Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Annas sista processdag slutade lycklig, åklagaren misslyckades

2019-05-15 18:10

Idag var sista rättegångsdagen i det uppmärksammade Anna-fallet, där en mor sedan 2015 alarmerar socialtjänsten, BUP, IVO, polisen, åklagare och andra om att hennes 8-årige sons far misstänks att missbruka honom sexuellt och slå honom, vilket slutar med att alla utredningar mot pappan läggs ner och hon åtalas för att hon ville skydda barnet från en ansvarslös dom i Uppsala tingsrätt, som gav fadern ensam vårdnad.

källa; dagens stora stjärna var Annas advokat Nina Löwenhielm

Hon svartmålas av faderns advokat, sonens advokat samt åklagaren, som ville ha en sk §7 undersökning, en enklare undersökning om Anna kan vara sinnessjuk. Detta var en särskilt elak ansökan av åklagaren, då inte det minsta hänvisar till att Anna är psykiskt sjuk. Tvärtom, hon för sin talan i tingsrätten utmärkt, nästan i nivå med hennes strålande försvarsadvokat, Nina Löwenhielm. Tingsrätten nekade åklagaren §7 undersökningen och satte Anna på fri fot igen. Dom faller den 29 maj 2019.

Samma åklagare hade dessutom lagt ner förundersökningen mot fadern, vilket leder till ett slags dubbelt jäv, dels därför att intressemotsättningar i detta fall är så extremt starka mellan mor och far och dels försvagas åklagarens case ifall fadern åtalas för pedofili. Då hade det varit ännu lättare för Nina Löwenhielm att plädera för nöd-regeln.

Anna befann sig i en nödsituation då Uppsala tingsrätt, Svea Hovrätt (som inte ens gav prövningstillstånd mot skandaldomen), socialtjänsterna i Uppsala och Stockholm/Östermalm, IVO, BUP, polisen, åklagare och andra hade samtliga ställt sig på faderns sida, trots att överväldigande, och delvis undanhållna, bevis talar för att fadern bör åtalas. Vilken hemsk övermakt, som låter misstanken uppkomma att det handlar om ett pedofilt nätverk. Alla som har lite känsla för rättvisa kvar, ställer sig på moderns sida.

Men den som vållade mest missnöje på den fullsatta åskådarbänken var barnens advokat Mari Schaub. Hon pläderade för fängelse av modern trots att sonen ofta sagt att han ville vara hos sin mor, aldrig hos sin far och många kunnat intyga att han trivdes bäst hos sin mamma. Fadern hade strax efter födelsen dragit sig mycket tillbaka. Om hon sitter i fängelset kan sonen knappt vara hos henne. Under häktet med fulla restriktioner fick de ingen kontakt alls, inte ens per telefon. Vilka hjärtlösa jurister!

Första och andra inslaget om Anna-fallet på WTV:

Mossadkontrollerad polis och socialtjänsten i Uppsala och Östermalm hjälper pedofiler;

Flera åklagare i Stockholm hjälper misstänkt pedofil i Anna-fallet;

och: Agneta Bravelius blogg om de extrema missförhållanden i vårdnadstvister och barnstölder;

Inspektionen för vård och omsorg IVO hjälper pedofiler;

 

 

Flera åklagare i Stockholm hjälper misstänkt pedofil i Anna-fallet

2019-05-14 18:15

källa: http://www.agnetabravelius.se/annas-fjarde-dag-i-tingsratten/

Idag var en viktig rättegångsdag i åtalet mot Anna (pseudonym) som WTV tidigare hade ett inslag om med  fd polisen och spårläsaren Conny Andersson. WTV:s reporter Henning Witte var också på plats och kunde då se vilka de inblandade är och framförallt lyssna till vittnesmålet av två läkare som kunde intyga att Annas 8-åriga son hade skador på könsorganet och blåmärken på kroppen. Dessa synliga bevis samt pojkens vittnesmål och försämrade beteende ledde till att läkarna gjorde en orosanmälan till socialtjänsten i Uppsala och sedan Stockholm/Östermalm mot fadern vilket ledde så småningom till att soc gav vårdnaden helt till pappan, att alla utredningar mot honom lades ner av åklagare, poliser och soc-folk och att mamman Anna gick och gömde sig med pojken för att skydda honom från detta misstänkta pedofila nätverk, i synnerhet fadern.

