Viewing all articles in Financial crisis - way out > White School of Economics

Barnplågaren Ulf Kristerssons regering plågar barn med fattigdom, alltfler barn svälter i Sverige!

Sunday, 24 March 2024 04:50

 

Hycklaren och barnplågaren Ulf Kristersson är en av de vidrigaste statsministrar Sverige haft på länge:

"En ny undersökning visar att många hushåll alltjämt kämpar med en svår ekonomisk situation, i synnerhet barnfamiljer. Hos ensamstående föräldrar har nästan varannan fått låna pengar för att kunna betala de mest grundläggande utgifterna medan vissa inte har kunnat äta sig mätta."

Eftersom Kristerssons regering slickar bankernas ...... så blir folket allt fattigare. Skulle regeringen införa min bankreform, Den Vita Skolan i Nationalekonomi, så skulle alla barn och vuxna kunna få äta sig mätta i Sverige! Dessa bankreformförslag finns sedan 2010 och är lätta att införa.

Men eftersom privatbankerna har olagligen kapat åt sig makten att skapa digitala pengar, som utgör över 95% av Sveriges penningmängd, ur tomma intet i sina datorer utan kostnad, så har de odemokratiskt tillskansat sig makten i samhället över i stort sett alla som påverkar samhällsutvecklingen. Privatbankerna köper folk helt enkelt!

De har ingen rätt att höja räntan på sina banklån när Riksbanken höjer räntan eftersom privatbankerna har inte lånat pengar från Riksbanken när de lånade ut pengar till företag och privatpersoner. Begreppet styrränta från Riksbanken ska vilseleda folk att tro att privatbankerna har lånat från Riksbanken för att sedan kunna låna ut till samhället. Med detta ska döljas att privatbankerna producerar själva digitala pengar på ett olagligt sätt som dessutom är ett pyramidspel då systemet måste krascha eftersom penningmängden för räntorna aldrig skapades, bara den för lån. Dessutom kan inte lån beviljas i all oändlighet.

Riksbankschefen Erik Thedéen utnämndes av Riksdagen juni 2022 men den nuvarande regeringen borde göra allt att avsätta honom, då han inte gjorde mycket mot privatbankernas ständiga penningtvätt! Thedéen är deras marionett!

Väför införde barnplågaren Ulf Kristersson inte prisstopp för alla matbutiker? Palme kunde det!

Dessutom måste den där eländiga och orättvisa momsen avskaffas. Varför ska en samhällsskadare som Wallenberg betala lika mycket moms som en ensamstående mamma??? När momsen infördes var Moderaterna emot det!

 

Update 6.4.2024 från AB:

Larmet: 192 300 unga kan inte flytta hemifrån

”Att köpa boende är en lyxvara som inte ens jag som har en god ekonomi har råd med. Om jag ska hyra en bostad så är min enda chans andrahandskontrakt vilket ofta är jättedyrt”.

 

Update 12.4.2024: barnbidragen har inte höjts sedan 2018! En tioåring får bara 25% av de pengar som behövs idag.

https://marcusoscarsson.se/just-nu-swedbank-slar-larm-inte-hant-barnfamiljer-pa-50-ar/

 

Se även på WTV:

Skandal att Erik Thedéen blir ny riksbankschef! Är superslö mot bankernas penningtvätt;

Kronan attackeras av Wall Street med kriminell naken blankning, Kristersson och Thedéen tiger;

Handelsbankens + övrigas penningtvättavdelningar öppnar för maffian. NOA/Staaf slår larm om kriminella ledande anställda hos alla banker;

 

 

Egoisten/lögnaren Kasselstrand har sänkt AfS! Roger Richthoff eller Lennart Matikainen bör ta över

Sunday, 18 June 2023 12:41

WTV har tidigt upptäckt att AfS partiledaren Gustav Kasselstrand är en katastrof för partiet. Vi hade inte startat partiet Populisterna februari 2017 om AfS hade startats, vilket borde ha skett redan 2016 efter de sällsynt fördelaktiga omständigheterna i samband med att SD kastade ut sin ungdomsorganisation SDU. Vi Populister väntade hela tiden på att SDU skulle starta ett nytt parti. Eftersom Kasselstrand inte kunde bekväma sig att flytta tillbaka till Sverige väntade han i det sista att starta AfS, bara ett halvår före valet 2018, även det en skandal. Han bor fortfarande i Finland vilket bara det är mycket skadligt för AfS. Bl a därför syns han och AfS alldeles för litet!

