Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > No free medium in Sweden

Chockvalet I Bayern läxa till C och M om de vill prostituera sig till S blir det halvering i nästa val

Monday, 15 October 2018 20:58

källa

C, L och M bör dra lärdomar av örfilsvalet i Bayern: samarbetar du med den politiska motståndaren (S) bara för att bibehålla invandringspolitiken, straffas du av folket. Det är en tydlig folkvilja i hela Europa och USA att sluta med invandringen. De flesta har själva drabbats eller fattar att andra ha råkat illa ut. Brist på pengar, bostäder, sjukvård och våldtäktsskydd gör att folk har blivit riktigt förbannade.

Sedan början av 1950-talet har CSU inte haft så dåligt resultat. CSU är ett katolskt specialparti i katolska Bayern. Merkels CDU, som finns i resten av Tyskland, är också katolskt dominerat, men inte lika starkt. Bayern har alltid varit det land som förtryckts mest av katolicism.

Men då den katolska kyrkan sedan år 553 (avskaffande av reinkarnationsläran) varit under djävulskt kontroll, har den stött de negativa bakgrundskrafterna, som för närvarande vill förstöra Europa och deras folk genom påtvingad massinvandring.

Vi lever dock i tider där folk höjer sitt medvetande och då lyssnar de inte längre på förjlugna och pedofila katolska präster längre.

Sossarna har ramlat från över 20% i sista Bayernvalet på under 10%. En riktig chock för dem. De lovade i förbundsdagsvalet 2017 att inte igen ha en stor koalition med Merkel, men kröp till korset ändå. Nu fick de kvittensen. Rätt så!

I motsats till det svenska valet har det inte kommit indikationer på valfusk i Bayern.

 

 

Igen valfusk i Stockholm 2018 upptäckt!

Thursday, 11 October 2018 21:18

källa

Nya Dagbladet har med avstånd haft den bästa rapporteringen om det historiska valfukset 2018. De varnade även före valet och gav råd hur vi kunde kontrollera vallokalerna, vilket WTV gjorde på Östermalm i Stockholm, där dock inga oegentligheter kunde upptäckas, bara en vänligt hälsande Ulf Kristersson (M) (som dock snuvades på min röst ...)

"Flera fel har begåtts i rösträkningen i Stockholms län till valet, enligt en ny granskning av rösträkningen i Länsstyrelsen i Stockholm.

SVT Nyheter Stockholms utsända reporter valde att själv räkna flera av personrösterna från valet som Länsstyrelsen i Stockholm sparat i sitt arkiv. Granskningen, där stickprovskontroller utfördes för flera distrikts personröster, visar på felaktigheter i rösträkningen.

“Vi hittar två personkryss till riksdagen som inte räknats in och registrerats. Och vår granskning visar dessutom att det helt saknas dokumentation över vilka fel som räknare gjort, eftersom Länsstyrelsen inte protokollför sina egna omräkningar. Man suddar helt enkelt bara de felaktiga siffrorna i blyerts. När vi begär ut avvikelserapport om rösträknarna som fick sluta och felregistreringarna de gjort, får vi ett nästan tomt papper, med en liten bristfällig anteckning”, skriver SVT Nyheter Stockholm."

Det ryktas att OSSES:s valfuskrapport 2018, som till väsentliga delar redan är färdig, kommer att skaka om Sverige i sina grundvalar ......

Katerina Janouch förutspådde också valfusk för valet 2018, se filmen nedan.

Äcklas även över andra valfuskfakta på WTV:

Extremt valfusk 2018;

Namninsamling mot valfusket 2018 i Sverige;

Partiet Populisterna kräver omval/extraval efter historiskt valfusk 2018;

Mikael Willgert / SWEBBTV förnekar valfusk, typisk kontrollerad opposition;

 

 

Regeringen har ingen rätt att skriva på FN:s migrationsramverk med öppna gränser för alltid

Thursday, 04 October 2018 20:29

Egor Putilov är Samhällsnytts bäste journalist. Han kommer ikväll med en skrämmande rapport:

BEKRÄFTAT: Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk – och öppna gränserna

