Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Alla som gör Putin ansvarig för giftgasattacken i England är krigshetsare, finns inga bevis!

2018-03-16 22:01

Fulmedia i Väst är fulla med anklagelser att Rysslands Vladimir Putin låg bakom giftgasattacken mot en f.d. rysk spion och hans dotter i engelska Salisbury den 4 mars 2018. Ingen har dock hittills presterat några som helst bevis. Dessutom förtigs följande fakta av fake-news media som Bonnierpressen och de andra desinformatörerna.

1. Ryssland fick intyg av Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons, OPCW, i november 2017 att de inte har kemiska vapen längre. Men USA, Israel och England har kvar massvis med kemiska vapen.

2. Salisbury ligger mindre än en mil ifrån Porton Down, den brittiska smedjan för kemiska vapen.

3. Nervgiftet Novichok, som påstås har använts i England, har utvecklats av Vil Mirzayanov, som sedan länge hoppat av till USA för att producera sina kemiska vapen där. När han var kvar i Sovjet låg Novichok-fabriken i Usbekistan, som sedan avvecklade produktionen efter Sovjetunionens fall med hjälp av, just det, USA!

4. Den ryska spionen var en landsförrädare som kostat många ryska spioner livet. Han kastades 2004 i en rysk fängelse och släpptes först 2010 ut till England i ett fångutbyte. Om Putin varit så arg på honom hade han kunnat låta spionen mördas i det ryska fängelset och ingen i Väst hade märkt någonting.

5. Varför skulle Putin vänta i åtta års tid i England innan han slår till vid en tidpunkt som skadar Ryssland optimal med hänsyn till de ryska val och Rysslands stöd till den lagliga regeringen (bara fake-news-media använder ordet regim) i Syrien?

6. Enligt det internationella regelverket av Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons så måste den anklagande parten, England, ge Ryssland 10 dagar tid att besvara anklagelserna. England gick dock direkt ut och svartmålade Ryssland, precis som USA gjorde med Osama bin Ladin bara minuter efter 9/11 och Carl Bildt med Meyer-varvet bara timmar efter M/S Estonias förlisning. M a o ett typiskt tillvägagångssätt av västliga underrättelsetjänster. De avvaktar inte en utredning utan anklagar den från början inplanerade syndabocken direkt. Dessutom vet de att de har sina korrupta fake-news-media på sin sida, som t. ex. censur- och lögnhalsarna på Bonnier-pressen.

7. Ett sådant attentat kan inte planeras och genomföras i England utan att MI5 åtminstone får nys om det. Sker det ändå, sker det med deras goda minne.

8. Enligt OPCW:s regelverk har Ryssland rätt att få ut ett prov av det kemiska vapnet som påstås ha använts. England vägrade dock upprepade gånger att släppa detta bevismaterial. Experter kan då direkt spåra nervgiftet till upphovsmannen. Anthrax efter 9/11 kunde dirket spåras till Fort Detrick i USA, inte till bin Ladin.

https://www.davidicke.com/article/463552/framing-putin-saga-spy-nerve-agent

9. Konstigt att brandkåren och polisen i bilden ovan inte behöver skydd mot det påstått så extremt smittsamma och farliga nervgiftet Novichok. Handlar det bara om skådespelare, crisis actors?

10. Ofta när ISIS-terroristerna i Syrien kom i underläge så använde de själva kemiska vapen mot sin egen befolkning, för att få krigsstöd från Väst. Assad eller Putin har aldrig bevisats ligga bakom sådana kemvapenattacker. Om de vill, har de mycket elegantare och effektivare vapen som drivs med skalärvågor. Just nu är jihad-terroristerna i underläge i syriska östra Ghouta; och voilà, då kommer en giftgasattack på tapeten!

11. England vägrar att samarbeta med Ryssland i en oberoende utredning.

12. Väst har betydligt mer nytta av fallet än Ryssland, cui bono?!

 

 

Organisation Kvinnofriden 2018 vill skärpa lagstiftningen till kvinnornas fördel

2018-03-08 20:56

källa; modiga Katerina Janouch

Med sitt Katerina Magain har Katerina Janouch skapat en ny stjärna vid alternativmedia himlen i Sverige. Hon har med en annan intressant kvinna, Bianca Muratagic, som ibland publicerar på Katerinas blogg.källa: http://sangakademibianca.se/om%20bianca.html

För en månad sedan skrev Bianca:

"Vi har fått nog! Varje dag läser vi om gruppvåldtäkter, överfallsvåldtäkter, grov misshandel, våld, förtryck samt förföljelse av kvinnor och barn i vårt land. Enligt New Worlds Health undersökning ligger Australien på första plats som det tryggaste landet för kvinnor och Sveriges frånvaro bland de länder som ligger på tio-i-topp  talar sitt tydliga språk. Därför har vi nu bildat en organisation för att aktivt arbeta för en förändring. Kvinnofriden 2018 kräver lagändringar för att skydda Sveriges kvinnor och barn. Hjälp oss att växa! ...

