Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > DN (Swedish newspaper)

Största risken för atomkrig med taktiska a-bomber sedan WW2 ! Aktivera dina tankar emot detta, be!

Tuesday, 27 September 2022 01:58

 

Svinmedia i Väst, typ SVT, SR, TV4, Der Spiegel, CNN etc, förtiger den extrema risken att världen, i synnerhet Europa, drabbas av ett kärnvapenkrig! Aldrig har situationen varit så farlig sedan slutet av andra världskriget!

Experterna talar om ett kärnvapenkrig med taktiska atombomber, sådana som utplånar litet mindre än de strategiska, typ bara små städer och inte stora ytor. De låtas explodera först på marken och inte redan i luften för att begränsa den radioaktiva skadan.

Anders Romelsjö med sin kanal Global Politics och Torbjörn Sassersson med sin Newsvoice har publicerat bra inslag om atomkrigshotet. Det ökar ännu mera nu i slutet på september 2022 efter att Donbas efter de legala folkomröstningarna återanslutits till det ryska kärnlandet. Då kommer Ukrainska attacker mot Donbas plötsligt vara mot det ryska kärnlandet och de bildade vet att USA och NATO ligger bakom sådana attacker med enorma vapenstöd, pengar och satellit-spaningsresultat, vilket är en direkt krigföring mot Ryssland.

"Är USA, NATO och Europa nu i krig med Ryssland? Är det här kriget de har velat ha hela tiden? Vad kan vi förvänta oss om kriget går bortom retoriken? Clayton Morris (fd Fox News-ankare) på Redacted News intervjuar den tidigare vapeninspektören från FN och marinkårsofficeren Scott Ritter om den dramatiska vändningen i Ukrainakriget. Kärnvapenhot mellan Väst och Ryssland har nu hamnat på förhandlingsbordet.

Text: Kristoffer Hell" från Newsvoice.

Tucker Carlson (Fox News) kommenterar kärnvapenhoten mellan Väst och Ryssland

Kanadensiskan Professor Rachel Marsden om folkomröstningarna i Ukraina: De är lagliga och legitima

"GEOPOLITIK. Ekonomen Martin Armstrong analyserar de geopolitiska manövrar som aktörerna: USA, Europa, Ryssland och Kina nu gör för att kontrollera sina positioner på schackbrädet. Armstrong konstaterar att Tysklands och Frankrikes regeringar samt Henry Kissinger tidigare förordat att östra Ukraina bör ha folkomröstningar, något som Putin nu iscensätter. Risken finns samtidigt att krigshökarna i Kina (med stöd av Ryssland) attackerar Taiwan för att försvaga USA och EU."

 

Eller från Global Politics:

Ukrainakriget och splittringen inom ”Vänstern”.

 

Vakna DU också och vidta motåtgärder! Dina TANKAR är ditt mäktigaste vapen, din skalärvågsinterferometer! Om vi samlar våra tankar kollektivt i äter- eller morphogenetiska-fältet så kan vi stoppa krigsvansinnet då krigsdrivarna är bara en liten minoritet.

Låt oss alla be för fred!

Att be är att skicka tankar till universum. Då tankar består av magnetiska skalärvågor kan de inte avskärmas, däri ligger en del av makten. GUD vill kunna kommunicera med alla.

 

Se även på WTV:

Upd 24.9. Stort fel av Putin inte förutse USA:s ständiga fredssabotage i Ukraina, Duma öppnar rekrytering;

Våra tankar är det mäktigaste vapnet vi har;

 

https://youtu.be/PH4S_maL5nA

 

https://youtu.be/008c-KIuJ1o

 

 

 

 

Upd 24.9. Stort fel av Putin inte förutse USA:s ständiga fredssabotage i Ukraina, Duma öppnar rekrytering

Tuesday, 20 September 2022 19:42

källa

Av denna viktiga intervju (första YTfilmen nedan) med amerikanska experter på Ukraina-Kriget framgår att Putin gjorde en allvarlig felbedömning av fredsförhandlingsklimatet i Ukraina. I slutet av mars 2022 var Blod-Zelenskyj beredd att sluta fred med Ryssland, men detta saboterades hela tiden av USA. Sedan den amerikanska statskuppen mot Ukraina februari 2014 med vice utrikesministern Victoria Nuland i spetsen har USA fullständigt tagit kontrollen över Europas mest korrupta land.