Hon haffades dock av sex poliser (där finns det plötsligt resurser) och en omdömeslös domare som häktade henne under fulla restriktioner med resultatet att hon och hennes viktiga vittne, en psykoterapeut, sitter nu åtalade för grov egenmäktighet med barn, samt förtal, som inte avhandlades idag. Alla andra går inte bara fria utan sitter delvis även som målsägare på åklagarens bänk och kritiserar Anna hårt, även advokaten som ska ta tillvara pojkens intressen. Han hade sagt hela tiden att han inte vill vara hos fadern utan sin mor. Han fick inte ens ringa henne under de två månader hon satt i häktet.

Jag, Henning Witte, som inte kände någon i rättssalen (Conny kom litet senare), trodde att pojkens advokat var pappans och ställde henne till svars om detta. Sedan frågade jag pappans advokat, också en kvinna, vad hennes huvudman säger om pedofilanklagelserna. Hon svarade kort att han förnekar allt, men ville inte ge några konkreta argument varför. På min fråga hur fadern ställer sig till sonens anklagelser, som finns inspelad på band, ville hon inte heller ge ett svar. Detta ökar misstanken mot fadern. Hade min son anklagat mig för pedofilt beteende, hade jag haft väldigt klara argument varför detta inte stämmer och meddelat detta till alla som frågar.

Vidrigt var också att se att matsalen i Stockholms tingsrätt var fullt med figurer som liknar demoner, se filmen. Så lämpligt för en domstol ...

Agneta Bravélius och några andra journalister (bl a SVT) följde också rättegången. Agneta ger en mera detaljerad beskrivning här.

Första inslaget om Anna-fallet på WTV:

Mossadkontrollerad polis och socialtjänsten i Uppsala och Östermalm hjälper pedofiler;

och: Agneta Bravelius blogg om de extrema missförhållanden i vårdnadstvister och barnstölder;

 

 

Manifestation för Swexit utan AfS som fegade ur

2019-05-12 22:09

Stockholmare för ett suveränt Sverige hade ordnat en manifestation mot Swexit på Mynttorget den 12 maj 2019. Talare var partiet Populisternas kandidat för EU-valet, Håkan Bergmark (POP), Fritjof Persson(POP), Jimmy Thunlind (NMR) och Simon Lindberg (NMR). Att Simon skulle tala hölls hemligt. Detta och att etablissemanget under inga omständigheter vill kasta fokus på Populisterna, då de med sin vassa bankreform har det för etablissemanget farligaste partiprogram, gjorde att inga vänsterblivna kom och störde. Naturligtvis kom ingen från gammelmedia heller utan enbart NTV och Nya Tider samt WTV var på plats.

källla: fr v. Jimmy Thunlind, Fritjof Persson, Pär Öberg

Bästa tal höll Jimmy Thunlind. Det kom ca. 250 människor. Det var en lugn och mycket avspänd atmosfär.

Man hade även bjudit in AfS som dock fegade ur. På den Sverigevänliga kanten är det enbart AfS, NMR och Populisterna som vill ha Swexit. Då hade det varit helt naturligt för AfS att delta. De uteblev av rädsla för att bli brunsmetat om de talat tillsammans med folk från NMR. Men AfS blir brunsmetat i alla fall, det framgår tydligt av deras turnéer genom Sverige och tidigare arrangemang. Redan den 5 mars 2019 drog AfS sin kandidat tillbaka från Mynttorgsprotesten om yttrandefrihet den 10 mars 2019, då en kandidat från NMR skulle också delta. AfS ljuger dessutom med sitt påstående att de är ensam om Swexit-kravet.

NTV har mycket bättre kamerautrustning än WTV (de får jämförelsevis mycket fokus och pengar då etablissemanget vill att de syns) var det i början planerat att ta över och länka till NTV:s material, men de fick tyvärr just under Popparnas tal mycket tekniskt krångel, så att de två första tal nu kommer via WTV i ostörd format,

 

 

Nu har förruttnelseprocessen även nått HD som skyddar våldtäktsmän från förtjänad utvisning

2019-04-25 20:20

Samtliga alternativ-media i Sverige och även Expressen är mycket irriterade över den nya Högsta domstolen, HD, domen, som skyddar en somalisk våldtäktsman, som även hade dömts till utvisning både i tingsrätten och hovrätten. HD låter honom stanna kvar vilket i praktiken ger grönt ljus för de flesta importerade våldtäktsmän att förbli kvar i Sverige.

källa

Bakom skandaldomen står justitieråden Ann-Christine Lindeblad, Svante O. Johansson och Sten Andersson (bilden ovan från ofria Fria Tider). De två övriga var emot. Om den somaliske våldtäktsmannen Hanad Mohammed begår en ny våldtäkt i Sverige borde dessa tre justitieråd straffas.

