Izabela ser explosion i Stockholm-regeringsbyggnad, Upd 25.8. Det är förmodligen Mossad eller MI6 som planerar ett "muslimskt" terrordåd mot Sverige! All terrorism är statsterrorism!

Saturday, 19 August 2023 23:04

Update 25.8.2023:

Izabela ser i dagens spådom att en stor explosion i en regeringsbyggnad i Stockholm kan äga rum, från minute 19:49:

 

https://youtu.be/_ISxchTlQWI?si=aQIVOMcHdtvGtlb9

 

Samnytt kom med ett intressant inslag den 19 augusti 2023:

Efter bland andra Storbritannien blir nu Israel det senaste landet att utfärda en resevarning för sina medborgare som planerar att besöka Sverige.

Detta avslöjar allt för den som vet att Al-CIAda, IS och andra "muslimska" terrorister är iscensatta och kontrollerade av västliga underrättelsetjänster. Alla världens "säkerhets"tjänster (som hemliga sällskap) är under en makts kontroll: Reptiloiderna. Att planeten är uppdelat i olika maktsfärer, typ Öst, Väst, Syd har Reptomakthavarna uppbyggt för att vilseleda oss, homo sapiens, så att vi inte upptäcker Reptiloiderna och deras makt över vår fängelseplanet sedan flera hundratusen år.

Samtidigt ger denna skenuppdelning bra möjligheter för krig som vållar enormt mänskligt lidande vilket är maten till Reptiloiderna och demoner som måste stjäla energi från andra för att överleva då de själva inte är i resonans med GUD. Denna negativa lidandeenergi kallas för loosh. Om alla människor på jorden bara en dag skulle vara lyckliga skulle Reptiloiderna dö på fläcken!

Då Reptiloiderna kan resa in i framtiden och med sina project lookingglas även kan se i framtiden vet de att de snart riskerar att förlora makten över vår planet bl a genom att GUD skickar neutrinostrålning med skalärvågor från vårt svarta hål som sedan omvandlas av vår sol som skickar det vidare till jorden för att höja vår och hela planetens medvetande. Detta medför en lätt uppvärmning av hela vårt solsystem. För att mörklägga detta ljuger makthavarna om klimatförändringar genom människors agerande. Lyssna på Elsa Widding!

Då Reptiloidernas maktförlust är sedan länge känt för dem (de själva lever över 900 år) har de planerat för världens undergång genom tre världskrig, den sista mellan Kristendomen och Islam, vilka de naturligtvis kontrollerar båda. WW3 ska genom ett atomkrig förinta hela jorden efter mottot, kan vi (Reptos) inte ha den ska ingen ha den.

Därför ska nu deras mäktigaste verktyg underrättelsetjänsterna dra igång slutkampen mellan Kristendomen och Islam. Som överallt i den djävulska världen härskar en pyramidformad hierarki: toppen av pyramiden styr resten längre ner. Toppen av Reptiloiderna, de Vita Drakoreptilierna, skapade Mossad först på 1950-talet men lyfte det direkt till pyramidtoppen, förbi den då mäktigaste MI6 (City of London är Reptiloidernas makthögkvarter ovanför jordskorpan). De amerikanska och ryska underrättelsetjänsterna kommer först på delad tredjeplats i maktpyramiden.

Därför är det Mossad-medarbetaren Salwan Momika som hela tiden bränner koranen i Sverige för att dra igång WW3. Av denna extremt farliga anledning borde naturligtvis koranbränningar och alla andra heliga skrifters förbjudas omedelbart. Detta är ett missbruk av yttrandefriheten som annars hade i Sverige dömts för hets mot folkgrupp, där varje småskit brukar straffas, om inte Mossad hade makten i Sverige sedan kort efter Estonia-massmordet.

 

Nu är det alltså ett perfekt tillfälle för Mossad och/eller MI6 att organisera terrordåd i Sverige med mind control fjärrstyrning av muslimer som med lastbilsföraren Akilov april 2017 på Drottninggatan, han som plötsligt "släpptes" av Säpo ifrån övervakningen under nuvarande polischefens befäl. Anders Thornberg friades då av samma oseriöse utredare som nyligen drev Sveriges bästa polis Mats Löfving in i Mossad-döden.

Att Skräpo dröjde evigheter med att höja terrorhotnivån i Sverige beror på att de är totalt under Mossad-kontrol och dessa vill inte misslyckas med sina terrorplaner mot Sverige som ska föra världen närmare till sista världskriget.

Så, om det nu smäller i Sverige vet vi att Mossad och/eller MI6 ligger bakom. De senare har ju också lämnat det enda fingeravtrycket på Estonias vrak!

 

Se även på WTV:

Risk för amerikanskt terrordåd i centrala Stockholm då Säpo och US-ambassaden varnade för terror;

Varför mörklägger polisen+ fulmedia de andra skottlossningarna i Stockholm, Centralen Fridhemsplan?;

Fjärrstyrdes Taimour Abdulwahab?;

Enbart Henning Witte har visat det enda fingeravtrycket på Estonias vrak: Hexakomposit-bomben från England;

 

 

You must be logged in to comment.