Utslagning av Rakel och falsklarm om kyrkoattacken i Paris systemtest inför ISIS-kriget mot Europa?

2016-09-17 18:12

Aldrig har ett inslag på svenska fått så många klickar som White TV:s varning:

Mass-sms till insmugglade ISIS-sleepers: 12 till 21 september 2016 startar vi kriget/kalifatet i Europa

för tre dagar sedan. Detta betyder att ganska många ändå har förstått faran med den insmugglade ISIS-armén.  Ett sms på arabiska varslade den insmugglade ISIS-armén i Europa att kriget skall börja under denna tidsperiod, med början i Frankrike och sedan skulle kalifatet utropas även i övriga Europa.

Då kommer först AB under natten till idag med larmet, att kommunikationssystemet Rakel befaras vara utsatt för sabotage. Rakel används av alla de myndigheter i Sverige, som ansvarar för medborgarnas säkerhet, som polis, militär, ambulans och även MSB, som ansvarar också för själva driften. Det är nästan omöjligt att slå ut Rakel, då den har konstruerats så att den tål attacker och överbelastning. Idag på eftermiddagen gick MSB (efterföljare till Styrelsen för psykologiskt försvar, som spelade en mycket kriminell roll i mörkläggningen av Estonia-massmordet) ut med att det inte var sabotage utan "ett tekniskt fel i hårdvaran".

Min första misstanke igår kväll var att det var MSB själv som saboterade Rakel, eller Mossad, eller båda. Det har varit för många attacker på polisens kommunikationssystem det här året, om vi tänker på de olika mast-sabotage som ägde rum i våras. Liknande har aldrig hänt tidigare i svensk historia; och man skall hata slumpen!

Vi vet att Mossad (bankhuset Rothschild) och CIA (bankhuset Rockefeller) skapade och kontrollerar ISIS och att deras uppdragsgivare för ett migrationskrig mot Europa. MSB står under Mossad-kontroll som alla de andra svenska säkerhetstjänsterna efter M/S Estonias förlisning för 22 år sedan. Förr var i alla fall Must under svensk kontroll.

MSB:s förklaring om hårdvarofel tror jag inte på. Märkligt var även, att DN tog upp incidenten väldigt sent, trots att den är central för landets säkerhet. Några idioter misstänkte Putin, men de lär väl tiga nu efter MSB:s meddelande.

Under det dygnet som Rakel var utslaget (tyvärr hemlighåller polisen vilka områden i Stockholm det rör sig om) gick det i Paris larm om en attack mot en kyrka i den mycket centrala stadsdelen Les Halles. Expressen:

"Larmet om attacken kom på lördagseftermiddagen och polisen inledde en stor insats, enligt Le Figaro. Enligt de första uppgifterna hade en kyrka attackerats.

Enligt tidningen Le Parisien utbröt panik på gatan Rambuteau innan polisen anlände. Frankrikes regering utfärdade också en varning – och invånare uppmanades att hålla sig borta från området.

Strax efter att insatsen inleddes skrev Sky News på Twitter att den är över – och att det inte finns några tecken på fara.

En poliskälla säger till Le Monde att det rörde sig om ett falsklarm."

ISIS attackerar gärna kristna symboler, då uppdraget är att starta det tredje världskriget mellan Islam och Kristendomen.

Båda händelser ägde rum under fullmånen. Vi vet att en aktion får mest dragningskraft under nymåne eller, i mindre utsträckning, perioden mellan nymåne och fullmåne. Det har med neutrinostrålningen från solen att göra. Även en aktion under fullmånen kan få extra draghjälp av de kosmiska konditionerna. Därför misstänkte jag att det sista datumet under perioden 12 till 21 september skulle vara fullmånen. Men så blev det förmodligen bara en testkörning av systemet.

Då återstår ur astrologisk synvinkel för den väntade ISIS-attacken nästa nymåne, den 1 oktober 2016.

Det är även tänkbart att ljusa krafter lyckades torpedera ISIS:s krigsstart, att positiva krafter inom MSB saboterade Rakel, så att polisen och de andra myndigheterna kunde öva på sina alternativa kommunikationskanaler.

Ett ärligt svar vad som hände med Rakel lär vi nog aldrig få inom en snar framtid.

Filmen har inget med Rakel att göra, men visar vilka terroristiska element som släpas in genom den okontrollerade invandringen till Europa. På den grekiska ön Lesbos skanderar asylanterna "djihad":

(hittat hos Der Honigmann sagt)

Andra delar av ISIS-pusslet i Sverige på White TV;

Har ISIS-armén i Sverige saboterat radiomasten utanför Borås?

National Intelligence Director Clapper varnar för ISIS-terrorceller i Europa; nytt mastsabotage;

Midsommarens lastbilsskada på Södertäljebron förmodligen ISIS-sabotage och hemlig övning för inbördeskrig. Upd 28.6.

Säpo gynnar islamister i smyg;

Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger;

Invandrar motståndsrörelse vill skydda Sverige från ISIS, Säpo saboterar och hjälper IS, se Kalla Fakta;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.