Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > DN

Halva centrala Bachmut har befriats av Wagner Group! Barnsoldater slaktas! Tortyr och mord på präster! Upd 13.3.

2023-03-12 22:19

Bachmuts totala befrielse från Nazi-terrorister under Blod-Zelenskyj rycker allt närmare. Barnsoldater och pensionärer med tre dagars utbildning skickas av Blod-Zelenskyj in i köttkvarnen:

 

https://youtu.be/_SLihFYOhz0

 

Se även på WTV:

Kill Zelenskyj! är Scott Ritters råd till den ukrainska befolkningen. Deras diktator mördar ambulans personal på löpande band!;

Blod-Zelenskyj väntade tills kristna kom hem från julfirandet för att mörda dem! Präster torteras och förlorar ukrainsk medborgarskap;

 

 

Kill Zelenskyj! är Scott Ritters råd till den ukrainska befolkningen. Deras diktator mördar ambulans personal på löpande band!

2023-03-12 10:04

Den f d US-vapeninspektören Scott Ritter har mycket bra omdöme. På frågan vad som skulle vara bäst för Ukraina just nu: "Kill Zelenskyj!"

Helt rätt, Blod-Zelenskyj har blivit en av världens värsta och grymmaste diktatorer! Dem får man döda. Då kan det bara bli bättre för folket.

Av den andra filmen från RT (min 06:41) framgår att Blod-Zelenskyj låtar mörda ambulans personal i Donbas på löpande band för att öka terrorn där. Han har själv blivit en Nazi!

 

Se även på WTV:

Den judiska rasisten Blod-Zelenskyj har förbjudit ryska språket även hemma hos ryssar, som i sin tur inte förbjudit ukrainska i de nya ryska områdena;

Blod-Zelenskyj väntade tills kristna kom hem från julfirandet för att mörda dem! Präster torteras och förlorar ukrainsk medborgarskap;

 

 

Cornelia unfiltered har själv avslöjat sig som kontrollerad opposition på ett osmart sätt!

2023-03-05 13:01

Tack vare Yrsa Häggströms sida Bakom kulisserna snubblade jag idag över Cornelia unfiltered, som jag inte följd längre då hon osar kontrollerad opposition på lång distans. Men jag valde att inte kritisera henne för det, eftersom hon ofta publicerar bra saker också. I första delen i hennes serie om kontrollerad opposition skriver Cornelia:

"De skriver långa välskrivna texter om varför Q är en psyop från CIA, Carl Norberg är under mindcontrol med skalärvågor och ...... "

Hon nämner naturligtvis inte mitt namn, Henning Witte, för detta är en no no under de västliga underrättelsetjänsternas direktiv. Enbart ett fåtal alternativ media trotsar denna mind control order, de kan dock räknas på bara en hand. Men Cornelia var så omsmart i sin dyrkan (minut 31:00 i tredje filmen) av Carl Norberg att hon nämnde två andra strängt förbjudna begrepp: mind control och skalärvågor. Dessa avslöjar direkt att det var jag som har kritiserat Carl Norberg med dessa argument. Knappt någon använder dessa begrepp i Sverige och i synnerhet inte i kombination.

Mind Control får inte nämnas då detta är Reptiloidernas mäktigaste vapen i den tredje dimensionen, inte det kriminella banksystemet som är ett pyramidspel (se filmen med Fritjof Persson nedan) som kommer på andra förtryckarplats. (Cornelia skyddar Reptiloiderna i sin första film genom att förlöjliga detta ämne). Ingen på den ljusa sidan har forskat, avslöjat och publicerat så mycket om det extremt hemliga mind control vapnet i Sverige som jag!

Och ännu mindre belysning har det strängt undanhållna begreppet skalärvågor eller Teslavågor fått! Detta beror dels på att magnetiska skalärvågor missbruks i hjärnkontrollen och elektriska skalärvågor används inom fri energi teknologin.

Varför kritiserar jag Carl Norberg att vara kontrollerard opposition? Därför att han ljuger för folk vad begreppet pengar är på ett sätt som skyddar privatbankerna. Han påstår nämligen att privatbankerna inte producerar pengar utan "kontokludd", ett begrepp som han själv har hittat på! Många har använd denna desinformation i sina rättegånger mot privatbanker för att bli av med sina olagliga krediter. Men eftersom de skrev idiotin "kontokludd" till tingsrätten istället för pengar så har domstolarna inte ens tillåtit att målet behandlas där, med all rätt! Och det var det som bankslickaren Carl Norberg ville naturligtvis!

