Säg inget om reptiloiderna, Don't Mention The Reptiles - Credo Mutwa vittnar

Thursday, 31 December 2015 17:16

källa: högt rankad reptiloid tecknad av schamanen Credo Mutwa

När dagens Jesus, David Icke, kom 1998 med sin nya bok The Biggest Secret (kan här laddas ner gratis som PDF), gick många av hans anhängare ut och tokförklarade honom, även hans svenska översättare. Under kapitlet Don't Mention The Reptiles berättade David Icke om de många indicier och bevis han hade fått samla, att världen inte regeras av människor utan reptiloida varelser, som är extremt mycket mera utvecklade och framskridna än homo sapiens. När människor känner till att de finns är deras makt förlorad, därför då skulle vårt kollektiva medvetande jaga bort dem. Våra tankar är vårt starkaste vapen och därför har vi jämt hållits dumma på denna punkt och därmed sammmanhängande ämnen. Av denna anledning kör reptilerna hela tiden med falskt flaggade operationer, måste gömma sig och organisera stora konspirationer mot alla människor. Titta närmare på meny-rubrikerna White TV.

När jag fick höra om The Biggest Secret och tokförklaringarna mot David icke var jag väl den ende i Sverige som inte lät sig vilseleda utan först läste boken. Den var skriven på det vanliga sättet som Icke alltid hade skrivit. Inga tokerier där inte. Det enda som var nytt var informationen om reptilerna, som genom mind control fjärrstyr de flesta journalister, så att de myntat det förlöjligande och idiotiska begreppet rymdödlor i Sverige. Det skall indicera tokiga idéer med utomjordingar, men reptilerna har varit på jorden sedan evigheter och härstammar delvis t.o.m. härifrån, då jorden är en vattenplanet.

Min reaktion på The Biggest Secret var, att informationen om reptiloiderna var ny, att jag inte kunde bevisa motsatsen, att argumentet "det har jag aldrig hört talas om" inte är värt ett öre och att det var så pass spännande, att det blev dags att bedriva egen forskning i ämnet. Vad skulle Davis Icke ha för motiv att ljuga om det här? Inget!

Sedan 1998 har jag forskat i reptilspåret på egen hand och fått bara det ena beviset efter det andra att David Icke har rätt.  Jag kommer senare redogöra för de bevis jag fått under snart 20 år, men jag skall på ett nyårs party nu, så jag hinner inte.

Jag hänvisar till Ivan Björns många inslag om Zulu schamanen Credo Mutwa från Sydafrika nyligen, som är ett utmärkt vittne, när det gäller makthavarna på jorden. Schamanerna är reptilernas mellanhand mellan deras värld i den nedre fjärde dimensionen och vår värld i den tredje, den tätaste.

Det finns olika reptiloida raser som är längre utvecklade än människorna och de mest avancerade och grymmaste är Drako-reptilerna, som White TV tittare redan känner till. De i sin tur står under hård mind control från högre makter inom den djävulska hierarkin. Just det argumentet reptilerna är mest stolta över, att deras gener är så perfekta att de inte behöver utvecklas eller förändras något mer, är också deras fälla: genom att deras DNA inte ändras längre, kan andra köra utmärkt mind control med dem, då DNA är antenner som lämpar sig för fjärrstyrning. Dags att befria reptiloiderna från deras mind control också. Första steget är att de själva fattar att de är också utsatta:

se även: Alex Collier berättar hur Drako-reptilerna ser ut