"Den 10 december kommer FN att anta ”Global compact for safe, orderly and regular migration”. Ramverket har som huvudmål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in. Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt: få hjälp med lån, sänkta avgifter för överföring av pengar till hemlandet, särskild tränad vårdpersonal och höjda straff för brott mot migranter. Samtidigt beläggs medier med munkavle – ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas. Nu bekräftar Regeringskansliet till Samhällsnytt att Sverige ska skriva under ramverket. ”Frågan om införlivande (i nationell lagstiftning – anm.) kommer att aktualiseras när ramverket är antaget”, kommenterar Justitiedepartementets kansliråd till oss."

Detta är en stor skandal. Sverige har enbart en övergångsregering då den sverigefientliga Löfven-regimen  blivit bortröstat i Riksdagen strax före Riksmötets öppnande den 25 september 2018. Efter det fär regeringen enbart fatta routine-beslut, men inget viktigt som är grundläggande förändringar.

Fördelen med denna förakt för demokratin är att Sveriges underskrift kommer då vara ogiltig enligt folkrätten.

USA och Ungern kommer inte att skriva på detta ondskans regelverk.

Gammelmedia tiger naturligtvis inbiten Deras mål är att förstöra Europa.

 

 

Skandaldom från Göta hovrätt för hets mot folkgrupp

Friday, 28 September 2018 20:42

Hovrätterna är värst i Sverige. Det är min slutsats efter nästan 30 år av domstolspraxis i Sverige. Dit skickas ofta domare som antingen är ett lätt byte för mind control eller där etablissemanget har en hållhake på dem, som t. ex. Anders Iacobaeus. Han var oktober 1996  rättschef i Ines Uusmanns (S) kommunikationsdepartement, som då var ansvarig för Estoniafrågorna. I dag är det 24 år sedan M/S Estonia förliste. Den 9 oktober 1996 höll jag en liten pressträff om vår Estonia-ansvarsprocess i Paris och meddelade, att vi ansökt hos den franska domstolen att göra en ny dykning till Estonias vrak för att säkra bevis.

Den 11 oktober 1996 publicerades Anders Iacobaeus' intervju i SvD där han meddelade att den svenska regeringen skulle påverka domstolen i Paris med diplomatiska medel att förhindra en ny dykning och bevisupptagning. Jag skrev då ett protestbrev till samtliga svenska riksdagsledamöter att regeringen skall låta bli att påverka domstolar, i synnerhet utländska. Följden blev att Anders Iacobaeus förlorade jobbet på departementet och blev utnämnd domare i en av Norrlands hovrätterna. Senare blev han chef för hela Hovrätten för övre Norrland. (Se närmare sid. 48 ff i min bok M/S Estonia sänktes)

Domstolen i Paris saboterade sedan vår ansökan om bevis mot gällande fransk lag.

Chefen för den skandalomsusade svenska haverikommissionen JAIC, Olof Forssberg, fick sparken efter att SR kunde visa att han hade ljugit för dem. Som tack blev han lagman i Svea Hovrätt, (se närmare sid. 59 ff i min o n bok).

Efter UG:s avslöjanden till 10-årsdagen av Estoniakatastrofen, att den svenska tullen hade fått order från högsta ort att vinka igenom rysk militärmaterial som hade smugglats på Estonia, gav statsminister Göran Persson (som ville att Estonia-sanningen kommer upp) uppdrag till Svea hovrätts president Johan Hirschfeldt, att utreda vapensmugglingsuppgifterna. Hirschfeldt mörklade det hela och förstörde hela bevismaterialet. Expressen:

"Allvarliga anklagelser riktas mot hovrättspresident Johan Hirschfeldt.
Han misstänks ha mörkat viktiga fakta i samband med utredningen om hemliga militära transporter på "Estonia" - och har nu anmälts till justitieombudsmannen.
- Hirschfeldts agerande måste utredas, säger riksdagsledamoten Lars Ångström till Expressen
."

