Alternativ publicisten Fritjof Persson försvunnen sedan 30.12.2023! Nu kom hans svar: Fritjof är på Semester i Umeå

Tuesday, 02 January 2024 11:23

Lögnkällan

Inom den alternativa rörelsen är Fritiof Persson, 1970-08-17, känd eller bättre sagt ökänd. Han bidrar flitigt med filmer på sin SwebbTube kanal. Men sedan den 30 december 2023 kom det inga nya inlägg där. Detta är mycket alarmerande, då Fritjof älskade att dela med sig av sin alternativa forskning dagligen med flera bidrag.

Jag, Henning Witte, försökt ringa Fritjof sedan den 31 december fram till idag, lunchen den 2 januari 2024, men telefonen är inte på. Han ringer inte heller tillbaka, vilket han aldrig gjort sedan vi hade kontakt 2017. Det tog alltid bara några timmar och så ringde Fritjof tillbaka. Samma när jag skickade e-mejl till honom vilket jag gjorde från mina två viktigaste e-mejl adresser. Inget svar! Detta är mycket alarmerande!

Fritjof har blivit mordhotad i somras.

Jag gjorde en polisanmälan vid polisen i Umeå idag att Fritjof är försvunnen. Det gick naturligtvis inte ringa dit direkt. Hoppas anmälan hamnar inte i polisens papperskorg direkt.

Tacksam för tips:

Tel 0707278525

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Sedan Fritjof försvunnit blockeras all e-post till min

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Nu kom e-post svar från Fritjof:

Hej Henning,

Fritjof i Umeå.

Kort semester.

/F

Det framkom nu efter samtal med Fritjof att han hade lämnad sin laptop hemma och hans mobil gick sönder när han kom till Umeå. Polisen i Umeå gjorde ett mycket bra jobb och körde ut till Fritjofs hem i Blattnicksele för att kolla om han varit där. Polisen tog mycket snabbt även kontakt med mig. Stort Tack för detta fina polisarbete!

 

P.S. Fritjof är inte självmordsbenägen och jag inte heller

 

Allra sist i inspelningen:

 

You must be logged in to comment.