Nya partiet Folkets Framtid söker valsamverkan

Saturday, 07 May 2022 08:47

Direktdemokrati i Verkligheten

"För att inleda arbetet med Direktdemokratiska grunder har vi i vårt forum en hantering för omröstning av frågor som förs fram av folket till oss.
Detta ska leda vår verksamhet och våra politiska målsättningar i det framtida och fortsatta politiska arbetet på alla områden.
Se våra pågående omröstningar i forumets underkategori “Omröstningar – Direktdemokrati i verkligheten“
.........
Anser inte du precis som oss att det är otroligt viktigt att stödet, förståelsen och insikterna om den regionala och kommunala politiken ska vara väl företrädd och förankrad bland riksdagsledamöterna.
Riksdagen har idag mycket fokus på vad som händer i utrikes frågor eller Stockholm, Göteborg och Malmö men de vet väldigt lite om hur saker fungerar i Alstermo, Ydre eller Finspång.
Tänk om du kunde vara med och aktivt påverka på det nationella planet!
Vi har blivit tillfrågade och vi har med intresse följt debatter bland vanliga människor och alla nystartade partier om hur man önskar se en valsamverkan mellan dessa nya riksdags-kandiderande partier. Vi förstår att ämnet är svårt och mycket arbetsamt, att flera strider om platser och mandat, fokuserade nästan uteslutande på mandaten och vägen dit."
.......
....
.....
Se även på WTV:
...
 

You must be logged in to comment.