Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Merkels inrikesminister Thomas de Maizière skyddade pedofilring med domare och åklagare i Sachsen, utpressningsbar

2017-01-23 00:09

källa

Tysklands Merkelregering har en inrikesminister som heter Thomas de Maizière. Han var från 2004 till 2005 inrikesminister i delstaten Sachsen och därmed ansvarig för polis och åklageriet. Den 12 augusti 2005 fick han en hemlig rapport från Sachsens underrättelsetjänst (Landesamt für Verfassungsschutz Sachsen), som pekade ut höga domare och åklagare i Sachsen att vara med i en pedofilring som hade sex med barn och som handlade med barn.

Istället för att alarmera polis och åklagare så teg Thomas de Maizière och meddelade underrättelsetjänsten att de skulle fortsätta med sina observationer. Det enda som hände litet senare var, att journalister och andra som ville nysta upp träsket i Sachsen (Sachsensumpf) blev själva åtalade av de kriminella åklagarna och dömda av de pedofila domarna.

På den engelska Wikipedia kan läsas mera under Sachsensumpf. Filmen nedan är från tyska statstelevisionen ARD och har ofta tagits bort från YouTube. Jag hittade tyvärr inga engelska eller svenska undertitlar.

När min far hade en hög position i det tyska försvarsdepartementet i början på 1960-talet, fick han lida mycket under Thomas de Maizières far Ulrich, som sedan blev ÖB för tyska Bundeswehr. Det är ett tydligt barndomsminne hur min far ofta beklagade sig över Ulrich de Maizière och även anmälde honom för tjänstefel. En annan släkting, Lothar de Maizière, var mycket mäktig inom DDR. Ingen bra familj helt enkelt.

Thomas de Maizière bär tillsammans med das Merkel det högsta ansvaret för förstörelsen av Tyskland genom den påtvingade migrantinvasionen. Båda borde åtalas för landsförräderi och Thomas de Maizière dessutom för skyddande av brottsling. Hur utpressningsbar är Tysklands inrikesminister och Merkel i samband med pedofilträsket i Sachsen???

Annat om pedofili och makthavare på WTV:

Edathy barnporrskandal i tyska regeringen kickar GMO-majs motståndare precis före EU-beslutet;

Bankirer, journalister och FBI djupt insyltat i barnsex;

Upprop att Påven och Vatikanen skall agera mot barnsex;

Påven Franciskus anklagat för child trafficking i pedofilring;

Nya pedofilanklagelser mot ex-påven Joseph Ratzinger + Bilderberggrundaren prins Bernhard;

Natascha Kampusch offer för mäktig pedofilring;

USA-Establishments Sex with Children and the FBI Covers Up;

Mind Control and Satanism have close ties;

Cathy O'Brien banbrytande mind control vittne;

 

Obama har lärt oss att inte lita på presidentens ord utan titta noga på vad han gör. Tack Obama för bevarandet av världsfreden!

2017-01-20 20:08

källa; maktskifte i Vita Huset idag, den 20 januari 2017

Obama fick i början av sitt presidentskap Nobels fredspris. Det var ett bra drag, att binda honom till freden emot alla krigshökar bakom Washingtons kulisser. Den som tror att en amerikansk president har den verkliga makten, är åtminstone naiv. Presidenten är bara en marionett åt mycket kriminella bakgrundskrafter, som haft makten över vår planet sedan tusentals år.

Om en president dristar sig att minska deras makt och försöker att ta över själv, mördas han, som John. F. Kennedy och många fler i hans släkt eller andra tidigare (Lincoln, Garfield, McKinley). Ibland har mordet dolts fram till idag som med F. D. Roosevelt.

Kennedy kritiserade CIA öppet och sparkade den privatägda centralbanken Federal Reserve framför smalbenet genom att själv ge ut silverdollars, som backades upp med finansdepartementets silver.

Obama var listigare. Han pratade vad etablissemanget bakom kulisserna ville höra, gjorde kompromissar, men gjorde i de mest centrala frågorna tvärtom. Dessa frågor var världsfreden och Israels politik i Mellanöstern. Obama bromsade upptrappningen i Syrien i slutet av augusti 2013, inga boots on the ground; han lugnade ner läget i Ukraina 2014, inga tyngre vapen till nazisterna från Maidanrörelsen och Israels höjdare kallade honom för anitsemit, då Obama värnade om Palestiniernas rättigheter så mycket han kunde.

