Ole Dammegård: Anna Lindh offer för internationell konspiration

Tuesday, 10 September 2013 00:45

Källa

Den 11 sept 2013 är det 10 år sedan Sveriges dåvarande utrikesminister Anna Lindh (s) dog. Mijailo Mijailovic, en ensam galning, som den i Palmemörkläggningen välbeprövade Ulf Åsgård påstod, dömdes för mordet. Polisinsatsen fick beröm av etablissemanget men var i själva verket ungefär lika uselt som under Palmemordet, enligt polisen Eric Rönnergård. Mijailo Mijailovic hörde röster i sitt huvud sedan barndomen och uppgav att rösterna blev extra påträngande när han såg Anna Lindh på NK den 10 sept 2003. Jesus skulle ha gett honom order att döda Anna Lindh. Han hade inget motiv.

Alla som är kunniga på området mind control/tankekontroll är eniga om att Mijailo Mijailovic fallit offer för den vidriga mind control teknologin och det var därför att han tidigare hade attackerat sin egen far med en kniv. Det är också därför han satt mest i psykiatrin och inte i fängelset som han dömdes till. Psykiatrin missbruks som grindvakt för mind control. Mijailo Mijailovic är ett oskyldigt offer för de krafter som kontrollerar mind control vilket i Sverige är FOI i samarbete med Karolinska sjukhuset under kontroll av Mossad. Så lämpligt att Anna Lindh just transporterades till detta sjukhus, som först uppgav att hon skulle klara sig, men hon fick dö ändå. Har allt gått rätt till på Karolinska?

Tomas Nilsson, författaren till den avslöjande Anna Lindh boken Dampistol och Morakniv har kommit med övertygande bevisning att en yrkesmördare har stuckit ner Anna Lindh, inte Mijailo Mijailovic, som "erkände" under hjärnkontroll.

Få har i Sverige belyst att Anna Lindh ville föra en fredspolitik i världen precis som hennes far Olof Palme. Detta hade hon lovat i hennes berömda tal vid hans begravning, se filmen längst ner. Den största krigsrisken ligger i mellanöstern och det största risklandet är Israel. Därför kritiserade Anna Lindh Israels politik hård och ställde sig på palestiniernas sida. Hon kallades av Israels Stockholmsambassadör Zvi Macel för antisemit. Hon var emot USA:s folkrättsvidriga angrepp på Irak och ville stärka FN.

Dåvarande statsminister Göran Persson (s) sade, att attentatet mot Anna Lindh var ett attentat mot Sveriges demokrati, se filmen i mitten. Så säger man inte om gärningen av en ensam galning.

Därför föll hon offer för en internationell konspiration. Vi saknar dig och din politik Anna Lindh! Tack för ditt mod att stå emot världens mäktigaste krafter!

Ole Dammegård har skrivit om Anna Lindh mordet i sin bok Statskupp i slowmotion: http://www.lightonconspiracies.com/coup.html

Ole Dammega?rd om Anna Lindh konspirationen from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.