Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Skandal att Rikspolischefen Dan Eliasson inte fått sparken, är det Mossad som är ansvarig för det?

2017-09-21 20:58

Att Rikspolischefen Dan Eliasson fortfarande sitter kvar bevisar att varken politikerna eller journalisterna har makten i Sverige. Ekot skall faktiskt få en eloge att de avslöjade en ny Dan Eliasson skandal:

"Ekot och P4 Stockholm kan avslöja att rikspolischefen Dan Eliasson beslutat att ge ett privat företag åtkomst till hemlig och känslig information från Polismyndighetens personal- och lönesystem, på ett sätt som bryter mot säkerhetsskyddsförordningen.

Så får det inte gå till, säger Pia Gruvö, chef för IT-säkerhet på Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, MUST."

Dan Eliasson försvarade sig:

"– Vi har inte skickat hemliga uppgifter till någon annan aktör. Vi har hanterat all hemlig information och känslig information på ett sätt som är förenligt med Säkerhetsskyddsförordningen."

Men nyligen kom Ekot med bevis att Dan Eliasson ljuger:

"Ekot kan i dag avslöja uppgifter som går stick i stäv med det rikspolischef Dan Eliasson hävdat – att kommunikation mellan polismyndighetens lönesystem och ett privat företag sker via nätverk som står inom polisens kontroll.

Ekot har nu tagit del av ett avtal mellan polisen och bolaget. I avtalet framgår att företaget kommer åt lönesystemet via en internetuppkoppling.

Kim Hakkarainen, med förflutet på militära underrättelse- och säkerhetstjänsten Must är en av de it-experter som tittat på avtalet.

– Det går inte att säga att Polismyndigheten kan ha kontroll över kommunikationen om den går via internet. Det är omöjligt, säger Kim Hakkarainen. ...

Rikspolischefen Dan Eliasson sa själv så här i en intervju med Ekot:

– Om du tittar i säkerhetsskyddsförordningens 13:e bestämmelse så ser du att du kan använda andra möjligheter, om du har kontroll över kommunikationssättet. Och det är det sätt som vi har valt, sade Eliasson den 6 september i Ekot.

.....

Men i ett avtal från april i år framgår det att CGI ska få komma åt lönesystemet, som alltså innehåller hemlig information med bäring på rikets säkerhet, från sina lokaler i Karlstad via ett nätverk som inte kontrolleras av polisen, internet. Det står:

Leverantörens befintliga anslutning till internet från denna lokal används för anslutning mot Kundens miljö."

Även Expressen lät polisexperten Leif GW Persson publicera hård kritik och krav på Dan Eliassons avgång i samband med hans nedsättande ord om SD ledaren Jimmie Åkesson :

"Anta att han – ständigt denne Eliasson – sagt det han sa om Stefan Löfven eller bara om någon av medlemmarna av hans regering. Då hade han åkt ut på arschlet, inte på rumpan, och det hade givetvis skett omgående och alldeles oavsett om det nu hade handlat om något av dessa miljöpartistiska statsråd som tyvärr håller vår Käre Statsminister sömnlös om nätterna.

Anta – jag driver nu resonemanget till dess lustfyllda spets – att han sagt det om Göran Persson under hans tid som statsminister. Då skulle Göran personligen ha burit ut honom från Rosenbad. Med ett fast tag i öronen på en vilt sprattlande Dan Eliasson medan jag själv sprungit före och hållit upp alla dörrarna under denna för demokratins bevarande nödvändiga transport.

Man får tycka vad man vill om Göran Persson, och själv tycker jag olika saker om samme man, men hans nävar var i vart fall stora nog för att regera Sverige utan att för den skull skada vårt statsskick."

Men sossarna håller Dan Eliasson om ryggen, säger GW. Visst, men nu efter Anders Ygemans spark borde ju även Löfven ha fattat att Eliasson är mogen för foten. Skandalerna inom polisen omnämns nästan varje dag även i gammelmedia:

"Polisförbundets ordförande lämnar polisen i protest

Efter 41 år som polis lämnade Carina Ytterström idag in sin uppsägning till polismyndigheten. ”Måttet är rågat”, säger hon och går i protest mot en illa fungerande polisorganisation." alarmerar SVT.

 

"Krisen inom Polisen

Polisen hinner inte utreda våldtäkter – prioriterar mord" finns på AB.

 

"Peter Springare: ”I stort sett hela polissverige håller på att resignera” publicerar Nyheter Idag (oseriöst av sidan att bläddra automatiskt till huvudsidan utan att man gav kommandot om detta)

Att grova våldtäkter blir liggande hos polisen eftersom Dan Eliasson har förstört organisationen och låter rötägg göra karriär har upprört hela Sverige och utlandet under de senaste dagarna.

Detta kommer att vara huvudskälet varför sossarna kommer ha stora valförlust nästa år. Och varför ställer "Alliansen" inget misstroendevotum mot regeringens Dan Eliasson politik?

