Visar alla artiklar i Praktiska konspirationer

USA måste misstänkas för jordbävningen 6.2.23, vill tvinga Turkiet att släppa Sverige in i NATO

2023-02-06 06:54

 

Omni pushade i morse: "Flera hundra döda i kraftiga skalv i Turkiet och Syrien – byggnader har kollapsat ....

Skalven hade en magnitud på 7,8 respektive 6,7 och skedde på 17,9 respektive 9,9 kilometers djup."

När jag läste det tidigt i morse var det direkt klart att USA vållade jordbävningen med sin HAARP-maskin! 9,9 km djup är den avslöjande informationen som AB redan hade censurerat bort.

Jordbävningar på exakt 10 km djup är som ett fingeravtryck för konstgjorda orsaker. Se mina länkar till gamla inslag på WTV i slutet av den här artikeln.

USA är mycket irriterad på Turkiets vägran att släppa Sverige in i NATO. Biden har redan vägrat utlovade F-16 leveranser och högerhöken John Bolton har redan kritiserat Turkiet högt.

Vi vet från Benjamin Fulford att USA redan tvingade Japan på knä med sitt jordbävningsvapen. Han skriver idag (översättning från Bakom Kulisserna:)

"Turkiets inrikesminister Suleyman Soylu sa till USA:s ambassadör att ta bort sina ”smutsiga händer från Turkiet” efter att Washington och åtta europeiska länder har utfärdat resevarningar för möjliga terrorattacker där.

Befallningen från västerländska regeringar att evakuera sina medborgare betyder att det är troligt att den israeliska regimen inleder en massiv attack där i ett hörn. En jordbävning på magnituden 7,8 följt av dussintals fler när denna rapport skrevs indikerar på att den redan har börjat. ”Det här är ett vädermodifieringsvapen som används för att visa Erdogan vem som fortfarande är ansvarig”, säger en CIA-källa."

https://videopress.com/v/FvoKC0Hj

Det ska finnas många vittnen som såg glödande ljus på himmelen, delvis i moln, strax före och under jordbävningen. Typiskt för HAARP.

"I Turkiet försvåras räddningsarbetet av en pågående snöstorm." rapporterar ofria Fria Tider. Även detta kan ha vållats av vädermaskinen HAARP. Och att jordbävningarna varit så extremt kraftiga tyder också på att de är gjorda av onda människor.

Om Ulf Kristersson efter detta massmord i Turkiet, där Sverige kanske t o m deltagit med EISCAT i Kiruna och LOIS i Växjö, fortsätter att tvinga Sverige in i terrororganisationen NATO mot svenskarnas vilja, besudlar Kristersson sina händer med ännu mera blod! Illa nog att han redan har så mycket barnelände på sitt samvete.

Att även Syrien drabbades av dagens jordbävning kan vara en örfil av USA mot Syriens kritik att USA stjäl olja från Syrien på löpande band i tio år.

 

Se även på WTV:

Jordbävningar på 10 km djup = Indikation på HAARP;

Iran jordbävning 10 km djup, HAARP?;

Irans jordbävningar orsakade av HAARP - Sverige medskyldig?;

Jordbävningen i Italien på 10 km djup bevisar HAARP;

Nick Begich förklarar hur HAARP missbruks för Mind Control;

USA och Sverige orsakade tsunamin 2004 med HAARP och EISCAT i Kiruna;

Sverige har två vädermaskiner och gör ändå inget regn i rädsla för USA;

 

https://videopress.com/v/FvoKC0Hj?at=1
 

Dr. Astrid Stuckelberger avslöjar den transhumanistiska planen för 2023-2024, censur i Stockholm mot grafenoxid,Intervju av Dr. Jane Ruby

2023-02-04 20:56

Här kommer nu den mycket viktiga intervjun som Dr. Jane Ruby nyligen gjorde med Dr. Astrid Stuckelberger efter att hon hade censurerats av Aga Wilson (Newsvoice) och den amerikanska läkaren Ryan Cole mot Dr. Glenn Dormers högljudda protest på ämnen AI och grafenoxid på en internationell läkarkonferens om Covid plandemin i Stockholm den 21-22 januari 2023.

Newsvoice och SwebbTV (Mikael Wilgert) har censurerat hela den här allvarliga internationella läkarskandalen! Fritjof Persson har belyst den först i Sverige

 

Se även på WTV:

Dr. Astrid Stuckelberger censurerad på Konferensen Läkaruppropet om grafenoxid i Covid-vacciner Upd 31.1 Dr. Jane Ruby;

 

 

Iboga befriar från drog- alkohol- tobak- och sockerberoende, Dr. Mikael Nordfors vill öppna Ibogaklinik

2023-01-29 16:58

 

Här kommer en bra film från Sveriges mest mobbade och attackerade läkare, Dr. Mikael Nordfors om Iboga som lyckas övervinna alla former av beroende! Efter talrika mordförsök i Sverige och Danmark var han tvungen att fly till det fina Tanzania. I Svartafrika lever världens klokaste människor då de inte är utsatta för systematiskt mind control med magnetiska skalärvågor.

