Varför mörklägger polisen+ fulmedia de andra skottlossningarna i Stockholm, Centralen Fridhemsplan?

Saturday, 08 April 2017 17:22

Det kom flera vittnesmål till gammelmedia igår den 7 april 2017 att folk hade hört skottlossningar vid Fridhemsplan och Centralen, under den pågående terroristattacken med lastbilen mot Åhléns. Vittnen som direkt vände sig till White TV berättade om skottlossningar också på Sveavägen, Hornstull och Globen. Därför trodde jag i början att den insmugglade ISIS-armén nu skulle slå till mot Sverige på flera platser samtidigt. Så var förmodligen inte fallet. Det har enbart rapporterats om offer och blodspår från lastbilsattacken på Drottninggatan mot Åhléns, inte från några andra platser.

Det står utom all tvivel att skottlossningar eller fejkade sådana ha ägd rum i centrala Stockholm igår även på andra platser än Åhléns. De orter som har flest bevis är Fridhemsplan och framförallt Centralen.

1. Fridhemsplan: DN:

AB: har tagit bort sitt inslag om Fridhemsplan. Varför???

2. Centralen:

a) Upsala Nya Tidning:

"Tidigare uppgav Trafikverkets pressjour att man utrymt centralstationen i Stockholm på grund av skottlossning. Det dementeras av Jernhusen pressjour.  ..

Enligt uppgift ska insatsstyrkan söka igenom centalstationen i Stockholm, något polisen inte vill bekräfta. ....

Uppsalabon Amanda Armstrand skulle ta 15.11-tåget från Stockholm när hon fick information om dådet vid Åhléns.
– De meddelade att tåget var försenat och vi gick ut på perrongen. De sa till oss att det var för farligt att lämna centralen. Många var oroliga och vissa hade panik. Efter en stund kom en stor folkmassa utspringandes från centralstationen och ropade: ”Spring, spring!”. Någon ropade något om sprängmedel och en annan om skottlossning. Vi sprang ut på spåren och folk klättrade över ett taggtrådsstängsel för att kunna ta sig ut. Till slut kom någon och fick upp låset så vi kunde ta till därifrån, berättar Amanda Armstrand vid 17.30-tiden då hon befinner sig på ett hotell i närheten av tågstationen.  ....

Uppsalabon Leonidas Aretakis befann sig innepå centralstationen i Stockholm när han hörde något som lät som dova skott.
– Jag var på väg att ta Uppsalatåget när jag hörde dova skott i bakgrunden. Folk började snabbt röra sig ut, längst ut på perrongerna. Någon klippte upp ett lås så att vi kunde ta oss ut, säger Leonidas Aretakis till UNT vid 17-tiden.
"

b) SVT:

Vittnen: ”Folk skrek att det var skottlossning på centralen”

Efter vittnesuppgifter om skottlossning på centralen i Stockholm flydde flera hundra personer i panik uppger vittnen till SVT.
– Jag hörde ljud som lät som smatter, sedan började folk springa och skrika i panik att det var skottlossning, säger Sissela Nelander.

Centralstationen utrymdes efter uppgifterna om skottlossning och enligt vittnen till SVT skedde det i panik.

– Först tog vi det inte på allvar, men sedan förstod vi att det var på riktigt. Jag blev så rädd, jag släppte väskan jag höll i som var rätt tung och sedan sprang vi för livet, säger Sissela Nelander.

Åsa Carlsson befann sig också på stationen.

– Det var otroligt obehagligt. Folk sprang i panik, säger hon.   ......

Enligt uppgifter till Expressen gick en insatsstyrka in på centralstationen i Stockholm under eftermiddagen."

 

c) Den moderata politikern Daniel SziranyiInstagram:

 • sziranyiPolisinsatser dragna vapen på Stockholms Central. Människor skrek om skottlossning. Folk flydde i panik från perrongerna in i tågen. Folk kastade sig på golvet i skydd. Tågen nu låsta. Ingen kan ta sig varken ut eller in. Vi sitter kvar på golvet.
  #StockholmAttack #terror #Centralen

   

  d) Daily Mail:

  "Following the lorry crash, armed terrorists were seen running into Stockholm's Central railway station and opening fire. Two people were also said to have been stabbed."

   

  White TV:s kommentar:

  Antingen har den sedan läge insmugglade ISIS-armén i Sverige försökt att slå till mot Stockholm på flera platser igår eller det hela var en övning av polisen, Säpo och försvaret för att just träna emot en sådan situation.

  Emot eventuella ISIS-armé-krigshandlingar talar att det inte rapporterats om skottlossningar och andra terrordåd från andra städer i Sverige igår. När ISIS-amén i Sverige slår till har de bara en chans och då måste de utnyttja samtliga resurser de har, samtidigt. Då fäller de sändningsmaster, blockerar brorar och lamslår annan kommunikation. Dessutom ger de inte upp i tystnad. De kämpar intill sista man och spränger sig sedan gärna själv i luften, för att komma åt så många jungfrur som möjligt. Det har inte rapporterats de minsta spår av sådana krigshandlingar igår heller.

  Övningsvarianten är betydligt mera troligt. Försvaret och Säpo har ju redan meddelat på sina hemsidor och presskonferenser igår att det pågick en terrorövning den 5 och 6 april 2017. Då ligger det nära till hands att denna övning även fortsatte igår med en chockad befolkning som försökskaniner. Bättre övningsmiljö kan man inte få. Naturligtvis kan myndigheterna inte medge detta offentligt, men det hela var till ett positivt ändamål. Förhoppningsvis har man även i Sverige insett den extrema faran från den insmugglade ISIS-armén och det är mycket positivt att försvaret var med.

