Peter Storm vi saknar dig!

Sunday, 30 March 2014 18:12

Natten mellan den 24 och 25 mars 2013 dog Peter Storm. Han var en framgångsrik uppfinnare på fri energi området, som hade utvecklat en båtmotor som gick på vatten (BMW har gjort det samma för bilmotorer). Etablissemanget i Sverige gillade inte hans forskning och Peter Storm utsattes då för så mycket hot att han tvingades att emigrera till Thailand. Där började han att forska, vilka intressen som kunde ligga bakom, att sabotera hans forskning om fri energi.

 

källa, Antibankpartigrundaren och fri energi uppfinnaren Peter Storm dog under mystiska omständigheter den 25 mars 2014

 

Han läste alternativa media och beställde filmer och böcker från Jüri Lina, för att lära sig vilka hemliga sällskap som finns (t.ex. frimurare) och vilken makt de har bakom kulisserna. Han listade snabbt ut att det var storkapitalet, banksters, som drar i de nästan osynliga trådarna. I samband med det stötte han även på Henning Wittes forskning om bankernas pyramidspel och hur en bankreform skulle se ut (den Vita Skolan i Nationalekonomi).

 

Dessa nya kunskaper ledde Peter Storm till att grunda ett nytt parti i Sverige, för att befria landet från dessa dolda makter: Partiet De Fria (PDF). Under assistans av några andra tog han fram det bästa partiprogrammet som ett svenskt parti någonsin hade. En av de viktigaste punkterna var att ta ifrån privatbankerna makten att tillverka digitala pengar. Han krävde en 100 %ig kapitaltäckning för bankerna, vilket betyder att de enbart kan låna ut pengar, som en annan redan har tillverkat. PDF tyckte efter amerikanska tankar att denna andre skulle vara Riksdagen. Pengarna, men inte bankerna skulle förstatligas.

 

Samtliga amerikanska presidenter (t.ex. Lincoln, Kennedy), som har försökt detta i USA, har blivit mördade.

 

En månad efter att PDF blev offentliga dog Peter Storm under mystiska omständigheter. Det första man hörde var, att en infektion skulle ha dödat honom. Nu kommer uppgifter fram, att han kvävdes till döds på ett liknande sätt som säkerhetstjänsterna använde, för att försöka mörda mind control offret Magnus Olsson (se närmare här). Man skall ha i minnet att CIA grundades av bankhuset Rockefeller och Mossad är bankhuset Rothschilds effektivt mördande arm.

 

Listan med mördade fri-energi-uppfinnare är ännu längre än politiker som försökt ta makten från storbankerna.

 

I Sverige har det blivit en kriminell tradition att mörda de politiker som inte passar in i bilden. Dag Hammarskjöld passade inte in i USA:s planer att plundra Kongo på råvaror, Olof Palme vägrade bland mycket annat att ge amerikanska vapen felaktiga svenska licenser och Anna Lindh dristade sig att kritisera Israels folkmordspolitik mot Palestinierna. I Anna Lindhs fall hade Mossad redan en villig marionett som ersättare i startgroparna, Mona Sahlin. Det programmerade resultatet blev en nedmontering av Socialdemokraterna. I PDF:s fall har en liknande utveckling kunnat skönjas. Det vassa partiprogrammet har vingklippts till oigenkännlighet, partiet fokuserar mest på att avslöja de redan avslöjade Bilderbergarna och till årsdagen av Peter Storms bortgång är det knäpptyst om hans förtjänster på PDF:s hemsida.

 

När White TV:s Henning Witte bad Peter Storms efterträdare, Bosse Jonsson, att ställa upp för en intervju, som skulle hedra Peter Storm, blev det nobben. Som tur vågade Jüri Lina och Steve Ahlberg att offra sin tid för att minnas Peter Storm och hans stora politiska och tekniska gärningar.

 

Peter Storm till minnet from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.