Massmorden i Odessa var paramilitär attack - CIA och NATO hälsar

Tuesday, 06 May 2014 15:43

Idag, den 7.5.14 kunde vi tillägga två nya filmer tack vare tips till White TV. Dels filmen ovan och den sista nedan. Den visar den blåklädda mannen från nästsista filmen, som skjuter med en pistol på fackföreningsbyggnaden, där de instängda försöker att fly. Den sista filmen visar mannen framifrån. Hans lönnfeta ansikte tyder på att han är amerikansk agent och inte från Ukraina. Känner någon igen mannen?

White TV kunde igår och innan redan antyda, att de välplanerade massmorden av mer än 116 ryssvänliga krafter i Odessa utfördes av nazisternas mest brutala grenar i Ukraina. Det kom även indikationer på en falskflaggad attack. Detta bekräftades nu. Redaktionen på tyska Kopp-Verlag kommer med nya bevis, att massmorden i och runt Odessas fackföreningshus hade en paramilitär planering och uppvigling av massorna som inledning, vilket i sin tur triggade det övriga händelseförloppet.

Det hela började med en fotbollsmatch mellan Tschernomorez Odessa och Metalist Charkiw. Detta drog flera tusen fotbollsfans till staden, som är trogen den fascistiska putschregimen i Kiev. Efter matchen samlades de till en av myndigheterna godkänd manifestation för Ukrainas enande. De skanderade död åt fienden och slakta alla ryssar.

Våldet började när pro-Kiev krafterna stötte ihop med en påfallande liten grupp, som gav intrycket att vara de rysslandorienterade motståndarna till naziregimen. De bar det s.k. St.-Georgs-bandet resp. röda armbindlar. De hade släppts in av kravallpolisen, som oväntat öppnade avspärrningarna (min 2:27 i filmen ovan) på ett hemligt kommando. När denna grupp hade släppts igenom av polisen stängdes luckan igen.

Kort därefter gick den lilla, till synes ryssvänliga, gruppen till plötslig attack mot pro-Kiev demonstranterna och trycker dem i en annan riktning, mot fackföreningshuset. En video skall visa (Kopp-Verlag visar den dock inte) också hur någon bakom polisavspärrningarna skjuter mot pro-Kiev demonstranterna, för att provocera dem ytterligare. Flera skott hördes. Först detta ledde till storbråk mellan lägren.

Plötsligt försvann den lilla ryssvänliga gruppen efter provokationen och pro-Kiev demonstranterna stormade arga som bin mot tältlägret framför fackföreningshuset (filmen ovan), där de ryssvänliga krafterna hade sitt högkvarter. Där på platsen fanns den lilla attackgruppen med de röda armbindlarna inte heller, dock möjligtvis på taket av byggnaden.

När den obeväpnade ryssvänliga gruppen i tältlägret såg hur pro-Kiev mobben vältade fram i stor ilska, tog de sin tillflykt i fackföreningshuset. Dess antändning med molotovcocktails och alla de fällor som långt innan hade gillrats inne i huset beskrevs på White TV utförligt igår.

Denna hemska händelseförlopp inne i fackföreningshuset i Odessa bekräftas av ett vittne (filmen nedan), som lyckades fly undan nazistmördarna, som William Engdahl har fokuserat på. Han fick uppgifterna genom personliga och pålitliga vänner i Ukraina. Hon vittnar om att våldsverkare från Pravy (höger) Sektor (= nazister) hade tagit sig in i fackföreningshuset och börjat mörda folk därinne med skott. Därför var hon, tre andra kvinnor och tolv män tvungna att låsa in sig i ett rum högre upp i byggnaden, som inte brann.

Sedan knuffade någon utifrån mot dörren och skrek att de också var ryssvänliga krafter som behövde skydd. När några män öppnade dörren en liten del för att kolla om detta var sant, sköt inkräktarna rakt in i rummet för att mörda. De hade alltså igen seglat under falsk flagga.

Sedan kastade de av Carl Bildt och Peter Wolodarski supportade nazistmördarna gasbomber in i rummet vilket knockade männen så att fascisterna kunde komma in i rummet. De sköt direkt på männen. Vissa klubbades ner med kommentaren, att det vore för synt att spilla kulor på dem.

De fyra kvinnorna bad om nåd, med hänvisning till sina barn och liknande. En kvinna drogs dock bort av nazisterna och vittnet kunde enbart höra att hon skrek på ett fruktansvärt sätt. Förmodligen är den kvinnan med naket underliv som syns på bilderna från gårdagens inslag.

Vittnet lyckades sedan att befria sig och bekräftar också att nazisterna hade hindrat brandkåren från att komma fram.

T.o.m. den tyska lögnblaskan Bild Zeitung fick tillstå: Dozens of FBI, CIA officers consulting Kiev government

----  Filmen nedan: våldsbenägna nynazister stormar tältlägret framför fackföreningshuset i Odessa.

Se även på White TV: Lysande film varför vi måste ta makten från banksters med filmen All Wars are Bankers Wars;

"Ukrainska" armén talar italienska och arabiska;

How the thugs killed over 100 Odessa inhabitants in the Trade Unions House;

Carl Bildt medansvarig för brand-massakern i Odessa;

IMF tvingar Ukraina till inbördeskrig: NATO-stridsvagnar rullar genom Österrike;

Det var inte OSSE folk utan NATO-spioner som fängslades i Öst-Ukraina;

Aftonbladet ljuger igen om Ukraina;

Judar tvingas fly från Ukraina;

Ryssland anklagar USA för Greystone legoknektar i Ukraina;

IMF:s pengar till Ukraina går till utländska banker och i gengäld förlorar Ukraina sina fysiska tillgångar;

Ukrainsk presidentkandidat: majoriteten i Ukraina vill varken ha EU eller deras nazister;

EU grundades av nazister och fascister;

Tyska regeringen upprörd över Tymosjenkos folkmords planer - den svenska tiger;

USA planerar falsk flagg attack mot Ukraina;

Nya bevis att USA/EU sidan låg bakom krypskyttarna på Maidan;

Kriminellt röstfusk i det nya ukrainska parlamentet;

Swedbank misstänks ha finansierat den bruna statskuppen i Ukraina;

Nu börjar det ekonomiska kriget om Ukraina och dess plundring;

NATO:s Stay Behind krypskyttar mördade på Maidan: Fuck the NATO!;

EU:s och Israels trupper i Ukraina före Putins; nya bevis att EU betalade "revolutionen"

DN, Aftonbladet och politiker som Bildt medansvariga för Kalla krigets utbrott;

Idag är det bättre att tillhöra Ryssland än USA eller EU - men Ukraina bör vara helt oberoende;

och här mannen som sköt framifrån
 

You must be logged in to comment.