Ulf Kristersson krigshetsare, inget ord om fred i Ukraina, inget emot farorna från AI, inget om klimatlögn

Tuesday, 18 October 2022 10:38

Ulf Kristerssons regeringsförklaring hade många punkter som låter bra, men det är mycket osäkert om alla dessa fagra löften om minskad migrationsbelastning och kriminalitet infrias. Sålänge asylrätten finns kvar är Sverige dödsdömd!

Vallöftet att avlasta oss från höga energipriser från 1 november har brutits. Idiotfördyrningen av diesel och bensin med miljötillsatser ska först minskas 2024! Inget om alla klimatlögn. Bra att det inte finns ett miljödepartement längre. Men naturligtvis ingenting om fri Teslaenergi som har över hundra år gamla patent.

Att fortsätta leverera vapen och pengar så att fler ukrainare onödigt dödas i kriget istället för att kräva fred visar vilken USA-marionett Kristersson är. USA saboterar all fred i Ukraina för att föra ett ställföreträdarekrig mot Ryssland och Tyskland. Att NATO har blivit en terrororganisation förtiger Kristersson. Inte en tanke om folkomröstning efter 200 år av gynnsam neutralitet. Orden Ukraina och NATO föll alldeles för ofta. Sveriges egna extrema problem måste få högsta prioritet!

Bortsett från världskrigsrisken i Ukraina är AI, konstgjord intelligens,  världens största fara. Inte ett ord om detta.

Källa

De flesta ministernamn har jag aldrig hört talas om, får se hur de är. Bra att Tobias Billström (M, frimurare) blev utrikesministern och inte Estonia-bomben Carl Bildt. Finansministern, den mäktigaste ministerposten, Elisabeth Svantesson (M) har tyvärr ingen aning om vårt kriminella banksystem. Där hade utrikeshandelsministern Johan Forssell (M) passat bättre.

----

Omni skrev nyss under rubriken:

Kristersson: Stor skillnad att faktiskt sitta i regering

"Jimmie Åkesson säger att SD i praktiken bör ses som ett regeringsparti – men enligt Ulf Kristersson är det en ”väldigt stor skillnad” på att faktiskt sitta i regeringen och att inte göra det. Det säger Sveriges nye statsminister till SvD.

– En regering gör väldigt många saker själv. Som SD själva påpekar ligger många områden utanför avtalet. Många frågor är också bara regeringens och går inte via riksdagen

Tidöavtalet slår fast att SD får ett samordningskansli med politiska tjänstemän som ska förhandla regeringens politik med M, KD och L. SD ska ”fullt ut” medverka kring de sju samarbetsprojekt som partierna har kommit överens om i avtalet. Däremot får partiet inte samma inflytande i andra frågor, till exempel utrikespolitiken"."

----

SD hålls utanför ”särskilt samarbete” i regeringen

"Sverigedemokraternas fick inte vara med och förhandla hela regeringsförklaringen, och det står nu också klart att de tre regeringspartierna kommer att ha en egen parallell samarbetsstruktur, med ett eget ”inre kabinett”, där SD inte släpps in."

– Regeringen består av tre partier och det är klart att de måste ha ett särskilt samarbete, säger Liberalernas ledare Johan Pehrson."

 

Brutna vallöften:

"SD tar tillbaka vallöfte om sänkta bränslepriser"

 

Tja, långnäsa för den fega och svaga Jimmie Åkesson hela tiden!

--------

 

Och läs på ofria Fria Tider:

Ingen nämnvärd sänkning av biståndet

"I valrörelsen har SD gjort klart att man tänker finansiera många av sina satsningar – bland annat en mycket hög a-kassa – med kraftigt minskat bistånd.

Men så blir det inte, och nu har alltså partierna i regeringsunderlaget enats om ett i praktiken bibehållet bistånd."

SD kördes över av KD: Biståndet kvar på samma höga nivå som under S

 

Och på Samnytt:

Romina ”Fuck nazze SD” Pourmokhtari (L) – nu minister i SD-styret


Larmet: Stora problem att verkställa utvisningar


Och hos Kajsa Ekis Ekman:

Nu kan han inte ducka frågan om adoptioner

Ulf Kristersson får inte tillåtas komma undan med svepande svar

 

Se även på WTV:

Sverige ingen demokrati, alla struntar i väljarna, bortkastad röst på SD, Kristersson antidemokrat;

Ulf Kristersson (M) i kommunistisk barnarov skandal i Kina;

Klimatlögnen ska dölja solens neutrinostrålning som höjer vårt medvetande, Global Warming är alltså positiv, befriande;

Socialdemokraterna är odemokratiska landsförrädare, NATO-medlemskap ska avgöras i en folkomröstning!;

 

 

You must be logged in to comment.