Kasselstrands egoism och diktatorbeteende ledde till en enorm valförlust 2022 jämfört med de blyga 0,3% 2018! En procent målet nåddes inte alls 2022. EU-valet 2019 blev också en katastrof.

Sedan lämnade fem tunga AfS namn styrelsen för AfS mars 2023. Men Kasselstrand slår bara ifrån sig med desinformation så att dessa fem nu har fått nog av den penninggirige (tog inte semester utan pengar t ex) AfS-sabotören och lämnat partiet helt:

"Sedan tidigare meddelade fem personer att de hoppar av partiets styrelse. Nu går samma grupp ut och kungör att de lämnar partiet helt."

och mycket viktig intervju:

https://nordfront.se/lognarnas-tempel-intervjuar-afs-profiler-om-deras-avhopp

Nu bör Roger Richthoff eller Lennart Matikainen ta över rodret i AfS!

 

Se även på WTV:

AfS och Kasselstrand bör ta till sig Populisternas bankreform att förstatliga även de digitala pengarna;

Dags att Gustav Kasselstrand lämnar över AfS till Lennart Matikainen;

Kasselstrand dåligt påläst om Estonia, tar inte klockrena bombbevis på allvar;

AfS fick betydligt mindre röster än 2018! Sparka bankslickaren Kasselstrand!;

Skönt att egoisterna Kasselstrand och Sefastsson (AfS) får stryk! Bort med dem ur ledningen annars blir det ännu större valförluster;

 

 

Skönt att egoisterna Kasselstrand och Sefastsson (AfS) får stryk! Bort med dem ur ledningen annars blir det ännu större valförluster

Friday, 03 March 2023 12:07

 

"Fem personer har under veckan hoppat av Alternativ för Sveriges styrelse. Bakgrunden är ett extrainsatt styrelsemöte i söndags, där flera ledamöter luftade sitt missnöje med hur partiet styrs och med partiledaren Gustav Kasselstrand.

– Det började med ett flygblad och sedan blev det hela havet stormar, säger Kasselstrand till Samnytt.  ..... I riksdagsvalet tappade partiet röster jämfört med valet 2018, och man lyckades heller inte ta några mandat i vare sig region- eller kommunfullmäktige.   .....
Under måndagen, dagen efter styrelsemötet, meddelade två av styrelseledamöterna, Yvonne Lindholm och Andreas Feymark, att de hoppar av styrelsen. Under tisdagen lämnade ytterligare tre ledamöter; Eva Dillner, Mattias Dahlgren och Jeff Ahl.
”Mitt förtroende för partiordförande Gustav Kasselstrand och partisekreterare Per Sefatsson är förbrukat”, skriver en av dem."
.
"konflikten handlar om ett missnöje kring Kasselstrand och Per Sefastssons ledarskap.
– De är totalt ointresserade av det praktiska och att ta in synpunkter kring hur organisationen ska struktureras för att partiet ska fungera och kunna växa. I ställer beslutar Per och Gustav allt på egen hand, menar källan som berättar att de båda plockat ut lön från partikassan – samtidigt som de haft andra inkomster och partiet inte haft råd att dela ut tillräckligt med valmaterial till alla sina distrikt." skriver bankförföljda Nya Dagbladet.
.
WTV har sedan länge avslöjat Kasselstrands oduglighet som partiledare för AfS och varnat för honom!
.
Se även på WTV:
 

AfS fick betydligt mindre röster än 2018! Sparka bankslickaren Kasselstrand!

Sunday, 18 September 2022 21:56

Nu när rösterna även för småpartierna är färdigräknade visar det sig att AfS fick bara 16.646 röster 2022 jämfört med 20.290 2018 Därför är det hög tid att ge kicken till Gustav Kasselstrand, vilket WTV har krävt sedan länge! Han har tänkt alldeles för mycket på sig själv, är omogen och startat AfS först ett halvt år före valet 2018 trots att han redan kunnat göra det efter kicken från SD 2015.