Många är negativt inställda till Trump, utan att de vet vad han kommer att göra. De apar bara efter vad förljugna massmedia posaunerar. Låt oss avvakta och se. Trump vet att andra vill ha honom som marionett. Då har det stort symbolvärde, att han inte tar presidentlönen bortsett från en dollar och att han började sitt tal idag med att vilja ge makten från etablissemanget till folket. Vi får se om han lyckas.

En sak vet vi i alla fall: Hillary Clinton är satanist, Trump inte!

Ingen skall dömas med fördomar!

Inslag om Obama och Trump på WTV:

THANKS Obama that you braved the Rothschild's orders to attack Syria;

Obama bromsar US trupper till Ukraina, TACK för det!

Tack Obama att Ni slår AIPAC på fingrarna med hot om Iran veto;

Tack Obama att Ni försöker bromsa Israels krigsförbrytare Netanyahu;

Don Donaldo Trump har maffiarötter;

Varför tiger gammelmedia om barnsex anklagelser mot Donald Trump? De styrs av hans etablissemang!;

Trump är en sionistisk Israel-slickare;

 

Lastbilen körde aldrig in på julmarknaden i Berlin, fake terror!

2017-01-17 18:38

Jag är ju ganska konspiratoriskt lagd, men jag trodde i början inte, att det fanns några större fel med gammelmedias rapportering om julmarknadsattacken i Berlin den 19 december 2016 ca. kl. 20.00. Men nu hopar sig bevisen, att lastbilen inte körde in i julmarknaden och allt var ett stort skådespel, med förmodligen enbart två döda, den ursprunglige polske lastbilschauffören och den i Italien nedskjutna Anis Amri.

Jag kunde inte hitta en bra engelsk video om alla märkligheter, så ni får nöja er med en tysk, som är mycket bra. Här är nyckelbevisen, att lastbilen aldrig rasade in i julmarknaden utan backades dit:

källa: lastbilens påstådda väg genom Berlins julmarknad, men skizzen visar inte att det krävs 90 graders vinkel att köra in och ut samt att den sista stugan står snett är också fel

1. Lastbilen hade en hög hastighet på ca. 70 till 80 km/h och det syns inte på dash-cam-videon, att den gör två 90 graders svänger in i julmarknaden och sedan två, för att komma ut därifrån. Med den höga hastigheten hade bilen vält vid en abrupt 90 graders sväng.

2. Området var säkrat med järnpinnar, som var starka och just som skydd mot skenande bilar. Den pinnen som står bakom lastbilen är helt oskadd och lastbilen har på framsidan ingen skada som skulle kunna härröra från en nedmejad massiv järnstång.

3. Trästugorna där försäljningen på julmarknaden pågick är nästan helt oskadda där lastbilen påstås har åkt in och ut. En plockas bort senare så att folk inte kommer på fel tankar.

4. Inget blod på lastbilen eller gatan.

5. På de sju minnesplatser runt omkring och på julmarknaden finna inga foton från döda eller skadade, enbart från den polske lastbilschauffören och en israelisk kvinna, som påstås har omkommit, vilket förhoppningsvis inte stämmer.

6. Alla sju minnesplatser ser mycket enhetliga ut, som om någon har gett order att skapa dem. De ser inte ut att vara spontant uppkomna.

7. Julgranarna visar också att lastbilen åkte förbi, men inte in på julmarknadens område.

8. Vittnesmål från en stugägare, som var direkt intill platsen där lastbilen sedan filmades, att den backades in i sin position .....

Fake terrorn är med stor sannolikhet iscensatt av en västlig säkerhetstjänst. Enbart de har resurser att dra igång ett så stort skådespel där alla deltagare tiger efteråt. De har även medel att tysta ner pk-media.

Så även White TV luras ibland .....

