Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > DN (Swedish newspaper)

Inte oväntat kräver NATO nu Boots on the Ground i Ukraina, en detta bevingande False Flagg överhängande

Tuesday, 07 February 2023 05:47

Källa

Med alla nya tunga vapen som 120 tyska Leopard stridsvagnar från olika länder och amerikanska Bradley etc. ligger det nära att NATO behöver skicka ännu mera av sina soldater till Ukraina för att bemanna denna avancerade teknologi. Detta är naturligtvis strängt förbjudet enligt NATO-doktrinen.

Utbildningen av ukrainska militärer sker i Väst, men det tar lång tid och det finns knappt några stridsdugliga ukrainare kvar. Den av Väst och Sveriges regerigar sponsrade köttkvarnen har dödat alldeles för många oskyldiga Ukrainare. Bara nazipacket är det inte synt om. De håller t o m på med strängt förbjudna biovapen.

Därför är NATOS skrik efter boots on the ground i Ukraina väntat! Men kriminell!

Reptiloiderna som kontrollerar både fake-Putin och NATO vill ha WW3 då de tycker att useless eaters homo sapiens sapiens har blivit för många på fängelseplaneten som Reptofolken anser är deras, inte våran!

Vi måste gå ut på gatan NU som i andra länder för att rädda planeten och oss!

 

 

https://youtu.be/-JgZFS4nqMk

 

 

Regeringen misstänks gynna pedofila nätverket i Sverige, Kristersson gynnade kidnappningen av kinesiska barn!

Sunday, 05 February 2023 13:23

Källa DN

Ofria Fria Tider skrev igår: "Det sprids "rykten" bland invandrare om att svensk socialtjänst utan några speciella bevis kan omhänderta barn som växer upp i landet. Nu lovar regeringen att motverka "desinformationen" om de kommunala myndigheterna.     ...

Antalet familjehem växer för närvarande snabbt och är en bransch på uppgång. Bara under 2020 fattades beslut om tvångsvård enligt LVU för totalt 3.486 barn i Sverige, vilket är betydligt högre än övriga nordiska länder tillsammans."

Naturligtvis är svenska eller invandrarföräldrar inte sämre än i de övriga nordiska länderna, men Sverige har sedan 1970-talet en hemlig pedofilring där många Socialtjänster innehar en nyckelroll!

Jag har själv sedan flera år juridiskt hjälpt ett antal förtvivlade mödrar som fick sina barn kidnappad av korrupta Socialtjänster och domare! Sedan när kan vi lita på svenska domstolar Ulf Kristersson???

I många av dessa fall utsattes barn för pedofila övergrepp efter Soc-kidnappningen och Soc-tanterna gjorde inget, därför att de är med i Sveriges pedofila nätverk!

Statsministern Ulf Kristersson förnekar att barn kidnappas i Sverige precis som han förnekade att sådant skulle hända i Kina där Kristersson visste vad som hände och ändå inte satte stopp för det som ordförande av Adoptionscentrum i Sverige! Ulf Kristersson är helt enkelt en barnplågare!

Det är ingen desinformation att många Socialtjänster i Sverige tvångsomhändertar barn på obefintliga grunder Ulf Kristersson! När jag läste juridik i München i slutet på 1970-talet umgicks jag med en större grupp svenska migranter. Alla berättade med horror i ansiktet hur barn kidnappas av Socialtjänster i Sverige! Redan då!

Och kort därefter, 1983, slog Tysklands ledande tidning Der Spiegel larm om samma sak: Sverige är en Barn-Gulag!

Det har naturligtvis blivit värre sedan dess. Muslimerna har alltså helt rätt när det slår larm om detta.

 

Se även på WTV:

Ring inte socialtjänsten! De samarbetar ofta med pedofiler + splittrar syskon;

Socialtjänstens personal är illasinnad Lena Hallengren! De skyddar pedofiler! Muslimerna har helt rätt!;

Ulf Kristersson (M) i kommunistisk barnarov skandal i Kina;

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Pedofilvurmaren Federley snubblade över Anna-fallet, även alternativmedia kontrolleras av pedofilt nätverk;

Svea Hovrätt kan inte utesluta pedofila övergrepp mot Elias, ger ändå total kontroll till fadern och inte Anna;

Barnläkaren K W K's orosanmälan saboteras av Socialtjänsten Östermalm Christina Witt;

Svenska domstolar och åklagare med i pedofilnätverk, nya bevis;

Carlqvist och Holfve oärliga, inga lärdomar av barns sexanklagelser mot Olof Palme;

Nya bevis hur kriminella domstolar, åklagare och socialtjänster sviker barn, Sverige pedofilernas paradis!;

Mossadkontrollerad polis och socialtjänsten i Uppsala och Östermalm hjälper pedofiler;

Förbjud tvångsomhändertagande av barn! Missbruks av pedofilnätverk och oseriösa läkare och soc;

 

 

Under terrorregimen i Ukraina slaktas barn och ryska krigsfångar levande för organstöld till främst Israel och EU

Saturday, 04 February 2023 03:02

Det kommer fler och fler uppgifter från den ryska militären om grym organhandel i Ukraina, där barn mellan 2 och 8 år slaktas ofta levande runt staden Izyum. I början av året slog den ryska generalen Vladimir Ovchinsky larm om samma elände. Han pekar ut Israel att dominera mänsklig organhandel. Detta är känt sedan tidigare. Sedan finns också många organkunder inom EU, som ofta köper via Israel.

 

Detta i kombination med olagliga barnbomber, som även Ukraina har anslutit sig att förbjuda (i motsats till USA och Ryssland) men ändå äger över tre miljoner av dessa lövliknande terrorinstrument modellen PFM-1, visar vilket sällsynt vidrigt nazi-regim juden Zelenskyj och USA har uppbyggt efter den amerikanska statskuppen 2014!

