SVT för svenska folket bakom ljuset i filmen om Ingvar Carlsson. Lägg ner SVT!

Saturday, 27 August 2016 00:00

källa

SVT:s tvådelade film "Folkhemspojken" om Ingvar Carlsson började mycket bra med fina bilder om hans barndom och början av den politiska karriären på 1950-talet, Sveriges glanstid, som socialdemokraterna är huvudansvariga för. Vilka fina ansikten på dessa bilder, även på SSU kamraterna, där dock kvinnor saknades.

Jag har en gång, hösten 1990, haft den stora äran och förmånen att få träffa statsminister Ingvar Carlsson personligen, där jag fick växla några ord med honom. Han gav ett mycket positivt och sympatiskt intryck. Han är en av Sveriges bästa politiker under 1900-talet. Han är den typiske socialdemokraten från det gamla gardet, som utvecklade Sverige till världens mönsterland.

Men SVT-filmen är tyvärr mycket slätstruken i de för Sverige viktigaste frågorna, vilket Ingvar Carlsson absolut inte förtjänar.

1. Inte ett ord om den andra påläggskalven som Erlander hade förberedd som efterträdare: den mycket begåvade läkaren Alf Enerström, som hade gjort ett mycket bättre arbete än Olof Palme. Enerström har gång på gång anklagat Palme för förstörelse av Enerströms familj. Hustrun och skådespelerskan Gio Petré fick plötsligt inga filmuppdrag längre, sonen mördades av mörka och Palmevänliga krafter, Enerström svartmålades jämt, utsattes för mordförsök av svenska elitpoliser och till slut satt Palmeisterna honom under svår mind control, så att han bara är ett vrak idag. Palme gjorde Enerströms liv till ett helvete, därför att han fruktade den bättre konkurrenten.

2. Inte ett ord om novemberrevolutionen 1985, där Kjell-Olof Feldt, Erik Åsbrink och Bengt Dennis konspirerade mot Gunnar Sträng (precis efter hans avgång), Olof Palme och hela svenska folket genom att ge bankerna mer makt och friheter, vilket ledde till superinflationen, arbetslösheten samt fastighets- och bankkrisen i början av 1990-talet, med konkursen av finansbolaget Finans AB Nyckeln i spetsen. Det var välförtjänat att Feldt avgick, då han var boven i dramat!

3. Inte ett ord om frågan vem mördade Olof Palme. Ingvar Carlsson citeras enbart kort med åsikten att det var ett politiskt mord, vilket betyder att det inte var en ensam galning, inte Christer Pettersson. Ingen fråga till Carlsson av filmmakarna vad han anser om Palmemördaren.

4. Inte ett enda ord om M/S Estonias förlisning den 28 september 1994, som skakade om Sverige minst lika hårt som Palmemordet. Alla kommer ihåg vad de gjorde, när det fick höra om hemskheterna första gången. Valet 1994 hade precis varit, Carl Bildt satt fortfarande formellt kvar vid makten, men Ingvar Carlsson skulle ta över som statsminister några dagar därefter. Båda hade lovat folket att bärga vraket som enbart låg på 60 m djup. Båda bröt löftet och i samband med det aviserade Ingvar Carlsson sin avgång redan december 1994, den dagen när han bestämde att Estonia förblir i havet och skall täckas över med betong. Han hade förmodligen tvingats till det och blev så irriterat att han avgick kort därefter, för att sedan släppa fram Mona Sahlin utan val, men det stoppades av den svenska militära underrättelsetjänsten MUST, som lanserade Toblerone affären. På den tiden hade Sverige fortfarande kontroll över MUST, idag är det främmande makt, närmare bestämt Mossad, som avskaffade hela det svenska försvaret som hämnd.

5. På bilderna från presskonferensen där Ingvar Carlsson tillkännager sin avgång våren 1995 går han på kryckor. Det finns hårdnackade uppgifter att Carlsson blivit attackerat i Sagerska palatset, evt. t.o.m. ett mordförsök. Skulle han tystas om Palmemordet och Estoniamassmordet? Sådant skall debatteras i en dokumentär om Ingvar Carlssons liv.

Det finns tyvärr bara två inflytelserika fina socialdemokrater kvar av det gamla gardet runt Ingvar Carlsson, och det är utrikesministern Margot Wallström (bara synt att hon har den av USA dikterade ryssfientliga hållningen) och FN:s vice Jan Eliasson. Varför släpps inga bra krafter fram längre inom socialdemokraterna? Mossads mind control???

Facit.: filmen är skit med Ingvar Carlsson är toppen! Avskaffa SVT!

Se även annan kritik mot SVT WTV:

SVT ljuger om Tv:ns uppfinning. Stäng lögnträsket och ge pengarna till ensamstående mödrar med barn;

Protest mot SVT:s censur av Ukrainafilm på bred front;

Leif GW Persson och SVT förstärker sin dåliga mind control karma;

 

You must be logged in to comment.