Visar alla artiklar i Praktiska konspirationer

Oliver North dagbok: efter Palmemordet vapensmuggling ur Israel via Sverige till Iran fungerar

2018-02-21 18:42

Snart är det 32 år sedan Olof Palme mördades på öppen gata i Stockholm, vilket försatte det fredliga Sverige i en enorm chock. Nu kommer mer och mer pusselbitar av sanningen fram. SVT:s UG sänder i kväll ett trovärdigt avslöjande att den svenska polisen riggade Christer Pettersson spåret. Så klart de gjorde, då delar av polisen deltog i mordet på Olof Palme! Det gällde att sopa alla besvärliga bevis under mattan och offra en syndabock. Hinsehäxan Lillemor Östlin är ett mycket pålitligt vittne.

Men White TV kan ikväll också avslöja en ny viktig pusselbit i Palmemordet: Oliver North' dagbok avslöjar vem som mördade Olof Palme: CIA.

White TV var först med att rapportera om en ny tysk bok om Palmemordet som kom oktober 2017: Im Spinnennetz der Geheimdienste ( I underrättelsetjänsternas spindelnät). Den är skriven av den tyske journalisten Patrik Baab (Kiel) och den amerikanske f.d. Pentagon rådgivaren Robert E. Harkavy. Baab deltog den 18 februari 2018 i en stor paneldebatt (se filmen nedan, inlägg om Palme på engelska) om Barschel- och Palmemordet i Kiel, anordnad av ett tyskt fackförbund. I panelen satt även f.d. SVT reportern Lars Borgnäs, som har gjort många ärliga filmer om Palmemordet och skrivit en bok om det samt M/S Estonias förlisning.

Med i expertpanelen satt även Prof. Dr. Ola Tunander från Peace Research Institute i Oslo. Han inleder diskussionen med ett sensationellt Palme-avslöjande, därför att han har kommit över Oliver North' dagböcker i USA. Han var nyckelfiguren i den ökända Iran-Contras-affären på 1980-talet, där USA:s regering bröt mot sina egna lagar och smugglade vapen till Iran och länder i Mellanamerika med knark på vägen tillbaka, för att hjälpa Israel genom att arabländerna Iran och Irak förstör varandra i ett grymt krig. Idag anklagar de Iran för att vara farlig, men då var Iran god nog att få hur många vapen som helst.

För att dölja det amerikanska lagbrottet behövdes det andra länder som gav falska ursprungscertifikat för de amerikanska vapen. I Sveriges fall krävde Oliver North/CIA från statsminister Olof Palme, att Sverige skulle falskeligen utge amerikanska vapen för svenska, förslagsvis från Bofors.

Palme vägrade och kort därefter blev han mördad.

Dessutom finns det trovärdiga uppgifter att Palme ville informera FN om USA:s vapentransporter till Iran.

Ola Tunander citerar under paneldiskussionen i Kiel en nyckelpassage ur Oliver North' dagbok från den 11 mars 1986, där han dillar mest om Hawk-raketer till Iran: "after February all things are possible" Av kontexten framgår sedan att han menar med det att det efter Palmemordet gick hur lätt som helst att smuggla Hawk-raketer från Israel med Sveriges hjälp till Iran. För detta ändamål vistades Oliver North i Stockholm den 6 och 7 maj 1986 enligt hans egen dagbok.

Tunanders utlägg börjar på min 56:30. Innan handlar det mest om Mossads mord på Uwe Barschel, regeringschef i den nordligaste tyska delstaten Schleswig-Holstein, som också vägrade att smuggla vapen via dess hamnar.

P.S.: för de som inte följt med White TV:s Palmemordsforskning: Oliver North kontrollerades av CIA som fick uppdrag till Palmemordet av Bush pappa. De anlitade sedan den sydafrikanska säkerhetstjänsten som en falsk flagga. De svenska poliser som deltog i Palmemordet tillhörde Arla Gryning, en hemlig NATO-armé i Sverige, vars uppgift var att leda de sydafrikanska Palmemördarna säkert in och ut ur Sverige.

