Viewing all articles in Reincarnation against racism

Alternativ publicisten Fritjof Persson försvunnen sedan 30.12.2023! Nu kom hans svar: Fritjof är på Semester i Umeå

Tuesday, 02 January 2024 11:23

Lögnkällan

Inom den alternativa rörelsen är Fritiof Persson, 1970-08-17, känd eller bättre sagt ökänd. Han bidrar flitigt med filmer på sin SwebbTube kanal. Men sedan den 30 december 2023 kom det inga nya inlägg där. Detta är mycket alarmerande, då Fritjof älskade att dela med sig av sin alternativa forskning dagligen med flera bidrag.

Jag, Henning Witte, försökt ringa Fritjof sedan den 31 december fram till idag, lunchen den 2 januari 2024, men telefonen är inte på. Han ringer inte heller tillbaka, vilket han aldrig gjort sedan vi hade kontakt 2017. Det tog alltid bara några timmar och så ringde Fritjof tillbaka. Samma när jag skickade e-mejl till honom vilket jag gjorde från mina två viktigaste e-mejl adresser. Inget svar! Detta är mycket alarmerande!

Fritjof har blivit mordhotad i somras.

Jag gjorde en polisanmälan vid polisen i Umeå idag att Fritjof är försvunnen. Det gick naturligtvis inte ringa dit direkt. Hoppas anmälan hamnar inte i polisens papperskorg direkt.

Tacksam för tips:

Tel 0707278525

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Sedan Fritjof försvunnit blockeras all e-post till min

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Nu kom e-post svar från Fritjof:

Hej Henning,

Fritjof i Umeå.

Kort semester.

/F

Det framkom nu efter samtal med Fritjof att han hade lämnad sin laptop hemma och hans mobil gick sönder när han kom till Umeå. Polisen i Umeå gjorde ett mycket bra jobb och körde ut till Fritjofs hem i Blattnicksele för att kolla om han varit där. Polisen tog mycket snabbt även kontakt med mig. Stort Tack för detta fina polisarbete!

 

P.S. Fritjof är inte självmordsbenägen och jag inte heller

 

Allra sist i inspelningen:

 

Kanaliserad befrielseinfo från högre dimensioners varelser, närmaste månader konstiga tecken visas på himmelen och sedan tre veckor av mörker och elavbrott

Tuesday, 26 September 2023 00:01

 

Izabela från södra Sverige har fått ny kanaliserad info från The Ancient Ones för 1,5 veckor sedan som konkretiserar bilden de sände 1 maj 2023 som WTV rapporterade om.

Archonternas och Reptiloidernas herravälde över jorden och vårt solsystem kommer att avslutas med ett slags rymdkrig som vi delvis verkar kunna se och aldrig sett förut. Många positiva utomjordingar från olika högre dimensioner har samarbetat i en teknologi som en gång för alla utrotar ondskan vi fått lida under sedan hundratusentals år. Izabela talar om "permanent cleansing". Good news!

Det ska börja under de närmaste veckorna eller månader med konstiga tecken på himmelen som ingen kan förklara med dagens vetenskap. Sedan följer tre veckor av mörker. Där kommer all el att slås ut och vi kommer att få kommunikationssvårigheter. Därför är det viktigt att ha kontanter, bytesmedel som silver och guldmynt, vatten och mat lagrade för minst en månad!

På himmelen kommer en ny konstgjord sol med ett öga visas under övergångsperioden. Inget att vara rädd för! Under denna period kommer jorden att darra kraftigt, dock inga jordbävningar och jorden själv, som också är en levande varelse, kommer att höja sin egenfrekvens d v s sitt medvetande.

Alla som vibrerar i kärlekens frekvenser kommer att få support av räddarna fram tills kriget mellan ljuset och mörkret, kärlek och ondskan är över.