Dr. Nordfors vill öppna en Ibogaklinik i Tanzania, hans nya underbara hemland.

https://www.ibogaworld.com/

 

Se även på WTV:

Läkaren Mikael Nordfors hängs ut i tidningar för att tysta hans Covid vaccin kritik;

Dr. Mikael Nordfors om Covid-lögn, mediciner emot och opålitliga PCR-test;

Dr. Mikael Nordfors on Covid and PCR-test lies, Tanzania without restrictions and Corona problems;

Läkaren Mikael Nordfors och andra plandemikritiker i Kungsträdgården 31.10.20 historisk sammankomst;

 

 

https://youtu.be/zYsMD0sJJEs

 

 

Dr. Astrid Stuckelberger censurerad på Konferensen Läkaruppropet om grafenoxid i Covid-vacciner Upd 31.1 Dr. Jane Ruby

2023-01-25 20:25

Tack vare modige läkaren Dr. Glenn Dormer fick vi veta att Konferensen Läkaruppropet den 21 och 22 januari 2023 i Stockholm slutade med en stor skandal genom att Dr. Astrid Stuckelberger (från Schweiz) blev censurerad mitt under hennes tal därför att hon har bekräftat att grafenoxid finns i Covid-sprutorna. Kollegan Ryan Cole (naturligtvis USA) sprang upp på scenen och slet mikrofonen ur Stuckelbergers hand för att ljuga publiken rakt in i ansiktet genom att hitta på att graphene oxide inte finns i de dödliga Covid-vaccinerna! Han har ingen kompetens på nanobot-området.

Sedan anklagar Glenn Dormer också Aga Wilson från Newsvoice (min 03:45 i andra filmen), att fortsätta att censurera och tysta ner Astrid Stuckelberger. Torbjörn Sassersson bör kasta ut henne från Newsvoice omedelbart, men det gör han säkert inte, då han tyvärr har stora mind control problem. Suck, det är mycket synt om honom.

Alla hoppas nu att Jesper Johansson från SwebbTV inte också blir censurerad av Mikael Wilgert så att skandalen som Jesper filmade blir bortklippt. Det är redan konstigt att inget har visats om konferensen på SwebbTV under de tre senaste dagarna. Hur länge ska vi vänta Jesper?

Läs även på Global Research:

Does the PCR Test Affect the Pineal Gland? Humans and “Transhumans”. Dr. Astrid Stuckelberger

Och

https://stateofthenation.co/?p=156018

 

https://videos.files.wordpress.com/xm6xpeTD/4569422681350764720.mp4

 

Se även på WTV:

Dr. Astrid Stuckelberger avslöjar den transhumanistiska planen för 2023-2024, censur i Stockholm mot grafenoxid,Intervju av Dr. Jane Ruby;

 

https://rumble.com/embed/v25650q/?pub=hjbd7
 

M/S Estonias nya Haverikommission ljuger värre än JAIC, Tallinn pressträff 23-01-23

2023-01-23 11:58

Bild på Estonias för av den nya modellen med 45 000 fotografier, men spränghålen gömdes av rampen som Svenska Haverikommissionen kanske själv burit dit


Idag 23-01-23 höll Haverikommissionerna från Estland, Sverige och Finland en pressträff i Tallinn som inte hade utannonserats på den Svenska Haverikommissionens hemsida innan, så att alternativa media inte hade en chans att delta i Tallinn. Man ville bara ha fulmedia på plats som är dresserad att inte ställa obekväma frågor och mer än gärna sprida lögn, även om de strider mot naturlagarna. T o m esten Jüri Lina hade inte hört i förväg om presskonferensen i hans hemland idag.

Intressant att presskonferensen hölls så nära nymånen som möjligt (som var natten mellan den 21 och 22 januari 2023) för att ge lögnerna så stor genomslagskraft som möjligt (hänger ihop med den hemlighållna neutrinostrålningen via skalärvågor från solen).

Av mörkläggarskäl var det även viktigt att hålla pressträffen så sent som möjligt, d v s först 2023 trots att regeringsuppdraget redan gavs 2020/21, så att slutrapporten kan fördröjas till 2024 eller senare. Tidigare var den utlovat efter valet 2022!  Vilket också var alldeles för sent. Detta är längre än lögnkommissionens JAIC:s rapport som först utlovades ett år efter Estonia-massmordet 1995 men sedan kom med tre års fördröjning 1997. Estonia-massmordet ska mörkläggas så länge som möjligt! Den sista presskonferensen ägde rum november 2021 i Tallinn.