Men det största problemet med Kasselstrand är att han läst nationalekonomi och inte fattat hur universiteten ljugit för honom. När jag, Henning Witte, försökte öppna hans ögon om detta under Almedalsveckan 2018 avfärdade han mig ganska arrogant, trots att jag var en av få som hade filmat och berömt hans tal. När jag försökte igen därefter i Kungsan i Stockholm, där jag igen filmade hans tal strax före valet 2018, var Kasselstrand ännu mera avvisande.

Två dagar före valet 2018 råkade jag komma förbi AfS:s valbord på Sergelstorg, där jag stannade för att hälsa på en mycket god vän som hade en framträdande roll inom AfS. Under vårt mycket trevliga samtal kom också sedan Kasselstrand till det lilla bordet så att vi blev tre. Tro inte att Gustav Kasselstrand hälsade på mig trots att han visste vem jag var då vi möttes tidigare!

AfS anammade inget av mina bankreform förslag, som jag publicerade redan 2010 och som bl a ledde till en folkomröstning i Schweiz juni 2018.

Istället för AfS en politik som slicker bankerna och Wallenbergsfären!

Fritjof Perssons talrika försök att diskutera med Kasselstrand den extremt viktiga bankreformen (inga skatter, låg arbetslöshet, ingen inflation eller deflation, ta makten från den djupa staten) misslyckades gång på gång. Fritjof och jag var då engagerat i partiet Populisterna, som sedan gick upp i Knapptryckarna. Vi skrev till AfS och föreslog att vi skulle fusionera våra partier eller ha en valsamverkan. Vi fick inte ens ett svar! Vilken arrogant attityd!

Jeff Ahl från AfS visade sig sedan inte begripa mycket om Ukraina kriget och förnekade att det finns mäktiga nazister i Ukraina. Han kritiserade mig att jag skulle vara dåligt insatt hur effektiva militära operationer går till, antydandes att Ahl är reservofficer. Problemet är bara att jag är det också och betydligt äldre än honom.

Till råga på AfS:s brakförlust 2022 med bara 16.646 röster så innehåller detta tal djävulstecknet 666. Dags för AfS att kasta av sig djävulska inflytanden!

P.S.: Kasselstrand dåligt påläst om Estonia, tar inte klockrena bombbevis på allvar

 

Läs även en intressant eftervalsanalys på Nordfront:

Kommentar om valet och framtiden för AfS

 

Se även på WTV:

Dags att Gustav Kasselstrand lämnar över AfS till Lennart Matikainen;

Primitivt naive Jeff Ahl (AfS) förnekar nazister i Ukraina så att de kan fortsätta tortera folk! Rösta inte på AfS !;

Mossad splittrar SD och SDU;

Alternativ för Sverige (AfS) med bästa tal och program i Almedalen;

I Kungsan sätter AfS etablissemanget på plats 7 sept 2018;

Sossarna saboterar för AfS, stort möte Stockholm Kungsan kl 12:00 på fredag, kämpa för demokratin!;

Kasselstrand dåligt påläst om Estonia, tar inte klockrena bombbevis på allvar;

 

 

Catherine Austin Fitts censored Dr. Henning Witte on the Planets Criminal Bankingsystem e a

Saturday, 30 July 2022 15:24

Mads Palsvig made this interview with me, specialized in Banking Law, May 2021 in down town Stockholm for Solari, a Media Channel from Catherine Austin Fitts. But she refused and even forbidd Mads and myself to publish it. That and a lot of other things shows clearly that she is controlled opposition. I got the impression that she is well payed for that. Mads should be more careful with whom he cooperates!

Comment from Catherine Austin Fitts 6.8.22:

"Dr. Witte:

A subscriber sent me the note below this week. I did not know what they referring to, so I called Mads. Apparently, he did interview you and decided not to submit the interview - so I never saw it and he never recommended it for publication.

We were hoping that Mads would do a series for us, however, his political efforts required all his time, so he never published any interviews.

So I never watched or refused your interview, nor did I forbid you to publish it. The reality is that as far as I know, I never heard about it.

Given the gap between what actually happened and the extent to which you have jumped to conclusions, sounds like it all turned out for the best.

 

Best Regards,

Catherine"