I Sverige lägger man större fokus på hur gärningsmän och deras familjer ska skyddas och få adekvat hjälp av samhället, än på kvinnor och barn som är offer för bestialiska och brutala övergrepp. Man värnar om gärningsmannens möjligheter till återanpassning och på det sättet osynliggörs offret. Allt oftare ser vi hur våldtäktsmän, mördare och andra kriminella får stanna i Sverige och avtjäna milda och minimala straff.  ....

Vårt syfte som organisation är att motverka det ökande våldet och förtrycket av kvinnor och barn. Vi vill införa särskild brottsrubricering för gruppvåldtäkt, sexualtortyr, olovlig sexuell handling, hedersvåld, äktenskapstvång mot barn samt kriminalisera finansiering till religiösa samfund eller lokaler i Sverige från icke demokratiska länder.  ....

Vi kräver lagändringar och mycket hårdare och strängare straff!

Klicka på varje länk och skriv under!
Din röst är oerhört viktig!

https://docs.google.com/forms/d/1LvtM3-Dj7-6qcMrarAXDI0mvn6HUp5e7MNRL2GdkKEE/edit

https://docs.google.com/forms/d/1RFQblGsU6COjzNRNtwQ9Imiyy26S25qEMsIaRp9Z_rk/edit

https://docs.google.com/forms/d/1VHUgiefngI1WGe9FyLPWMcczgsq5GaIR8N-aoJldPWg/edit

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGL9IPHnSPzGRN7g7yD8vtaXexcVFWst5VFJkmMRdIdrMIew/viewform

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYGHhCf0hYHFrresjl9rjaFXKNYrE5wK5gLpAmPcKwP5YocA/viewform

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKFOjWq4Lw6GkQRYJIecSxBBezUHnRd1pihOe3mD4SZaiS1w/viewform

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf44RdwC8-cCmqfhFo-GA8bwOpx-xbogizvoUFWyU7ZncPLcA/viewform

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSff0AKzZrIdbfoAHGwpFabQawftEc9cztaD3qtnNbRHFRbJ0Q/viewform

https://docs.google.com/forms/d/1703QRZBxHMZXzLVi3QGYK_CkGzWnzHTw-iiLVLWZ0yI

https://docs.google.com/forms/d/1WD52B5WjzBf_Tl2bS88leYCienOSqxmzUmYYuMfHor8/edit

BIANCA MURATAGIC"

http://katerinamagasin.se/an-en-gang-ar-forovarnas-kanslor-viktigare-an-offret/

Andra ämnen till kvinnodagen på WTV:

Kvinnan är överlägsen mannen, därför blir hon förtryckt;

Svenska journalisthoror hjälper till att kvinnor förtrycks i Sverige;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

detta inslag är censurerat på Google/Firefox!

 

 

2 manifestationer i Stockholm mot Saudis massmord i Jemen och svensk vapenexport

2018-03-03 18:41

Jinge.se var den ende som manade att delta vid två viktiga manifestationer mot Saudiarabien och deras slakt på människor i Jemen. Den svenska vapenexporten till Saudis kritiserades också.

"Jemenaktivister demonstrerade på Mynttorget utanför svenska Riksdagen onsdagen den 28.2 för att stödja det väntade beslutet att skärpa vapenexportbestämmelserna. Demonstrationen stödde kravet på en strikt tillämpning av de nya principerna för stopp för svensk vapenexport till diktaturer som Saudiarabien och Förenade arabemiraten, samma krav som framfördes i en debattartikel samma dag i Svenska Dagbladet av ordförandena eller generalsekreterarna för de fem största fredsorganisationerna i Sverige: Agnes Hellström, ordförande Svenska Freds, Malin Nilsson, generalsekreterare IKFF, Anna Lindenfors, generalsekreterare Amnesty International, svenska sektionen, Georg Andrén, generalsekreterare Diakonia och Lotta Sjöström Becker, generalsekreterare Kristna Fredsrörelsen. [1]

Se video från den andra demonstrationen!

https://www.facebook.com/groups/782645211839340/permalink/1417836654986856/

Trots så tunga deltagare är det knäpptyst hos vänstermedia också. Alla i gammelmedia kontrolleras med mind control och den i sin tur kontrolleras av Mossad, söm är i en mycket ohelig allians med Saudiarabien.

