Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > No free medium in Sweden

Risk att Internet och telefoner stängs ner de närmaste dagarna

Tuesday, 31 March 2020 18:00

Många seriösa röster inom alternativ-media varnar nu för att Internet och mobiltelefonsystemet släcks ner för tre dagar eller längre. I USA kanske även fast telefoni drabbas.

Man kan köpa walkie-talkies om man vill ha kontakt med andra.

Filmen om utslagningen av underjordiska baser där många black hats hade sina maktpositioner verkar vara trovärdig. Vid många baser anges om de användes för mind control.

 

 

Kvacksalvaren Björn Olsen konspirerar mot kolloidalt silver, Akademiska sjukhuset bör avskeda honom

Sunday, 29 March 2020 16:24

I Expressen från den 21 mars 2020 uttalar infektionsprofessorn Björn Olsen från Akademiska sjukhuset i Uppsala sig mycket nedlåtande om läkare och andra som rekommenderar att testa kolloidalt silver (silvervatten) och intravenöst vitamin C mot Coronaviruset:

"– Det här är oetiskt, det är skamligt, det är oanständigt. De ska inte blanda in corona med sån jävla skit, säger infektionsprofessor Björn Olsen. "

källa

Nya Dagbladet skriver:

"För att stoppa coronavirusets spridning i sjukhus och andra byggnader så importerar Kina nu maskiner som sprejar ut kolloidalt silver och väteperoxid och som på mycket kort tid kan döda samtliga patogener i en lokal."

Svara doktorn skriver (tack till Ulf Bittner!):

"Enligt Med Dr Herbert Slavin, grundare och chef för ”The Institute of Advanced Medicine, Lauderhill, Florida:

En studie vid University of Arizona visade nyligen att kolloidalt silver är effektivt mot det coronavirus som forskare använder som ersättning för SARS”.

SARS står för ”Severe Acute Respiratory Syndrome” (allvarligt akut tillstånd av andningsproblem). Coronaviruset som förorsakar SARS ger samma typ av potentiellt dödliga andningsproblem som det nya kinesiska coronaviruset – enligt en artikel om studien i ”Business Wire”.

Studien testade olika former av kolloidalt silver och koppar för att bestämma om de var effektiva mot coronavirus 229E, en variant som vanligtvis används som ersättare för SARS-virus vid laboratorieförsök. Studien visade signifikant reducering av virusnivån inom en timme (90 %) och minskade virusnivån under det observerbara efter 24 timmar (99,99 %).

Studien visar alltså att kolloidalt silver har potential att deaktivera virus på mycket kort tid” - skriver Jeff Trogolo, högste teknologiske chef vid Agion Technologies Inc."

Och Almanova rapporterar:

– Med Intravenös C-vitamin i dropp

Behandlingen har visat sig mycket framgångsrik i Kina vilket har lett till att flera sjukhus i New York anammat denna immunstärkande metod för att få bukt med de många coronasmittade som strömmar in på sjukhusen (källa Dailymail och New York Post). En klinisk studie gjordes även av Zhongnan Hospital i Wuhan som bekräftade C-vitaminets kraftfulla effekt."

Kvacksalvaren Björn Olsen kan inte visa att kolloidalt silver har några biverkningar. De som lögnaktigt påstår detta måste ändå medge att biverkningar kommer först efter långvarigt användande. När det gäller Coronapatienter kan det knappast vara fråga om långvarigt användande. Man utsätter dem alltså inte för onödiga risker eller något som är sämre och farligare än Coronaviruset om man skulle testa silvervatten. Man kan bara öka deras chanser att bli bättre rsp. överleva.

Detsamma gäller intravenöst vitamin C. Även om detta skulle ha negativa biverkningar så är de i alla fall inte livshotande som Corona.

Så alla som blockerar denna livsviktiga information kan göra sig medskyldiga till vållande av annans död.

Titta även på länkarna under Mikael Hagenbos video.

P.s. 2020-03-31: tack vare att Ulf Bittner sparade den viktiga informationen om studien att kolloidalt silver dödar Coronaviruset, som har tagits bort från en ansvarslös amerikansk åklagare, kan vi  ladda ner filen här .

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/03/24/2020-03-24-colloidal-silver-beats-coronavirus-the-clinical-documentation/

Se även på WTV:

Kolloidalt silver och ozon-behandling kan knäcka Corona-biovapnet;

 

 

Het luft från hårtork eller bastu kan knäcka Coronaviruset

Tuesday, 17 March 2020 19:58

Tack för tipset av okänd avsändare!


https://youtu.be/XXO4Uyrf7z8
 

Kolloidalt silver och ozon-behandling kan knäcka Corona-biovapnet

Sunday, 15 March 2020 14:03

Det är ingen tvekan att Corona-viruset är ett biovapen, som förmodligen finns i minst två olika former. Därför är det rätt att myndigheterna vidtar drastiska åtgärder för att hindra spridningen. Om Dr. Michael Salla har rätt pågår det ett Corona-krig mellan USA/Europa (Deep State) och Kina.

Jag träffade nyligen en mycket erfaren läkare från Wien som hade kunskap om att upprepade ozon-behandlingar kan döda Corona-viruset. Han hade erbjudit den österrikiska regeringen att bistå med kunskap, men de avböjde. Med hänsyn till att Corona attackerar lungorna så att kroppen får syrebrist är det säkert en bra idée att behandla med ozon.

Även kolloidalt silver ska ha förmågan att slå ut Corona-biovapnet. När jag köpte det på en hälsokostbutik i går i centrala Stockholm så bekräftade de, att många köper det mot Corona just nu.

Colloidal Silver Beats Coronavirus: the Clinical Documentation

 

Steve Barwick, author, The Ultimate Colloidal Silver Manual

Tack S för tipset.

P.s. 2020-03-31: tack vare att Ulf Bittner sparade den viktiga informationen om studien att kolloidalt silver dödar Coronaviruset, som har tagits bort från en ansvarslös amerikansk åklagare, kan vi  ladda ner filen här .

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/03/24/2020-03-24-colloidal-silver-beats-coronavirus-the-clinical-documentation/

Att hålla kroppen fri från försurning, t ex med bikarbonat (bakpulver) skapar en miljö som hatas av virus.

I Tyskland sprids informationen att MMS från Jim Humble också kan förstöra viruset.

Se om MMS (vattenrengörare) på WTV här.

Kvacksalvaren Björn Olsen konspirerar mot kolloidalt silver, Akademiska sjukhuset bör avskeda honom;

MMS botar billigt och mycket, även malaria;

 

 

Var det Kinas hämnd att utsätta den svarta adeln i norra Italien och Vatikanen för Corona-viruset?

Sunday, 15 March 2020 13:35

Många av de vakna själar har grubblat varför Italien runt deras finanscentrum i Milano och Florens fick en så hård attack med biovapnet Corona. Dr. Michael Salla kommer ny med en teori som skulle kunna förklara att just Italien drabbas så hårt: Kina attackerades av the Deeep State från USA och förmodligen även Europa. USA är svårt att attackera men den europeiska svarta adelns näste i norra Italien lättare. Därför ska Kina ha valt att sprida viruset där för att slå tillbaka mot den hemska Wuhan-attacken. Enligt Simon Parkes ska även påven och kardinaler i Vatikanen ha fått Corona-viruset. Detta är den hittills bästa förklaringen om Corona-utbrottet i Italien.

Se även på WTV:

Rockefeller Institute lade fram Corona-planen redan för 6 år sedan;

Amerikanska Deep State vållade Coronavirus i Kina för att knäcka den ekonomiska stormakten;