En fri Stefan Löfven och fria Alliansledare hade agerat för länge sedan och slängt ut Sverigeförstöraren Dan Eliasson. Men våra politiker är inte fria, med få undantag som f.d. försvarsministern Mikael Odenberg (M). De styrs av samma hemliga kraft bakom kulisserna.

Vem har då makten i Sverige om inte politikerna och journalisterna???

Enligt mina gamla källor på MUST, på den tiden de var kontrollerade av Sverige fram till millennieskiftet, så hade Mossad infiltrerat den svenska polisen redan under 1980-talet. Det framgick av MUST:s Palmeutredning. Värre blev det.

Det är möjligt att Kim Hakkarainen (som gav råd till Ekot, se ovan) tillhör det gamla gardet hos MUST, de som hade Sveriges bästa som mål. Mossad villa bara förinta Sverige.

Min egen forskning visar att Mossad har kapat åt sig kontrollen över den svenska mind-control-teknologin, som tidigare innehades av MUST.

Mossads makt över Sverige med det lömska mind-control-vapnet ger en vettig förklaring varför Löfven skjuter sig själv i knäet genom att klistra sig fast vid Dan Eliasson. Hjärnkontroll-teknologin styr även de flesta journalister, men polisproblemen har blivit så extrema i Sverige att det trots detta sipprat ut mycket Dan Eliasson kritik även hos gammelmedia.

Dan Eliasson kommer att knäcka statsministern Löfven.

Liknande Dan Eliasson kritik på WTV:

Anders Ygeman måste avgå för Dan Eliasson stödet och gamla små synder;

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Stefan Löfven och Dan Eliasson medansvariga för terrorlastbilen i Stockholm, måste få foten!;

Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control;

 

 

Hur många ISIS-terrorister och våldtäktsmän släpper Sverige olagligen in från Finland den här gången?

2017-09-06 22:00

Ofria Fria Tider och Avpixlat/Samhällsnytt kom med alarmerande rapporter idag:

Här marscherar de illegalt in i Sverige – medan polisen ser på

Ett 50-tal personer som nekats asyl i Finland tågade illegalt över gränsen till Sverige – medan svensk polis bara stod och såg på. I Haparanda välkomnades de arabiska männen av leende, blonda unga kvinnor från Migrationsverket och bussades sedan vidare till Boden.
– Det är 1.000 personer till i Kemi som ska till Sverige, säger en av de illegala invandrarna till Fria Tiders reporter på plats."

Tillhör några av dem den stora gruppen som tidigare gick under jorden i Finland?

2 500 migranter i Finland har gått under jorden. Har de anslutit sig till ISIS-armén?

Foto: Egor Putilov

White TV har ideligen varnat för den insmugglade ISIS-armén i Sverige. Då det idag bara kom unga krigföra män också (undantag en barnfamilj, som det fåtal gammelmedia som var i Haparanda idag, fokuserade på) bör Säpo kontrollera alla som nu olagligen väller in från Finland. Ännu så länge har Sverige undantagstillstånd från Schengen. Att svensk polis stod handfallen i Haparanda är ett skäl till att Dan Eliasson skall få den välförtjänta sparken.

Rösta på det nya partiet Populisterna, som vill stänga Sveriges gränser helt genom att lämna EU och kasta ut alla fuskande, illegala och kriminella migranter. Sverige är fullsatt nu! Här kan ni ladda ner vårt partiprogramm .

Andra ISIS-varningar på WTV:

2 500 migranter i Finland har gått under jorden. Har de anslutit sig till ISIS-armén?

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016;

 

 

Sverige, Bulgarien, Israel och Azerbajdzjan hjälpte CIA smuggla vapen till ISIS under diplomatisk immunitet

2017-09-04 19:49

källa

En modig bulgarisk journalist, Dilyana Gaytandzhieva, vågade slå larm om en jätteskandal, som tystas ner av säkerhetstjänsterna och gammelmedia. Diplomatisk immunitet missbrukades i hundratals fall att smuggla vapen med bl. a. Silk Way Airlines från Väst via Saudiarabien och Qatar till ISIS, så att de kan fortsätta mörda och tortera och våldta oskyldiga människor på USA:s och Israels uppdrag. Ingen nyhet för WTV-tittare, men med knorren att Sverige deltar och att diplomater missbrukar sin immunitet. Detta har givit skandalen en ny dimension.

Dessutom används extremt kriminella nätverk som sedan länge har smugglat amerikansk knark från Afghanistan till Europa och USA. Knark åt det ena hållet och ISIS-vapen åt det andra ....

"The Bulgarian investigtive journalist found out that regular transport of weapons and chemical weapons take place from Sofia Bulgaria to Azerbaidjan to be distributed to terrorists in Iraq and Syria- which was previously shown to be the hub of NATO´s distribution of weapons for the Gladio B killings.

The so-called war on terror is just cover up of waging war on independent states.

The providers of these weapons were among others the US, Denmark, Germany as well as Sweden and Israel under diplomatic immunity.

On 8 Dec. 2014, I wrote on the JSOC – also mentioned in the Newsbud video above as distributor of the western/Israeli shipments of weapons.

