Sverige var en idyll på 50- och 60-talet; den kriminella invandringspolitiken förstörde det

Friday, 12 December 2014 23:05

De flesta som levde i Sverige på 1950- och 1960-talet tycker att landet inte går att känna igen. Idyllen som fanns då är förstörd genom en kriminell invandringspolitik. Den är kriminell av tre skäl:

1. Sverige har gett över en miljard kronor till Al-Qaida/ISIS (same shit different label), som vållar flyktingelände runt Syrien. Sverige borde ha ställt sig på rättvisans sida och kämpat diplomatiskt mot USA, England, Qatar och Saudi-Arabien som vill ha bort Assad för att kunna lägga sina olje- och gaspipelines genom Syrien. Med detta skall Ryssland utkonkurreras på energileveranser till Europa.

2. Sverige bryter mot sina egna och EU:s lagar i invandringspolitiken, bl. a. genom att släppa in invandrare som slängt sina id-handlingar eller 25-åriga "barn". Detta öppnar för att massor av kriminella tar sig in i Sverige med ständig brottslighet (titta på Avpixlat dagligen och ni mår illa av alla rapporterade invandrarbrott). Sverige leder våldtäktsstatistiken i världen!

3. Den kriminella invandringspolitiken påtvingas landet med mind control mot folkets vilja. Mind control är en form av misshandel ofta parat med bedrägeri.

Jämför gamla tidningsrubriker med dagens:

Filmen från Kalmar under 1950-talet är tyvärr utan ljud men väldigt sympatisk och idyllisk:

Se även på White TV: På 1950-talet var Sverige inte svårt sjuk som idag;

Sverige bör dra lärdomar från sin glanstid: 1950-talet;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Syriensolidaritet synar SVT:s systematiska Syrien lögner;

Novemberrevolutionen 1985;