Polen utbildade Ukrainas nazistmördare: som tack skall Ashton avlösas av Sikorski

Wednesday, 07 May 2014 14:02

F William Engdahl rapporterar idag, att det var Polens utrikesminister Radoslaw (Radek) Sikorski som organiserade utbildningen av Ukrainas nazister, Pravy (höger) Sektor, i Polen förra september 2013. Officiellt bjöd han 86 nazister till ett utbytesprogram av det tekniska universitetet i Warszawa. I verkligheten åkte de ofta över 40 år gamla "studenter" inte till Polens huvudstad utan till polisskolan i Legionowo, nära den ukrainska gränsen. "There, they received four weeks of intensive training in crowd management, person recognition, combat tactics, command skills, behavior in crisis situations, protection against gases used by police, erecting barricades, and especially shooting, including the handling of sniper rifles." avslöjar Thierry Meyssan.

källa: skrivelse av den polska riksåklagaren från den 15 april 2014 som bekräftar att han dagen innan inlett en förundersökning enligt art. 142 § 1 av den polska brottsbalken för att Polen tränade nazister från ukrainska Pravy Sector

Det hela var en hemlig NATO träningsoperation, som bekräftades officiellt av den polska riksåklagaren, som nyligen inlett en förundersökning mot Sikorskis märkliga beteende.

Den 21 november 2013 förklarade även det polska parlamentet Sejm sin solidaritet med fascisterna i Ukraina, som efter träningen i Polen blivit ansvariga för "säkerheten" på Maidan samt efter statskuppen den 21 februari 2014 även för hela landet. Nu i början på maj 2014 flögs dessa yrkesmördare till östra Ukraina bl.a. för att utföra Odessas Reichskristallnacht, där de med fullt uppsåt brände över 100 människor levande. De som undkom den anlagda branden sköts eller klubbades till döds med påkar. Detta var NATO:s försök att provocera Putin att gå in i Ukraina med ryska trupper.

Att USA-marionetten Radek Sikorski deltog i fredsförhandlingarna den 20 och 21 februari 2014 tillsammans med Frankrike, Ryssland och Tyskland var rent hyckleri. Dagen därpå sköt de hos honom utbildade krypskyttar nästan 100 personer på båda sidor av fronten på Maidan, vilket medförde att USA fick igenom sin vilja, trots att de INTE varit bjudna till fredsförhandlingarna, då Victoria Nuland hade kläckt ut sig sitt berömda "Fuck the EU".

Mycket riktigt, så gick den polska utrikesministern Sikorski officiellt ut med ett meddelande den 16 april 2014, där han gav stöd att den ukrainska militären skall användas mot sin egen befolkning i den östra delen av Ukraina.

Sikorski är för krigshetsarna i Washington väl känd. 2002 - 2005 var han »Resident Fellow« av American Enterprise Institute i Washington, där Dick Cheney och Richard Perle anger tonen; ni minns, de som startade Irakkriget 2003 med argumentet om att Saddam Hussein skulle hota USA och resten av världen med "massförstörelsevapen". Sikorski var även direktor i New Atlantic Initiative, ytterligare en ickeregeringsorganisation (NGO) från Washington. Det är av dessa skäl Putin har stämplat sådana som spionorganisationer i Ryssland.

Sikorskis hustru, Washington-Post-kolumnisten Anne Appelbaum, var också medlem i det högerorienterade nykonservativa American Enterprise Institute. Hon skriver jämt hetsartiklar mot Putin.

Sikorski har också haft en nyckelroll i att ansluta Polen till NATO och när han var försvarsminister släppte han in USA-raketer, som ett direkt hot mot Ryssland.

Vi skall inte heller glömma att Polen tillät CIA att ha hemliga tortyrcenter på polsk mark.

Det är därför föga förvånande att Radek Sikorski anses ha goda chanser att bli Catherine Ashtons efterföljare som EU:s utrikespolitiska nickedocka.

Sikorski tycks vara Polens Carl Bildt. Stackars Polen. De tvingas prostituera sig för USA precis som Sverige och Tyskland.

Se även på White TV: Lysande film varför vi måste ta makten från banksters med filmen All Wars are Bankers Wars;

Så ser det ut när man stödjer nazister herr Bildt och Wolodarski!;

Massmorden i Odessa var paramilitär attack - CIA och NATO hälsar;

"Ukrainska" armén talar italienska och arabiska;

How the thugs killed over 100 Odessa inhabitants in the Trade Unions House;

Carl Bildt medansvarig för brand-massakern i Odessa;

IMF tvingar Ukraina till inbördeskrig: NATO-stridsvagnar rullar genom Österrike;

Det var inte OSSE folk utan NATO-spioner som fängslades i Öst-Ukraina;

Aftonbladet ljuger igen om Ukraina;

Judar tvingas fly från Ukraina;

Ryssland anklagar USA för Greystone legoknektar i Ukraina;

IMF:s pengar till Ukraina går till utländska banker och i gengäld förlorar Ukraina sina fysiska tillgångar;

Ukrainsk presidentkandidat: majoriteten i Ukraina vill varken ha EU eller deras nazister;

EU grundades av nazister och fascister;

Tyska regeringen upprörd över Tymosjenkos folkmords planer - den svenska tiger;

USA planerar falsk flagg attack mot Ukraina;

Nya bevis att USA/EU sidan låg bakom krypskyttarna på Maidan;

Kriminellt röstfusk i det nya ukrainska parlamentet;

Swedbank misstänks ha finansierat den bruna statskuppen i Ukraina;

Nu börjar det ekonomiska kriget om Ukraina och dess plundring;

NATO:s Stay Behind krypskyttar mördade på Maidan: Fuck the NATO!;

EU:s och Israels trupper i Ukraina före Putins; nya bevis att EU betalade "revolutionen"

DN, Aftonbladet och politiker som Bildt medansvariga för Kalla krigets utbrott;

Idag är det bättre att tillhöra Ryssland än USA eller EU - men Ukraina bör vara helt oberoende;

 

You must be logged in to comment.