Famous journalist Seymour Hersh tells that the JSOC reports to no one – and can go into foreign states and kill there whoever they dislike" alarmerar den danska nyhetsportalen NEW.EURO-MED.DK

Fallet bvisar också tydligt att säkerhetstjänsterna kontrollerar fulmedia. Dilyana Gaytandzhieva fick direkt sparken från sin tidning efter att den bulgariska säkerhetstjänsten hade förhört henne om vem hennes källor är. De ville inte veta något om själva skandalen, då de själva är en huvudspelare i denna maffiahärva.

Det enda svenska inslaget om vapensmugglingshärvan som jag kunde hitta är på lindelof.nu:

"Det finns därmed information om att även svensk försvarsmakt (under de senaste 3-4 åren) använt sig av den Azerbadjanska regeringens erbjudande att smuggla vapen, tydligen till Irak.

Kan det vara de svenska militärer som skulle utbilda kurdiska Peshmergasoldater i Irak? En tydlig indikation finns här att svensk militär brutit mot internationell och svensk lag. Något att gräva i…"

----------

Tack K för tipset. I Tyskland tog alternativmedia upp megaskandalen, men de svenska sover ...

Det här inslaget, i synnerhet första filmen, är extremt viktigt och måste spridas långt!

Liknande om att USA skapade ISIS på WTV: MI5 whistleblower: USA och England bakom ISIS;

 

Seattle barnporr skandal tystas ner av gammelmedia

2017-08-30 19:32

En extrem och stor barnporrhärva med satanistiska förgreningar har nystats upp i Seattle, Washington, i USA. Men som vanligt skyddar gammelmedia satanister och barnsex. Särskild tydligt blev tystnaden eller lögnen runt #PizzaGate.

källa

Seattle police find horror stashes of child porn, satanic manifestos and notes about murdering children in the 'hoarders' house' of three elderly, unmarried brothers living together for more than 50 years

  • Charles Emery, 82, Thomas Emery, 80, and Edwin Emery, 79, were arrested in Seattle and charged with second-degree possession of child pornography
  • Investigation began on August 9 after a relative discovered child porn in siblings' garage and contacted police
  • Officers conducted 30-hour search of Emery brothers' dilapidated home, allegedly discovering a colossal trove of child porn
  • Other evidence seized by police included children's clothing, underwear, shoes, toys and movies
  • Police say they also found Charles Emery's handwritten 'manifestos,' which talked about satanic rituals, kidnapping, torture, rape and murder of girls
  • Charles, Thomas and Edwin never married or had any children of their own, and have lived together since 1962
skriver Daily Mail.

Se även på WTV:
Inslaget är censurerat på Google/Firefox:

Mer i filmerna nedan:

 

Terrorn i Åbo, Barcelona eller Stockholm hade minskat om alla hade rätten att beväpna sig

2017-08-19 20:27

källa

Dagens hjälte är Hassan Zubier från Märsta som utan vapen vågade attackera den från Marocko invandrade terroristen i Åbo, som koncentrerade sig på att mörda kvinnor. Hade Hassan och de andra runt omkring haft rätt att bära vapen och tagit med sig dessa, hade blodbadet kunnat minskas avsevärt.

Europa har genom den okontrollerade massinvandringen blivit minst lika osäkert som Tyskland i slutet av Weimarrepubliken. Båda mina föräldrar berättade för mig att deras fäder jämt fick gå beväpnade utanför huset, vore det i Hannover eller utanför Rostock, då Tyskland plågades av extremt många kriminella vid den tiden innan Hitler kom 1933 och skapade säkerhet över en natt, vilket befolkningen var mycket tacksam för. Han låste in brottslingarna och lät dem inte springa fritt bland laglydiga människor, som idag. Sveriges domstolar skipar ingen rättvisa längre och polisen är lamslagen av Mossad och extremt odugliga ledare,

Den människofientliga EU-kommissionen och EU-parlamentet röstade i mars 2017 igenom ännu mera restriktioner mot att hederligt folk får beväpna sig, som dock inte följs av Tjeckien. Den kriminella invandringspolitiken i de flesta EU-länderna, som helt är emot folkets vilja, har genom obefintlig kontroll tillåtit islamistiska och andra terrorister att fritt komma hit, få mat och hus på skattebetalarnas bekostnad samt fristad att begå brott, utan att befara större konsekvenser. Ibland får de även vapenutbildningar.

Politikerna och framför allt journalistmaffian här främjat terrorism i våra länder och försämrar samtidigt för rättskaffens folk att försvara sig med egna vapen. Tänk hur mycket mindre våldtäkter det skulle ske i Sverige, om kvinnorna fick beväpna sig efter adekvat träning. Detta skall dock enbart gälla svenska medborgare.

Läs även på ofria Fria Tider: Ryssar får beväpna sig för självförsvar

Se liknade argument på WTV:

Dags att beväpna också den icke-kriminella delen av befolkningen, staten skyddar inte mot terror;

USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen;

Löfven och Alliansen huvudansvariga för de ständigt ökande kvinnoövergreppen genom massinvandringen;