Fullt inbördeskrig i Ukraina: EU:s och Carl Bildts frön bär frukter

Wednesday, 28 May 2014 21:58

källa Carl Bildts offer utanför Slavjansk

Idag kommer nya rapporter om kraftfulla strider i den östra delen av Ukraina. Sedan mafioson Petro Porosjenko "valdes" till Ukrainas nye president, har fullt inbördeskrig brutit ut i östra Ukraina. Särskilt staden Slavjansk är under beskjutning, därför att där finns de största fracking gas tillgångarna i Ukraina. De av EU och USA stödda nazisterna som har kuppats till makten med hjälp av NATO:s yrkesmördare vill bli oberoende av den ryska gasen. Men tyvärr ligger Ukrainas egen gas i den Ryssland orienterade halvan av landet.

Det är första gången att EU indirekt har startat ett krig inom Europa och fortsätter att ge stöd till det genom pengar och propaganda. EU borde ge tillbaka fredspriset, som då kanske var på sin plats men inte längre. Alla västliga politiker som USA-marionetten Carl Bildt, Tyskland utrikesminister Steinmeier och många andra höga EU-politiker som besökt Ukraina och frotterat sig med nazisterna och de andra kuppmakarna där, som struntade i den ukrainska författningen, är medansvariga till inbördeskriget i Ukraina. Utan oligarkernas välbetalda legoknektar från många olika länder inklusive USA skulle det inte vara inbördeskrig, då de flesta ukrainska soldater vägrar att lyda order, att slakta sina egna landsmän. Många mördades av mordregimen i Kiev för detta som straff.

Putin skulle aldrig ha iscensatt ett inbördeskrig i Ukraina.

Skriv till de EU-politiker som ni kryssade för under EU-valet och uppmanar dem att stoppa inbördeskriget i Ukraina! Detta är en skam för Europa.

Se även på White TV: Lysande film varför vi måste ta makten från banksters med filmen All Wars are Bankers Wars;

Den nya ukrainska "regeringen" fortsätter med massmord på sina landsmän;

Grovt valfusk i Ukraina;

Oligark Kolomoiski + Kiev-fascisterna mördar sina egna soldater som straff under falsk flagga;

Kiev guvernör och oligark Igor Kolomoisky anklagas för Odessa massaker;

Nazijuntan i Kiev missbrukar FN-helikopter för mord på sina landsmän;

Ukrainas regering mördar undersåtar även med artilleri och stjäl kroppar för att minska antalet offer;

Ukrainas regering saboterar folkomröstningen med mord; 400 Blackwater legoknektar hjälper;

Kievs armé mördar obeväpnade civila landsmän i Mariupol;

 

You must be logged in to comment.