Sverige-svikaren Mikael Willgert kickade Jesper Johansson från SwebbTV med omedelbar verkan

Friday, 19 May 2023 18:10

Källa Samnytt

Sedan den 31 mars 2023 försvann Sveriges bästa journalist, Jesper Johansson, från SwebbTV-rutan, förmodligen avskedat av Mikael Willgert med omedelbar verkan! Jesper hade inte gjort några fel som skulle kunna ge anledning till en omedelbar uppsägning, tvärtom: han var och är för bra för Sverige!

Jesper var den bästa journalisten som SwebbTV någonsin haft. Men eftersom Willgert placerades där, efter att duktige Jan Sjunnesson torpederades bort av den Djupa staten, för att skada Sverige, så var det naturligtvis bara en tidsfråga innan Jesper fick försvinna från rampljuset. Han är för kritisk mot vårt kriminella banksystem (pyramidspel) och han rörde för mycket i massmordsgrytan efter M/S Estonias sänkning. Jespers sista intervju som alternativ-reporter på SwebbTV var med Anna Kindberg Batra (M) om hennes undermåliga bankutredning.

Det är också märkligt att inget alternativ-medium, typ Nya Tider, Nya Dagbladet, Samnytt eller Newsvoice saknar Jesper Johansson. Tvärtom: Nya Tider, PerspektivTV, och många andra alternativkanaler där Jesper var verksam tidigare har mobbat bort honom i smyg.

Och SwebbTV teg om sin största förlust! Inte ett pip, inte ett Tack!

Det visar återigen att Sverige inte har någon fri media kanal som inte påverkas av Mossad-mind-control! Detta blev redan tydligt efter tystnaden som följde på mordet av Ingemar Ljungqvist med strålningsvapen!

Och kom inte och säg att Willgert med SwebbTV förlorade sin YT-kanal och dessutom gör många bra saker. Det är så den Djupa staten smyger in sig i oppositionen! Det är inte lätt att upptäcka att Willgert är strakt kontrollerad opposition!

Den som verkligen är farlig för de djupt kriminella bakgrundsmakterna görs direkt fattig, Jesper också, han blev t o m tidigare delvis hemlös (inte nu längre) och fick sova på kontoret. Willgert verkar dock ha gott om pengar. Mycket talar för att han är en slags ovanligt intelligent agent, som skadar Sverige med flit och inte p g a att han är under svår mind control.

Den nu duktigaste alternativ-reportern på SwebbTV är Petra Agapi.

Grattis Petra!

 

Se även på WTV inslag om journalisthjälten Jesper eller där han aktivt medverkat :

Jesper Johansson Sveriges bästa alternativ-journalist! Mikael Wilgert Sveriges farligaste, kontrollerad opposition;

Jesper Johansson visar hur rutten Riksdagen är, röstade för kriminell grundlagsändring mot pressfriheten;

Jesper Johansson ställer Säpo mot väggen i skumt FBI-samarbete;

KU:s och Haverikommissionens senaste mörkläggningbrott om Estonia-massmordet;

Estnisk riksdagsman Anti Poolamets (EKRE) anklagar Sverige för kriminell Estonia-mörkläggning;

Reportern Jesper Johansson misshandlad av polisen 1 maj 21 vid demonstrationen, polisen agerade kriminellt;

Lyssna på skandalåtalet mot stjärnjournalisten Jesper Johansson i Stockholms tr, poliskonspiration?

Åtalet mot den friade journalisten Jesper Johansson visar hur kriminellt åklagarmyndigheten har blivit i Sverige;

 

 

You must be logged in to comment.