Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger

2016-01-26 17:43

Det är mycket glädjande att Sveriges arméchef, generalmajor Anders Brännström, har modet att tala klarspråk om krigsfaran för Sverige.

från Expressen, som var först ut med nyheten idag

Den viktigaste satsen i skrivelsen är:

"Det är ett extra påtagligt allvar i vår verksamhet nu jämfört med tidigare." (fet genom White TV)

Gammelmedia och politiker pekar direkt på Ryssland, vilket är trams. Vi ser ju nu i Syrien att det är Putin som vill och kan skapa fred därnere, efter att ha tagit i ISIS/Daesh (som regeringen numera vill kalla IS, för att poängtera, att de inte är en stat) med hårdhandskar. USA lyckades inte med det av det enkla skälet, att de var med och skapade ISIS för att destabilisera så många länder som möjligt på vägen till den Nya Världsordningen, som skall introniseras efter ett världskrig mellan Islam och Kristendomen, enligt urgamla planer. Världens stora tur är dock att också Obama drar åt samma håll som Putin, mot de hemliga makthavarna i Washington och London, annars hade världskriget varit ett faktum redan för länge sedan.

Ryssland har efter murens falls aldrig hotat eller varit ett hot för Sverige och det vet militären. Men de negativa bakgrundskrafterna vill gärna ha tredje världskriget och då försöker de på olika fronter i världen att starta det och dessutom segla under falsk rysk flagga.

Att WWIII kan snabbt vara ett faktum är ett extremt stort hot just nu. Den största enskilda risken är NATO-landet Turkiets beteende, som vill invadera norra Syrien, för att fortsätta handeln med stulen ISIS olja och förstörelsen av Syrien och Assad-regeringen, så att Erdogan kan bygga ett nytt ottomanskt storrike.

I samband med det kommer ISIS särskilt i bilden, som vill bilda ett kalifat även i Europa. Turkiets president Erdogan är den inofficielle chefen för ISIS/Daesh. Han och USA för ett migrationskrig mot Europa, som mörkläggs av de krafter, som kontrollerar ISIS och Erdogan. Deras mäktigaste verktyg är säkerhetstjänsterna Mossad, MI6. NSA och CIA. De i sin tur kontrollerar säkerhetstjänsterna i Sverige, i synnerhet efter M/S Estonias förlisning.

Dessa säkerhetstjänster kontrollerar även gammelmedia samt politiker och därför får vi aldrig höra någonting om att ISIS redan har smugglat in i Sverige en hel hemlig armé, för att ta över Sverige redan under 2016. Tidigare uppgifter om mars 2016 reviderades nyligen av delar i de tyska säkerhetstjänsterna, enligt White TV:s källor. Det nya angreppsdatumet skall vara september 2016. Tanken är att ISIS-arméerna inom Europa skall slå till samtidigt. Tyskland och Sverige är mest utsatta.

Naturligtvis är det politiskt inkorrekt att tala om ISIS terrorister som följer med asylströmmarna från Mellanöstern och norra Afrika, då alla flyktingar är heliga kor hos journalisthororna och politikerna.

Sverige är alltså i den ytterst olyckliga situationen att de krafter som byggt upp och kontrollerar ISIS är de samma som fjärrstyr Sveriges politiker, polisledningen och massmedia. Som tur har vi många socialdemokrater i regeringen, som inte låter sig manipuleras lika lätt som Alliansgänget.

Och som tur verkar det gälla även försvarsledningen. De kan dock av politiska skäl inte gå ut med hela sanningen och därför blev arméchefens skrivelse drastisk och chockerande, utan att peka på någon.

Varför är Sverige redan nu i krig med ISIS?

Därför att de redan smugglat in en hel armé via en trojansk häst, flyktingtsunamin. När man tittar litet närmare, så har Sverige faktiskt fått varningar därom, men på ett nästan undangömt sätt. Så arbetar dessa krafter alltid, de annonserar sina illdåd i förväg, men på ett så gömt sätt, att bara de vakna förstår.

Då passar det till bilden att just Säpos språkrör, Expressen, var först ute med en mycket substantierad varning för ett år sedan: Uppgifter: IS smugglar terrorister till Sverige. Grunden för inslaget fanns hos ganska okända BuzzFeed:

ISIS Operative: This Is How We Send Jihadis To Europe

BuzzFeed News’ Mike Giglio speaks to an ISIS operative in Turkey about the group’s efforts to smuggle fighters to the West.

