen ARD hade en bra deckare (Polizeiruf 110) i går kväll om att socialtjänsten i Tyskland ofta särar på syskon och att 850 barn har placerats i Östeuropa där fosterfamiljerna inte ens kan tala tyska. Just i Rumänien och Bulgarien hamnar barnen ofta hos pedofiler.

I Sverige verkar det vara ännu värre, då fler och fler puzzlebitar kommer till ljuset, att många inom socialtjänsterna här hemma runtom i landets kommuner samarbetar med en eller flera pedofilringar som tjänar stora pengar på kommuner och andra. Geijer-affären och Bordellhärvan under Palmetiden var bara toppen på ett isberg. Även kontrollmyndigheten IVO skyddar pedofiler. Detta pedofilnätverk hos soc sker öppet framför våra ögon och även WTV har inte fattat galoppen under många år. Men nu ska detta nätverk avslöjas och förintas!

Här följer ett litet axplock från Googleslagningar:

Socialtjänsten låter pedofil bo med barnfamiljer

I går häktades en 50-årig Malmöpedofil misstänkt för sexuellt utnyttjande av en elvaårig pojke. Fram tills att mannen helt nyligen greps, har socialförvaltningen låtit honom bo på samma hotell som de även placerar bostadslösa barnfamiljer.

Misstänkte pedofilen hade uppdrag med barn - åt socialtjänsten

Socialsekreterare hängs ut som pedofiler och barnkidnappare på nätet

Det är en skam att barn placeras hos kriminella

 

källa

Om barnen har "tur" blir de "enbart" splittrade från sina syskon utan att antastas sexuellt eller våldtas:

Svårt för syskon som mister kontakten vid omhändertagande

Det är inte helt ovanligt att syskon som omhändertas av socialtjänsten splittras och forskning visar att det är vanligt att de saknar och längtar efter varandra. En som varit med om detta är Helen som var sjutton år när hennes tre småsyskon omhändertogs. Hon var som en förälder för sina syskon men när polisen kom och hämtade dem förändrades allt.

Mamman mördades – nu splittras syskonen

 

Syskonen kan splittras efter mammans död

 

"Ett föräldrapar ifrågasätter kompetensen på Östra Göinge kommuns socialförvaltning som gör barnutredningar. Föräldrarna som känner sig kränkta och illa behandlade har gjort en anmälan till IVO och kräver en ny utredning.

Mannen som fick rådet av individutskottets ordförande Jörgen Strand att ta kontakt med socialtjänsten i Östra Göinge kommun vill varna andra från att söka hjälp.

Han berättar att familjen hamnat i en mardrömssituation där socialsekreterarna håller i dirigentpinnen.

Barnen omhändertogs strax innan jul. Sedan dess har familjen inte haft någon kontakt med dem.

– Ett kaosartat omhändertagande där det saknades handlingskraft och kompetens från socialsekreterarna där barn som är under tio år jagades och polisen till sist fick fatt på dem.

Barnen har familjen förbjudits att ha någon som helst kontakt med, inga julklappar eller hälsningar, inte ens ett telefonsamtal.

– Vi vet inte när vi någonsin får se dem. Det känns hårt när man vet att man inte gjort något fel.

– Denna isolering är inte till barnens bästa och strider mot all kunskap om att alla barn ska ha rätt till båda sina föräldrar. Jag kan inte se att man tagit hänsyn till barnperspektivet, man har inte lyssnat till barnen, säger han.

Även kvinnan i familjen är kritisk till såväl utredning som öppenvårdens misslyckade försök att lösa situationen.

– Jag har aldrig blivit så nonchalant bemött i hela mitt liv, säger hon.

– Jag iakttogs under 30 minuter då jag var med vid ett barnsamtal och det ligger till grund för att det nu finns fyra sidor om mig i en akt på socialkontoret, där socialsekreterarna gjort en utförlig beskrivning om vilken person jag är, och som dessutom innehåller direkta felaktigheter och påhopp, som jag inte fått bemöta.   ....

Enligt föräldraparet har en BBIC-utredning, Barnen i centrum, gjorts där endast två samtal har genomförts med föräldraparet, inga barnsamtal kunde genomföras på ett tryggt sätt för barnen, inga hembesök har gjorts och personer som aldrig träffat familjen ska ha fått uttala sig i utredningen.

– I vilken det sprids lögner och rykten, säger kvinnan." skrev Kristianstadbladet. (fet genom WTV)

 

Andra pedofilvarningar mot socialtjänster på WTV:

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Stoppa tvångsomhändertagande av barn, Kristianstad soc gynnar pedofiler+dråp;

Inspektionen för vård och omsorg IVO hjälper pedofiler;

 

 

Mynttorgsaktivisterna hedrar islamisms terroroffer för två år sedan 7 april 2019

Sunday, 07 April 2019 18:28

källa

Mynttorgsaktivisterna genomförde en liten minnesstund vid Adolf Fredriks kyrka i Stockholm för att hedra offren som radikal islamism skördade. Idag är det två år sedan en ISIS närstående islamistisk terrorist mördade oskyldiga människor i Stockholm på Drottninggatan den 7 april 2017.

Terroristen hade utvisningsbeslut mot sig som inte verkställdes då Löfven och hans regering hanterar islamister med silkesvantar. Löfven är medskyldig till blodet som spilldes för två år sedan och borde ha avgått redan då istället för att kasta in Sverige i bara ännu större kaos och rättsröta.

Säpo är också medskyldig då de fick utländska varningar innan.

Kommentar på YT:

Lägg ner snälla.... "Islamistisk terror" = Mossad Terrorist Operation. Informera rätt, för helvete!

WTV:s kommentar: visst all terrorism är statsterrorism och Mossad har kontroll över de västliga underrättelsetjänsterna som byggt upp och kontrollerar ISIS.

 

WTV:s rapportering om terrordådet den 7 april 2017:

Sverige under ISIS-attack, igen en lastbil som mordvapen, live rapportering avslutat;

Stefan Löfven och Dan Eliasson medansvariga för terrorlastbilen i Stockholm, måste få foten!;

Varför mörklägger polisen+ fulmedia de andra skottlossningarna i Stockholm, Centralen Fridhemsplan?

2 Sikorsky UH-60 Black Hawk över Stockholm en timme före lastbilsattacken den 7 april 2017;

All terrorism är statsterrorism;