Mind Control nyckeln till Thomas Quick Gåtorna

Thursday, 30 August 2012 20:57

Stort TACK Hannes Råstam, att du orkade plöja dig igenom den ofantliga mängden av material, som du grävde upp i samband med Thomas Quick! Du har gjort det inte enbart för rättvisan utan också för Sverige, då du under din lysande journalist karriär har fått märka, att någonting är väldigt sjukt i Konungariket. Kärleken för Sverige är också min motivation att driva och bekosta White TV.

 

prisbelönad Hannes Råstam, min stora idol

 

Det är elakt, att vissa använder ordet besatt i samband med ditt flit och höga journalistmoral. Om flera journalister vore som du, då hade vi inte fått den här rättsrötan, som du lyckats avslöja.

 

ingilizceturkce.gen.tr ile Turkce metni Ingilizceye cevirmek cok kolay.turkce ingilizceye cevir ingilizceturkce.gen.tr

Boken ”Fallet Thomas Quick-Att skapa en seriemördare som nu publicerades ett halvt år efter mordet på Hannes Råstam (enligt omvänd bevisbörda skall de som misstänks ligga bakom mordet, säkerhetstjänsterna och/eller FOI, bevisa, att cancern inte varit resultatet av modern teknologi) är ett testamente med enorm genomslagskraft. Tyvärr har jag under recensionerna enbart kunna spåra ett ljushuvud, Jan Guillou, som ställer den närliggande och påträngande frågan, varför har etablissemanget satt så mycket energi på att skydda de verkliga mördarna i de fall Quick blev inbaxat? Guillou kan dock inte ge ett vettigt svar.

 

Alla som bidrog till Sveriges största interna rättsskandal, är ju vettiga och högt utbildade människor. De fick stora belöningar och inga straff för sitt skandalösa beteende. För mig som erfaren jurist är Hannes Råstams bevisföring förkrossande övertygande. Göran Lambertz och andras kritik missbrukar omständigheten, att inte alla orkar läsa boken eller på annat sätt sätta sig in i det gigantiska faktamaterialet. Ingen har dock kunnat visa, att Råstams fakta är felaktiga. Och de talar sitt eget övertygande språk!

 

Även många journalister har i början försökt att upprätthålla den lögnaktiga fasaden, som rätts- och sjukinstanser har bluffat upp, men boken blev så ögonöppnande, att de flesta ändrat sig, även journalister på Dala-"Demokraten".

 

Fallet Quick har många likheter med Estoniagate. Expertgruppen JAIC förstörde och förfalskade bevismaterial, vittnesmål försvann eller skrevs om till oigenkännlighet, (Palme)poliser, åklagare, sjukhusen, journalister, advokater, domare, tekniska experter, präster och många andra viktiga samhällsbärare bidrog flitigt, även idag efter nästan 20 år, till mörkläggningen av Sveriges värsta massmord genom tiderna, för att skydda mördarna. Mörkläggarna har även här blivit rikligt belönade av etablissemanget och inget ansvar har krävts ut!

 

Jag som Estonia-expert (anhörigombud) har naturligtvis forskat i de maktstrukturer, som kunde åstadkomma en sådan gigantisk och välregisserat Estonia-mörkläggning. Jag fann en liten dold klick makthavare bakom kulisserna, inte bara i Sverige utan i nästan alla länder. Det är få nyckelfamiljer som har makten i flera generationer, som verkställs genom lömska hemliga sällskap, ofta säkerhetstjänsterna, och banker.

 

I Sverige är det familjerna Wallenberg, Bonnier och Stenbeck som kom till den avgörande makten efter morden på Ivar Kreuger. I Norge är det Schibsted, i Sydafrika Oppenheimer, i Kanada Bronfman, i Belgien kungahuset, i England kungahuset och Rothschild, i USA de familjer som privat-äger centralbanken Federal Reserve (Rockefeller, Morgan, Warburg m.fl.).

 

De mördare som planerades gå fria genom cirkus Quick skyddas alltså av det hemliga etablissemanget. Enbart det har makten att dra i så många osynliga trådar bakom kulisserna för att åstadkomma det önskade resultatet, inklusive belöningar och bestraffningar. Leif GW Persson, en av landets mest begåvade hjärnor, (hela karln är en enda hjärna) citeras: ”Jo, man har skyddat ett gäng riktiga mördare, …” , sidan 398 i Råstams enda bok. Gäng är förmodligen precis det rätta uttrycket. Varför skyddas ett gäng, vilket antyder att det finns ett nätverk?

