Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Svinmedia förtiger att Israel mördade 7 palestinier och DÄREFTER skickade Hamas raketer till Israel, som vill ha WW3

2018-11-14 03:20

Tack vare schweizisk alternativmedia fick WTV informationen om att Israel hade på söndagskvällen den 11 november 2018 mördat sju palestinier i en hemlig militäroperation, där också en israelisk överstelöjtnant dödades när palestinierna försvarade sig. Syftet var att mörda en viktig Hamas-ledare: 37 årige Nour Baraka.

källa

När palestinierna försökte rädda sina landsmän attackerade Israel med flyg så att ytterligare sex palestinier mördades, därav också en annan Hamasledare.

Detta massmord blev anledningen att Hamas skickade raketer och missiler till Israel.

Enbart SR rapporterade ärligt om det hela i Sverige. Mossadkontrollerade Nordfront gav oklara besked med idiotiska filmer. Resten av svenska media, även de semi-alternativa, tiger inbiten. Namnet av den mördade Nour Baraka nämns inte. Ett tydligt bevis hur Mossad censurerar svensk media.

"This is not the first time Hamas officials come under Israeli attack. The regime has assassinated many figures with the Palestinian group.

Last March, Tel Aviv assassinated Mazen Fuqaha, one of the group’s senior figures, in Gaza City, the Gaza Strip. The victim was shot with four bullets to his head." anklagar PressTV.

Eftersom Hamas indirekt kontrolleras av Israels underrättelstjänster vållade raketerna mot Israel knappt någon skada, som vanligt. Trots detta ljög Israel att en civil bus skulle ha träffats, men det visade sig vara en militär bus och Hamas hade väntat tills alla israeliska soldater hade lämnat bussen. En uppehöll sig dock tyvärr nära bussen och blev skadad av en Hamasraket.

De extremt kriminella bakgrundskrafterna, som fjärrstyr Israel, försöker förtvivlat att dra igång WW3. Därför anklagar de nu Ryssland att ha levererat rakter till Hamas, enligt IDF-talesman Jonatan Konrikus.

De 200 israeliska och folkrättsvidriga flygattacker över Syrien bara under 2018 räckte inte för starten av WW3. Efter att Ryssland levererade luftvärnssystemet S-300 till Syrien den 2 oktober 2018 (efter Israels mord på 15 i en rysk IL-20) vågade IDF inte längre att attackera det oskyldiga Syrien.

Då begår man mord på försvarslösa palestinier istället och skyller på Ryssland att de levererar vapen till "terroristerna". De verkliga terroristerna är Israels armé IDF!

Men även detta WW3-försök kommer att misslyckas tack varae positiva krafter som hjälper jorden bakom kulisserna.

Annat Israel-elände på WTV:

Rothschilds Mossad skapade Hamas som kontrollerad opposition;

Israels dagliga brott mot Palestinier gör det till världens mest föraktade land;

USA och Israel stödjer ISIS-terroristerna i syriska Idlib då de är deras killar;

 

 

2 dec stor manifestation mot FN:s migrationsramverk Global Compact for Migration på Mynttorget

2018-11-13 20:27

En kvinnlig eldsjäl har organiserat en mycket viktig manifestation mot FN:s migrationsramverk Global Compact for Migration söndagen den 2 december 2018 på Mynttorget i Stockholm kl. 14-17 i samarbete med uppstickarpartiet Populisterna. Här är hemsidan:

http://svenskt.bloggo.nu/Lita-inte-pa-Stefan-Lofven/

Ja, lita inte på Stefan Löfven! Denna odugliga regering har blivit avsatt av Riksdagen efter fuskvalet 2018. Därför har Löfven-regeringen ingen folkrättslig behörighet att underteckna migrationsramverket i FN. Underskrifterna från Sverige är helt enkelt ogiltiga.

källa

Läs på Samhällsnytt:

Även Bulgarien hoppar av FN:s kritiserade migrationspakt

-------

Se även på WTV:

Regeringen har ingen rätt att skriva på FN:s migrationsramverk med öppna gränser för alltid;

 

 

Så skamlöst mutar Israel och AIPAC amerikanska Kongress-medlemmar

2018-11-09 19:11

källa

Tack Nordfront för publiceringen av Al Jazeera serien The Lobby — USA som har förtryckts in i det längsta. Här är hjälten en judisk wallraffare som avslöjar sionisternas smutsiga spel att sätta den amerikanska demokratin ur spel med bland mycket annat mutor till Kongress-politiker, som skall säkerställa pengar och positiv politik för Israel.

