Syriensolidaritet synar SVT:s systematiska Syrien lögner

Wednesday, 23 January 2013 19:02

Den 23 januari 2013 tog Syriensolidaritet initiativet till en manifestation mot medias lögner i Syrienkonflikten framför SVT:s huvudkontor i Stockholm. Syftet är att uppmärksamma allmänheten, att läget i Syrien har systematiskt förfalskats av media i Sverige, även SVT.

Den syriska "oppositionen" som får gehör i media är inte en äkta opposition, utan består av yrkeskriminella från olika andra länder som får betalt av USA, England, Saudi Arabien och andra länder, att låtsas vara oppositionen i Syrien. Den verkliga oppositionen där kommer knappt till tals och avskyr våld, men den skulle aldrig tåla USA:s imperialistiska intressen i Syrien.

Det är den köpta kriminella "oppositionen" som låg och ligger bakom alla de hemska massakrer i Syrien, som Hula t ex.

Titta även på Vaken.se med deras inslag: Bekräftat: USAs CIA beväpnar terroristerna i Syrien

och: Iraks utrikesminister beskyller Al-Qaida för att ligga bakom upproret mot Syriens president

samt White TV:s: Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas in; Turkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i Syrien; Västvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien; BBC ljög om Syriens skuld i Hula, den äkta syriska oppositionen använder inte våld, Syriens kemiska vapenhot ren lögn, Bevis att USA, England och Saudi Arabien ligger bakom syriska massakrer (Hula),

Mordvideon är inget för barn! Källa: http://www.liveleak.com/view?i=8c5_1341520088

Nej till Krig mot Syrien from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.