Journalistkollegorna tiger ihjäl stjärnan Hannes Råstam på 5-årsdagen av hans död

Thursday, 12 January 2017 00:01

Idag är det fem år sedan en av Sveriges största journalisterna genom tiden gick bort den 12 januari 2012. Men det har varit tyst om honom sedan dess. Inget till 1-årsdagen, inget till 3-årsdagen och inget till 5-årsdagen. White TV var den ende som tidigt gick ut med misstanken att Hannes Råstam blivit mördad med strålningsvapen som kan vålla vilken cancertyp som helst. Sä här skrev jag för fem år sedan:

En viktig puzzle bit är också kunskapen, att det är fullt möjligt att med Mind Control bestrålningen inducera cancer hos en helt frisk människa. Estonia-journalisten Knut Carlqvist klagade över att man hade hotat honom, att hans fru skulle få cancer om han fortsatte med sin modiga Estonia-rapportering.

Venezuelas president Chávez beskyller USA för att flera sydamerikanska regeringschefer fått cancer.

Misstanken är därför stark, att man har bestrålat den fullt friske Hannes Råstam så att han fått cancer och valt de dödligaste sorterna av alla, så att han inte kan fullborda sin påbörjade bok om Quick skandalen? Hade Hannes Råstam kommit hjärnkontroll-konspirationen på spåret???

Den kompakta tystnaden hos samtliga ledande journalistkollegor idag fem år efter hans död måste tolkas som ett bevis för mordteorin.

Hannes Råstam hade trampat den mäktiga mind control maffian på fötterna och de neutraliserade honom fortast möjligt med målet, att han inte skulle kunna skriva sin bok färdig.

Knappt någon har ställt frågan, varför man inscenerade cirkus Quick? För att hjälpa de verkliga mördarna, som kanske var mind control offer. Då skall man inte leta för då skulle man kunna gräva upp vilka det var och är i Sverige som kontrollerar mind control.

Sedan Råstams död blev det avslöjande tyst om honom. Det sista man kan läsa var justitierådet Göran Lamberts oförskämda påhop mot Hannes Råstam efter hans död. Hans barn reagerade med ilska och besvikelse: · Det Göran Lambertz påstår – att pappas cancer påverkade innehållet i boken om Thomas Quick – är rent vansinne. Att smutskasta vår far på det sätt han nu gör är oacceptabelt”, skriver Amanda, Elsa och Harry Sommarström Råstam."

Göran Lamberts är under hård mind control och därför producerar han så många grodor. Det är en stor skandal också hur man har behandlat honom och andra höga domare. Tyvärr är också samtliga ledande journalister under mind control, annars skulle de inte tillåtas göra karriär.

Uppdrag Granskning kollegan Janne Josefsson har sitt vänstra ögonlock påfallande starkt hängande, en tydlig indikation, att hans högra hjärnhalva utsätts för hård mind control strålning. Den högra hjärnhalvan är den farliga, för etablissemanget, det är den kreativa, den som ser samband och helhetsbilder.

UG/Janne Josefsson hade igår kväll ett utmärkt tillfälle att minnas sin stora kollega efter den första UG-sändningen 2017.

Men inget!    Pinsamt SVT!

När man letar efter Hannes Råstam i SVT:s sökfunktion idag så kommer Göran Lambertz´ smutskastning mot Råstam från den 25 april 2015 som första inslag med feta ord: "Många saker som hannes Råstam skrev var osanna". Detta är en elak lögn, men etablissemanget i Sverige vill att vi minns dessa ord ifall någon skulle komma på den förbjudna tanken att tänka på Hannes Råstam och hans familj. Så lågt har de svenska gammeljournalister sjunkit ....

Annat om förebilden Hannes Råstam på WTV:

Blev idolen Hannes Råstam mördad?

Göran Lambertz och många andra d;omare befaras fallit offer för tankekontroll;

Veckans Brott förtiger misstankar om tankekontroll i Thomas Quick skandalen;

Mind Control nyckeln till Thomas Quick Gåtorna;
 

You must be logged in to comment.