 

Jag kan i dagsläge enbart komma på två möjliga skäl:

 

1. Många av de mördade i Quickhärvan föll offer för ett satanistiskt/pedofilt nätverk

2. och/ eller för Mind Control försök

 

I alla de stora länder med nyckelfamiljer finns det gränsöverskridande satanistiska, och för det mesta pedofila, nätverk, som får en kick av att tortera, våldta och slakta barn. Är barnen välbevakade, som i Sverige och Norge, får man nöja sig med litet äldre barn, trots att deras energier inte är lika attraktiva (mest eftertraktat är pojkar mellan tre och sju år). Om sådant har man inte hört så mycket i Sverige. Det betyder dock inte, att det inte finns. Sverige är ett extremt förtryckt land jämfört med USA eller Tyskland (där satanismen och pedofili är vanliga). Att ett sådant nätverk, där alltid samhällstopparna är inblandade, skall skyddas med alla olagliga medel, är föga förvånande.

 

Att spår av Mind Control har yppats i Thomas Quickfallet, hade White TV redan rapporterat den 12 jan 2012, när Råstam dog. Att det finns flera personligheter i Quick, en som t.o.m. talar utmärkt engelska i motsats till de andra, är typiskt för Mind Control offer. Därför misstänker jag, att också de mycket allvarliga brott, dock icke mord, som Thomas Quick har dömts för innan, (och där han icke begärt resning), är ett resultat av hjärnkontroll. Morden i Appojaure hade så besinningslöst mycket övervåld, att det ligger nära att tänka på Mind Control av den eller de mördare, som inte var Quick.

Att psykiatrin är ett perfekt gömställe för Mind Control är närliggande, då symtomen ofta liknar psykiska sjukdomar och sekretessen och låsta avdelningar avskärmar från kritisk insyn. De flesta som jag träffat som jobbar inom svensk psykiatri, visade tydliga tecken på Mind Control.

 

Fjärrstyrningen av alla inblandade med modern teknologi skulle ge den enklaste förklaringen till deras mer än märkliga beteende. För mig var de två största gåtorna advokaten Claes Borgström och justitiekanslern Göran Lambertz, som idag är justitieråd i Högsta Domstolen. Jag köper inte Leif GW Perssons insinuation, att Borgström har spelat med för att tjäna pengar. Han var redan framgångsrik och skulle ha tjänat bra med pengar ändå. Han är en duktig och begåvad advokat. Lambertz känner jag ytlig från mina juridikstudier i Uppsala. Han hade redan då ett gott ryckte och i sin första period som justitiekansler gjorde han lysande insatser för samhället och slog etablissemanget rejält på tassarna, för att sedan plötsligt vara omvänd till 180 grader. Hans insatser i Quickfallet är skrämmande, ovärdig för honom. Hans vägbomsargument är löjliga. Han borde direkt få sparken som en av landets högsta domare!

 

Den enklaste förklaringen för dessa seriösa juristers obegripliga beteende skulle vara fjärrstyrning med hemlig och lömsk teknologi, eventuellt grov utpressning. Jag har dock svårt att tänka mig, att man skulle finna hållhakar på Lambertz.

 

Skilsmässan från Hannes Råstams fru Lena och storbråket med Janne Josefsson är kanske också triggat av hjärnkontrollteknologin. Söndra och härska! Råstam hade tydligen trampat i ett bålgetingbo.

 

Nästa steg skall därför inte enbart vara en Quick-sanningskommission à la Sydafrika, utan även en intensifiering hos polisen att hitta de verkliga mördarna samt en undersökning hos samtliga cirkusaktörer, om de fallit offer för Mind Control.

 

Hade Sverige gått till botten med uppklarningen av Palmemordet och Estoniagate, hade det hemliga kriminella etablissemanget bakom kulisserna blivit avslöjat för länge sedan och därmed förlorat sin makt, och då hade fallet Quick inte kunnat odla dessa fruktansvärda tumörer i den svenska samhällskroppen – och inte i hannes Råstams heller….