Av YT-filmen nedan framgår också att det ryska parlamentet Duma har nyligen fattat beslut för en förberedelse av delmobiliseringen av den ryska armén. Samma gäller för Vitryssland som har en 1000 km gräns mot Ukraina. (WTV var först i Sverige med denna viktiga nyhet).

Dessutom har USA nu hävt sitt vapenembargo mot Cypern från 1987 så att de kan få vapen som stärker Grekland i konflikten med Turkiet.

Viktiga steg närmare WW3, som USA så gärna vill ha! Med Ryssland och Europa i spillror kan USA äntligen få världsherravälde: The New World Order.

 

Upd. 23.9.22 Vad sa Rysslands utrikesminister Lavrov i FN?

 

Bundestag Resolution: “Defending peace and freedom in Europe”.Germany Will Risk Europe’s Security by Exhausting Its Stocks for Ukrainian Military

och på Newsvoice:

Tucker Carlson på amerikanska Fox News kommenterar den eskalerande kärnvapenhotsretoriken mellan Väst och Ryssland. Det var aktörer i Väst som inledde hoten och Putin gav svar på tal, konstaterar Carlson som därmed är den första västliga journalisten av rang som korrekt återger händelseutvecklingen.

Kanadensiska Global Research:

Ukrainian Army War Crimes Include Shelling of Ambulences, Firetrucks, and Rescue Workers in the Donbass Republics—Similar to Israelis and U.S. Backed Terrorists in Syria

By Eva Bartlett

 

Obs: någon har saboterat inbäddningsfunktionen på RT:s Odysee-Kanal!

 

https://youtu.be/ueVccOhQ7C8


https://youtu.be/1MJDvr-1Z-A

 

https://youtu.be/gX9Lv7Jc_sQ

 

Bluff av Zelenskij i Izium?

 

https://odysee.com/@RT:fd/pow-return-home:0

Obs: någon har saboterat även den vanliga Internetlänken till RT:s Odysee-Kanal!

Om ni bara kopierar denna länktext och sedan klistrar in den i sökfunktionen av er browser så kommer ni till filmen. Så det hela är förmodligen en attack mot WTV.

https://odysee.com/@RT:fd/pow-return-home:0

 

 

Ukrainare som valde stanna hemma i Charkiv-området när Ryssland intog det mördas och jagas av nazister Upd 24.9

Saturday, 17 September 2022 22:58

Nazisterna i Ukraina jagar nu oskyldiga landsmän bara för att de stannade kvar i Charkiv-området när Ryssarna tog det februari 2022. Det var ofta de fattigaste som inte hade råd att fly till Väst eller Ryssland.

Nazisvinen använder Telegram för att hänga ut "förrädare" med bild utan häktningsorder från en domstol. De visar mödrar med barn och uppmanar att kidnappa barnen från "förrädarmödrorna". Säkert pedofila nätverk som jagar dessa barn i Europas mest korrupta och laglösa land: Ukraina!

RT: "Kiev is reportedly on the hunt for those it deems 'traitors' after private data belonging to people considered to be 'collaborators' has been posted on Telegram along with calls for violence against them."

Läs på kanadensiska Global Research:

Ukraine: US Launches a Fascist Government, and World War Three?

Ukraine Sliding Into a Real War

Eyewitness: Human Toll of Eight-Year Ukrainian Army Onslaught in Eastern Ukraine is Shocking

Och på Newsvoice:

Proxykriget mot Ryssland feb-sep 2022 – Putins militär säkrade östra Ukraina och stoppade folkmord

Upd 24.9.22:

Ukrainian “Hit List” Publishes Names and Addresses of Alleged “Russian Propagandists:” Turns Out to be Based Not in Ukraine But in Langley VA Where CIA Headquarters Is Located

Se även på WTV:

Ukrainas Nazi-regim visar foton på mördade ukrainska oppositionsploitiker efter grym tortyr och fulmedia tiger;

