Censur-Bonnier göder antisemitism, är några Bonniers reptiloider?

Saturday, 17 March 2018 15:15

De flesta i Sverige har inte kunnat undgå Bonniermedias hatkampanj mot det fria ordet, Granskning Sverige, Fria Tider och Google/YouTube.

"Efter Expressens så kallade avslöjande om att det går att få fram politiskt inkorrekt information genom att söka på Google lyfter tidningens chefredaktör Thomas Mattsson nu fram ägaren Sergey Brins etniska bakgrund som argument för mer censur.

I en krönika antyder Mattsson att storägaren Sergey Brin har ett extra stort ansvar för att censurera internet eftersom han är jude." rapporterar ofria Fria Tider. "Antisemitism finns fortfarande och det är en skam att Google sprider den", dundrar Mattsson".

Google/YouTube sprider i princip inte några budskap, de vinklar och censurerar dock ibland. De är enbart ett gigantiskt verktyg att andra sprider information. Internet och dess verktyg såldes till allmänheten som ett instrument för det fria ordet, fri forskning och fri spridning av information. Eftersom Nätet sjösattes av reptiloiderna (deras teknologi ligger minst 1 000 år före våran) var naturligtvis en mycket negativ baktanke knyten till det: Internet behövs för att sprida AI, konstgjord intelligens, den största faran för vår planet, då människorna skall göras om till cyborgs utan samvete och medkänsla.

Att Bonnier-Expressen först smutskastar Google i över en vecka och sedan dristar sig att påpeka att deras högste chef Sergey Brin är jude är ett väldigt lömskt och elakt sätt att sprida antisemitism!

Bonnier-Expressens censurtryck gav fokus på en svensk hemsida om judar i Sverige. Jag hade aldrig hört talas om den. Säkert de flesta andra inte heller. Men nu efter att Bonniermedia gav fokus på sidan hittade jag den. Det var naturligtvis meningen .....

Pikant är också att censur-Bonniers ville ta bort viktigt historiskt källmaterial om Hitler och hans tal på Nätet. Men några smartingar avslöjade nu att Bonniers tjänar pengar på Hitlerböcker med sin Adlibris-bokhandel, även den på Nätet. Nu tittar säkert extra många på Hitlers tal innan de censureras bort.

källa: Hanif Bali:

Bonnierägda Expressen och DN verkar vara upprörda att man kan lyssna på Adolf Hitler-tal på youtube. Bonnier själva ba: Its ok when we do it™

Är det därför Hanif Bali nu måste gå gatlopp och pudla? Han verkar ha fallit offer för en svensk underrättelseoperation och eftersom samtliga svenska underrättelsetjänster efter M/S Estonias förlisning är kapade av bankhuset Rothschilds (reptiloider) Mossad, så har han fått snubbla över dem.

Vi vet från min stora idol och reptil-insidern Simon Parkes (har också en judisk kropp) att judarna inte är GUDs utvalda folk utan Drakoreptilernas. Det är därför de har fått lida så mycket de senaste 3 000 år!

Reptiloida har utsett de judiska folken som sin falska flagga. Därför pekar de hela tiden på judarna för att vi inte skall upptäcka "rymdödlorna" (idiotiskt uttryck).

Av en "slump" är de flesta mäktiga familjeklanerna i ett land reptiloider. Häradshövdingen Marcus Wallenberg kallades bland vänner för den stora krokodilen. De kan byta kropp mellan människokropp och reptilkropp. Avgörande är vilken själ de har. De flesta har reptiloida själar. De brukar se ner på homo sapiens inklusive judarna. De flesta reptos är de värsta rasisterna på jorden. Tillhör några från Bonnierfamiljen samma elit? Pekar de därför ut judiska spår och gödar antisemitism?

Hur kan det vara möjligt att judar måste fly Sverige till Israel därför att den överlägset största antisemitism kommer från tusentals invandrade jihadister? Om judarna hade makten i Sverige skulle de naturligtvis förhindrat massimporten av judefientligheten.

”Det går inte att leva som jude i Sverige”

"Nina flydde judehatet i Malmö"

Antisemitisk demonstration i Malmö: ”Vi ska skjuta judarna”

källa: https://samnytt.se/flydde-judehatet-i-sverige-pekar-ut-muslimer-som-bakomliggande/

Att Google/YouTube får på nöten drabbar dock ingen fattig. De har i åratal censurerat White TV på ett lömskt sätt. Vi vet hur maktlös man är mot dessa jättar. Därför skall de underkastats offentlig rätt i varje land. De skall inte längre kunna gömma sig bakom civilrätten genom att säga att de" enbart" är ett privaträttsligt bolag.

Reptiloiderna ser sin makt minskas dagligen. Det värsta för dem är att folk vaknar på bred front. Därför är de även mot folkomröstningar:

Bonnier vill stoppa folkomröstningar

"Den centrala frågan nu bör inte vara hur folket ska få mer makt i EU utan hur EU, i likhet med medlemsländerna, ska skyddas från plötslig folkmakt" skriver Bonniers DI. (fet enom WTV)

Liknande reptoavslöjanden och Bonnier-kritik på WTV:

Bonnier huvudansvarig för våldtäkt hot mot Fabian Fjällings döttrar och fru; Säpo sviker;

Google + Bonnier censur à la Kina av Granskning Sverige, YouTube kanal stängd;

Stoppa Bonniers och andras ägarkoncentration i media kräver Populisterna;

Bonnier gynnar bankerna genom att sabotera bankreformrörelsen;

Mossad kontrolleras av samma utomjordiska kraft som Hitler, Simon Parkes om den judiska frågan;

Om reptiloidernas kroppsbyte/formväxling och drakar med Simon Parkes;

Bonnier ville sälja hela koncernen till Hitler 1940 och fly till USA Inslaget censurerat hos Google/Firefox!

 

 

You must be logged in to comment.