Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > No free medium in Sweden

Risk för terrorattack 23 oktober 2019 i Stockholm och andra stora städer, övning Havsörn på gång

Tuesday, 22 October 2019 03:41

Ole Dammegård har specialiserat sin forskning på terrorattacker. Han som även WTV har listat ut att terror ofta är knyten till en övning strax innan eller samtidigt, som t. ex. 9/11, 7/7 2005 i London, Utöya, M/S Estonia massmordet och inte minst den islamistiska terrorn på Drottningatan den 7 april 2017.

"Dagen innan attentatet på West minister bridge hade man en övning utförd av företaget Crisis solutions, som är kopplat till militär och underrättelsetjänst. Den suddiga film som media publicerade, filmades av en Bilderbergare. Vilka kopplingar har terrorattentat med reklam. På konferensen Samverkan, berättar säkerhetschefen för länsstyrelsen, att man hade förberett för terrorövning. Ola Slettenmark skickade ut ett mail 7 april 2017 kl 14.52, om förhöjd nivå av terrorhot, en minut innan första larmsamtalet kom. Ole Dammegård, som är världsledande expert inom terrorattentat, blir av någon anledning stoppad och censurerad när han visar på hur upplägget av terrorattacker runt om i världen egentligen har gått till. Vad är anledningen till det kan man undra. Vad är det som gör att information om just attentatet på Drottninggatan plockas bort?" skrivs på YT.

Nu fick Ole Dammegård på Ola Slettenmarks Twitterkonto informationen att operationen Havsörn ska äga rum den 23 och 24 oktober 2019 i Barcelona, London och kanske även Stockholm. Denna säkerhetsövning skulle alltså kunna vara camouflage för en ny omfattande terrorattack, förmodligen från ISIS, som är ett Islamspöke byggd av västliga underrättelsetjänster som Mossad och CIA:

Lyssna även till Ole Dammegårds intervju på Sverige Granskas som drivs av Ulf Bittner:

https://soundcloud.com/ulf-bittner/ole-dammegard-varnar-for-annu-mera-harska-och-sondra-operationer-20191021

Om övningar före terrorn på WTV.

Vad har 9/11, 7/7, Estonia och Utøya gemensamt? En övning!

 

 

Erdogan hindrar sina offer från komma till sjukhus + misstänks för fosforbomber

Friday, 18 October 2019 17:03

Erdogans och Trumps vidriga skörd

WTV tar in mycket info från Expressen i Erdogans folkrättsvidriga överfall av Syrien. Här några citat:

"Alla andra hjälporganisationer har lämnat och ingen internationell hjälp kommer hit. Vägen till fronten i Ras al-Ain stängdes dessutom av i går av turkiska miliser. De som skadas i bombningarna på andra sidan av islamistmilisernas avstängning kan nu inte ta sig till sjukhuset. ....

Hur många skadade är civila och hur många är soldater?

– De flesta vi har fått in är civila. Vi har nästan inte sett några soldater. De har kommit några få och de har vi behandlat.

Får ni även in dödade eller tas de direkt till moskéer?

– Människor dör på vägen hit. Vi har fått in över hundra döda. Vi tvättar dem och sveper dem.

Hur många skadade är barn och kvinnor?

– Vi har fått in 30 till 40 små barn och 50 till 60 unga kvinnor. Resten är män och äldre människor.

Vilka länder hjälper er?

– Inget land hjälper oss. Inga utländska organisationer hjälper oss. Den enda hjälpen vi har är lokal hjälp här ifrån Rojava - organisationen heter Heya sor a kurd, kurdiska röda solen. ....

På eftermiddagen får vi rapporterar om att skadade civila som håller på att dö ligger nu på vägen mellan Teltamer och Ras al-Ain och de kan inte evakueras för de är omringade av miliser. Alla som försöker ta sig ut i bilar för att ta skadade till sjukhus blir bombade.

Personalen sitter här förberedda på sjukhuset men patienterna kan inte tas hit. Inte ens ambulanser är skyddade från bombningarna. En humanitär korridor måste upprättas omgående – annars har vi ett blodbad. "  (fet genom WTV)

"Den pro-kurdiska nyhetssajten ANF News anklagar Turkiet för att attackera civila genom bombanfall mot sjukhuset i staden Serêkaniyê. Sajten skriver även att det finns bevis för att kemiska vapen har använts.

