White TV enda fria mediekanalen i Sverige, därför citeras den inte, Google och MSB mörklägger WTV

Sunday, 17 November 2019 08:01

källa

Samtliga alternativmedia i Sverige är på ett eller annat sätt under kontroll av de negativa krafterna som vill förstöra landet. Bara den kriminella invandringspolitiken får kritiseras, då även den största idioten kan upptäcka att den är skadlig för Sverige.

Det enda mediet som är helt fritt i Sverige är White TV. Så hårt förtryckt är detta fina och älskvärda land.

Gammelmedia är under kontroll av samma krafter, bara att kontrollen är mera synlig och uppenbar.

Ett bra bevis att alla media i Sverige är ofria är att ingen vågar citera WTV eller mig, Henning Witte. Pia Hellertz tycks vara enda undantaget. De enda som ytterst sällan refererar till ett inslag i WTV är ekorr-kanalerna som Alfheimr och Bakom Kulisserna. De samlar som ekorrar, i vissa fall för en uppdragsgivare, det som andra har producerat, men gör knappt något själva. Fram till 2015 tog Vaken upp artiklar från WTV, men sedan dess så gott som aldrig. Vaken har degraderats till total tandlöshet idag. Ännu djupare sjönk Newsvoice.

De idag ledande alternativ-kanalerna som Swebb-TV, Samnytt, Nya Tider och ofria Fria Tider ( det idiotiskt lika namnvalet gör att folk blandar ihop dem hela tiden), är under hård negativ kontroll, men har skärpt sig på sistone. T. ex. har Samnytt börjat varna inför 5G, vilket är mycket bra och Mikael Willgert har också blivit modigare under de senaste månaderna.

De med stort avstånd bästa alternativjournalisterna i Sverige är Lennart Matikainen (AfS) och Jesper Johansson, som lyckligtvis arbetar för två alternativa kanaler, Nya Tider och nykomlingen Exakt24. Jesper har länge varit under isen, men lyckades komma loss under 2019.

Den negativa kontrollen av Sveriges alternativmedia avslöjas genom en rad mycket viktiga ämnen, som de så gott som aldrig får ta upp, bara WTV:

 1. Mind control, den sedan Josef Mengeles härjande i Nazi-Tyskland och senare USA (Project Paperclip) mer och mer utvecklade teknologin att via DNS eller chips gå in med magnetiska skalärvågor i folks hjärnor och läsa deras tankar samt styra över dem. Detsamma kan man göra med deras minnen och kroppsfunktioner. Detta är huvudverktyget med vilket den svenska medie- och politikcensuren verkställs. Sverige är efter Ryssland och USA ledande i utvecklingen av denna extremt lömska teknologi. Det är därför Sverige måste lida så mycket mer än grannländerna i Skandinavien och övriga Europa. Efter Estonia-massmordet har den svenska militären successivt tappat kontrollen över hjärntvättsteknologin till Mossad.

 2. M/S Estonia-härvan. Om någon får komma med Estonia-kritik i alternativmedia så är det Stefan Torssell, vars uppgift är att mörklägga de mest känsliga bitarna om Estonias förlisning 1994, nämligen att hon sänktes med flit, Sveriges värsta massmord i modern tid alltså. Jag, Henning Witte, fick i somras komma till tals om den negativa Estonia-domen i Paris t. o. m. i de flesta gammelmedia, men ingen från alternativmedia hörde av sig. Inte heller till 25-årsdagen. Min bok M/S Estonia sänktes citeras aldrig, med undantag av Pia Hellertz.

 3. Bankreformen den Vita Skolan i Nationalekonomi tystas ner totalt. Inga citat och den extremt sällsynta kritiken som kom för några år sedan var enbart oseriös smutskastning. Mind control och vårt kriminella banksystem (olagligt pyramidspel) finns i samtliga av världens länder, vilket visar att det är enbart en kraft som styr hela planeten, den ifrån den lägre fjärde dimensionen. Med ett ärligt banksystem skulle vi kunna ha ett överflöde av pengar, nästan inga skatter, ingen arbetslöshet, inga bubblor och inga skuld- och ränteslavar. Även de digitala pengarna måste förstatligas. De negativa krafternas finansiella muskler skulle lamslås omedelbart med en sådan bankreform. Några alternativmedia tog 2012 upp mitt pilotmål mot SE-Banken, det s. k. Bankparasitmålet. Men sedan dess blev det tyst och om den schweiziska bankfolkomröstningen juni 2018, som delvis triggades av min Vita Skola, skrev ofria Fria Tider och Nordfront bara rappakalja.