Dagen därpå, den 31 januari 2015, hakade ofria Fria Tider på:

Islamiska statens plan: Ta över Sverige med flyktingar från Syrien

vilket var den mest träffande rubriken, och fortsätter

Islamiska staten uppges smuggla jihadister till Europa och inte minst Sverige inbäddade i det massiva flöde av hundratusentals asylsökare som söker sig till Europa från tredje världen. Målet är att ta över Europa och Sverige med terror och våld, säger en av dem som smugglar asylsökare till Europa.

Redan den 9 januari 2015 varnade ofria Fria Tider:

Sverige kan bli Isis nästa måltavla – Lars Vilks på dödslista

White TV måste erkänna att vi inte heller blev särskild alarmerade av dessa inslag. Det lät för långt borta på något sätt. Visst kommer det hit enstaka terrorister, men en hel armé? Det talades ju bara om att ta över Europa och dessa tokiga terrorister hade ju skrutit förr om omöjliga saker. Omöjliga?

Först när White TV i slutet av november 2015 fick höra från en mycket pålitlig källa i Tyskland om ovan publicerade plan ramlade polletten helt. Hos de flesta i Sverige har den fortfarande inte kommit ner. Ja, ISIS-armén är redan här och ställer upp sig. Under nyårsnatten var det övningar i Kalmar, Karlstad, Malmö osv. med tjejer som krigsbyte.

Även de för uppmarschen och befälsgivningen viktiga smartphones blev utdelade gratis från Tele2, precis som nere på kontinenten.

Ca. 80% av invasorerna är unga ensamma män i krigför ålder och skick, soldater utan uniform helt enkelt. Välnärda och vältränade med mycket pengar. Många låter sig inte ens registrera i Sverige. Enligt FN var 4 av 5 Syrien-flyktingar 2014 kvinnor och barn. Detta rimmar illa med vår flyktingbild men passar utmärkt till insmugglingen av en hel armé.

De bygger upp sina vapengömmor och anpassar sig till samhället med avrakade skäggar.

Att ställa upp en nästan osynlig armé inne i fiendens land är en krigshandling. Ådalen gäller då inte längre. Och krigsförklaringar har Sverige fått många av Daesh:

ISIS vill göra Europa till ett slagfält alarmerar Frankfurter Allgemeine Zeitung

Islamiska Staten planerar anfall mot Europa, varnar Avpixlat för knappt ett år sedan.

Avhoppare: IS planerar att ta över fler länder, rapporterar DN redan den 4 sept 2014.

Larm om Isis-medlemmar på asylboenden i Sverige – Säpo: Ingen hemlighet, informerar Nyheter Idag.

Att fulmedia hela tiden gör reklam för migrantinvasionen är också en krigshandling mot Sverige, med vapnet psykologisk krigföring. MSB har lyckligtvis lugnat ner sig litet och det är väl därför att nya röster höjs för att skaffa ett nytt psykförsvar. Fulmedia fjärrstyrs ju av samma krafter som kontrollerar ISIS och USA. Då är det enkelt att förstå att det förs ett migrationskrig mot Sverige.

Sverige är dessutom rent formellt redan i krig mot ISIS då Frankrike för första gången i historien bad EU som räddande ängel enligt Lissabonfördragets solidaritetsregel, 42 artikel 7 stycket, att förklara sig solidarisk med Frankrike efter 13/11 attacken genom ISIS. Hollande gav NATO nobben, då han vet att de har viss kontroll över ISIS, inte minst NATO-landet Turkiet.

Tyvärr är White TV den enda spelaren i det svenska samhället som har friheten att uttrycka sig så öppet. Ingen annan törs eller får använda ordet migrationskrig eller insmugglad ISIS-armé.

White TV och säkert många andra är tacksamma över arméchefens tydliga krigsvarning.

Se andra inslag om den redan pågående krigföringen mot Sverige på White TV:

Operation Trojanska Hästen;

ISIS-terrorister från den insmugglade armén bakom sexövergreppen i Köln;

Tysklands justitieminister om sexjakten i Köln: Det hela verkar vara planerat;

IS kan röra sig fritt i NATO-landet Turkiet Update 22.9.14

ISIS-allierad Turkiet vill starta tredje världskriget, inte trovärdig;

Frankrikes inkoppling av EU och inte NATO är en fet smäll mot denna terrororganisation och USA Update;

Svenska massmedia hjälper Turkiet att hjälpa ISIS;

Har skräckfartyget i Varberg levererat vapen till ISIS-armén i Sverige?

Mind control triggar invandringstsunamin som migrationskrig;

Filmen är en repris från Lucia 2015.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.