Enligt en kvinnlig sjukhusanställd är kvinnor och barn måltavlor. Sjukhuspersonalen kommer arbeta till slutet, säger hon enligt ANF News. Även ambulanser ska ha angripits.

Enligt kurdledda SDF och regimvänliga medier i Damaskus är det sjukhuset i byn Oum El-Kheir utanför Ras al-Ayn som träffades av turkisk flygattack, rapporterar Kassem Hamadé."

"Under fredagen publicerade människorättsorganisationen Amnesty International ett pressmeddelande där turkiska styrkor anklagas för krigsbrott under offensiven.

Det handlar om ”Allvarliga kränkningar och krigsförbrytelser, inklusive summariska dödanden och olagliga attacker”, skriver organisationen."

"Hit till sjukhuset i syriska Teltamer kommer offren för det turkiska granatregnet över gränsstaden Ras al-Ain, barn, kvinnor och män, nästan alla civila. Hittills har sjukhuset tagit emot 600 skadade och över 100 döda. Expressens fotograf Niclas Hammarström och reporter Magda Gad skildrar kriget inifrån nordöstra Syrien. Se bilderna från sjukhuset."

Erdogans fosfor? offer

 

 

Expressens Magda Gad har bäst rapportering om Turkiets brott mot Syrien

Wednesday, 16 October 2019 18:59

Expressen är inte precis känd för seriös journalistik, men den prisbelönade stjärnjournalisten Magda Gad är ett lysande undantag. I går kväll kom hon med en mycket bra och modig sammanfattning av läget efter Turkiets folkrättsvidriga överfall på Syrien:

Assad är den enda som kan skapa fred i Syrien

 

 

Viktiga filmtips om cancer-vacciner, klimatlögn, vatten mm till WTV

Monday, 14 October 2019 19:52

 

Israel enda landet som inte fördömer Turkiets syriska folkrättsbrott. Mossad + CIA bakom ISIS

Wednesday, 09 October 2019 20:12

källa: https://www.rt.com/news/470532-erdogan-syria-operation-start/

Alla är eniga om att fördöma Turkiets diktator Erdogan för det flagranta folkrättsbrottet att invadera Syrien den 9 oktober 2019: FN, EU, USA, NATO, men Israel tiger. De skriker högt när det gäller attacken på en tysk Synagoga i dag, men det turkiska massmordet på kurder och andra oskyldiga civila och den befarade befrielsen av ISIS terroristerna i de kurdiska lägren är helt ok. Israel ligger ju bakom ISIS tillsammans med CIA och därför har ISIS aldrig attackerat israeliska mål. Israel vill destabilisera samtliga länder runt omkring, i synnerhet Syrien, som har så mycket olja, allt enligt den gamla Yinon-planen.

Att det hemska turkiska överfallet skedde just på Yom Kippur är naturligtvis ingen slump.

Turkiet har också hela tiden stött och hjälpt  ISIS, som WTV ofta påpekade. Zero Hedge: "But big surprise: Syrian al-Qaeda chief Abu Mohammad al-Jolani has issued a statement supporting the Turkish operation, claiming the region "belongs to Sunni Arabs".

Trump blivit en Israel-marionett, förmodligen genom en hemlig Epstein-video, tog han bort skyddet från kurderna precis när Erdogan och Israel behövde det. USA har redan under 1980-och 90-talet svikit kurderna på det grövsta. Den som litar på USA får skylla sig själv. På Rysslands löften kan man dock bygga sin politik. Så Syrien och kurderna kommer säkert få ryskt stöd, vilket vi i Europa ska vara mycket tacksama för. Det var tack vare Putin, att IS-kalifatet knäcktes i Syrien.

Magda Gad är en av få svenska journalister från gammelmedia som vi kan lita på:

Nu kommer ett nytt krig – det är en seger för IS

Andra obekväma Syrien sanningar på WTV:

Stort TACK Vladimir Putin att ni vågar städa upp amerikansk och israelisk terrorism i Mellanöstern;

Turkiet attackerar Syrien utan dess tillstånd och utan Rysslands och Irans godkännande;

Erdogans Turkiet är terroristerna inte kurderna. Åk inte till Turkiet!;