Sionism är reptiloidernas hemliga lobby som förtrycker alla människor, även judar. Reptilerna är de värsta rasisterna och därför ser de ner på alla människor. De som jobbar för sionism föraktas bara som nyttiga idioter, som gräver sin egen och andras grav.

Nordfront har även länkat till Al Jazeeras engelska serie The Lobby, som visar hur sionism förtrycker England och saboterar deras demokrati också.

Det återstår att se hur länge dessa obekväma filmer får ligga kvar på YouTube ...

Annan AIPAC-kritik på WTV:

Tack Obama att Ni slår AIPAC på fingrarna med hot om Iran veto;

 

 

Sverigefientliga MSB kidnappad av främmande makt. Begåvade medarbetare?

2018-11-03 16:27

Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) har hamnat i blåsväder efter att ofria Fria Tider har avslöjat, att MSB betalade två miljoner skattekronor till utländska agitatorer för att smutskasta Sverige med en lögnaktig rapport med titel ”Smearing Sweden”, som skall belysa påverkan på den svenska valrörelsen 2018 från främmande makt .

"Den skattefinansierade rapporten belägger dock inte några ryska eller utländska påverkanskampanjer i valrörelsen. Istället fokuserar den på hur man ska bekämpa svenska alternativmedier som Samhällsnytt och Fria Tider samt även invandringskritiska användare på sociala medier.

Författarna anser också att det nystartade partiet Alternativ för Sveriges konton på sociala medier används för att ”smutskasta Sverige” och förstöra landets rykte utomlands.

För att motverka alternativa medier menar rapporten att mediebolagen bör i samarbete med reklambranschen stoppa sajternas möjligheter att finansiera sig med annonser. Det skedde redan i våras med Samhällsnytt som fick se sin annonsförsäljning indragen av Google."  alarmerar Samhällsnytt.

" ......  Underförstått kommer nyhetsmedier som inte bevakar Sverige enligt önskemål från MSB att bli ett föremål för myndighetens intresse och – eventuellt – ekonomiska sanktioner som föreslås i rapporten."

källa

Att den ökände polisförstöraren Dan Eliasson tog över MSB efter foten från polisledningen tidigare under 2018 har sänkt MSB ännu mera. Men MSB har redan tidigare varit ett missfoster. Där gömdes nämligen en del av den svenska militära underrättelsetjänsten, Styrelsen för psykologiskt försvar, kort sagt psykförsvaret.

Jag avslöjade december 1999 psykförsvarets hemliga censur av svenska massmedia i min bok M/S Estonia sänktes, sid 154 f). Kort därefter kom nyheten att Styrelsen för psykologiskt försvar skulle läggas ner och flera agenter grattade mig då de såg ett samband mellan detta beslut om nedläggningen och mina avslöjanden. Psykförsvaret gömdes sedan i den nya myndigheten MSB.

Efter Estonia-massmordet tappade Sverige även kontrollen över sin militära underrättelsetjänst till främmande makter från Väst, precis som Säpo tidigare tagits över av Gestapo och senare CIA, MI6 och Mossad. Att MSB betalar utländska agitatorer, som inte känner till de svenska förhållanden, två miljoner skattekronor för en ytlig smutskastning och censurförslag mot alternativmedia visar också att MSB är kidnappat av främmande makt.

Katerina Janouch kom också med utmärkt kritik mot MSB-rapporten:

MSB-rapport om valpåverkan: En av skribenterna ville “skydda sund islamistisk extremism”

"Striden om Sverigebilden går vidare. I en nyutkommen rapport som bekostas av skattebetalare och som presenteras av MSB – där den fd misslyckade polischefen Dan Eliasson i dag styr – hävdas att det största problemet för Sverige är att alternativa medier rapporterar om hur verkligheten faktiskt ser ut, inte det faktum att samhällsproblemen växt sig större. Rapporten är framställd av fyra kända utländska skribenter, varav en, Jonathan Birdwell, i brittiska Guardian uttalat sig om att islamistisk extremism kan vara naturlig och hälsosam. Är detta verkligen rätt personer att uttala sig om Sverige?"

