Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

USA fortsätter att plåga migrantbarn, drogar dem

2018-07-22 00:00

källa

Mossad-kontrollerade semi-alternativa media har antingen förtigit eller t.o.m.stött USA:s grymma separation av barn, även spädbarn, från sina föräldrar. Nu hittade WTV Alfheimr ett viktigt inslag att USA fortsätter att plåga migrantbarn. Inget band är viktigare i världen än det mellan mor och barn.

I USA kidnappas tusentals barn varje månad som äts upp, torteras eller förslavas av satanister och Illuminater.

 

Andra barn-misshandel anklagelser mot omänskliga USA och hjärtlösa semi-alternativ-mediaWTV:

Ofria Fria Tider och Samnytt hjälper USA tortera barn. Styrs av samma satanistiska kraft;

Trumps kidnappning av migrationsbarn hjälper pedofiler + satanister som styr USA;

 

 

Ingen vågar debattera med NMR som censureras på nätet under Almedalen 2018

2018-07-10 16:44

Under Almedalsveckan 2018 fick Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) mest uppmärksamhet i fulmedia, precis som förra året. Men när de efter sina tal bjuder kritikerna in på scenen att debattera fritt med NMR då vågar dessa inte. Att skräna, ropa slagord, visa kritiska plakat eller skriva lögn i skyddet av den anonyma massan och polisen är en sak, att attackera med tankar, vilket är mycket effektivare, en annan. Där fegar alla NMR-motståndare ur.  Vilka hjältar!

källa Nordront; WTV:s Henning Witte (POP) i mitten försöker öppna ögonen för NMR att Mossad är den främmande makt som kör flest negativa påverkansoperationer mot Sverige och att partiet Populisterna har världens bästa bankreformprogram

Skandalöst är också att NMR censureras på Google och YouTube, för att inte tala om gammelmedia. Det är fundamentalt viktigt för en demokrati att alla får sprida sina tankar fritt så länge de inte har kriminellt innehåll. För att motverka denna censur sprider WTV NMR:s tal.

P.S.: Populisterna (Sveriges farligaste och därför fattigaste parti) och White TV anser att polisen gjorde ett utmärkt jobb under Almedalsveckan. TACK! Det kan ni se även i denna film. Vänstermedia ljuger också om denna punkt, som vanligt.

Se även på WTV:

Sionistisk konspiration mot Nordiska motståndsrörelsen, förbjud motdemonstrationer;

Annie Lööf klassisk lands- och Alliansförrädare;

NMR Almd from Henning Witte on Vimeo.

 

Nya Tiders Sanna Hill intervjuar Nina Drakfors från Granskning Sverige Almedalen 2018

2018-07-10 00:38

 

 

Kvinnopower:

 

 

Alternativ för Sverige (AfS) med bästa tal och program i Almedalen

2018-07-08 20:24

Uppladdningen av AfS:s tal i Almedalen på YouTube saboterades. Därför kommer det så sent. Misstanken faller direkt på MSB.

Alternativ för Sverige (AfS) är ett nytt parti i och för Sverige som blev resultatet av att SD kastade ut sitt ungdomsförbund SDU 2015. Skälet var att SDU ställde sig på Palestinas sida i konflikten med Israel i motsats till sioniststyrda SD.

Vilken drömstart för ett parti att ha bra folk och pengar och mediafokus direkt från början. SD får skylla sig själv när AfS nu plockar röster och folk från SD. Svinhugg går igen.

AfS:s bästa talare är partiledaren Gustav Kasselstrand och avhoppade SD-riksdagsmannen Jeff Ahl. De båda blev Almedalens bästa talare av alla 2018. Dessutom har AfS bästa partiprogrammet av alla partier som höll ett tal i Almedalen.

Uppstickarpartiet Populisterna (POP) har ett ännu bättre partiprogram men inga pengar. De hade inte ens råd att betala för en högtalaranläggning. De kunde inte planera något för Almedalen i brist på pengar. Trots ett av världens modernaste partiprogram är ingen villig att sponsra POP. Deras huvudfråga är att knäcka privatbankernas makt bakom kulisserna genom att förstatliga även de digitala pengarna, som är 98% i Sverige i motsats till kontanterna, som också skall räddas.

AfS behöver lära sig mycket på bankreform frågorna, därför att med ett av folket kontrollerad penningsystem torrläggs träsket fortast och då slocknar även migrationskriget mot Sverige.

Liknande på WTV:

AfS in i Riksdagen med återvandring trots avtalsbrott från Expressen;

Mossad splittrar SD och SDU;

 

 

AfS in i Riksdagen med återvandring trots avtalsbrott från Expressen

2018-07-04 15:31

Skönt att Jan Milld är på banan igen. Millds blogg är mycket läsvärd. Idag  hittade WTV  där två filmer från AfS i Almedalen. Under torgmötet klagar partiordföranden Gustav Kasselstrand över att Expressen bröt ett annonsavtal med dem, en helsideannons, som Expressen själv hade erbjudit. Men chefredaktören  Thomas Mattsson kom med den röda censurpennan och strök inslaget i sista minut, så att det blev för sent för alternativa lösningar hos gammelmedia. Ett grovt avtalsbrott som AfS kan kräva skadestånd för!

källa

Tyvärr är AfS ännu så länge ett enfrågeparti precis som SD. Det diskuteras bara frågor runt invandringen. Analysen om polisens och domstolarnas problem är mycket ytliga. Juristen Jessica Ohlson har för litet juridisk erfarenhet för att genomskåda problemen. AfS märker inte att hela polisledningen är korrupt och extremt kriminell i Sverige. Detta är värre än polisbristen som delvis orsakas av den hemska ledningen. Att främmande makts underrättelsetjänster kontrollerar polisledningen i Sverige sedan 1980-talet sägs inget om, trots att informationen finns.

AfS har inte genomskådat att nästan enbart de ruttna domarna får göra karriär i Sverige och därför har vi så  talrika skandalösa domar som Arbetsdomstolens mot tandhygienisten Bernt Herlitz idag.

AfS har inte förstått hur mind control har kidnappat politiker, domare och journalister.

Problemet som AfS har är att deras folk är för unga och oerfarna för att genomskåda ondskan i Sverige fullt ut. De kastar sig enbart på migrationsfrågan då den är lättast att upptäcka, t o m för ett barn.

Därför borde de samarbeta med Populisterna eller åtminstone ta över deras förslag. Men flera försök att kontakta AfS avvisades på ett arrogant sätt ....

Populisterna vill att domarna väljs av folket vid varje val och att det införs en svart lista för varje domare där folk som har drabbats kan komma med klagomål. Polisledningen skall röstats fram av polisen, åklagarna samt brottmålsadvokaterna.

Annat om AfS på WTV:

Enfrågepartiet Alternativ för Sverige (AfS) fick bra start;