Läs även:

War Crimes and Genocide in Yemen: Death, Destruction, Starvation

WikiLeaks Cables: Breaking Conventional Lies About the Coalition War in Yemen

 

Hinsehäxans öde lär oss: släpp all knark fri, inga omhändertagna barn och sätt bara våldsamma i fängelser

2018-03-01 22:12

källa; Lillemor Östlin i sina unga dagar? En White TV tittare ansåg att detta inte är Hinsehäxan; några som vet/har en bild på henne när hon var ung?

SVT-Play visar filmen om Hinsehäxan, Lillemor Östlin. En mycket rörande och hjärtskärande historia. Hon är ett tydligt offer för det vidriga patriarkatet. Ekonomisk nöd och omsorg för sina barn hade drivit Lillemor Östlin in i prostitutionen. Ett vanligt fenomen på jorden och kanske även i 1960-talets Sverige. Detta gör henne inte till en dålig mor! Tyvärr ledde det till att ansvarslösa tjänstekvinnor på barnavårdsmyndigheten tog hennes barn ifrån henne med tvång. Barnen lider ännu mera hos de främmande fosterföräldrarna, som dessutom missbrukar en av flickorna sexuellt. Barnavårdsmyndigheten märker inget och struntar i alarmerande info. En väldigt typisk situation.

Det nya uppstickare-partiet Populisterna kräver förbud mot tvångsomhändertagande av barn. Myndighetsmakten har missbrukats alldeles för ofta, inte minst till fördel för pedofiler och satanistiska kretsar. Istället skall myndigheterna skicka in en person i familjen som övervakar att allt går rätt till. Bandet mellan mor och barn är det heligaste som finns i världen. Det får aldrig klippas.

Det är då och idag alldeles för lösa bolinder att barn tvingas ifrån sin mor/far med traumatiska följder för hela livet. Prostitution skall definitivt inte vara ett skäl. Alkohol- och drogmissbruk kan vara svårare fall, men även det går att lösa när en tredje person är med hemma och hjälper; alltid en kvinna om en mor är under utredning!

Hinsehäxan verkar vara en mycket fin och reko person. Leif GW ger bästa betyg för henne. Skandal att en så fin människa har suttit längst som kvinna i svenska fängelser. Detta visar att kriminalpolitiken är totalt fel och galen i Sverige.

Lillemor Östlin har suttit mest för knarkmissbruk. Hela narkotikapolitiken i Sverige är kriminell, inte de som missbrukar. Vi har nu drygt 60 år av narkotikapolitik i Sverige och knarket har aldrig flödat så fritt på gatorna som nu, trots extremt höga straff. Domstolarna dömer ofta strängare i narkotikamål än i mordfall. Hur kommer det sig?

Ju, knarkmaffian bestämmer i Sverige bakom kulisserna. De gör allt att knarket blir så dyrt som möjligt på gatan så att deras vinster blir så höga som möjligt. Ju större kretsen av människor som hotas av fängelse och ju längre straff de får, desto högre blir priset på knark.

Jag, Henning Witte, vet från min M/S Estonia utredning som jag bedrev för 938 anhöriga bl.a. genom den största ansvarsprocessen om förlisningen i svensk historia, vad som pågår bakom de svenska kulisserna. Jutta Rabe och jag fick vid millennieskiftet i Tyskland kontakt med en svensk polis, som var tvungen att fly och söka skydd i England inför sina kriminella polischefer i Sverige. Han berättade för oss att många höga poliser tipsar knarkmaffian före ett polistillslag. I gengäld får de betalt eller gör karriär eller blir hyllade som Thure Nässén under Palmespaningen. UG visade detta tydligt under den gångna veckan.

Dessa halvkriminella poliser utpressades sedan av Mossad som på så sätt lyckades att rekrytera fler och fler rötägg inom polisen, som så småningom bildade en stat i staten och torpederade rättvisan systematiskt, inte bara i Palmeutredningen. Palmepoliser saboterade även Estonia-utredningen.

Vi vet från Medellin-kartellen i Kolumbien, att de som sitter längst upp i knarkpyramiden, de som hovar in de riktigt stora knarkpengarna i slutändan är Mossad och CIA. De har maktmedlen som behövs för att klättra längst upp på pyramidtoppen. De finansierar med dessa svarta pengar sina kriminella äventyr, som deras hemmaparlament aldrig skulle godkänna, t.ex. mordet på Olof Palme.