Den fetaste lögnen idag var att hittills inget talar emot JAICS rapport trots att den strider mot naturlagarna! Vatten på bildäck kan inte sänka Estonia, bara låta den slå runt 180 grader och flyta på den under bildäck innestängda luften i flera dygn, som M/S Jan Heweliusz t ex. Dessutom finns det klockren teknisk bevisning att bogrampen aldrig varit öppen. Idag blåljög den svenska och estniska kommissionen om detta! Det syns främst på rampens låsanordningar som filmades strax efter förlisningen helt oskadda! Läs även kapitel V. Rampen revs aldrig ut på sidan 138 ff i min gratisbok M S Estonia sänktes .

Denna skiss som båtsmannen Henrik Sillaste gjorde från tiden under sjunkförloppet visar att bogrampen satt kvar under förlisningen trots att bogvisiret hade sprängts av, men inte riktigt då en MI6-bomb (på framsidan av min bok) inte gick av, så att visiret hängde kvar på babordssidan vid en hydraularm. Skissen råkade hänga med i JAIC:s-slutrapport, förmodligen av misstag

 

Inget om rampen som ditsattes senare under 2022 för att blockera filmningen av flera spränghål vid bogen, bara att man planerar att ta upp rampen senare. Detta hade man kunnat göra redan sommaren 2021 när lögnpacket var nere vid vraket första gången efter Evertssons film, som spelades in september 2019 men fördröjdes av mörkläggarskäl ett helt år! Förmodligen har någon under tiden svetsat igen hålen som Jutta Rabe hade filmat redan August 2000, precis som Sjöfartsverket lät svetsa igen det stora Håkan-hålet den 4 december 1994.

Detta grova brott av Sjöfartsverket kan lätt bevisas med den moderna milimetertekniken men naturligtvis inte ett ord om det vid dagens lögn konferens! Trots att den Svenska Haverikommissionen lovade detta mig personligen.

Inget om Parisprocessen och certifikat. Vår process för ca. 1000 anhöriga och överlevande slutade med förlust i första instans efter 23 år juli 2019. Aldrig hört om en sådan domstolsfördröjning! Domstolen i Paris kom fram till att allt var ok med certifikaten för Estonia. Detta motsäger dagens presskonferens och borde ha diskuterats idag i Tallinn. För en gångs skull har Haverikommissionerna rätt. Domstolen ljög.

Samma problematik gäller att det idag slogs fast att Estonia inte var sjöduglig, vilket också var ett huvudargument i vår Parisprocess, se min 1:06:45 i SVT:s inspelning.

Inget om metallanalyserna från Jutta Rabe

Hela Sverige tiger om hennes klockrena tekniska bevisning att bogvisiret har sprängts bort. Till samma tekniska resultat kom svenska Fokus Estonia under sin presskonferens till Estoniadagen 2021. Bombilderna på fram- och baksidan av min bok M/S Estonia sänktes förtegs också, som vanligt.

Inget om egna metallanalyser om explosioner

Naturligtvis hade den Svenska Haverikommissionen kunnat göra egna metallanalyser redan sommaren 2021. Men detta fördröjs, om det någonsin kommer att äga rum. Då skulle ju sanningen kunna komma fram, Gud bevare!

Kort efter minut 50 och 1:28:00 på SVT:s inspelning av pressträffen ställer en journalist från Financial Times vettiga frågor. Där kommer det bl a fram att lögnkommissionen fortfarande inte har intervjuat alla överlevande och besättningen. Många av dem vittnade om hårda smällar som inte passar till kommissionens kriminella slutsatser från idag!

Slutsatsen av dagens vilseledande av världen är också att de flesta deltagare i presskonferensen, både experterna och journalisterna, i synnerhet de från SVT, är ännu starkare misstänkta för skyddande av brottsling, nämligen massmördarna som sänkte Estonia för snart 30 år sedan. Man göre sig dock inga besvär med en polisanmälan. De korrupta Estonia-åklagarna trycker ner sådana direkt i papperskorgen.

Sverige förstörs mer och mer av utländska underrättelsetjänster, typ MI6 som är huvudmisstänkt för massmordet på nästan 1000 oskyldiga från 19 olika länder! MI6 och USA är även huvudmisstänkt för sprängningarna på Nord Stream 1 och 2.

 

Se även på WTV:

SHK:s Jonas Bäckstrand fortsätter att ljuga om Estonia, förnekar bombbevis, rampen var aldrig öppen!;

Åsa Myrberg sprider Estonia-fake-news med abolition 12 kap. 9 § andra stycket regeringsformen;

Haverikommissionens Jonas Bäckstrand ljuger svenska folket rakt in i ansiktet att JAIC:s Estoniautredning kan vara korrekt!;

Estonia-haverikommissionen polisanmäld för skyddande av brottsling;

Estniska anhöriga och Margus Kurm har tröttnat på Sveriges och Estlands nya Estonia-mörkläggning, sprängskador på bilderna och tredje hål UPD 11.9.21;

Estonia-Haverikommissionerna Estland/Sverige fortsätter blåljuga , inga metallanalyser från skråvet planerad;

 

Det gick inte att inbädda TV4:s inslag, typiskt