Göran Lambertz och många andra domare befaras fallit offer för tankekontroll

Sunday, 01 December 2013 15:54

Att nyckeln till Sveriges största rättsskandal, Thomas Quick fallet, ligger i den lömska tankekontrollteknologin, har White TV tidigare pekat på. Thomas Quick fick tidigt på 1990-talet diagnosen multipla personligheter. De andra personligheterna i hans kropp heter Ellington, Nana och Cliff. Många offer för mind control (tankekontroll) lider under multipla personligheter, multiple personality disorder (MPD). Därför ligger det i farans riktning att Thomas Quick har begått de brott, han tidigare dömts för och som han icke fick resning för, under tankekontroll, vilket medför att han var oskyldig även till dessa brott.

Allt talar för, att även justitierådet Göran Lambertz fallit offer för denna fruktansvärda teknologi. White TV:s Henning Witte känner Göran Lambertz litet från sina juridikstudier i Uppsala. Lambertz var redan då en lysande jurist och mycket trevlig människa. Som advokaten Sargon De Basso bekräftar, är Lambertz den mest nyttige jurist vi har. I början av sin verksamhet som Justitiekansler (JK) trampade Lambertz etablissemanget i Sverige rejält på tårna genom sin utredning om oskyldigt dömda. Det var en stor glädje för alla som är rättskaffens och älskar Sverige.

Sedan får JK Lambertz ett liknande ärende i slutet av 2006. Granskning av Quick fallet med samma misstanke: oskyldigt dömd. Och plötsligt är han som förbytt. Han gör en slarvig och alldeles för kort (mindre än en vecka) utredning i Quickhärvan och attesterar rättsväsendet att morddomarna mot Quick är helt i sin ordning, trots alarmerande tecken om raka motsatsen.

Lambertz fortsätter sedan som justitieråd i Högsta domstolen att delta i Quickdebatten, trots att hans nya ämbete inte kräver det. Han gör narr av domstolsväsendet genom att med lögnaktiga argument försvara Sveriges största rättsskandal och menar, att det inte alls är en sådan. Han mörklägger helt enkelt de upprörande turerna kring morddomarna emot Sture Bergwall, som Quick numera heter.

Droppen rann över när Lambertz nyligen i SVT:s Veckans Brott försvarade de felaktiga domarna och sin egen position med oärliga och dumma argument. Detta vållade en berättigad kritikstorm från många håll. Det har vi Hannes Råstams forskning att tacka för. Alla borde läsa hans bok Fallet Thomas Quick : att skapa en seriemördare.

Idag fick Lambertz mer eller mindre sparken av HD:s ordförande Marianne Lundius. Storyn med turordningen tror ingen på. Lundius gjorde helt rätt.

Lambertz har betett sig så märkligt att några har antytt att han blivit galen. Detta är dock nonsens. Lambertz bedriver ett skickligt förvirrspel i förhoppningen att inte alla ha läst Råstams bok och satte sig in i turerna om Quickhärvan. En galning skulle agera primitivare.

Den enda vettiga förklaringen är att Göran Lambertz har fallit offer för en mer än 60 år gammal teknologi: mind control eller tankekontroll eller hjärntvätt på svenska. Se nedan föredraget från sept 2012 från den danske experten Lars Drudgaard för att förstå hur långt teknologin har utvecklats i smyg nuförtiden.

White TV:s Henning Witte har processat i mer än 25 år i både Sverige och Tyskland och hans erfarenhet är att svenska domare är i genomsnitt betydligt sämre än tyska domare. Det är först på senare tid att han har förstått att det inte enbart beror på den sämre utbildning svenska domare fått, utan måste bero främst på tankekontroll-teknologin, som är betydligt längre och bättre utvecklat i Sverige än i Tyskland. Så förklaras också, varför man aldrig kan få rätt mot Wallenbergarnas SEB och varför Lambertz vägrade att ge prövningstillstånd till Henning Wittes bankparasitmål, som är det viktigaste principmålet i modern svensk historia.

Thomas Quick lider under multipla personligheter, vilket ger en stark misstanke om tankekontroll, som genomförs med hjälp av s.k. skalärvågor, en hemlighållen del av fysiken.

Hannes Råstam mördas med största sannolikhet med skalärvågor, i princip alltså samma teknologi som används i tankekontroll syfte.

Göran Lambertz beter sig så märkligt att vissa tror att han har blivit galen. Vid närmare efterforskning är det dock betydligt mera sannolikt att han fallit offer för samma teknologi som Thomas Quick och Hannes Råstam. Det skulle inte bli förvånande om Lambertz också skulle ha problem med röster i huvudet.

Varför skulle de som kontrollerar tankekontroll-teknologin inte använda den, när den numera blivit så fint utvecklat, att offret inte ens märker någonting och alla tankar och viljor kan styras precis efter behov?

Och varför har Thomas Quick, Hannes Råstam och Göran Lambertz motiverat den lilla gruppen som kontrollerar mind control teknologin att missbruka detta vapen mot oskyldiga? Kanske därför att man störde deras satanistiska pedofilverksamhet???

Se även på White TV: Demokratisering av Sveriges domstolsväsende;