Håll er undan från folk och platser som utstrålar negativa energier som politiker, höga polischefer, höga bankirer, media chefer, biskopar, chefer för underrättelsetjänster, maffian, höga frimurare, KI, Stockholms tingsrätt, Svea hovrätt, kyrkor, regeringsbyggnader, Livsmedelsverket, folkhälsomyndigheter, IVO, socialtjänster och andra negativa platser. Följ mycket er intuition! Bättre ensam än i dåligt sällskap. Du har alltid dina skyddsänglar med dig!

Izabela ger också en kort förklaring att man inte ska gå in i ljuset efter döden då detta är en mäktig Reptil-fälla att behålla makten även över själen för att kunna mjölka den och de reinkarnerade kropparna på Loosh-energy! Teknologin till detta befinner sig på månens baksida och Saturnus enligt Simon Parkes.

 

https://youtu.be/pwubZ9qkxsQ?si=8zEVZO4d2Da-iLXV

 

Se även på WTV:

Viktig info om Reptiloidernas stundande maktförlust från svenska Izabela; Titta på denna film från den 8 maj 2023 igen!

När du dör skall du inte gå in i ljuset. Är ett energinät att hålla själen kvar på jorden;

 

 

David Icke om demoniska besittningar och satanism; ta aldrig Ayahuasca!

Saturday, 22 July 2023 10:40

 

Bra intervju med David Icke om hur demoner först ta sig in i auran av en människa för att sedan ta över kroppen. Gör aldrig ett Ayahuasca-experiment, kändisdrogen från Amazonas! Då reser du till den fjärde dimensionen och utrymmet mellan våran tredje och den fjärde, som mest bebos av mycket negativa varelser som demoner och Reptiloiderna. De säger då: kommer du till oss kommer vi till dig, och vips har man fångat in en negativ besittning iform av demon eller Reptiloid utan att man blir medveten om det. Sedan börjar helvetet!

 

Se även på WTV:

Psykiatri professor Richard Gallagher bekräftar att demoner kan ta besittning över en människa;

 

 

Den judiska rasisten Blod-Zelenskyj har förbjudit ryska språket även hemma hos ryssar, som i sin tur inte förbjudit ukrainska i de nya ryska områdena

Saturday, 18 February 2023 08:02

 

Den amerikanska Ukraina-experten och f d FN-vapeninspektören Scott Ritter intervjuar nedan den förra ukrainska premiärministern Nikolai Azarov från 2010-2014, som har estnisk bakgrund. Han berättar att 140 olika nationaliteter har bott i Ukraina och att rasism aldrig spelade någon roll innan USA kuppade vidriga nazister till makten för nio år sedan den 20 februari 2014!

Läs även:

Hur amerikanska statliga medier märker om nazistiska kollaboratörer till frihetskämpar i Ukraina

 

Se även på WTV:

Ukrainska folket vill ha tillbaka den gamla Janukovitj regeringen;

USA har gjort Ukraina till en av världens värsta tortyrstater, korrupta Amnesty och FN tiger;

Proof that Nazis got Power in Ukraine after US-Coup d'état in February 2014;

Morden på Maidan utfördes av Väst och nazister säger kanadensisk vetenskaplig studie;

 

 

https://www.youtube.com/live/hjlN5atdEl4?feature=share

 

 

Primitiv och kriminell rasism mot ryssar i hela Europa

Monday, 02 January 2023 18:14

Update 5.1.23:

Zelensky utökar förtrycket av ukrainska medier

 

---------

Det är hårresande hur ryssar diskrimineras, smutskastas och förnedras i hela Europa, särskilt EU och EES. Detta är ren och primitiv rasism!

Döm själen och inte kroppen!

 

Se även på WTV:

Ganska lugnt i ukraina över jul/nyår enligt r. colonel douglas mcgregor;

Ukrainska soldater hatar Zelensky, vars fru spenderade över 40.000 USD på shopping i Paris nyligen;

 

https://youtu.be/vL0Xh0mEIqg