Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Löfvén verkar ha egen trollfabrik, påverkar valet, men hetsar psykologiska försvaret på alternativmedia

2018-01-17 19:59

White TV hade nyligen framfört stark kritik mot att Stefan Löfven vill införa en ny myndighet för psykologiskt försvar. Detta och andra White TV inslag om Styrelsen för psykologiskt försvar är helt bortcensurerat i Google sökningen. Angriper man underrättelsetjänsterna tystats man ner väldigt snabbt.

Idag kom Egor Putilov med en uppseendeväckande utredning att Socialdemokraterna verkar ha en egen trollfabrik med Socialdemokraternas omvärldsanalytiker Ayan Jami. Målet är att svartmåla Sverigedemokraterna och Moderaternas Hanif Bali.

Under Försvarskonferensen i Sälen 2018 nyligen gick Löfven ut och anklagade Ryssland att vilja påverka det svenska valet med bl. a. trollfabriker utan att ha några bevis och nu avslöjas han själv att driva en egen trollfabrik. Hur fräck kan man vara?

källa

"Tidigare idag uppmärksammade Tobias Holdstock, som i nuläget arbetar på Svenskt Näringsliv, att Socialdemokraternas omvärldsanalytiker Ayan Jamil spridit en insinuant bild riktad mot Sverigedemokraterna och Hanif Bali. I sin tweet antyder Holdstock att Jamil kan ha av misstag avslöjat Socialdemokraternas egen trollfabrik som använder sig av trollkonton och botar för att genomföra påverkanskampanjer i sociala medier." rapporterar Egor Putilov och bifogar en gedigen utredning.

Ofria Fria Tider upplyser: "Har Socialdemokraterna en egen trollfabrik som sprider propaganda i sociala medier? Partiets omvärldsanalytiker Ayan Jamil kan ha råkat avslöja strategin av misstag, rapporterar Nyheter Idag. Och när Samhällsnytt ringer upp vägrar Jamil kommentera om hans parti driver en trollfabrik eller ej.

I samband med partiledardebatten i riksdagen under onsdagen reagerade användare på Twitter på mystisk aktivitet från det konto som tillhör Socialdemokraternas omvärldsanalytiker Ayan Jamil.

Jamil reweetade först en inlägg med budskap mot Sverigedemokraterna som en nyregistrerad användare kallad "Lisa Forss" hade postat.

Men strax därefter tog Ayan Jamil bort sin retweet och retweetade sedan återigen samma inlägg, fast denna gång från en annan användare.

Detta uppmärksammades av Tobias Holdstock? på Svenskt näringsliv, som antar att den andra användaren är anställd av S.

På Twitter misstänker många att Jamils gjorde en tabbe och att kontot han först råkade retweeta är ett så kallat trollkonto som kan vara rattat från Sveavägen 68.

.......

Ayan Jamil vill dock inte svara på några frågor om den misstänkta trollfabriken ....".

Annat om sossarnas förtryck av Sverige med hjälp av främmande makt på WTV:

Att skapa en ny myndighet om psykologiskt försvar är landsförräderi Stefan Löfvén!

Åsiktsregistrering på DN i samarbete med Styrelsen för psykologiskt försvar; (också censurerat)

 

Att skapa en ny myndighet om psykologiskt försvar är landsförräderi Stefan Löfvén!

2018-01-14 17:50

Idag meddelade Stefan Löfven på på Folk och försvars rikskonferens "att regeringen ska inrätta en myndighet som har ansvar för det psykologiska försvaret av Sverige. Det är något som försvarsberedningen har föreslagit. Myndigheten kommer dock inte att vara igång före höstens val.

Målet är bland annat att identifiera, motverka och bemöta så kallade påverkanskampanjer". skriver AB (fet genom WTV).

Tidigare hade Sverige den s.k. Styrelsen för psykologiskt försvar, kort kallad psykförsvaret. Den fick dock avskaffas, mycket tack vare att White TV:s Henning Witte hade hängt ut dem i sin bok M/S Estonia sänktes, som kan laddas ner gratis här. I kapitlet om psykförsvaret på sidan 154 avslöjas att samtliga svenska media kontrolleras och censureras av denna halvhemliga styrelse, som var en del av den svenska militära underrättelsetjänsten Must. Det var förklaringen varför de svenska media så systematiskt och välsamordnat hade mörklagt sanningen om Estoniakatastrofen. Min bok kom ut i december 1999 i eget förlag, då alla befintliga var för fega. Ang. Styrelsen för psykologiskt försvar skriver Wikipedia:  "År 2002 övertogs vissa uppgifter av den då organiserade Krisberedskapsmyndigheten. De återstående uppgifterna överfördes 2009 till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap."  Idag misstänks denna myndighet, MSB, att mörklägga Estoniafrågan i synnerhet och White TV i allmänhet.

