Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > No free medium in Sweden

Nya protester mot Löfven 8 och 9 dec på Mynttorget: stoppa FN:s migrations- och flyktingavtal

Wednesday, 05 December 2018 22:05

Foto Nya Tider; Mikael Eriksson, ordförande i partiet Populisterna, höll ett mycket beaktat tal på Mynttorget som kan  laddas ned här

Här kommer del 2 av alla övriga tal från den 2 december 2018 på Mynttorget, där det hölls en manifestation mot FN:s migrations- och flyktingavtal, (Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration” (Globalt ramverk för säker, ordnad och reguljär migration = fri invandring åt alla). Nya Tiders, SwebbTV:s och WTV:s YT-filmer har spridit sig viralt på Nätet. Då måste etablissemanget reagera, med så mycket eko och folkvrede hade de inte räknat.

Seriösa journalister hade då publicerat den 2 december på kvällen om de inte själv varit närvarande, senast måndagsmorgon den 3 december. Men nej, en av de fega fuljournalisterna känner sig hågat att publicera först onsdag eftermiddag kl. 15:36. Man hade väl hoppats att sopa folkets vrede under mattan, men nu gick det inte längre, i synnerhet med nya folkliga protester på horisonten. Vilka färska rapporteringar de har ....

Som vanligt så brunsmetar man alla deltagare med Katerina Janouch som galjonsfigur. Hon skrev en mycket bra och vass kritik mot gammelmedias maktmissbruk och folkförtryck. Ordet högerextrema och nazister har fått en så extrem förvridning att alla som smutskastas på detta vis skall känna sig hedrade. När man gör en bra insats för samhället och blir obekväm för dess dolda makthavare, då blir man brunsmetat. Så skönt!

Fuljournalisten nämner alla partier som hade beröring med demonstrationen den 2 dec 2018: AfS, NyD och MED, men nämner inte det partiet som organiserade det mesta av protesten och som hade ställt två talare och hela tekniken: Populisterna.

Gör som i Frankrike: kom till Mynttorget den 8 dec kl.16:00 och dagen därpå den 2 advent 2018 kl. 15.15 ! Då fortsätter protesterna.

Del 1 av talen kan ses här på WTV:

Folkets protest mot FN:s migrationsavtal Global Compact Mynttorget 2 dec 2018;

 

 

Folkets protest mot FN:s migrationsavtal Global Compact Mynttorget 2 dec 2018

Sunday, 02 December 2018 23:04

foto Johanna Mörk

Den 2 december 2018 samlades mellan 500 till 600 ansvarsfulla människor på Mynttorget som vill rädda landet från en ny migrationsinvasion, som skall stadfästas i ett nytt FN-avtal Global Compact för öppna gränser och plikt för mottagarländerna att försörja alla som har lust och råd att komma till Sverige. Media som är kritiska mot detta migrationskrig skall tystas ner.

Trots att detta FN-avtal kommer att förstöra Sverige fullständigt är det tyst i fulmedia och Riksdagen om dessa omstörtande planer. Inga från gammelmedia kom, Nordfront teg också och deras folk syntes inte på demonstrationen trots att alla var välkomna på den partipolitiskt obundna tillställningen, som hade bl a arrangerats av partiet Populisterna, som tystas ner från alla håll. Fördelen var att vi slapp vänsterextremisterna och polisen kunde gå hem tidigt, då stämningen var mycket lugn, trevlig och patriotisk.

I NyaTiders film nedan frågar sig många varför det inte kom några motdemonstranter. Svaret är enkelt: Populisterna är det farligaste partiet för etablissemanget därför att de inte går att fjärrstyras och därför skall de inte få någon fokus alls. SD, NMR och AFA/Expo styrs av samma negativa kraft som förtrycker Sverige och därför får de så mycket fokus i media. Bara kontrollerad opposition får stå i strålkastarljuset.

Kända namn som Katerina Janouch, Lennart Matikainen (AfS) och Jan Tullberg talade. Övriga talare var Mikael Eriksson (arrangör, från Populisterna), Håkan Bermark (POP) och John Bouvin (NyD). Stefan Torssell var på plats men ville inte tala. Gustav Kasselstrand och andra från AfS kom litet senare, men ingen av dessa "hjältar" ville hålla ett tal, trots att vi bad om det.

