Skall Wallenberg slakta Fredrik Lundberg nu, efter Martin-Löf, Anders Nyrén, Jan Johansson och SCA?

Friday, 27 January 2017 15:30

källa; Fredrik Lundberg och Anders Borg är helt oskyldiga, skandal att de misstänks av åklagare

För att förstå det här inslaget måste man ha läst detta innan:

Andreas Cervenkas (SvD) grova lögn om SCA/ Industrivärden, bara idioter litar på Svenska Dagbladet

som under en längre period i början varit hårt censurerat av Google, d.v.s. det gick inte att hitta på Google.

White TV:s misstanke var då, att Wallenbergsfären låg bakom konspirationen mot Industrivärden, SCA, Handelsbanken och deras toppar Sverker Martin-Löf, Anders Nyrén och Jan Johansson. De flesta pekade ut Fredrik Lundberg, som var den utåt synliga vinnaren av utrensningen, vissa de s.k. institutionerna och några Bengt Kjell (Hemfosa skandalen).

Bara Wallenbergtopparna har makten att fjärrstyra eller motivera Andreas Cervenka från SvD, att ljuga Sverige och alla berörda rakt upp i ansiktet, att installera avancerad avlyssningsutrustning i Industrivärdens lokaler (se kapitel 13, Ett oväntat fynd, sid. 188 i Jens B Nordströms mycket avslöjande bok Tronstriden), att låta gammelmedia och prisutdelare apa efter Cervenkas lögn samt att påverka åklageriet att göra ett skandalöst dåligt jobb om buggningen och oärliga förundersökningar.

De som tippade på Fredrik Lundberg som den store konspiratören mot Martin-Löf, Nyrén och Johansson fick i går kväll en bakläxa: nu står han själv på skampålen och drevet går direkt (Holmen var smart att själv publicera på kvällen igår, innan drevet):

Allvarligt att en av näringslivets mäktigaste personer är misstänkt för brott

Lena Melin (AB) basunerar ut samma budskap. Vad marionettdamerna förtiger är att det svenska åklageriet kontrolleras av mycket brottsliga krafter och låter rötäggen göra karriär på beskostnad av de anständiga. Bara i samband med Estoniamassmorden blev detta tydligt, hur negativ kontrollerat svenskt åklageri redan varit för mer än 20 år sedan, se närmare min bok M/S Estonia Sänktes, kapitel M, Åklagarens och polisens agerande, sid. 94. Naturligtvis har det inte blivit bättre med åren.

Att bli brottsmisstänkt kan alltså ha politiska och inte juridiska skäl i Sverige. Det har jag själv fått uppleva flera gånger.

Det är solklart att Fredrik Lundberg, Anders Borg och ledningen i Holmen inte begått mutbrott. Källan till förundersökningen härstammar från Andreas Cervenkas lögndrev 2015, som tydligt avslöjats av TV 4 reportern Jens B Nordström i boken Tronstriden. "I ett pressmeddelande från företaget framgår att det sedan 2015 pågår en förundersökning ”avseende vissa jakter som Holmen arrangerat och där Fredrik Lundberg i sin roll som styrelsens ordförande varit värd”. skriver DN.

Att Fredrik Lundberg uppger att ha respekt för åklagarens arbete är ett naivt och fatalt misstag. Han borde angripa åklagaren direkt och påvisa hur ofta denna del i den svenska staten har missbrukats för att dra igång drev mot helt oskyldiga.

"Det finns en annan dynasti i Sverige som har en bank och Fredrik Lundberg vill väl inte vara sämre", säger Anders Nyrén.

Denna andra dynasti heter Wallenberg och de har som tradition att plocka bort konkurrenter som befaras bli för mäktiga. Det bäst utredda fallet är rånmordet på Ivar Kreuger den 12 mars 1932. Typiskt är också det brottsliga samarbetet mellan Wallenberg- och Bonniersfären med DN som skarpaste vapnet.

Uppdragsgivaren till Kreugermordet och mordet på hela familjens rykte efteråt var häradshövdingen Marcus Wallenberg, som kallades av sina vänner den stora krokodilen. Vakna vet vad som menas. Bonniers är förmodligen samma liga. Om dagens Wallenberg-kusiner är fyllda med samma överflöd av ondska vet vi inte, förmodligen inte.

De märkliga dödsfall av finansmannen Maths O Sundqvist, Carnegie och HQ-bank hör till samma kapitel.

 

 

You must be logged in to comment.