  Har vi riktig tur var även lastbilsattacken mot Åhléns bara en övning och ingen har kommit till skada, men om detta är sant är svårt att säga i dagsläget. Även om detta inte var spelat, eller bara delvis, så märks dock att Säpo och andra säkerhetskrafter har hållit en "skyddande" hand över händelseförloppet igår, såtillvida att flera varningar i form av en tutande väktarbil och brandlarm på Åhléns bidragit till, att det blev förhållandevis få offer. Nyheter Idag påstår att de fick en varning den 2 april 2017 men var så omoralisk att inte publicera det. Sprängladdningen i lastbilen gick inte heller av.

  källa

  Ett liknande ageringsmönster förelåg även vid den första terroristattacken mot Sverige december 2010 med Taimour Abdulwahab, även där på Drottninggatan. Även där en minimal skada, se White TV:s kommentar då, som även den fallit under Googles censur mot WTV.

  White TV:s tolkning av skottlossningsuppgifterna i centrala Stockholm igår fungerar enbart under förutsättningen att polisledningen och gammelmedia mörklägger enligt samma mönster, d.v.s. kontrolleras av samma kraft. Så är tyvärr fallet i Sverige. Den bittra erfarenheten fick jag köpa mig när jag 1996 blev det juridiska ombudet för nästan 1 000 anhöriga efter Estonia-katastrofen.

  Där fick jag bevis att massmedia i Sverige styrs av en och samma hemliga kraft, då Styrelsen för psykologiskt försvar, som efter mina avslöjanden bytte skepnad till MSB idag. Under första dagen efter Estonias förlisning den 28 september 1994 kom även några svenska medier med uppgifter om att den andre kaptenen Arvo Piht hade räddats, vilket var korrekt. Men sedan mörklades frågan. Samma sak med bombbilderna som vi hittade.

  Under mina Estonia-förföljelserna fick jag även lära mig att Mossad (främmande makt!) kontrollerar Säpo och den vanliga polisen. På den tiden var dock militären fortfarande under svensk kontroll. Den gick först efter Estonias sänkning så småningom över, ja tyvärr, också till Mossad. De styr främst med den lömska mind control teknologin men också mycket med primitiv utpressning och mord, eller hot därom.

  Mordet på Anna Lindh var en klassisk Mossad-operation, vilket visar vilken makt de har i Sverige. Därför kan den svenska polisen och försvaret inte helt förhindra terrordåd i Sverige, men de kan mildra dem med list. Det är därför det har hänt så litet terror i Sverige hittills. De satanistiska krafterna har alltid krävt sina blodsoffer av människorna utan att de kunde göra så mycket emot det. Men förhoppningsvis är det snart slut med detta elände. Om vi hade ärliga journalister på msm så skulle detta gå betydligt fortare.

  Update 9 april 2017:

  Ett vittne sade till WTV idag att hon var strax före Åhlens när kl. var några minuter före 15.00 den 7 april 2017, när folk kom springandes i panik därifrån och meddelade henne att ta sig i säkerhet. Hon hörde några svaga smällar eller skottlossning i början. Sedan tog hon skydd i f.d. PUB:s varuhus där hon kunde titta över Hötorget. Hon blev då förvånad hur snabbt polis och tungt utrustat polis (förmodligen Nationella insatsstyrkan) var på plats.

  Att polisen var oväntat snabbt på plats med så stor styrka är också en indikation, att en polisövning ägde rum samtidigt som ISIS-attacken skedde.

  Update 10 april 2017: från Nya Tider:

  "Ann började omedelbart hjälpa de skadade tills någon sade till henne att springa eftersom det utbrutit någon form av skottlossning.

  Vi träffar Saleh Mustafa, som just kommit från sin läkare. Han berättar att en person satt kvar i lastbilen, men en annan försökte fly. Versionen med fler förövare skiljer sig från polisens, men har stöd av andra vittnen. Saleh Mustafa säger också till oss att det tog ungefär fem minuter innan polisen kom till platsen.   ......

  De poliser som vi pratar med är inte överdrivet intresserade av att ge några detaljer om händelsen."

  plus en del av en viktig kommentar från Peter Nyman under detta inslag på Nya Tider:

  "Efter vad jag genom säkra Ryska källor (polis) så vet jag att Rysk skeähetstjänst vid ett flertal tillfällen har lämnat uppgifter om terrorister som rest till Sverige.Men då Svensk polis inte ens svarat på Ryssarnas uppgifter så är det som det är.Det är ett år sedan Sverige fick uppgifter om att VI fått en event.terrorist men inte kan Svensk polis bry sig om Rysk inf.Vi bryr oss bara om EU inf sades i Svensk radio.Ingen religös eller politisk orsak finns,detta är enskilda galningar."

  Bakgrundsforskning om inslaget på WTV:

  Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016;

 • Fjärrstyrdes Taimour Abdulwahab?

  Är Mossad ute efter Säpochefens huvud?

  Sverige under ISIS-attack, igen en lastbil som mordvapen, live rapportering avslutat;

  Stefan Löfven och Dan Eliasson medansvariga för terrorlastbilen i Stockholm, måste få foten!

   

   

  You must be logged in to comment.