Samtliga White TV:s inslag om Estonia är bortcensurerat under Google/Firefox, se de skandalöst talrika bilderna nedanför filmen som bevis. Inget land har mörklagt Estonia-massmordet så extremt som Sverige. Då MSB har tagit över psykförsvarets uppgifter ligger det nära till hands att misstänka MSB för censuren mot White TV och Henning Witte.

Det största problemet är dock att främmande makt har kapat Must efter Estoniakatastrofen, Mossad är huvudmisstänkt. De flesta hos Must är civila och inga militära längre. Detta är mycket illa, för den militära underrättelsetjänsten hade alltid varit under svensk kontroll, även under andra världskriget. Däremot var den civila motsvarigheten, Säkerhetspolisen, redan sedan tiden från andra världskriget under kontroll av främmande makt, då Gestapo, som starkt bidrog med att låta mörda Jane Horney, som var en agent från den svenska militära underrättelsetjänsten.

Efter andra världskriget tog CIA kommandot över Säpo och sedan tiden för planeringen av Palmemordet hade Mossad kapat åt sig kontrollen över Skräpo.

Därför kommer en ny säkerhetstjänst som Löfven nu vill skapa genom att återuppliva det psykologiska försvaret med automatik att hamna under Mossads kontroll, alltså främmande makt. Vad Löfven gör är alltså landsförräderi, men det är möjligt att han är så obegåvad att han inte fattar det.

källa

Alla länders psykologiska försvar är först och främst riktad mot den egna befolkningen. De delar som börjar vakna upp, som t.ex. Mynttorgsaktivisterna, skall hållas under kontroll och förtryckas. Då även det svenska folket nu långsamt börjar vakna upp ur sin mind control törnrosasömn, räcker de befintliga förtryckarinstrument i form av Säpo, Must och MSB inte längre. Därför skall nya mörka och onda krafter tillföras i form av en ny myndighet som har ansvar för det psykologiska försvaret av Sverige.

Att försvaret i övrigt skall rustats upp är dock mycket bra, ett av många krav från Populisterna.

Det stora hotet är dock inte Ryssland utan den genom kriminell invandringspolitik redan insmugglade ISIS-armén, som kan slå till vilken dag som helst. Mer än 20 000 illegala invandrare har gått under jorden i Sverige. Men där tiger Löfven, då han själv är ansvarig för detta landsförräderi.

Se även på WTV:

Åsiktsregistrering på DN i samarbete med Styrelsen för psykologiskt försvar; (också censurerat)

Gestapo-Säpo hjälpte mörda den svenska C-byrå spionen Jane Horney;

Ny tysk bok om Palmemordet, CIA, Hans Holmér och Arla Gryning pekas ut; (också censurerat)

 

DN:s åsiktsregistrering och Psykförsvaret from Henning Witte on Vimeo.

 

Mynttorgsaktivisterna myntar nytt motstånd: genom plakat

2018-01-13 16:22

källa

Tack till Yrsa Häggströms sida Bakom kulisserna. Hon uppmärksammade på dagens manifestation på Mynttorget i Stockholm genom de s.k. Mynttorgsaktivisterna. De skriver på sin hemsida:

"Mynttorgsaktivisterna – Folkets rätt framför maktens girighet!
Vi är ett gäng vanliga medborgare i alla åldrar, unga som gamla som har fått nog! Vi är allt ifrån studerande, förvärvsarbetare och pensionärer. Vi har återkommande tysta manifestationer. Vi låter budskapen på våra plakat föra vår talan.

Vi tror på denna form av opinionsyttring. Det är viktigt att vanligt folk får visa sin vilja, vi behöver en plattform. Om vår manifestation kan få några till att själva söka reda på fakta och börja tänka logiskt så är mycket vunnet. Även om det går sakta så börjar fler och fler förstå vidden av alla negativa konsekvenser för medborgarna som detta vanstyre har lett till. Vi blir alla drabbade.