Mynttorgsaktivisterna visade flagga samt en suddig livestream och Nordisk Ungdom kämpade också för fosterlandet. Skandinavisk Frihets Ulrika Hallgren skrev bra om eftermiddagen den 1 advent 2018.

SD lyste med sin frånvaro, vilket ofria Fria Tider fokuserade på. Johanna Mörk från Ingrid&Maria var på plats och skrev ett bra reportage om händelsen.

Förmodligen kommer Löfvens interrimsregering trots folkets protester att skriva på FN:s migrationsavtal den 10 december i Marocko, men underskriften kommer inte vara folkrättsligt giltig.

De tre viktigaste tal visas nedan först, de resterande kommer senare, då folk inte orkar att sitta för länge framför en YT-film.

Mikael Erikssons tal kan  laddas ner här .

Se även andra inslag om denna Sverigeviktiga dag på WTV:

2 dec stor manifestation mot FN:s migrationsramverk Global Compact for Migration på Mynttorget;

Regeringen har ingen rätt att skriva på FN:s migrationsramverk med öppna gränser för alltid;

SD under svår mind control, Paula Bieler en förrädare, FN:s migrationsavtal vattendelare;

 

 

USA + Ukraina ville spränga Krim-bron med atombomb för att starta WW3

Sunday, 02 December 2018 04:48

källa

Schweizisk alternativmedia hade redan för en vecka sedan undrat om Ukraina var på väg att spränga Krim-bron som går över Kertjsundet, där Ryssland attackerade tre urkainska specialfartyg och beslagtog dem sedan. Några ryska media hade tydligen rapporterat att FSB (den ryska civila underrättelsetjänsten som även utför gränsbevakningen) hade lyckats att stoppa Ukrainas planerade sprängning av Krim-bron, men dessa rapporter försvann sedan illa kvickt.

Det var därför hela genomfarten under bron hade blockerats av ett ryskt fartyg. Detta har aldrig hänt förr. FSB hittade vapen och minst två ukrainska underrättelsofficerare ombord på de tre beslagtagna ukrainska krigsfartyg „Berdjansk", „Nikipol“ und „Jany Kapu“ som vaktade en specialpråm. På andra sidan bron väntade ytterligare två ukrainska fartyg.

Planen skall ha varit att applicera en atombomb under vattnet på bron för att ha så stor sprängskada som möjligt. Denna specialatombomb i storleken av en resväska kom förmodligen från England, precis som sprängladdningarna på färjan M/S Estonia (Hexakomposit). Brittiska media och regeringen konspirerar sedan länge extremt mycket mot Ryssland. Tänk bara på alla lögn i Skripal-affären. Den brittiska arméchefen General Mark Carleton-Smith sade nyligen att Ryssland är ett större hot mot England än ISIS eller Al-Qaida.

källa

Under den ukrainska operationen kretsade ett amerikanskt spionflygplan av typen Boeing RC-135V från marine-basen Souda Bay på Kreta över den ukrainska operationen. Detta bevisar amerikanskt deltagande i starten av det tredje världskriget, som godkänts av Margot Wallströms (S och medlem i ECFR) skandalösa kritik mot Ryssland i detta infekterade ärende.

Därför var Ryssland tvungen att agera, inte bara på vattnet utan även i luften med två stridshelikoptrar och två jetflygplan.

När Putin invigde den stora och mycket dyra Krim-bron maj 2018 skrev den amerikanska tidningen Washington Examiner att Ukraina skulle spränga denna bro med titeln: "Ukraine should blow up Putin's Crimea bridge". Detta krav upprepades av andra Rysslandhatare i USA, GB och Ukraina. Även Poroschenkos viceminister Georgy Tuka hade sagt det på ukrainsk tv "Kanal 5".

WTV ville inte gå ut med denna explosiva info när bara en seriös källa fanns. Men nu har även Simon Parkes vågat publicera det i sin senaste podd. Simon är en extremt seriös källa som har tillgång till unik bakgrundsinformation, dessutom känner WTV honom personligen.

Anledningen till att Ryssland har tjuvhållit på dessa känsliga fakta är förmodligen att de används för maktspelet bakom kulisserna. England och USA skickade inga krigsfartyg till Ukraina som dess regering hade önskat. Trump ställde bara in mötet med Putin under G-20 i Argentina, men troligtvis har de träffats ändå. Enbart oseriösa journalister som AB:s Wolfgang Hansson har drivit på WW3.