Dessutom har Carl Norberg smutskastat mig några gånger på sin blogg Palantir trots att vi båda tillhörde föreningen Magma i Norrköping.

Peter Storm mördades för precis 10 år sedan då han grundade det bankkritiska partiet De Fria som saboterades ända in till graven av bankernas nickedockor Bo Jonsson och Carl Norberg

Sedan har Carl Norberg spelat en dödgrävarrol i det en gång så fina och bankkritiska partiet De Fria som den för precis tio år sedan illa kvickt mördade Peter Storm hade grundat i början av 2013. Det mycket bankkritiska partiprogrammet som baserades på min Vita Skola i Nationalekonomi togs bort direkt efter mordet av den icke avsättningsbare partiledaren Bo Jonsson och när Carl Norberg blev "partiledare" så återställde han naturligtvis inte partiprogrammet i sitt originalskick som gick ut på att förbjuda privatbankerna att producera digitala pengar ur tomma intet på ett olagligt sätt.

Och till råga på allt är Carl Norberg en inbiten judehatare!

 

Kommentar till WTV:

Hej Henning,

Jag slutade också att lyssna på Cornelia för ett tag sedan. Lite synd, för jag tyckte som du att hon hade intressant information att komma med. Samtidigt var jag misstänksam eftersom hon kom ifrån (vad jag förstår) bank/finansvärlden, och jag förstod att hon knappast skulle få sprida denna information oattackerad om hon inte hade vänner på den mörka sidan.

Men spiken i kistan kom efter hennes otrevliga svar på min kommentar till en av hennes videos (om klimatförnekare), där hon visade ett inslag om "Rebel news" som "intervjuade" Greta i Davos.

Jag ville upplysa henne och läsarna om att "Rebel news" blivit avslöjade som kontrollerad opposition, för alla kanske inte kände till det. Hennes arroganta svar gjorde att jag slutade titta på hennes program. (Se bifogad fil)

Ja, jag har ett alter ego som jag kallar "Mattias Oppenheimer". Jag skapade det på den tiden jag fortfarande var aktiv i arbetslivet, och insåg att mina åsikter kunde hindra mig från att få jobb, och det händer att jag fortfarande använder mig av detta alter ego ibland.

Länk till min kommentar här:

https://www.youtube.com/watch?v=6Cp37BhQXgM&t=379s

 

Se även på WTV:

Bo Jonsson Partiet De Frias dödgrävare;

Valsamverkans Martin Gustavsson skyddar pedofiler och gör djävulstecknet när han hycklar om Jesus;

 

 

Nya bevis att USA drev biovapen labor i Ukraina med ukrainska försökskaniner, lögn-media och politiker i Väst tiger, FN mörklägger

2023-02-26 13:25

 

 

Karta över US-biovapen laboratorier i Ukraina, de flesta mot ryska gränsen

 

Redacted presenterade nya bevis för amerikanska biovapenlab i Ukraina där Joe Biden och hans son Hunter är djupt insyltade i. Till råga på allt gjorde USA människoförsök på ukrainska militärer och andra i Ukraina.

Den extremt förljugna Biden-regimen blåljuger om detta och skyller allt på Putin, som dristade sig att publicera allt fler bevis mot USA och Ukraina.

 

Se även på WTV:

Covid-19 från Fort Derrick US biovapen labor, planerad massmord tydligt på Tysklands dödssiffror; Upd 3.2 Ukrainska biolab mot slaver;

Avslöjande film om Joe Bidens son Hunter, laptop, horor, Ukraina korruption, pedofili;

USA medger 46 amerikanska biovapenlaboratorier i Ukraina! Vilka svin!;

Nya uppgifter att NATO + USA forskade i ukrainska biovapenfabriker, vilket är ett brott, fulmedia tiger;

US biovapen-expert Dr. Francis Boyle med nya bevis om de olagliga ukrainska biovapen, extremt viktig video!;

 

https://youtu.be/QDU0725r6Oo

 

 

Valsamverkans Martin Gustavsson skyddar pedofiler och gör djävulstecknet när han hycklar om Jesus

2023-02-20 07:12

Ingen i Sverige har smutskastat mig, Henning Witte, under så lång tid och så konsekvent som Valsamverkanspartiets Martin Gustavsson! Detta har pågått i över sju år.