Liknande av gammelmedia i Sverige undanhållen Palmemordsinfo på WTV:

Ny tysk bok om Palmemordet, CIA, Hans Holmér och Arla Gryning pekas ut;

CIA Agent Chip Tatum bekräftar Palmemöte med Oliver North;

Palmevandring ett år före 30-årsdagen med Ole Dammegård del 3;

 

 

Avhemligade militärdokument visar att mobiltelefoner kan döda

2018-02-18 22:07

källa

Mobiltelefoner utstrålar både elektromagnetiska vågor, som vi alla känner till, och skalärvårgor, som hålls hemliga, därför att de kommunicerar direkt med vår kropp, som också använder sig av skalärvågor. Kroppen har inga antenner för elektromagnetiska vågor, men många för skalärvågor. Dessutom kan fri energi skickas med skalärvågorna, och det skall vi inte veta heller.

Just i mobiltelefonantennens närfält har den officiella fysiken erkänt, att signalerna virvlar och åstadkommer s.k. brus. Detta är skalärvågor som utbreder sig som virvlar och med olika hastigheter, som vållar bruset.

Mobiltelefonernas teknologi har med flit utvecklats så att den har strålning som är biologisk relevant. Man hade kunnat använda helt andra frekvenser som inte kommunicerar med vår kropp; med andra ord ytterligare en stor konspiration mot mänskligheten.

Liknande ämnen om mobiltelefonernas teknologi på WTV:

Hela vår kropp arbetar med skalärvågor;

Vår kropp är en biologisk dator som arbetar med magnetiska skalärvågor;

Framtidens mobiltelefon sänder med skalärvågor utan batteri;

Förbjud trådlös Internet, WIFI, i alla skolor, attackerar främst flickor;

Medicin professor Olle Johansson varnar för WIFI och mobiltel-strålning;

Mobiltelefonstrålning gör dig ofruktbar och förstör DNA;

Mobiltelefoni orsakar cancer, bi- och fjärildöden;

 

 

Fd MI5 agent Dr. Barrie Trower varnar inför 5G hälsorisker

2018-02-15 14:00

Källa: http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2017/03/5g-ett-oetiskt-olagligt-experiment-med-manniskors-liv-och-halsa/

Trogna White TV tittare vet redan vem den pensionerade MI5 agenten Dr. Barrie Trower från England är. Hans dåliga samvete för många omoraliska gärningar som brittisk agent har lett till att han vill förbättra sin kharma mot slutet av livet. Därför går han ut och riskerar sitt liv som whistleblower om mind control teknologier. Han har doktorerat i fysik.

Andra varningar inför 5G på WTV:

5G mycket farlig, sprider artificiell intelligens, AI, i vår kropp för att förslava oss till cyborgs;

Cryptocurrency trojansk häst för artificiell intelligens AI när 5G är klar;

5G opens for negative entities from 4th dimension warns Simon Parkes;

 

 

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen

2018-02-01 19:52

White TV:s Henning Witte vet från sin djupgående M/S Estonia forskning att bankhuset Rothschilds underrättelsetjänst Mossad (Israel, som jämt skadas av Mossad, är enbart en falsk flagga) har framgångsrikt infiltrerat den svenska polisen redan under 1980-talet. Detta visade Musts (Militära underrättelsetjänsten) utredning av Palmemordet.

White TV har dessutom lagt ett pussel om att den svenska civila säkerhetspolisen har varit kontrollerad av främmande makt ända sedan Hitlers dagar. Före och under andra världskriget var det Gestapo som kontrollerade den svenska civila underrättelsetjänsten, som då hette Allmänna säkerhetstjänsten (STJ) eller "Hemliga statspolisen". Detta avslöjades av Jan Bergmans mycket viktiga bok Sekreterarklubben, som knappast beaktades i Sverige. Därför fick den svenska spionen Jane Horney dö genom primitiva danska händer. Hon var ingen nazistisk förrädare utan hade C-byrån som uppdragsgivare, dåtidens militära underrättelsetjänst som lyckades hålla sig fram till M/S Estonias förlisning enbart under svensk kontroll.

