SVT:s presstitutes fjäskar för USA marionetten Bildt

Monday, 01 April 2013 19:58

SVT:s tvådelade dokumentär om utrikesministern Carl Bildt, som sändes med sista delen idag, annan dag påsk 2013, är inte värdig ett medium som kallar sig oberoende. Det blev ett stort fjäskande inför de dolda amerikanska makthavarna som styr Sverige och SVT. Visst kom det en del kritik som Bildts otillåtna rapporter till USA på 1970-talet när han var moderatledaren Gösta Bohmans högra hand eller det skandalösa beteendet i ubåtsfrågan och Lundin Oil.

Men de riktigt känsliga bitarna utelämnades naturligtvis av SVT. Carl Bildts roll i Estoniagate förtegs helt. Han gick redan under fösta dagen efter förlisningen den 28 sept 1994 ut och vilseledde allmänheten med falska indikationer, att bogvisiret skulle ha vållat katastrofen. Hur kunde han så snabbt veta någonting om händelseförloppet utan en utredning? Det falska spåret med bogvisiret hade planerats av massmördarna som sänkte M/S Estonia redan innan attentatet. Hur kommer det sig att dåvarande statsminister Carl Bildt gick deras ärenden så kort tid efter förlisningen?

Att Carl Bildts plötsliga avhopp från politiken den 6 aug 1999 med största sannolikhet hängde ihop med att sanningen om M/S Estonia var på väg att dyka upp, förtigs också.

Inte ett ord om att statsminister Fredrik Reinfeldt avskyr Carl Bildt, efter att denne hade utskällt Reinfeldt inför moderaterna för att han hade dristat sig att kritisera betongmoderaten Bildt. "Och när Reinfeldt efter den borgerliga regeringens fall 1994 skrev en bok där han dömde ut Carl Bildts ledarskap i partiet, var det Anders Borg som ringde Reinfeldt i Wien och sa åt honom att bums komma hem. Bildt skällde ut Reinfeldt inför hela riksdagsgruppen." skrev DN i okt 2007.

Källa

Denna centrala konflikt mellan ärkerivalerna Reinfeldt och Bildt borde SVT ha tagit med i bilden. De presstitutes som gjorde eller censurerade filmen utelämnade ämnet därför att det visar, att Reinfeldt inte är herre på täppan när det kommer till frågan vem som ingår i hans regering. Det är USA med sina dolda maktkanaler som bestämmer över den svenska politiken. Eftersom Carl Bildt är USA:s mäktigaste och beprövat lätt styrbara politiker i Sverige, ville man ha med honom i maktens korridorer igen. Carl Bildt är också med i de hemliga styrinstrumenten för USA:s planer på en superdiktatur, Bilderbergerna och den Trilaterala Kommissionen. Carl Bildt är även med i den obskyra förtryckar-Committeen of 300.

Källa

Att Carl Bildt är en säkerhetsrisk för Sverige, hade White TV redan tidigare pekat på. 2006 blev Carl Bildt polisanmäld för spioneri mot Sverige, men det hela tystades ner.

 

 

M/S Estonias Bomber from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.