-----------

Idag går ett ramaskri genom de semi-alternativa media mot Göta hovrätt:

Hovrätt ändrar friande HMF-dom – dömer kvinna till tre månaders fängelse för hets mot muslimer

Samnytt skriver: "I Jönköpings tingsrätt friades 65-åriga Christina från hets mot folkgrupp efter att hon i sociala medier vid flera tillfällen gått till hårt angrepp mot framför allt muslimska invandrare. Göta hovrätt ser dock annorlunda på fallet och dömer Christina till tre månaders fängelse och 6 300 kronor i böter.

Christina har reagerat på att hon kallats till inte mindre än sex polisförhör och att polisen gjort husrannsakan i hennes hem, beslagtagit hennes mobiltelefon och författat en förundersökning på drygt 150 sidor – åtgärder som hon förknippar med grov brottslighet, inte med att uttrycka sina åsikter på nätet. Christina säger sig aldrig i hela sitt liv tidigare ha begått något brott.

Hon har även nekat till att ha skrivit en del av de saker hon döms för, och hävdat att det kan ha varit hennes inneboende. Hovrätten menar dock att det är styrkt att Christina skrivit samtliga av de saker som ligger till grund för domen."

Ofria Fria Tider rapporterar:

"2016 blev kvinnan själv slagen medvetslös och blodig av ett gäng så kallade "ensamkommande flyktingbarn", en misshandel som bland annat påverkat hennes minne. Ingen dömdes dock för det överfallet. (fet genom WTV)

Kvinnan har mått mycket dåligt och känt sig oerhört kränkt av den utdragna och integritetskränkande behandlingen från polisen sida."

Partiet Populisterna och många andra vettiga som AfS kräver att hets mot folkgrupp paragrafen avskaffas. Den missbruks politiskt. Istället skall tjänstemannaansvar återinföras i Sverige, även mot domare, som skall väljas av folket och inte korrupta politiker.

P.S.: 2 okt 2018:: när man googlar Göta hovrätt är all kritik mot denna dom borttagen av Google. WTV:s inslag kommer först på nästsista sidan av alla söksidor, nämligen Google-sidan 12, där ingen söker vanligtvis.

Se även:

Våldtog fosterdottern i fyra års tid – nu sänker hovrätten skadeståndet för lärarparet

Annan domarkritik på WTV:

Flesta domare i Sverige värdelösa då under mind control;

Att sharia-tingsrätten ligger i Solna ingen slump; Populisterna kräver att nämndemän avskaffas;

 

 

Partiet Populisterna kräver omval/extraval efter historiskt valfusk 2018

Wednesday, 26 September 2018 18:14

Rädda Sveriges hemsida finns sedan några dagar följande namninsamling:

Upprop: Omval. Nu.

 

I skrivande stund har 2 435 upprörda svenskar skrivit på. De tillhör den vakna delen av befolkningen som förstått att valet 2018 är resultatet av ett gigantikst valfusk!

"På grund av omfattande fusk under valet 2018 kräver vi omval.

Den nya valsedeln och uppropstexten nedan.

Gör om. Gör rätt."

 

Partiet Populisterna ställer sig fullt bakom uppropet. Deras valsedlar har fortfarande inte färdigräknats i Uppsala, där Populisterna har sina rötter och sitt starkaste fäste.

Det andra uppropet Valfusk 2018, som startade tidigare, har redan nästan 10 000 namnunderskrifter.

Läs även: på Katerina Magasinet:

“Vänstersympatisörer dominerar både i vallokalerna och bland rösträknare”

en tittar-kommentar:

Hej! Vi borde också få en granskning av 2006 års val. M gick från 15,26 % (2002) till 26,23 % (2006)! Detta är en OMÖJLIGHET. Dessutom gick "siffrorna" via nätet för första gången! Bara det räcker och förmodligen var det Carl Bildts CIA eller Mossad som fixade till siffrorna. Valet 2006 samt Folkpartiets 77 dataintrång hos S visar också på att utländsk makt är inblandad.

och på WTV: Extremt valfusk 2018

Tack Y för tipset om filmen nedan! Filmen kan dock vara fejk, då datumet på datorerna inte visas. Att ändra datum i mobilen går fort. De flesta i kommentarerna tippar på fejk.