Efter andra världskriget tog CIA över kontrollen av Säpo med William Colby i spetsen. Någon gång under 1980-talet tog Mossad över, förmodligen därför att Sverige var insyltat i Iran-Contras-affären, med svensk vapensmuggling till Iran, vilket kostade SVT-journalisten Cats Falk livet.

Säpochefen Anders Thornberg fick idag bli ny Rikspolischef efter skandalomsusade Dan Eliasson. Alla än Dan Eliasson är naturligtvis bättre och dessutom har Thornberg varit polis hela tiden och en mycket sympatisk utstrålning.

Thornberg var sedan 2012 Säpos högste ledare. När migrationstsunamin brakade loss över Sverige 2015, visade sig Säpo agera ytterst svag för den överhängande risken att ISIS/Daesh förstärkt smugglade in sina jihad-terrorister. White TV har ofta anklagat Säpo att vara blind på ISIS-ögat:

Särskild tydligt blev det genom Ulla Dannés grävarjobb på TV-4:s Kalla fakta 2016, Stockholm-Bagdad. Där anklagar den irakiska underrättelsetjänsten Säpo att hjälpa IS. Invandrare i Sverige som snubblar över ISIS-terrorister här och vill ha hjälp av Säpo lämnas i sticket. Se närmare:

Invandrar motståndsrörelse vill skydda Sverige från ISIS, Säpo saboterar och hjälper IS, se Kalla Fakta;

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016

Detta inslag var censurerat under Google/Firefox, men censuren togs bort under skrivandet av dagens artikel, vilket bevisar att White TV är ständigt övervakad.

SVT:s Uppdrag Granskning undvek man 2016 systematisk att gräva i de talrika bevis att ISIS är ett Islam-spöke som har byggts upp och kontrolleras av Mossad och CIA.  Se närmare:

SVT:s Uppdrag Granskning skyddar ISIS, Säpo driver med UG

Den 11 maj 2016 hade WTV följande inslag:

Säpo gynnar islamister i smyg

"Ofria Fria Tider kom igår med ett alarmerande inslag som de blivit ganska ensamma om det:

Skickade MMS om islamism till MP – kontaktades av Säpo

"En skånsk man som skickade ett MMS till Miljöpartiet där han markerade mot partiets kopplingar till islamism fick svar från oväntat håll – Säkerhetspolisen.

– Kan vi förvänta oss att det blir fler sådana här bilder skickade? frågar en Säpo-man i anklagande ton när skåningen blir uppringd." Detta beteende kan tolkas som olaga hot.

Tidigare ut med Säpo-skandalen verkade vara Petterssons gör skillnad blogg:

Miljöpartiet bölar ut hos säpo"

Den 1 juni 2016 kom WTV med en ny anklagelse mot Säpo:

Ca. 5 000 ISIS-extremister insmugglade till Europa varnar Bulgariens ex spionchef; varför tiger Säpo?

Den 2 mars 2016 kom den här kritiken:

Ansvarslöst av Säpo sänka terrorhotnivån när högste NATO-generalen dagen innan varnar för raka motsatsen

Läs även:

Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger

Aftonbladet skrev igår:

Säpo missade IS-chatten: ”Omöjligt att komma åt”

"Polisens förundersökning visar hur Rakhmat Akilov sökte hjälp och råd via en IS-chattgrupp.

Han pratade öppet om allt från bombtillverkning till religiös vägledning – ändå flög han under Säpos radar."