Som vanligt tiger Sveriges feminister och den feministiska regeringen. Men har vi tur så ändrar de lagen.

"Att ge en livstidsdömd mördare ett falskt alibi är inte olagligt.

Och en våldtäktsman ska inte utvisas om han varit tillräckligt länge i Sverige.

Högsta domstolen har två gånger under den senaste veckan dömt i strid med det allmänna rättsmedvetandet – nu måste regeringen agera."  skriver Fredrik Sjöshult.

"I valrörelsen lät det självklart att utländska våldtäktsmän ska dömas till utvisning. De tre stora partierna S, M och SD var helt överens.

– Är du inte svensk medborgare och begår brott i Sverige måste huvudregeln vara att du utvisas, konstaterade justitieminister Morgan Johansson (S).

Högsta domstolen har nu slagit fast att detta bara var plakatpolitik – och att lagstiftningen säger annat"
.......
"I mina öron skär sig HD:s motivering:

Är inte en våldtäkt tillräckligt allvarligt?

Har man inte kriminella värderingar om man döms fem gånger inom loppet av några år?

Räcker det om man kommer till HD och pratar bra svenska för att bevisa en anknytning till Sverige? Jag följde rättegången i HD och tyckte att framtidsplanerna lät mycket vaga.

Regeringen och justitiedepartementet måste ställa domen mot det allmänna rättsmedvetandet och löften från valrörelsen – och ta fram en uppdaterad lagstiftning som kan antas av riksdagen."


Sverige är ingen rättsstat längre!
Det måste jag säga efter 30 års domstolspraxis i Sverige!

Mer kritik mot Sveriges domstolar på WTV:

Domstolarna och polisledningen värst i den svenska staten, 80% borde sparkas direkt!

Skandaldom från Göta hovrätt för hets mot folkgrupp;

Skandaldom från Susanne Hård, Per - Anders Svensson och Kristian Leijon Hovrätten för Nedre Norrland; domare måste kunna ställas till svars;

Att sharia-tingsrätten ligger i Solna ingen slump; Populisterna kräver att nämndemän avskaffas;

HD vägrar ta upp bankparasitmålet: Sverige ingen rättsstat;

 

 

Löfven sviker pensionärerna, allt fler hemlösa och fattiga, över 3 000 protesterade upd 25.4.

2019-04-24 23:19

källa, Jeanette Höglund från Vid din sida, som hjälper hemlösa

Vid din sida rörelsen lyckades mobilisera över 3 000 arga människor, mest pensionärer, att delta i en av Sveriges största protestmarscher under den senaste tiden, från Humlegården till Mynttorget utanför Sveriges Riksdag.

Löfven-regeringen sviker inte bara arbetarna som flyr massvis till SD och AfS utan även de gamla, de som byggde upp Sverige, som en gång i tiden varit en välfungerande välfärdsstat.

Idag står klimatidiotier högre i kurs för den ansvarslösa Löfven-juntan än arbetarna och pensionärer. Bara de rika och politikerna kan leva bra i dagens Sverige.

Skam över S och M att de samregerar med jubelidioterna från MP på riks- och Stockholms-nivå. Löfven vägrade ta emot listan med över 76 000 namnunderskrifter som kräver bättre villkor för Sveriges pensionärer.

Ingen pensionär ska gå hemlös, ingen ska vara tvungen att rota i soptunnor, alla ska ha råd med tandläkare.

Jeanette Höglund gjorde en bra organisation av den stora demonstrationen, men hade tyvärr inte modet att peka på de största orsakerna till pensionärernas elände:
invandringen och banksystemet som är ett kriminellt pyramidspel.

Med ett ärligt banksystem som Den Vita Skolan i Nationalekonomi föreslår, gör staten pengarna själva som den behöver. Då försvinner skatter och fattigdom. Då privatbankerna i reformen förbjuds att göra digitala pengar själva genom utlåning, försvinner inflation, deflation, bubblor och arbetslöshet. Folk har ingen penningbrist längre och kan leva materiellt obekymrade liv.

Tyvärr är även alternativjournalisterna för dumma och/eller arroganta att sätta sig in i bankernas kriminella pyramidspel. Den dagen då fattigpensionärerna har fattat på bred front att ett ärligt banksystem kan rädda dem, blir en lycklig dag för alla i Sverige.