Dags att kvinnor beväpnar sig mot de extremt många kriminella invandrare med nödrätten.

Saturday, 23 July 2022 12:18

Samnytts inslag om en kampsport-kvinna som lyckades försvara sig mot en kriminell utlänning i Härnösand är undantaget. Om inte hennes kille hade kommit till hjälp hade det kunnat sluta illa, då utlänningarna var flera och höll ihop på ett kriminellt sätt. Som vanligt. Polisen släpper säkert snart den potentielle våldtäktsmannen och om den korrupta åklagarmyndigheten väcker åtal så blir det en silkesvantardom så att svinet kan fortsätta attackera kvinnor. Det kryllar av kriminella domare i det här landet och ingen gör något. Domare ska väljas av folket var fjärde år. De för hovrätten/kammarrätten och HD/HFD i samband med Riksdagsval och de övriga i Kommunalval. Sedan ska folket starta en svart domarlista där undermåliga domare hängs ut offentligt.

Ðet pågår jämt övergrepp mot kvinnor då det kryllar av kriminella invandrare från Menaländer och Sverige låter dem härja fritt. Den kriminella svenska polisledningen och domstolarna skyddar inte kvinnorna längre. Då har man rätt enligt nödlagen att beväpna sig själv, helst med en pistol eller kniv. I vart fall med en pepparspray.

Rösta på ett återvandringsparti eller Knapptryckarna!

Sverige har blivit ett ruttet skitland och alla som röstade på S, MP, C, L och M är medansvariga till ruttenheten.

 

Läs på ofria Fria Tider:

Tonårsflicka hade pepparspray – döms för vapenbrott

Vilka polissvin, åklagarsvin och domarsvin i Uppsala! SVT och Fria Tider borde ha hängt ut dem med namn! Där finns plötsligt resurser av "rättsstaten". Sedan är det naturligtvis de vidriga politikernas fel att pepparspray är olaglig i motsats till Danmark eller Tyskland.

 

Och på Samnytt:

Kvinna våldtogs i Sundsvall – tre män lämnade platsen

 

Se även på WTV:

Ann-Christine Lindeblad, 67, pedofil- och våldtäktskyddande justitieråd i Högsta domstolen bör sparkas! Juridiska bottensatsen som utnämns till HD;

Svenskar får beväpna sig enligt nödrätten, då rättsstaten är dödad av främmande makt Mossad;

 

https://youtu.be/ZDv1TUrlERI

 

You must be logged in to comment.