------

Men man skall även nämna till Säpos fördel, att mycket talar för att de bromsade upp Rakhmat Akilovs framfart. Därför tog IS aldrig på sig skulden på Stockholms-attentatet den 7 april 2017. Attacken utfördes ensam, sprängladdningen fungerade inte riktigt, lastbilen körde in till Åhléns och inte till regeringskvarteret, en annan bil körde före Akilovs lastbil för att varna folk och brandlarmet gick på Åhléns strax före lastbilen kraschade in i väggen där.

--------

Att alla med en röst i Sverige kommenterade Anders Thornbergs nya utnämning till Rikspolischefen odelat positiv beror på att de alla är under mind control, annars skulle de inte få sådana positioner. Och vem kontrollerar mind control i Sverige? Mossad ....


Här en WTV-länk samling om ämnet:

Har SÄPO Cats Falcks blod på sina händer?

Gestapo-Säpo hjälpte mörda den svenska C-byrå spionen Jane Horney;

Invandrar motståndsrörelse vill skydda Sverige från ISIS, Säpo saboterar och hjälper IS, se Kalla Fakta;

Israel hjälper migrationstsunamin men tar själv bara sårade ISIS-terrorister;

Hur många dagar han tror att IS skulle behöva för att ta Sverige: – Inte dagar. Timmar!

Det går att stoppa terrorism, ta bort Mossad, MI6, CIA och deras knektar som Säpo;

2 Sikorsky UH-60 Black Hawk över Stockholm en timme före lastbilsattacken den 7 april 2017;

Sveriges fiende Mossad bakom IS;

 

 

Pestsmittade Dan Eliasson skall kräkas på MSB

2018-01-31 19:34

Underbart för polisen och Sverige att Dan Eliasson har fått sparken. Skandal att han nu skall förstöra MSB. Sossarna kommer att förlora många röster på all den skada som Dan Eliasson ställt till och kommer att ställa till.

White TV misstänker att MSB ligger bakom Internetkrigföringen mot WTV, men Dan Eliasson önskar vi inte ens vår värsta fiende. MSB är en viktig myndighet och behövs mindre gentemot Ryssland utan främst mot den inre fienden, den insmugglade ISIS-armén. På detta öga är Säpo ganska blind, då behövs förstärkning.

nästan alla Estonia-inslag från WTV är censurerade på Google/Firefox; MSB misstänkt!

Samhällsnytt har en bra sammanställning av reaktionerna på Dan Eliassons avgång. WTV var en i kören som sedan länge krävde det.

För en vecka sedan hade WTV följande inslag, som inte dyker upp vid Google-sökningen med orden polisen effektivare:

Så görs polisen effektiv igen föreslår Populisterna

Läs även inslaget om polisen Peter Springare:

Hoppas fler chefer ”följer sin härförare ut från myndigheten”

och Expressens ledare:

Polisens vinst är MSB:s förlust när Eliasson drar

och Vávra Suks kommentar på Nya Tider om Dan Eliassons alla feltramp under åren:

Dan Eliasson – när inkompetens och fiffel belönas

Kommentar som kom till WTV via tipsfunktionen idag:

Det verkar som om Eliasson är under mind controll. Man kan inte bete sig så under lång tid utan att ta åt sig! Det är inte normalt på denna nivå. Förmodligen är han den som "man siktat" in sig på som ska göra M:s jobb. Det finns ju pengar att roffa nu när sossarna städat upp, som brukligt.

Liknande om polisen på WTV:

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

Skandal att Rikspolischefen Dan Eliasson inte fått sparken, är det Mossad som är ansvarig för det?;

Straffa domare och åklagare som inte utvisar kriminella, avsätt Dan Eliasson!;

Löfven-regeringen har blod på sina händer, utan att vilja det;

20 år sedan TV 3 Efterlyst tog upp Estoniafallet utan poliser i studion;

Varför mörklägger polisen+ fulmedia de andra skottlossningarna i Stockholm, Centralen Fridhemsplan?;

Att skapa en ny myndighet om psykologiskt försvar är landsförräderi Stefan Löfvén!