Google + Bonnier censur à la Kina av Granskning Sverige, YouTube kanal stängd

Tuesday, 06 March 2018 23:40

Efter en oseriös hatkampanj från Bonnier ägda DN och Expressen i flera dagar har de nu lyckats att få Granskning Sveriges YouTube kanal nedsläckt tisdag eftermiddag den 6 mars 2018.

Den bästa och vassaste kommentaren har Mats Dagerlind skrivit på Samhällsnytt:

Repressionen mot Granskning Sverige för tankarna till Dawit Isaak

Nya Tider och Newsvoice har också kommit med bra inlägg. Torbjörn Sasserssons kommentar:

"Hur rimmar TU: uttalande om att pressfriheten ska skyddas när de aktivt medverkar till att ta ned en av de få kanaler i Sverige som vågar granska de stora medier som TU företräder bara för att kanalen använt principen ”fair use”?"

Så här skriver Granskning Sverige på sin hemsida: "

Expressens/DN:s fortsatta attack på yttrandefriheten

Expressen fortsätter sin kamp mot sanning, demokrati och yttrandefrihet. Nu har de publicerat denna artikel som jag inte har en aning om var de fått vissa saker ifrån. Att vi i Granskning Sverige kontaktar den advokatfirma som driver ett krav om upphovsrättsintrång är någorlunda naturligt. Det är svårt för oss att agera på deras krav om vi inte får prata med dem. Eftersom allt GS gör är trakasserier om man skall tro gammalmedia så blir det med andra ord omöjligt för oss att driva vår syn på saken utan att det ses som trakasserier och hot.

Jag tar gärna bevis för hur jag eller Granskning Sverige hotat eller trakasserat Danowsky och Partner.

Jag tar kategoriskt avstånd från hot och trakasserier, men anser att jag och Granskning Sverige har rätt att prata med den Advokatfirma som driver en process som inkräktar på våra intressen."

källa; modige alternativjournalisten Fabian Fjälling på VK

Nya Tider kommenterar: "I en artikel påstår Expressen även att Granskning Sverige ska ha uppsökt en advokat i dennes bostad, något Fabian Fjälling på Granskning Sverige nekar till när Nya Tider når honom via telefon. Ironiskt nog illustreras artikeln med en bild från när Expressen sökte upp Fjälling i hans bostad för att konfrontera honom.  .....

Fabian Fjälling uppger för Nya Tider att han ska göra en polisanmälan om förtal.

Såväl Expressen som DN och advokatfirman Danowsky & Partners har öppet anklagat Granskning Sverige för att ha hotat en advokat och “hotat och trakasserat” journalister och andra “samhällsbärande yrkesgrupper” som jurister och politiker. Några bevis för dessa påstådda hot har som sagt inte presenterats."

Advokatfirman Danowsky & Partners fegar ur att svara ordentligt på Nya Tiders frågor.

När Expressen gjorde hembesök hos Granskning Sveriges Fabian Fjälling efter olagligt avslöjande av hans identitet tyckte fulmedia att detta var en bragd, men när Fabian gör hembesök hos dem är han nazist, hatare och främlingsfientlig.

Familjen Bonnier tillhör de mörka bakgrundskrafterna i Sverige tillsammans med kusinerna Wallenberg. När de vill få igenom någonting har de osynliga maktinstrument. Juridiken eller demokratin struntar man fullständigt i.

Nästa upptrappning har varit mordet på alternativjournalisten Bechir Rabani och snart gör förmodligen den Mossad-kontrollerade svenska polisen olagliga tillslag hemma hos alternativjournalisterna, för att inte tala om godtyckliga häktningar av en korrupt åklagarkår, som i fallet Julian Assange.

Många har lagt upp Granskning Sveriges filmer på sina kanaler. När White TV startade 2010 rekommenderade webbyrån redan då att lägga upp filmer på konkurrenten Vimeo, eftersom den censurerar mindre. Att YouTube är en av censurkungarna på Nätet var alltså redan känt 2010. Senare köptes de av Google och då blev det ännu värre. Tyvärr skruvar även Vimeo ner tittarsiffrorna för WTV precis som YouTube gör.

TACK Fabian Fjälling att du ställer upp för Sverige så modig och helhjärtad!

 

Andra censurangrepp i Sverige på WTV:

Bonnier huvudansvarig för våldtäkt hot mot Fabian Fjällings döttrar och fru; Säpo sviker;

USA påverkade det svenska valet 2010 genom offrandet av Julian Assange

Pressfrihetens baneman Runar Viksten sprider fake news om Säpos Akilov utredning;

Bechir Rabani: journalister suger sig fast på oss invandrare likt iglar som karriärstege;

Julia Caesar läser lusen av Peter Wolodarski (DN);

 

 

You must be logged in to comment.