Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Datorhaveri på Arlanda attack från Israels Talpiot vapen på Sverige?

2018-05-19 18:53

källa

WTV hade i förgår ett inslag om Israels hemliga datorvapen, kallad Talpiod programmet. Eftersom Israel tillverkar centrala delar för nästan samtliga av världens datorer har de möjlighet att lamslå vilken teknisk del som helst i nästan hela världen. Israel är sur på Sverige eftersom det är enda EU-landet som har erkänt Palestina som stat. Dessutom vänder Sverige och EU sig mot Israels och USA:s kriminella Iranpolitik.

Idag rapporterades "Omfattande störningar drabbade svensk flygtrafik på lördagen. Under drygt en timmes tid på eftermiddagen kunde inga plan vare sig landa eller lyfta från flygplatserna norr om Jönköping.

Det var datorproblem kopplade till flygledningen på Arlanda flygplats som orsakade stoppet, som inleddes strax efter klockan 16."

Inslaget är ren spekulation, det finns inga bevis. Konstigt i sammanhanget är att oseriösa MSB tiger om den svåra incidenten på Arlanda på sin hemsida. De är under Mossad-kontroll .....

Blir intressant att se när den första idiotjournalisten dyker upp och skyller de tekniska fel på Arlanda på Putin.

 

 

Israels hemliga datorvapen Talpiot programmet gör att alla dansar efter Israels pipa

2018-05-17 19:56

 

källa

Genom att Israel producerar centrala delar för nästan samtliga av världens datorer kan de lamslå nästan all datorstyrd teknik i nästan alla världens länder.

Fukushima katastrofen utlöstes av det hemliga isareliska Stuxnet programmet.

Det är bl. a. därför att så många stater dansar efter sionisten Netanyahus pipa.

 

 

Läget i Sverige är värre än vad alla korrupta journalister, politiker och domare låter oss veta

2018-05-12 15:15

Idag har jag litet tid, så titeln av inslaget skall väcka till eftertanke i sig.

SD har bästa valfilmen 2018 av alla. Klicka gärna på tummen uppåt. Många andra partier har tagit bort resultatet av tummarna för det belv fler negativa än positiva. De har även stängt av kommentarsfältet, dock inte SD, därför att de blivit omåttligt populär.

Se även om Jimmie Åkessons vårtal på Långholmen 2018 på WTV:

I Jimmie Åkessons vårtal inget krav på fred i Syrien eller kritik mot Sveriges utrikespolitik i MENA;

 

 

Stor justitieskandal i Österrike mot identitära rörelsen

2018-05-10 19:49

källa

Den nya alternativ-tidningen Svegot kom med en skrämmande nyhet den 9 maj 2018:

"Efter razziorna mot den identitära rörelsen i Österrike har nu staten beslagtagit rörelsens alla bankkonton, inklusive företrädarnas privata bankkonton och besparingar, i ett försök att bryta ned de modiga patrioterna och stoppa deras politiska arbete.

Den yttrandefrihetsvidriga processen mot Identitäre Bewegung (IB), den identitära rörelsen i Österrike, fortsätter. Vi har tidigare rapporterat om polisrazziorna och försöket att stämpla den fredliga men spektakulära aktivistgruppen som en ”kriminell organisation”, och i en ny film berättar rörelsens frontfigurer Martin Sellner och Patrick Lenart chockerande detaljer om vad som pågår."

Justitieskandalen började med att parlamentet i Österrike i smyg ändrade lagen som förbjuder kriminella föreningar genom att ange hets mot folkgrupp som tillräckligt för att vara en kriminell förening. Tidigare var det enbart våldsbrott och andra tunga brott som lade grunden för att kunna anklagas för att ha bildat en kriminell förening. Nu kan grupperingar som enbart är kritiska mot etablissemanget knäckas med gummiparagrafen hets mot folkgrupp.

Annan Österrike kritik på WTV:

Valfusk i Österrike, Facebooks fula foul;

 

 

TT jobbar för Israel men inte för sanningen, Israel attackerade Iran och Syrien först

2018-05-10 06:46

Jag har redan under min tid som ombud för nästan 1 000 Estonia-anhöriga fått lära mig att de etablerade svenska massmedia ljuger brutalt, i synnerhet TT. De hade då undantagsvis en bra man, Hans Borén. Han varnade mig att anhörigföreningen DIS, som var min uppdragsgivare, skulle vara bemannat av MUST, den militära underrättelsetjänsten. Jag var tyvärr trögfattat och förstod först senare hur rätt Hans Borén hade. Konsekvensen för honom blev petning på TT, om jag minns rätt förtidspensionering.

Nu på morgonen den 10 maj 2018 ser man på AB följande TT-inslag under Extra:

Det var inte Israel som svarade med raketanfall utan tvärtom, Iran svarade mot flera folkrättsvidriga raketanfall från Israel, som fulmedia för det mesta har tigit om eller bara rapporterat i smyg.

Dagen innan hade bara SVT tagit TT inslaget:

Uppgift: 15 döda i israelisk Syrien-attack

Det står inte Syrien: utan Uppgift: vilket gör att läsaren skall känna sig osäker om attacken har hänt.

De enda som skrev vettiga om Israels massmord mot Iranier på syrisk mark var Nordfront:

Israel fortsätter attackera Syrien – 15 personer döda

Israel har även tidigare, nästan regelbundet, attackerat Syrien. Men om Israel begår brott så är det ju helt i sin ordning för svensk gammelmedia och politiker.

Riktigt skandalöst är också att Israel utger sina stridflygplan över Syrien som amerikanska, genom att förfalska transpondersignalen. För att undvika krig mellan USA och Ryssland, får amerikanska flygplan över Syrien ha litet större friheter än andra, trots att de enligt folkrätten inte får vara där.. Som vanligt när Israel attackerar så är de fega och bryter mot folkrätten.

Dessutom är det fel att kalla konflikten i Syrien för inbördeskrig. Det var Väst, Saudiarabien och Qatar som startade den.

Även sionistkontrollerade Samhällsnytt förvrider sanningen.

Min Estonia-forskning visade att Styrelsen för psykologiskt försvar styrde massmedia i Sverige. De var en gren av MUST. Idag har Mossad tagit över.

Under denna länk kan en kort filmsnutt ses om Irans motattack på Israel i natt. Och glöm inte: Golanhöjderna tillhör Syrien och inte Israel, som har folkrättsvidrigt ockuperat dem sedan 1967. Israel vill framför allt kapa åt sig oljan från Syrien.