29 år efter Estonia-massmordet inte en bit närmare sanningen, även den nya Haverikommissionen lider under hårt förtryck av främmande makt!

Thursday, 28 September 2023 17:12

Idag har 29 år gått sedan en eller flera av de västliga underrättelsetjänsterna mördade ca 1000 oskyldiga passagerare och besättningsmän på M/S Estonia som var på väg ifrån Tallinn till Stockholm den 28 september 1994. Hyttarna hyrdes ut svart av besättningen och minst en container med kurdiska flyktingar på bildäck förtegs av den första lögn-kommissionen JAIC 1997. Därför vet vi ej exakt hur många som mördades.

Håkan Bergmark fick augusti 2022 på den alternativa bokmässan i Stockholm informationen från en brittisk militäragent att sänkningen av Estonia utfördes under ett samarbete mellan samtliga underrättelsetjänster vilket skulle vara unik i världshistorien! Detta tips är mycket trovärdigt och det enda fingeravtrycket på vraket är från MI6, den brittiska militära underrättelsetjänsten, i form av en odetonerad sprängladdning på babordssidan i fören bakom bokrampen och visiret, som ingen vågar publicera i Sverige med undantag av Håkan Bergmark, Jesper Johansson och mig, Henning Witte, från 1996 till 2020 ombud för ca 1000 Estonia-anhöriga. Den rosa färgade bomben finns på framsidan av min bok M/S Estonia sänktes från 1999.

Tack vare filmaren Evertsson och co fick Estonia-debatten ny fart på 26-årsdagen 2020 då de behagade att publicera bilder på Estonias vrak med ett års försening på bara ett hål i skrovet på styrbords sidan, trots att de hade filmat flera.

Den nya svenska och estniska Haverikommissionen från 2020 har gjort allt att fördröja och mörklägga sanningen precis som JAIC på Sveriges värsta massmord vid den tiden före Corona-massmorden. Kommissionerna fördröjde vrakets nya undersökningar med fyra år genom att splittra upp arbetet till olika delar under somrarna 2021, 2022 och 2023 trots att allt hade kunnat göras på en gång. Och journalistpacket i Sverige har naturligtvis tigit och ljugit som de gjorde sedan första dagen för 29 år sedan. Erik Ridderstolpe från Ekot misskötte sig redan för 29 år sedan!

Men tro inte att de nya Haverikommissionerna kommer att publicera någonting slutgiltigt i år 2023, tidigast 2024. Allt tyder på att de underbygger JAICs lögn som dessutom strider mot naturlagarna, d v s dålig konstruktion av bogvisiret lät den öppnas, vatten på bildäck och färjan sjunker. Inga bomber eller sprängningar! Basta!

Mina kontakter hos den nya svenska Haverikommissionen tyder på att de utsätts för enorma påfrestningar att ljuga. Efter 29 år sedan!

 

 

You must be logged in to comment.