"Människorättsorganisationen Human rights watch (HRW) anklagar Ukraina för att använda förbjudna ”fjärilsminor” runt staden Izium. Minst 50 personer, inklusive fem barn, ska ha skadats allvarligt av minorna och minst 11 har dött. ....

Minorna kan till färgen förväxlas med löv eller småskräp och påminner om plastleksaker, något som leder till att barn ofta plockar upp dem och skadas eller dödas när de exploderar.

Vittnen som HRW talat med berättar att man påträffat minorna vid bland annat förskolor, skolor, sjukhus och bostadsområden."

 

Se även på WTV:

Ukraina missbrukar ambulansbilar att stjäla män från gatorna för att tvinga dem till krigets köttkvarn;

 

https://youtu.be/yfqvnfpxWxA

 

 

Covid-19 från Fort Derrick US biovapen labor, planerad massmord tydligt på Tysklands dödssiffror; Upd 3.2 Ukrainska biolab mot slaver

Thursday, 02 February 2023 15:17

 

Allt talar för att Covid-19 utvecklades i den amerikanska biovapensmedjan i Fort Detrick, Maryland, där Mördar-USA också utvecklade HIV under Dr. Robert Gallo. Sedan placerade och betalade massmördaren Dr. Fauci finslipningen av förbjudna biovapen till Wuhan i Kina, under mottot gain of function, d v s göra genozidinstrumentet ännu dödligare. Och i Wuhan lät USA sprida Covid-19 över hela världen för att skada handelsrivalen Kina och bli av med så många useless eaters (Anunnaki Henry Kissinger) som möjligt.

Tack till Fritjof att du hittade intervjun med Dr. Judy Mikovits!

Update 3 februari 2023:.   Tack till kz!

Den andra filmen från Alex Jones visar fakta om rasistiska, mot slaver, biolab i Ukraina som USA /NATO har bedrivit innan Ryssland lyckades stoppa människoförsöken och organhandeln där.

Och läs på Newsvoice:

Uppgifter om biovapenlab i Ukraina blir viral efter att Twitter återställer visselblåsarkonto

Se även på WTV:

USA:s Anthony Fauci skapade Covid-19 biovapnet i labb, han är en av historiens värsta massmördare!;

USA finansierade under Fauci utvecklingen av biowapnet Covid-19, gain-of-funktion research, Fauci ljög i Kongressen;

Amerikanska Deep State vållade Coronavirus i Kina för att knäcka den ekonomiska stormakten;

Google och YouTube censur mot Ebola avslöjanden från Dr. Horowitz;

US-regering har botemedel mot Ebola då de gjorde biovapnet. Sätt press på amerikanska ambassaden!;

 

 

Ukraina missbrukar ambulansbilar att stjäla män från gatorna för att tvinga dem till krigets köttkvarn Upd 4.2

Friday, 27 January 2023 06:43

Det rapporteras från flera håll att Blod-Zelenskyj nu missbrukar ambulansbilar och andra redskap att fånga in unga och gamla män för att tvinga dem in i kriget mot deras vilja. Även ungrare från minoritetsbefolkningen haffas. Köttkvarnen mot Ukrainare kräver ca 10 gånger mer offer jämfört med ryska förluster, inte medräknad Ukrainas slakt på civila landsmän i Donbas och de andra områden som frivilligt anslutit sig till Ryssland för att få skydd mot terrorregimen i Kiev.

Här en länk till ryska Telegram med filmer som upprörda Ukrainare tagit av kidnappningarna under de senaste dagarna. Detta bevisar att den ukrainska armén har smulats sönder av Putin och att den ukrainska stridsmoralen är under all kritik. En ukrainsk taxichaufför i Riga berättade för mig, Henning Witte, strax före jul, att hans vänner vid fronten i Donbas klagar över att de fryser mycket och att de inte avlöses av nya kamrater för att kunna vila upp sig eller fira jul med sina familjer. Terror-Zelenskyj hade ju också förbjudit vapenvila under julen som Ryssland har föreslagit.

Nu har staden Odessa efter massiv ukrainsk kritik lovat att inte längre missbruka ambulansen för stöld av landsmän.

Update 4.2.23 Läs även på Nya Dagbladet:

"Människorättsorganisationen Human rights watch (HRW) anklagar Ukraina för att använda förbjudna ”fjärilsminor” runt staden Izium. Minst 50 personer, inklusive fem barn, ska ha skadats allvarligt av minorna och minst 11 har dött.

Minorna kan till färgen förväxlas med löv eller småskräp och påminner om plastleksaker, något som leder till att barn ofta plockar upp dem och skadas eller dödas när de exploderar.

Vittnen som HRW talat med berättar att man påträffat minorna vid bland annat förskolor, skolor, sjukhus och bostadsområden."

 

https://youtu.be/NlIl2sH6oIs

 

Se även på WTV:

https://t.me/ti_origin/1328

Ukrainska soldater hatar Zelensky, vars fru spenderade över 40.000 USD på shopping i Paris nyligen;

Ukraina utpressar anhöriga till ryska torterade krigsfångar att betala lösensumma om de vill undvika mord, vilket är extrema krigsbrott!;

Ukraina kriget handlar också om lithium och uran! Nytt bevis om Ukrainska grymheter mot ryska krigsfångar;

Blod-Zelenskyj väntade tills kristna kom hem från julfirandet för att mörda dem! Präster torteras och förlorar ukrainsk medborgarskap;

Råttorna lämnade tidigt det sjunkande Ukraina-skeppet! Ge inga pengar till ukrainska staten, bara till privata;

Blod-Zelenskyj den nya Lenin, förbjuder även kyrkan i Ukraina och slaktar landsmän på löpande band;