Jag har tidigt misstänkt att Martin Gustavsson är en av många betalda troller i Sverige som ska trycka ner den andliga oppositionen som vill avslöja och ta makten från den djupa staten. Tidigare hade Psykförsvaret, en del av den Militära underrättelsetjänsten, anställd och rikligt avlönat många av dessa troll. När Styrelsen för psykologiskt försvar tvingades att gå under jorden (till MSB) efter mina avslöjanden i Estonia-boken M/S Estonia sänktes(sidan 154 ff) dök de upp igen den 1 januari 2022 i form av Myndigheten för psykologiskt försvar, under Mossad-kontrol och därmed främmande makt som vill förstöra Sverige!

Nyligen begick Martin Gustavsson två ödesdigra misstag som han sedan i det senare fallet illakvickt mörklade genom att ta bort kommentarer från SwebbTube.

Det första var en kommentar under Johanna Liljegrens smutskastning mot pedofiljägarna Dumpen: https://swebbtube.se/w/aj84cS56duE7Bn2V7mmsDT

https://swebbtube.se/w/ta3KHX9SeYzYeoYXzWu66x

Dumpen är två modiga pedofiloffer, Sara Nilsson och höjdhopparen Patrik Sjöberg, som mycket framgångsrikt jagar pedofiler därför att poliser, åklagare, domare och fulmedia alldeles för ofta gör inget mot pedofiler trots att det lätt är möjligt. Detta och mycket annat bevisar att det även i Sverige finns ett oväntat mäktigt pedofilt nätverk!

Hjältinnan Sara Nilsson som grundade Dumpen med Patrik Sjöberg

 

I del 2 av Johanna Liljegrens försvar av det pedofila nätverket skriver Martin Gustavsson mot min kommentar:

Henning Witte henning

1 week ago

http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/2749-bakom-dumpen-ligger-framgangsrika-pedofiljaegare-fulmedia-tiger.html

Svar

Kontots profilbild

Martin - Valsamverkanspartiet mrperfect72

1 week ago

@henning Ni är okunniga som angriper pedofiler generellt. Det är barnvåldtäktspersonerna som är problemet, inte de pedofiler som följer lagen

Ordet pedofil betyder hos allmänheten att vederbörande har förgripit sig sexuellt mot barn. Detta är straffbart i de flesta länder även om många pedofilskyddare vill relativera det. Ingen säger: han är en barnvåldtäktsperson! Dessutom finns ju enormt många pedofiler som konsumerar barnporr, vilket också är brottsligt! Det finns inga pedofiler som följer lagen, men de flesta lagförs inte tyvärr. Även om en pedofil ännu så länge inte våldtagit ett barn, så tittar han åtminstone på barnporrfilmer i smyg vilket också är mot Brottsbalken.

Dessutom: alla som attackerar Dumpen skyddar det pedofila nätverket i Sverige. Att anklaga Dumpen för att ta lagen i egna händer och hänvisa till rättsväsendet är hyckleri eftersom alla vet att detta inte fungerar i Sverige överhuvudtaget och i synnerhet inte när det gäller barnförtryck!

I det andra fallet gör Martin Gustavsson djävulstecknet precis när han börjar hyckla om Jesus på min 22:28:

https://swebbtube.se/w/weKejsQSiLK993yENrGUL2

(Fritjof Perssons litet senare uppladdning av filmen)

Jag upptäckte detta direkt och kritiserade detta i en kommentar på Martins upplägg av videon som var litet före Fritjof Perssons:

https://swebbtube.se/w/maV6XmCgUqnfskyg9DXuKz

Kommentaren, som kort efter min publicering censurardes bort av Martin Gustavsson hade följande formulering:

Henning Witte henning

3 days ago

Min 22:28 talar Martin Gustavsson om Jesus men gör samtidigt djävulstecknet med vänstra handen; och så skyddar han Wallenberg hela tiden!

Min kommentar togs bort av Martin i hans video kort efter jag publicerade den! Detta visar tydligt att Martin Gustavsson vet att han avslöjade sig!

Man ser tydligt hur han spretar lillfingret! Precis i rätt moment när han nämner Jesus. Satanisttecknet görs antingen med lillfingret och pekfingret, eller med tummen. Vitsen är att symbolisera två djävulshorn!