Stefan Torssell jämför Mona Sahlin och hennes polis med Bonnie&Clyde på Folkets demonstration

Sunday, 22 May 2016 18:04

Idag hölls Folkets demonstration för sjunde gången i Sverige. Tack till Therese Larsson och Johan Widén för arrangemanget, som förlöpte mycket fredligt och innehållsrikt. Gammelmedia nonchalerade tillställningen, enbart några som kom med en kort och intetsägande TT-notis. Som vanligt förtiger fulmedia de hundratals övertygande argumenten att Sverige är illa däran, att landet behöver en ny regering och att de etablerade journalister ljuger det svenska folket rakt in i ansiktet.

Kravet på omedelbar avgång riktades främst mot statsministern Löfven, Rikspolischefen Dan Eliasson (som mörklade skumrask under sin tid på Försäkringskassan) och Muslimpartiets ordförande Gustav Fridolin. Den mest lysande talaren var återigen Stefan Torssell som påpekade kryddad med mycket humor, att MP är inget feministiskt parti längre utan islamistisk och därför fick en kvinna avgå och inte mannen, som är minst lika skyldig till MP:s disaster.

Mona Sahlins avgång behövde lyckligtvis inte krävas längre och Torssell jämförde Mona Sahlin och hennes privatpolis, som fick hennes falska bankintyg, med bankrånarparet Bonnie & Clyde, som var ökända gangstrars i USA under den stora depressionen.

De vänsterkriminella motdemonstranterna var få idag, men fick för mycket uppmärksamhet av de flesta talare. De olagliga motdemonstranterna är inte värda att läggas energi på, de är för hjärntvättade och därmed inte längre herre över sin egen vilja längre. Kritiken borde istället riktas mot brottslingarna som fjärrstyr dem.

källa

"Flera vänsterextremister togs om hand av polisen i samband med "Folkets demonstration" i centrala Stockholm idag. Bland dem polisen tog hand om fanns "tårtkvinnan" Irene Matkowitcz och vänsterkriminella Researchgruppens Mathias Wåg." rapporterar ofria Fria Tider, som var först idag med ett vettigt inslag om Folkets demonstration, och fortsätter:

"I dagens demonstration deltog även flera personer från den nationalistiska grupperingen Nordisk ungdom. Rörelsens talesman Fredrik Hagberg säger till Fria Tider att han är nöjd.

– Talmässigt var det bättre än förra gångerna, säger han.   ....

I samband med demonstrationen förverkade polisen en så kallad vuvuzela som ofta används av vänsterextremister som vill störa tillståndsgivna demonstrationer. Där utöver upprättades två anmälningar om olaga demonstration."

White TV fick sitt cykeldäck saboterat under parkeringen på Raoul Wallenbergs torg  och Google har gömt undan White TV:s tidigare inslag om Folkets demonstration.

Del 2 med resten av talen här.

Andra inslag om Folkets demonstration på White TV:

Stefan Torssell drar ner brallorna på Mona Sahlin och journalisterna på Folkets demonstration för att rädda demokratin;

Folkets demonstration Norrmalmstorg: skärp invandringspolitiken, avgå Löfven och Dan Eliasson;

Tal Folkets demonstration Norrmalmstorg 16-01-30;

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Vänsterradikaler stör tyst minut för Ikea offren;

 

You must be logged in to comment.