Blev idolen Hannes Råstam mördad?

2012-01-12 22:25

Det var hemskt tråkigt att höra om den store svenske journalisten Hannes Råstams bortgång idag. För mig är han en idol och förebild. Han dog alldeles för ung i den farligaste sorten av cancer i levern och bukspottskörteln.

Min idol Hannes Råstam

Hannes Råstams sista stora scoop var fallet Thomas Quick. Den mångfaldigt prisbelönte Råstam kunde bevisa att rättsapparaten hade manipulerat Quick till att erkänna många mord som han inte hade begått. Tack vare Råstam fick Quick resning efter resning i Högsta Domstolen, HD. En örfil efter den andra för den svenska "rättsstaten".

Jag hade egentligen velat vänta med Quickfallet, tills jag fått mera bevismaterial som stöder min personliga övertygelse att även han fallit offer för hjärnkontroll, Mind Control, då han var intagen i Säters psykiatriska sjukhus. Hans diagnos var multipel personlighetsstörning där han ”förvandlades” till sina alternativa personligheter; Nana, Cliff och Ellington. När medicineringen försvann 2002 så upphörde symptomen. Och morderkännandena.

Multipel personlighetsstörning är ett gammalt, klassikt och välbeprövat verktyg inom Mind Control, se White TV's inslag om Cathy O'Brien. Jag har läst hennes bok "Trance-Formation of America" som hon skrev med hennes befriare, den f d CIA-agenten Mark Phillips, och håller boken, som erfaren jurist, för mycket trovärdig.

För mig, som även blivit expert på Mind Control, är det därmed bevisat att Thomas Quick åtmintone då var ett offer för hjärnkontroll. Då Säters psyksjukhus har förstört bevismaterial om Thomas Quick gäller omvänd bevisbörda. De skall bevisa att han inte var hjärnkontrollerad.

"Men om man väl förstått sig på Quick och varför han erkände, väntar ett ännu större mysterium: Seppo Penttinen, Christer van der Kwast, Claes Borgström, Birgitta Ståhle och Sten-Åke Christianson. Hur de har kunnat vidmakthålla den här cirkusen, och turnerat runt med Quick, som sluddrar, hög som ett hus, som inte ens har kunnat prata – men som ändå ska minnas i detalj vad som hände för 15 år sedan. Där kan man prata om en psykologisk gåta. De är ändå välutbildade människor." skriver Mattias Göransson i magasinet Filter.

Kan den psykologiska gåtans lösning heta Mind Control? I så fall vore alla inblandade oskyldiga. För övrigt har den svenska "rättsstaten" lämnat dem fullständigt ifred.

Ingen verkar ha ställt frågan, varför den svenska rättsapparaten gjord så stora ansträngningar att låta Quick framstå som mördare för något andra mördare hade gjort? Kan det vara så illa, att många av dessa mord begicks av mördare som också var mind-controlled? Man talar om fjärrstyrda mördarverktyg som Anna Lindhs mördare Michailo Michailovic eller barnflickan i Knutby, som styrdes av röster. Skall detta kanske döljas genom att skylla allt på Thomas Quick?

En viktig puzzle bit är också kunskapen, att det är fullt möjligt att med Mind Control bestrålningen inducera cancer hos en helt frisk människa. Estonia-journalisten Knut Carlqvist klagade över att man hade hotat honom, att hans fru skulle få cancer om han fortsatte med sin modiga Estonia-rapportering.

Venezuelas president Chávez beskyller USA för att flera sydamerikanska regeringschefer fått cancer.

Misstanken är därför stark, att man har bestrålat den fullt friske Hannes Råstam så att han fått cancer och valt de dödligaste sorterna av alla, så att han inte kan fullborda sin påbörjade bok om Quick skandalen? Hade Hannes Råstam kommit hjärnkontroll-konspirationen på spåret???

Se även om tystnaden på femte dödsdagen på WTV:

Journalistkollegorna tiger ihjäl stjärnan Hannes Råstam på 5-årsdagen av hans död