Det är lätt att räkna ut att en atombombattack mot en extremt viktig och ny rysk bro som klipper av Rysslands viktigaste flottbas i Europa skulle lätt kunna tända gnistan till ett fullskaligt världskrig. Fy skäms Margot Wallström (S) och Stefan Löfven (S) att ni deltar i ett så smutsigt och extremt farligt spel!

Se även om Ukrainas WW3-provokation på WTV:

Petro Porosjenko behöver Ukrainas provokation mot Ryssland, Margot Wallström krigshetsare;

 

 

Petro Porosjenko behöver Ukrainas provokation mot Ryssland, Margot Wallström krigshetsare

Tuesday, 27 November 2018 01:26

I upptrappningen av Ukraina-Ryssland-konflikten vrider gammelmedia som vanligt bilden felaktigt till Rysslands nackdel och WW3's fördel. Det nämns aldrig att USA och många Väst-länder gjorde en statskupp i Ukraina den 22 februari 2014, för att kunna dra igång WW3. Detta ledde till att ett ganska blomstrande land har förfallit till Europas fattigaste land, med kyla, svält och miljoner som varit tvungna att fly landet. Alltid när USA kuppar blir det ett helvete för folk senare som i Irak, Iran, Libyen etc.

Nu skall Ukrainas president Petro Porosjenko återväljas, men han har bara ca. 5% stöd av befolkningen, d.v.s han är hatad. Då passar det utmärkt att Petro Porosjenko kan få undantagstillstånd som skjuter upp valet. Dessutom äger han viktig vapenindustri som också profiterar av ett krig mot Ryssland.

Krim har alltid varit rysk och Ryssland har haft sin extremt viktiga flottbas där sedan Katarina den stores tid 1783. 1954 skänkte Chrusjtjov Krimhalvön till Ukraina. "Överlämnandet bröt mot de dåvarande konstitutionerna för RSFSR (från 1937) och Sovjetunionen (från 1936). De instanser inom RSFSR som fattade besluten hade enligt republikens dåvarande grundlag inga befogenheter för att göra detta. Enda sättet att ändra RSFSR:s territorium skulle ha varit en folkomröstning inom RSFSR, vilket inte genomfördes. Staden Sevastopol hade dessutom genom en ukas den 29 oktober 1948 klassats som underställt republikanskt styre (d.v.s. direkt under Moskva) och hade egen administration och budget. Enligt den ryska sidan idag omfattades inte Sevastopol av överlämnandetexten från 1954." skriver Wikipedia.

Denna folkrättsvidriga Krim-gåva ledde till problem med den ryska flottbasen efter Sovjets fall 1991. Då fick Krim med sin stora majoritet av ryssar som bor där status av en autonom republik och i gengäld fick hela Ukraina billig rysk gas, som nu Porosjenko lät stänga av till födel för extremt dyr amerikansk fracking-gas, som utvinns genom att förgifta jorden och dricksvattnet. (Var är miljöpartiets protest?)

Efter US-statskuppen 2014 gjordes en folkomröstning på Krim och över 90% ville tillhöra Ryssland och slippa den extrema fattigdomen och eländet i armén i Ukraina, som blivit Europas fattigaste land. Därför är det folkrättsligt helt i sin ordning att Krim tillhör Ryssland. Folket där har valt att så är fallet, precis som i Kosovo.

källa

Därför måste ukrainska fartyg anmäla sig för att kunna åka genom Kertjsundet. Redan innan Krims folkomröstning mars 2014 tillhörde vattnen runt Krim Ryssland och inte Ukraina. Ukrainska fartyg har alltid anmält sig fram tills i söndags den 25 november 2018, då „Berdjansk” , „Nikipol“ und „Jany Kapu“ plötsligt trängde in på ryskt territorialvatten efter att ha försäkrat FSB innan, att de inte tänkte göra så. Kaptenerna på de tre ukrainska båtarna ljög alltså. Ombord var också agenter från den ukrainska underrättelstjänsten SBU som ledde provokationen. De hörsammade inte Rysslands upprepade varningar och därför tvingades de med vapenvåld till den ryska hamnen Kertj där de beslagtogs. Bra gjort av FSB!

En ren och skär provokation från Ukrainas håll alltså, och inte den första.