Svenska valet har påverkats av främmande makt, men inte av Ryssland utan Väst, vars underrättelsetjänster har kidnappat de svenska vilka i sin tur fjärrstyr de svenska media med järnhand. MSB-rapporten skall avleda från denna skandal.

Hur begåvade är egentligen MSB:s medarbetare som anlitar klåpare att skriva en ihålig rapport om centrala Sverige-frågor som går så lätt att plocka isär?

Nyheter Idag, som också attackeras oseriöst i MSB-rapporten, har tittat närmare på frågan. "Svensk inrikespolitik kan delas upp i de goda, de onda och de fula. Så skriver rapportförfattaren Chloe Colliver i ett internt mejl till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap som i sin tur anlitat Colliver för en rapport om valrörelsen. – Det hon skriver där är djupt olämpligt, det är sådant vi direkt tar avstånd ifrån, säger Mikael Tofvesson till Nyheter Idag."

"......  rapportförfattarna rekommenderar svenska staten att verka för ekonomiska sanktioner mot just medier som Nyheter Idag. Detta har Tofvesson tidigare kommenterat med att ”vad de har kommit fram till får stå för dom, det lirar inte riktigt med vårt uppdrag”."

Mikael Tofvesson, operativ chef för valet 2018 hos MSB, kommenterar till Nyheter Idag: "När jag läser det här ser det ut på det sättet, vilket är synnerligen osmickrande för oss, men tyvärr blir det fel."

Dessutom diskuterade de smarta MSB-medarbetarna om betalningen av två miljoner kr skulle hållas hemlig, men det läckte ut ändå.

Även Nordfronts vassa kritik mot MSB-rapporten är värd att läsa.

Inte ett ord i rapporten om det extrema valfusket i Sverige 2018.

 

Andra avslöjanden om MSB och psykförsvaret på WTV:

Pestsmittade Dan Eliasson skall kräkas på MSB;

Att skapa en ny myndighet om psykologiskt försvar är landsförräderi Stefan Löfvén!

Åsiktsregistrering på DN i samarbete med Styrelsen för psykologiskt försvar;

Extremt valfusk 2018;

 

 

Ville Khashoggi avslöja Saudis kemiska vapen insats i Jemen?

2018-10-30 21:50

Det finns obekräftade uppgifter, att den av Saudiarabien mördade dissident-journalisten Jamal Khashoggi hade kommit över bevis att Saudiarabien använde kemiska vapen i sitt grymma krig mot Jemen och att Khashoggi ville publicera detta. En sådan skandal och folkrättsbrott skulle vara en "vettig" anledning att mörda honom. Kunskaper om 9/11 håller jag för föga troligt, då det var Mossad och CIA som gjorde 9/11 med några Saudis som falsk flagga.

"'Dissident Saudi journalist, Jamal Khashoggi, who was recently murdered at the Saudi consulate in Istanbul, was about to disclose details of Saudi Arabia’s use of banned chemical weapons in its imposed war on Yemen days before he was killed, a report says.

British Sunday Express weekly reported that a close friend of Khashoggi, speaking on condition of anonymity, had told it on Saturday night that he was about to obtain “documentary evidence” from his murdered friend proving claims that Riyadh had used banned chemical weapons in its brutal aggression against Yemen.

“I met him a week before his death. He was unhappy and he was worried,” the Middle Eastern academic told the British weekly, adding that he asked Khashoggi why he was unhappy and worried.

“He didn't really want to reply, but eventually he told me he was getting proof that Saudi Arabia had used chemical weapons. He said he hoped he be getting documentary evidence,” Khashoggi’s fried further revealed, adding, “All I can tell you is that the next thing I heard, he was missing.”
Se även hos David Icke:
Khashoggi Bombshell: Britain 'KNEW of kidnap plot and BEGGED Saudi Arabia to abort plans'