F d överåklagaren Sven-Erik Alhem är en vidrig pedofilskyddare som många åklagare!

Sunday, 06 March 2022 22:07

Pedofiljägarsajten dumpen.se smutskastas av en vidrig etablissemangsslickare, f d överåklagaren Sven-Erik Alhem. Han har sedan länge nischat sig att komma med skadliga åsikter som skyddar det människoföraktande etablissemanget i Sverige.

Att pedofiler, som modiga dumpen.se har hängt ut, begått självmord efter detta är inte dumpens fel utan deras eget! Om inte tusentals av korrupta åklagare sedan Geijeraffären och Bordellhärvan hade jämt skyddat pedofiler då hade dumpen.se inte behödvs.

Alla dessa hemska åklagare, som nu indirekt skyddas av Alhem genom att uppröra sig att Dumpen gör åklagarnas roll, ingår i ett pedofilnätverk tillsammans med talrika poliser, domare, politiker, socialtjänster och journalister. Titta bara på Anna-fallet, som även alternativmedia systematiskt mörklägger.

Eldsjälen Sara Nilsson från Dumpen

Patrik Sjöberg och Dumpens ansvariga utgivare Sara Nilsson, båda skadad för livet, gör att fantastiskt och modigt arbete. De påpekar med all rätt att samhället och Alhem har aldrig brytt sig om alla de talrika pedofiloffer som har begått självmord i Sverige!

Se även på WTV:

Bakom Dumpen med Sara Nilsson ligger framgångsrika pedofiljägare, fulmedia tiger;

Pedofilvurmaren Federley snubblade över Anna-fallet, även alternativmedia kontrolleras av pedofilt nätverk;