Mossad och CIA har även makten bakom kulisserna i Sverige och pådriver därför en knarkpolitik som gör dem rika. Därför är det så absurd att man straffar knarkberoende för sitt eget missbruk. Är de beroende har de inget val och Mossad och CIA lanserar hela tiden värre och värre droger som gör folk snabbare och starkare beroende.

Det extrema förbudet leder med automatik till stor anskaffningskriminalitet och den av Mossad förstörda polisen i Sverige orkar knappt med att bekämpa det. Några precedensfall tillåts så att de höga fängelsestraffen trissar upp gatupriset på drogerna.

Har de senaste 60 år av antinarkotikapolitik förbättrat knarkläget i Sverige? Nej, tvärtom, det blev bara sämre och sämre.

Därför skall all knark släppas fritt. Alla som vill kan gå till apoteket och få knark gratis med rena sprutor. Staten betalar för knarkinköpet till apotekarna. Samtidigt skall avvänjningsprogram (metadon etc.) förstärkas av staten och media startar en propagandaktion som utmålar alla som testar knark som idioter. Då kommer antalet knarkberoende att gå ner och hela knarkmaffian dräneras på pengar och kommer därför att kollapsa.

Ingen som är beroende skall dömas för knarkintag eller -inköp för privat bruk. Bara de stora dealarna skall straffas, men de kommer att dö ut då ingen har behovet längre att köpa från dem. Staten skall helst köpa vid källan.

Hinsehäxans öde har visat att fängelset har inte botat henne eller ändrat hennes knarkbeteende. Domarna, fängelset och barnavårdsmyndigheterna har bara förstört hennes lilla familj, helt i onödan! De har fallit offer för knarkmaffian/svenska staten! De är inte ensamma.

Till fängelse skall bara våldsbrottslingar dömas, de som fysiskt kan skada andra. Resten skall beläggas med andra straff, som uthängning, högre och längre bötesbelopp etc. Justitieminister Lennart Geijer var inne på den linjen, en av Hinsehäxans kunder. Sverige var då under 1960-talet på rätt väg, men blev sedan överstyrd av de negativa och utländska krafterna.

Till sist en fjärde lära vi kan dra från Hinsehäxans hemska öde: bandet mellan mor och barn är så helig, att barnens intressen skall vägas in i straffrättsliga domar, så att barnen skiljs åt från sina mödrar bara i extrema undantagsfall. Om barn och mor vill, skall barn även kunna bo hos mamman i fängelset, särskild när hon ammar. Då kvinnor är betydligt mindre våldsbenägna kommer antalet kvinnor i fängelser minskas drastiskt, när Brottsbalken reformeras, så att fängelse enbart utdöms för våldsbrott.

Liknade reformtankar på WTV:

Pedofiler och satanister styr tvångsomhändertagande av barn med olagliga medel;

IAS kvacksalvaren Karin Lundén torterar barn + föräldrar. Socialtjänsten gör mer skada än nytta; inslaget är censurerat hos Google/Firefox, så mäktigt är pedofilnätverket! Googlar man Karin Lunden kommer WTV:s kritik längst upp

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

 

Den tredeliga serien om Hinsehäxan på SVT är mycket välgjord. Här är länken:

https://www.svtplay.se/video/15112672/hinsehaxan/hinsehaxan-sasong-1-avsnitt-1?start=auto

 

 

 

 

 

 

 

Aktuell och ärlig info om Syrien hos jinge.se från Anders Romelsjö

2018-02-25 20:41

White TV är varken höger eller vänster utan framme. Därför besöks media från båda håll. Läkaren och professorn emeritus Anders Romelsjö har en mycket viktig hemsida jinge.se

källa; islamister i Ghouta tog kvinnor som levande sköldar; USA vill skydda dessa vidriga brottslingar

Den är på vänsterkanten och har alltid mycket aktuell och ärlig information om läget i Syrien. Samma kväll som FN enades om vapenvila i Syrien den 24 februari 2018 kom jinge.se med den viktiga detaljen att Ryssland ville ha möjligheten kvar att kämpa mot islamistiska extremister. USA ville skona dem, då USA alltid har givit support åt jihadisterna. ISIS är uppbyggt och kontrollerat av CIA och Mossad. Många av de andra islamistiska extremistorganisationerna också. Därför attackerar de aldrig Israel.

FN-resolution om hjälp till östra Ghouta innebär också fortsatt kamp mot antidemokratiska terrorister, som USA hjälper

.......

Terroristernas kontroll av östra Ghouta omöjliggör fred

........

Slaget om Damaskus med lögnen som extra vapen

-------

Torbjörn Sasserssons Newsvoice har också ärlig info om Syrien, dock inte så heltäckande och ofta som jinge:

Issa Touma: Svenska medier rapporterar falskt om Syrien