Anna Ardins Twitter avslöjar Assange konspiration

2011-11-02 21:05

Det är inte bra att Julian Assange skall utlämnas till Sverige. Här väntar inte rättvisa utan rättsröta. Det kan jag som EU-Advokat med över 20 år av praktisk erfarenhet i Sverige bekräfta.

Kort innan Anna Ardin polisanmälde Assange för våldtäkt som skulle ha begåtts under natten från den 14 till den 15 augusti 2010 i Sverige förstörde hon sin mikroblogg på Twitter. Även cachen på henens twitterinlägg har tagits bort av konspiratoriska händer. Men något snille har ändå lyckats återställa hennes twitterinlägg:

Den 14 aug skriver hon kl. 14 :

lördag 14 augusti

 

Kl. 02.00 på morgonen den 15 aug, alltså efter den påstådda våldtäkten, skriver hon:

söndag 15 augusti
annaardin bild
Från twitter av annaardin · 5 dagar sedan · Kommentera

Skriver man så när man precis blivit våldtagen? Och varför raderade hon sin twitter?

Flera svenska åklagare har vägrat att gå med på detta fula spel mot Assange, s k Honeytrap, en sexfälla. Jag frågar nuvarande åklagaren Marianne Ny: har ni inte tagit till er informationen från twittertrafiken?
Men kanske hon är mind controled. Då skulle hon vara ursäktad.

Annas advokat Claes Borgström var tidigare Thomas Quicks försvarare. Många anser att han svek sin klient Quick som blev oskyldig dömd flera gånger, men att Borgström hjälpte etablissemanget och fick bli JämO som tack. Advokatsamfundet struntade i en disciplinär prövning av Borgström i Quick härvan. Även Advokatsamfundet går etablissemangets ärenden vilket jag själv fått erfara i samband med häxjakten mot mig för att mörklägga Estonia-massmordet.

Att  Anna Ardin verkar har band till CIA har uppmärksammats av Vakenrörelsen, se på vaken.se


http://www.expressen.se/nyheter/1.2218382/assanges-advokat-aklagaren-missbrukar-sin-makt
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.