Israel enda landet som inte fördömer Turkiets syriska folkrättsbrott. Mossad + CIA bakom ISIS

Wednesday, 09 October 2019 20:12

källa: https://www.rt.com/news/470532-erdogan-syria-operation-start/

Alla är eniga om att fördöma Turkiets diktator Erdogan för det flagranta folkrättsbrottet att invadera Syrien den 9 oktober 2019: FN, EU, USA, NATO, men Israel tiger. De skriker högt när det gäller attacken på en tysk Synagoga i dag, men det turkiska massmordet på kurder och andra oskyldiga civila och den befarade befrielsen av ISIS terroristerna i de kurdiska lägren är helt ok. Israel ligger ju bakom ISIS tillsammans med CIA och därför har ISIS aldrig attackerat israeliska mål. Israel vill destabilisera samtliga länder runt omkring, i synnerhet Syrien, som har så mycket olja, allt enligt den gamla Yinon-planen.

Att det hemska turkiska överfallet skedde just på Yom Kippur är naturligtvis ingen slump.

Turkiet har också hela tiden stött och hjälpt  ISIS, som WTV ofta påpekade. Zero Hedge: "But big surprise: Syrian al-Qaeda chief Abu Mohammad al-Jolani has issued a statement supporting the Turkish operation, claiming the region "belongs to Sunni Arabs".

Trump blivit en Israel-marionett, förmodligen genom en hemlig Epstein-video, tog han bort skyddet från kurderna precis när Erdogan och Israel behövde det. USA har redan under 1980-och 90-talet svikit kurderna på det grövsta. Den som litar på USA får skylla sig själv. På Rysslands löften kan man dock bygga sin politik. Så Syrien och kurderna kommer säkert få ryskt stöd, vilket vi i Europa ska vara mycket tacksama för. Det var tack vare Putin, att IS-kalifatet knäcktes i Syrien.

Magda Gad är en av få svenska journalister från gammelmedia som vi kan lita på:

Nu kommer ett nytt krig – det är en seger för IS

Andra obekväma Syrien sanningar på WTV:

Stort TACK Vladimir Putin att ni vågar städa upp amerikansk och israelisk terrorism i Mellanöstern;

Turkiet attackerar Syrien utan dess tillstånd och utan Rysslands och Irans godkännande;

Erdogans Turkiet är terroristerna inte kurderna. Åk inte till Turkiet!;

 

 

You must be logged in to comment.