 4. Populisterna är ett litet uppstickarparti sedan 2017 som har den Vita Skolan i partiprogrammet samt återvandring och många andra ämnen, som enbart WTV brukar ta upp. Populisterna tystas ned också så gott som överallt. Michael Oddane från Wake Up Globe fick hålla tal på Mynttorget i början av 2019 tack vare Populisterna, men tiger inbiten om detta parti i sin intervju med Mads Palsvig från danska partiet JFK, som har många likheter med Populisterna, vilka hjälpte JFK i sin valrörelse i Danmark 2019.

 5. 4. dimensionen med demoner och reptiloider är det knäpptyst om hos samtliga media i Sverige. Där ligger ondskans centrum, därifrån styrs hela planeten. Känner vi inte till källan till ondskan, kan vi aldrig befria Sverige och planeten. Eftersom dessa ämnen är svårt att bevisa så förlöjligas de få som David Icke och Simon Parkes som vågar tala om det.

 6. Portaler, öppningar på jorden (3. dimensionen) till 4. dimensionen talas det aldrig om hos alternativmedia heller. CERN:s egentliga funktion, att upprätthålla en portal till den 4. dimensionen, talas det inte om.

 7. Mossad, de vita Drakoreptilernas direkta maktarm från den 4. dimensionen ner till den 3. fokuseras det aldrig på i svenska media. Bara WTV kritiserar denna vidriga maffiaorganisation, som seglar under falsk judisk flagga.

 8. Fri neutrino energi tar ingen upp heller. För att inte tala om Nikola Teslas forskning och den från Konstantin Meyl (förmodligen Teslas reinkarnation), som ger oss den teoretiska fysiken med skalärvågorna bakom Teslas praktiska och banbrytande uppfinningar för över hundra år sedan. Med fri energi behöver vi inte köpa olja, gas och dyr ocker-el från Vattenfall. Fri energi finns gratis i hela kosmos. Ingen ställer sig frågan varifrån planeterna, solarna och galaxerna tar sin energi att röra sig med astronomiska hastigheter genom världsalltet. Akupunktur förtrycks då den baserar på kunskapen att våra kroppar har fri-energi-banor likt ådror i kroppen. Det finns tusentals uppfinnarjockar på jorden med fri-energi-maskiner hemma men de förtrycks av packet från den 4. dimensionen. Ännu så länge, men snart är det slut med det tack vare jordens uppvaknande som sker eftersom solen skickar magnetiska skalärvågor som höjer allas medvetande på planeten, vilket medför en liten uppvärmning på jorden och även de andra planeterna i vårt solsystem då allt vibrerar snabbare (huvudskälet till alla klimatlögn och chemtrails).

 9. Reinkarnation är också tabubelagt i Sverige, trots talrika vetenskapliga bevis.

 10. Hitlers flykt till Argentina tar de svenska alternativmedia inte heller upp. Inte ens Nordfront, som ju borde bli glad över denna nyhet, men deras sionistiska kontrollmästare tillåter inte dessa explosiva fakta, då Hitler och de flesta av hans partitoppar fick lämna Tyskland som fria män i utbyte av bl. a. de tyska atombomberna, som senare föll på Hiroshima och Nagasaki. USA låg långt efter Hitlertyskland med sin atomforskning. Sionismen är reptilernas dolda maktarm på jorden och seglar också under falsk judisk flagga. Vi har inte en judisk världskonspiration utan en reptiloid från den 4. dimensionen.

 11. HAARP och de svenska vädervapnen EISCAT och LOIS är det också knäpptyst om hos alternativmedia i Sverige.

 12. Den kriminella polisledningen förtigs även hos alternativmedia i Sverige, eftersom det är Mossad som har kidnappat den svenska polisen sedan 1980-talet. Det hjälper inte att anställa fler poliser eller betala högre löner (vilket det naturligtvis måste göras av rättviseskäl). Så länge den maffiösa polisledningen inte avslöjas och kickas omedelbart förblir polisen så lamslagen som den är. Och värre blir det! Det är detta som gjort att de bästa poliserna lämnat helvetet. Den politiska polisreformen från 2015 var bara sista dödsstöten i den svenska polisen. Synt att inte Leif GW har stake att påtala detta. Han har ju klagat över röster i huvudet som triggar alkoholkonsumtionen, ett tydligt tecken på mind control.

Inslag från WTV som är riktigt farliga för maffian från den 4. dimensionen censureras också bort av Google, som t. ex. inslaget om misstanken att Mossad mördade Lisa Holm och inte en stackars snickare från Litauen. MSB, som tog över den nedlagda styrelsen för psykologiskt försvar efter mina avslöjanden hjälper Googel att mörklägga White TV. Snart ska de ju bli en egen myndighet igen.