9/11 gjordes av Mossad och CIA med skalärvågsteknologi

Sunday, 11 September 2016 17:27

White TV, Blueshift, lege.net och Bakom kulisserna är de enda alternativa media i Sverige som vågar anklaga Mossad och CIA för att ha organiserat 9/11, där inte bara tvillingstornen (WTC 1+2) utan även WTC 7 först på eftermiddagen pulveriserades och flög i fritt fall till marken i New York för precis 15 år sedan. BBC visade att de kunde sia i framtiden, då de rapporterade om WTC 7's fall redan innan.

Man skall dock inte anklaga hela Israel, då landet har kidnappats extra hårt av reptiloiderna, precis som Tyskland under Hitler. Mossad är bankhuset Rothschilds säkerhetstjänst, som seglar under falsk judisk flagga. CIA kontrolleras av familjen Rockefeller. Ledarna av familjerna Rothschild och Rockefeller är hybrider med 50% mänsklig DNA och 50% reptil, vilket ger dem möjligheten att växla mellan en människokropp eller reptilkropp. Den stora skillnaden är själen, de har en reptiloid själ, som gömmer sig för det mesta bakom en mänsklig kropp. Detta är skälet till deras omänskliga agerande hela tiden. De föraktar alla människor, som enbart missbruks som praktiska verktyg, som sedan slängs på soptippen, när de har tjänat ut.

Illuminaterna som Rothschild & Co (de 13 satanistiska blodlinjerna) vet att risken för maktförlusten över jorden är överhängande av kosmiska skäl och därför vill de rädda vad som räddas kan med en ännu brutalare förslavning av alla människor. Då behövs det en event, som jagar skräck i hela världen: 9/11

Därefter följde i många länder lagar (i USA Patriot Act), som inskränker friheterna ännu mera: problem, reaction, solution, enligt David Icke.

Som alltid när dessa Illuminater begår brott, så seglar de under falska flaggor. Den lättast synliga var muslimerna, trots att många av de s.k. "flygplanskapare" senare hittades vid liv och levde icke muslimska liv med alkohol och horor, för att inte tala om deras oförmåga att även kunna flyga minde flygplan.

Muslimer skall hetsas mot kristna, detta är den gamla frimurarplanen att dra igång det sista av de tre välplanerade världskrig bakom kulisserna. Frimurarna är ett av många hemliga sällskap som är reptiloidernas brottsverktyg på jorden, precis som säkerhetstjänsterna.

källa; bildsekvensen visar tydligt, att en okänd teknologi pulveriserade materialet från WTC-byggnaderna under 9/11

Eftersom det var reptiloiderna som i slutändan genomförde 9/11 använde de även en hemlig teknologi för att förstöra WTC-tornen, utan att vålla för mycket skada runtomkring: skalärvågor som kan pulverisera materia. Detta listades ut av en modig vetenskapskvinna: Dr. Judy Wood, se den andra filmen nedan.

Alla minns vad de gjorde, när de fick veta nyheten om 9/11. Jag satt på mitt kontor på Nybrogatan i Stockholm när Jutta Rabe (Spiegel TV) ringde mig från Berlin ca. kl. 16:15 och skrek: "Henning, sätt på tv:n, USA startar tredje världskriget!"

Det gjorde jag och min spontana reaktion var, att det var USA själv som gjorde det. Johan Ridderstolpe från Faktagruppen (M/S Estonia forskare) kan vittna om det, för han tyckte att jag blivit knäpp. Men jag såg ju likheterna med Estonia-massmordet. Hur kunde media i USA så fort veta att det var Osama Bin Laden? I Estoniafallet gick ju avdankade statsministern Carl Bildt direkt ut och pekade ut Meyervarvet för konstruktionsfel av bogvisiret, utan att någon undersökning hade ägt rum. Dessutom visste jag från Dr. Andreas v. Bülow, att Bin Laden var en CIA-agent. Så enkelt var det. Om Mossad kom misstankarna först senare, men precis som med Estonia, så har de sina blodiga händer alltid med i spelet, när stora svinerier händer.

Det är viktigt att avslöja alla 9/11 lögn, då detta påskyndar sammanfallet av de negativa krafterna på jorden. Tyvärr serverar gammelmedia samma lögn som för 15 år sedan, trots att den officiella förklaringen av 9/11 strider mot fysikens lagar (flygbränsle kan inte bli så het att metallen i byggnaden smälter och tornen rasade ner i fritt fall). Samma fula mediaspel att skydda brottslingarna som i Estonia-mörkläggningen, som också förklarades med en fysikalisk omöjlighet: vatten på bildäck sänkte Estonia. Det går inte, då luften under bildäck måste först ut, vilket kan ta dagar eller veckor, men M/S Estonia försvann från vattenytan drygt 45 minuter efter den första slagsidan den 28 september 1994.

White TV har en hel meny om 9/11.

Annan 9/11 forskning på White TV, som drar ner brallorna från gammelmedia:

Nya bevis att Mossad låg bakom 9/11;

Dr. Alan Sabrosky och BBC's Alan Hart, håller Mossad ansvarigt för 9/11;

Osama Bin Laden var en CIA agent fram till 9/11;

WTC 7 bombs witness;

NSA had 9/11 foreknowledge;

Ny NSA whistleblower Karen Stewart: NSA kunde ha förhindrat 9/11

https://youtu.be/SGVd2LDgSFA

 

You must be logged in to comment.