Nikola Tesla teknikens största snille någonsin

Monday, 06 January 2014 21:27

Nedan visas en mycket bra film om Nikola Teslas liv, uppfinningar och konspirationen från Wall-Street bankstern J.P. Morgan mot honom (samma Morgan som skall ha gett order till häradshövdingen Marcus Wallenberg att mörda Ivar Kreuger 1932).

Tesla var det största tekniska snillet som någonsin levt på jorden med över 700 patent. Men Tesla fick aldrig ett Nobelpris, det gick i stället 1909 till Guglielmo Marconi för sin "uppfinning" av radion. Marconi hade dock stulit alla viktiga patent från Tesla för att kunna bygga radion och ljög att han själv skulle ha "uppfunnit" allt. Kort efter Teslas död (1943) bekräftade USA:s högsta domstol att Tesla uppfann radion och inte Marconi.

Några år efter nobelpriset för radion meddelades att Tesla skulle dela Nobelpriset i fysik med sin gamla rival, djurplågare och bedragare Thomas Alvar Edison. Priset drogs dock strax före utdelningen tillbaka på ett skumt sätt och en nobody fick det. Detta visar tydligt att Nobelpriset är ett lömskt förtryckarinstrument som ofta lägger fokus på fel forskning för att hålla människorna dumma. Undantagsvis får rätt folk (t.ex. etologen Konrad Lorenz) priset, så att konspirationen inte kan avslöjas så fort. Albert Einstein fick Nobelpriset, trots att hans fru hade kommit på alla viktiga idéer (hon fick prispengarna direkt efter utdelningen trots skilsmässan) och dessutom ljög Einstein om att inget är snabbare än ljuset med fruktansvärda konsekvenser för fysikforskningen.

Det som filmen tyvärr inte visat är, att Tesla upptäckte en ny typ av vågor, den elektriska skalärvågen, även kallad Teslavåg, som kan färdas snabbare än ljuset. Det sägs inget om att denna våg hade redan matematiskt beskrivits av James Clerk Maxwell 1864 i de berömda Maxwell-fältekvationerna. Det sades inte heller något om att elever till Maxwell och andra fysikprofessorer förfalskade Maxwells ekvationer strax efter hans död genom att sätta den delen, som beskriver skalärvågorna, på noll. Detta gjorde det sedan omöjligt att förstå Teslas upptäckt av den elektriska skalärvågen (Colorado Springs experimentet 1899: trådlös el över 42 km snabbare än ljuset och det kom fram mer energi än Tesla skickade iväg).

Tesla upptäckte även neutriner som han lyckades skörda som fri energi (körde en bil, Pierce Arrow, med fri energi). Men Wolfgang Pauli fick senare credit för upptäckten av neutriner, inte Tesla. J.P. Morgan konspirerade mot Tesla för att ingen skulle ha tillgång till fri energi, utan köpa dyr el och olja.

Så är det ännu idag. All forskning som kommer den fria energin för nära, t.ex. Fleischman och Pons' kalla fusion, attackeras med stora konspirationer.

Liknade förföljelser utsätts även Teslas efterföljare för: fysikprofessorn Konstantin Meyl från Schwarzwald i södra Tyskland, som lyckligtvis överlevde ett mordförsök hösten 2011. Han är förmodligen en reinkarnation av Teslas själ, då han inte bara förklarar Teslas arbete med nya fysikaliska beskrivningar (skalärvågor) utan även utvecklar Teslas forskning vidare genom upptäckten av den magnetiska skalärvågen (DNA-våg), potentialvirveln (alla virvlar består egentligen av två, typ hurricane), en enhetlig fältteori, modern cancerbekämpning med skalärvågor och mycket mer. Meyl är dagens stora snille inom fysiken. Han är god för minst fyra olika Nobelpriser, men kommer säkert att mobbas precis som hans föregångare Nikola Tesla.

Se även på White TV: Tesla uppfann Fri Energi Teknologi redan för över 100 år sedan;