SVT, AB, DN, Bild och Spiegel medansvariga för attacken på Berlins julmarknad, smyghjälper ISIS;

DN-skrapan lyste inte i tyska färger efter Berlin massakern, DN-ledningen rasister;

 

Don't travel to Turkey, Erdogan dangerous dictator

2017-01-15 12:35

Courageous journalist Serena Shim, mother of two, murdered by reptodictator Erdogan, because she collected evidence, that Turkey has always supported ISIS/Daesh

Erdogan changed Turkey into a modern dictatorship. The coup was home made as a most of the "terrorist"-attacks. Erdogan and his family have strongly supported ISIS and those who tried to uncover that, became murdered, as American journalist Serena Shim.

källa

A Turkish prosecutor has called for life imprisonment for an opposition lawmaker who is being tried for exposing to a newspaper a video showing weapons shipment to parts of Syria held by foreign-backed terrorists. " PressTV reported.

Read even on PressTV:

källa

 

 

Obamas högste spionchef inte övertygad i Putins hackerattack

2017-01-07 08:34

USA:s underrättelsemyndigheter släppte nu sin tidigare omtalade men hemlighållna rapport om att Putin skulle stå bakom de hackerattacker som skulle ha försett WikiLeaks med e-mejltrafiken till Hillary Clintons valmanager John Podesta, som ledde till #Pizagate, och bl. a. därmed till Clintons valförlust.

Men Obamas högste spionsamordnare James Clapper är inte övertygad. Han är chef för National Intelligence, en myndighet som skapades efter 9/11 och vars uppgift är att samordna de 17 spionorganisationer som USA har. Deras högste organ heter Office of the Director of National Intelligence (ODNI). "Three unnamed officials from the Office of the Director of National Intelligence (ODNI) told Reuters on Monday that their agency does not dispute the CIA’s findings, yet it would not accept them either." rapporterar Veterans Today.

"House Intelligence Committee Chairman Devin Nunes (D-California) wrote a letter Monday to James Clapper, the Director of National Intelligence. In it, Nunes said he was “dismayed” with Clapper’s inaction on informing the house committee about the division between the assessments of the CIA and the FBI, Reuters reported. Nunes also requested that Clapper speak to his panel by the end of this week and noted that Clapper testified in November that there was not enough evidence to show a connection between Russia and the “Podesta emails” releases from WikiLeaks.

Senator John McCain (R-Arizona) has urged a Congressional probe, saying there is “no information” to prove any Russian intention."

Fulmedia och Margot Wallström har tydligen "glömt" att FBI:s högste chef James Comey sade den 16 december 2016 offentligt, att Ryssland inte påverkade valet!

"In telephone conversations with Donald Trump, FBI Director James Comey assured the president-elect there was no credible evidence that Russia influenced the outcome of the recent U.S. presidential election by hacking the Democratic National Committee and the e-mails of John Podesta, the chairman of Hillary Clinton’s presidential campaign.

What’s more, Comey told Trump that James Clapper, the director of National Intelligence, agreed with this FBI assessment."

Zero Hedge påpekar också att ms-media har kommit med olika versioner av sin lögnstory om Putin. Ibland skall det funnits en mellanhand som gav informationen till Assange, ibland inte.

Huvudpoängen mot den nu offentliggjorda rapporten är den vanliga: de amerikanska underrättelsetjänsterna kommer med inga bevis, bara påståenden, precis som inför Irak-kriget 2003. Det visade sig senare att Irak inte hade några massförstörelsevapen WMD. Det hela var en fet lögn för att starta krig mot Iraks Hussein, som hade dristat sig att handla sin olja i Euros och inte dollar (attack mot petrodollarn). Nu vill man krig mot Ryssland och svenska media deltar villig i krigshetsen.

Hela lögnrapporten kan läsas här.

I den första filmen nedan bekräftar Julian Assange, att han inte fick informationen från Putin.

Dessutom är den moraliska upprördheten bland gammelmedia och rädda politiker hyckleri, då de amerikanska underrättelsetjänsterna sedan länge har som huvuduppgift att påverka val i andra länder, även Sverige. Come on ....

Se flera bevis på att Putin är oskyldig i att Trump vunnit på WTV:

Det var amerikanska patrioter och inte Putin som stoppade Hillary genom e-post leaks;

FBI och militären stoppade Crooked Killary, tack för det! FBI agent mördad som hämnd;