Ny film där ukrainska soldater torterar och avrättar ryska krigsfångar i strid med folkrätten. Ukraina mycket mer kriminellt än Ryssland Upd 8.4.22;

Ukrainsk mäktig nazist erkänner: vi startade kriget, inte Ryssland, Kramatorsk bombades av Ukraina;

Azov-nazisterna och Ukrainska armen mördar sina landsmän dagligen. Väst-politiker och journalister medansvariga då de tiger, ger pengar;

USA har gjort Ukraina till en av världens värsta tortyrstater, korrupta Amnesty och FN tiger;

Många hakkors på gatan i rasiststaten Ukraina som mördar och torterar sina landsmän, Horrorstat;

Upd 19.6.Rasist-regimen i Ukraina mördar tusentals civila landsmän i Donbass med hundratals raketer varje dag!;

Zelenskyj har en mordlista mot journalister och andra obekväma, även barn på dödslistan;

Primitivt naive Jeff Ahl (AfS) förnekar nazister i Ukraina så att de kan fortsätta tortera folk! Rösta inte på AfS !

 

 

Ukraina/USA-underrättelsetjänst SBU pedofil, mördar, våldtar civila landsmän, Ukraina terroriststat Upd 15.9

Monday, 12 September 2022 22:03

 

2.3.2022 var 141 FN-länder mot Ryssland i Ukraina, nu bara 58, av totalt 193. Fulmedia tiger!

Tuesday, 30 August 2022 02:06

Källa

Paul Steigan från Norge och Anders Romelsjö kom med en sensationell Ukraina-nyhet:

"Onsdagens deklaration i FN:s generalförsamling om Ukraina är en icke- nyhet i västerländska medier, inklusive de norska (liksom de svenska, ö.a.). Inte konstigt, för det avslöjar en oväntat stark stämningsförändring i synen på kriget i Ukraina.

Det var Ukrainas permanenta FN-representant, Sergey Kislitsa, som presenterade dokumentet och hänvisade till undertecknarna. Deklarationen fördömer Ryssland, och kräver att ryssarna stoppar den militära operationen i Ukraina och drar tillbaka sina styrkor från landet.

Av FN:s 193 medlemsländer stödde endast 58 länder, mindre än en tredjedel, deklarationen denna gång, enligt den ryska telegrambyrån TASS (Se även här.). Förra gången, den 2 mars, stödde totalt 141 stater samma uppmaning. Över 80 länder har ändrat uppfattning under de senaste sex månaderna.

Bland de 58 undertecknarna finns USA, Storbritannien, andra länder som är associerade med EU och/eller NATO, Georgien, Turkiet och länder som Japan, Australien, amerikanska småsatelliter och naturligtvis Kiev-regimen i Ukraina. Kort sagt, det så kallade ”internationella samfundet” som inte existerar.

– En sådan försvagning av den antiryska ställningen i FN under loppet av ett halvår talar sitt eget språk om hur konflikten uppfattas i huvuddelen av världssamfundet, förutom Nato-länderna och deras klienter, skriver Artur Vyacheslavovich på Anti-Mai-dan .

Det finns förmodligen flera orsaker till denna tydliga attitydförändring i opinionen.

Det har blivit mycket tydligare att detta är ett krig mellan USA och dess ombud mot Ryssland, att folket i Ukraina bara spelar rollen som kanonmat, och att det är USA som använder de smutsiga tricken i kriget. Dessutom påverkar de västerländska sanktionerna nu hela världsekonomin. ....."

.

Läs även på Nya Dagbladet:

"Det ryska målet var aldrig att ta Kiev, utan att förstöra den ukrainska militären. Att ”demilitarisering” kommer att fortsätta att vara det ryska målet tills ukrainarna ber om att ge upp och accepterar ryssarnas villkor är troligen givet. Det skriver analytikern Paul Craig Roberts i sin summering av kriget i Ukraina."

Läs även:

Amnesty på ”likvideringslista” i Ukraina

 

Ukraine Regime Led by Zelensky Kidnaps Student Dissidents, Bans Opposition Parties, Shuts Down Independent Media, Commits Egregious War Crimes and Imposes Regressive Labor Laws

 

https://youtu.be/geW6G8_855k

 

https://youtu.be/bOkzRRg0nko