Att fakenews journalister som Wolfgang Hansson ställer sig bakom folkförtryckarna är inget nytt, men att Margot Wallström nu också instämmer i kören av krighshetsarna är bedrövligt.

Cui bono? Har Ryssland eller Ukraina en fördel av konflikten?

-------

Den bästa analysen av läget i Ukraina nu skrev Pål Steigan: 90% lever i fattigdom i Ukraina

"Barazon mener at Ukraina søker konfrontasjon med Russland blant annet på runn av den elendige økonomiske situasjonen i landet. Ukraina har et BNP per innbygger på 2.200 euro, skriver han. IMF plasserer landet på 133. plass i verden, aller dårligst i Europa, etter Honduras og knapt foran Laos."

------

Se annat om Västs förtryck av Ukraina på WTV:

Ukrainska armén begraver folk levande och våldtar ofta;

Nya bevis att USA/EU sidan låg bakom krypskyttarna på Maidan;

Ukraina utan lag, kol och el men med MH17 på samvetet;

Ukrainska folket vill ha tillbaka den gamla Janukovitj regeringen;

 

 

Räknelära för politiker

Thursday, 22 November 2018 00:00

av Jan Erik Sigdell

Annie Lööf har sagt i en intervju att invandring behövs för att säkra pensioner i framtiden. Det är ju så att vad en pensionär får i Sverige och de flesta länder med ett pensionssystem betalas av de bidrag till pensionskassan som samtidigt kommer in från den arbetande och i varje fall skattebetalande befolkningen och inte är en återbetalning av de bidrag som personen själv betalade till kassan när han eller hon ännu arbetade. Därför behövs, som Annie Lööf riktigt menade, en arbetande befolkning som idag betalar bidrag.

Men en icke arbetande befolkningsdel är därför istället att betrakta som en sorts förtidspensionärer när de får arbetslöshetsunderstöd. De bidrar inte till kassan men får istället pengar från en motsvarande och likvärdig kassa. Till dem hör den större delen av migranterna som inte har arbete, dels därför att de inte hittar ett passande, dels därför att de saknar kvalifikation och dels därför att de inte vill arbeta. De arbetsovilliga snyltar hellre på den arbetande befolkningen utan att betala (och utan att ha betalat) bidrag till kassan. De lever på folkets och statens bekostnad och det delvis med förtur i bostadskön och ibland rentav egna hus…

Hur vill då Annie Lööf få räkningen att gå ihop? Försöket att ”rädda” pensionerna genom invandring leder då till en katastrof. Man importerar ju personer som effektivt är ”förtidspensionärer” och bara belastar systemet ännu mera! Det kommer inte längre än den räkning som man lärde sig i småskolan och är som att skjuta ett växande berg framför sig tills det bryter samman över människorna.

Sedan har hon också sagt att man behöver invandring av fackpersonal som det råder brist på. Till exempel läkare som medel mot läkarbristen. Hur många är läkare bland migranterna och hur många är nya patienter? Med en handfull läkare kommer en mycket stor skara människor som sedan ställer anspråk på sjukvård och med tiden också ställer sig (med förtur!) i patientkön. Detta leder ju till en ännu värre läkarbrist! Ett relativt fåtal läkare och en massa nya patienter… Det är här inte fråga om antal, utan om andel i procent…

Sedan må man verkligen fråga sig hur det står till med dessa läkares kvalitet. Kan de jämföras med välutbildade svenska läkare? Vilken kvalitet har utbildningen i deras hemländer? Hur många har äkta betyg och diplom och hur många har ”köpta” eller förfalskade? Kan man verkligen släppa loss de senare i en potentiellt livshotande verklighet utan grundlig vidareutbildning i Sverige?

Detta liknar en kapplöpning mot avgrunden!

I migranternas hemländer finns vanligtvis inget fungerande pensionssystem. Där satsar man istället på att bli försörjd av sina barn när man blir gammal. Därför är det viktigt att ha många barn, för man kan inte räkna med att alla överlever sina föräldrar. Av ovanstående framgår väl tydligt nog att man behöver ett nytt pensionssystem i Sverige. Ett system i vilket krävs att barn på lämpligt vis tar hand om sina föräldrar, men på ett vettigare och annorlunda sätt än i dessa länder och inte ett som leder till orimligt stora barnaskaror.

Se även på Samnytt:

Utländsk läkare lurade brittisk sjukvård i 22 år – nu bakgrundskontrolleras 3 000 läkare