Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas in

Saturday, 16 June 2012 22:59

Det står nu helt klart att de av de västliga 'demokratierna' stödda rebellterroristera i Syrien har utfört massakern i Hula den 25 maj 2012, där 108 barn och vuxna mördades på ett bestialiskt sätt, skriver den ansedda tyska mainstream tidningen FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung), som kan jämföras med DN i Sverige. Ett tack till vaken.se för det här tipset!

FAZ rapporterar från trovärdiga syriska oppositionella, alltså inte regeringskretsar, att massakern började kort efter fredagsbönen. Till bilden hör att sunniterna är i minoritet i Syrien, men med över 90% i majoritet i Hula, där shiiterna och alawiterna, dit presidenten Assad hör, är i minoritet. När av Västvärlden understödda sunnitiska terrorister började attackera den shiitiska och alawitiska minoriteten i Hula lyckades då få övertaget i området, där de utförde massakern. De slaktade nämligen enbart familjer från den shiitiska och alawitiska minoriteten. Dessutom massakrerades ett tjugotal av en familj som nyligen hade gått över från den sunnitiska tron till den shiitiska minoritetstron. Dessutom dödades flera medlemmar av den alawitiska familjen Shomaliya samt en sunnitisk parlamentsledamot, som ansågs som kollaboratör. Direkt efter massakern skall de sunnitiska massmördarna ha filmat sina offer under påståendet att det rör sig om sunnitiska offer och sedan spritt filmerna över Internet. Företrädare för den syriska regeringen bekräftade denna version.

Intressanta uppgifter kommer också från den ryskfödda journalisten Anhar Kochnewa, som lever sedan över 10 år i Syriens huvudstad Damaskus. Hon anser att Västvärldens media ljuger om situationen i Syrien. De flesta är nöjda, att leva där. Hon kallar de oppositionella rebellerna för kriminella, som är legoknektar från Tjeckien, Rumänien, Frankrike, Libyen och Afghanistan. Hon berättar om en grotesk historia med afghanska soldater, som hade tillfångatagits. Man frågade dem varför de hade kommit till Syrien. De svarade lätt förvirrat: "Man sade till oss, att vi skulle transporteras till Israel för att skjuta på israeliska bussar under natten. Vi kämpar för Palestinas befrielse!". De ville inte tro, att de hamnat i Syrien istället.

Journalisten Anhar Kochnewa i Syrien, bild från Kopp-Verlag

White TV hade alltså rätt med sina misstankar, att den syriska regimen var helt oskyldig till massakern i Hula. En turkisk parlamentsledamot har bekräfat bilden. Se även om BBC's lögnaktiga rapportering från Syrien.

Nu kommer nya uppgifter, att NATO planerar att spela in fejkade massakrer i en studio i Doha, Qatar, för att hetsa upp världsopinionen mot Syrien. Hur blod- och makttörstig kan man egentligen vara???

Intressant är också, att England försökte censurera bort den iranska sändaren PRESS TV, som har producerat nedanstående video. Enligt Wikileaks skall amerikanska och engelska krafter redan under ett möte i London 2010 ha planerat, att knäcka den iranska sändaren PRESS TV (12460Mhz/H/SR:27500). Nu ansökte den brittiska regeringsmyndigheten Ofcom hos den tyska/bayerska myndigheten BLM (Bayerische Landeszentrale für neue Medien), att de skall förbjuda ASTRA satelliten, som har sitt säte i Unterförhring nära München, att stråla ut PRESS TV:s program. Som tur var fungerade den tyska rättvisan och domstolen gick inte med på Stor Britanniens fula trix. Argumentet, att PRESS TV skulle sakna licens i England var totalt larvigt, då PRESS TV satt med över 80 medarbetare i en studio i West-London sedan 2007, alltid med giltig licens.

 

You must be logged in to comment.