Responsen är mycket positiv. Förbipasserande ger oss tummen upp, stora leenden, uppmuntrande ord, stannar till för givande samtal etc.
Vi får ut väldigt mycket av detta, inte minst knyter vi många nya vänskapsband och kontakter. För de som vill så brukar vi avsluta med att gå ut och äta en bit, umgås och prata om allt möjligt efter manifestationen.
"

Idag den 13 januari 2018 samlades ett fyrtiotal aktivister på Mynttorget. Man hade räknad med flera. De flesta var rädda, därför filmade jag inga ansikten. Någon äldre blev oförskämt och ville inte ens att jag filmar plakatet.

De flesta var trevliga vanliga svenskar som vågade visa att de fått nog av Löfvens förtryckarpolitik. Det är ingen politisk organisation som står bakom Mynttorgsrörelsen.

 

 

Straffa domare och åklagare som inte utvisar kriminella, avsätt Dan Eliasson!

2018-01-11 19:10

källa

Dagligen kommer skrämmande nyheter från kriminella invandrare som har dömts för många brott, men utvisas inte. Matematiken är enkel, hade de utvisats, hade de inte kunnat skada någon här. Som vanligt drabbas de svagaste i samhället, kvinnor och barn. Den feministiska Löfven-regeringen har rekord på våldtäkter.

Därför bör en ny lag införas som straffar alla domare och åklagare som inte yrkar eller dömer på utvisning, om brottslingen sedan igen begår brott.

Här ett axplock ur de senaste nyheterna ifrån de sista dagarna som belyser att domstolarna och åklagarna gör Sverige till ett laglöst land:

Här grips Mahammed efter fräcka våldtäkten – mitt i Stockholm

"... Mahammed döms till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt.

Sedan tidigare förekommer somaliern under sex avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes senast i juni 2015 för misshandel till två månaders fängelse.

Men även efter våldtäkten får Mahammed stanna i Sverige. Åklagaren hade inte yrkat att han skulle utvisas hem till Afrika.

Den våldtagna kvinnan har mått mycket dåligt och fått psykologhjälp. Hon berättar att hennes vänner har fått hjälpa henne med att komma upp på morgnarna eftersom hon då får så svåra ångestattacker att hon inte orkar gå till jobbet."

------

Nizar attackerade elev med kniv i ansiktet – får sänkt straff och slipper utvisning

"Hovrätten sänker straffet rejält för 19-årige Nizar som attackerade en elev vid Kattegattgymnasiet med kniv. Istället för fem och ett halvt års fängelse för mordförsök väljer hovrätten att sänka påföljden till ett år och två månader för grov misshandel. Samtidigt upphävs beslutet om utvisning till Syrien. "

------

Kvinnan dog efter våldtäkten – så nu slipper han både utvisning och skadestånd

"Kvinnan mådde mycket dåligt efter att ha blivit våldtagen av en nyanländ afrikan, och dog strax efter det brutala övergreppet. Eftersom hon är död slipper afrikanen betala skadestånd. Han slipper också utvisning och döms till minimistraff av den osedvanligt generösa tingsrätten." (Gällivare)

--------

Försökte våldta kvinna på åker – sen slog han ned hennes väninna

"Kvinnorna följde med två invandrare till ett hus ute på landet för att ha efterfest. Där utsattes båda för brutal misshandel – och den ena kvinnan lyckades precis undgå att bli våldtagen under förnedrande former på en åker. Våldtäktsmannen, som tidigare bland annat är dömd för att ha bitit av örat av en annan man, slipper även denna gång utvisning hem till arabvärlden."

-------

Ny kvinna grovt gruppvåldtagen av flera män i Malmö

"Ännu en kvinna har överfallits och gruppvåldtagits av flera män i Malmö. Våldtäkten inträffade under natten till fredag och polisen rubricerar det som ett grovt brott. Överfallet följer samma mönster som tidigare våldtäkter."

------

Dömdes till utvisning – misstänkt för nytt mord

----------

Uppdrag granskning: Utvisade kriminella får stanna ändå

----------

Gränspolisens facit för 2017 – 73 utvisningar till Afghanistan för hela året

---------

Vilken rättsröta! Domstolarna skipar ingen rättvisa längre i Sverige!

 

Polisen är lamslagen genom med flit förstörande reformer och en klåpare och lögnare som Rikspolischef. Löfven måste sparka Dan Eliasson omedelbart!

 

Liknande på WTV:

Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control

Feminister förtiger att våldtäkter ökar i takt med invandringen

Rekordmånga våldtäkter i Sverige med ett tydligt samband: invandringen;

 

 

Germany Zionist Tyranny, Google digital Book Burner David Icke

2018-01-06 00:00

source

The film is here att Jo Conrads homepage Bewusst.TV

http://bewusst.tv/david-icke-interview/