White TV och Nya Tider Sveriges mest populära alternativa media i Sverige

2015-08-10 19:37

White TV:s meny "inget fritt medium i Sverige" skapades efter åratal av mörkläggning och förtal av Henning Wittes Estonia forskning. Hur kunde det vara möjligt att samtliga etablerade media i Sverige ljög om M/S Estonias sista resa? Hur kunde det vara möjligt att de alla ljög på samma sätt? Hur kunde det vara möjligt att det inte fanns ett enda fritt medium i Sverige?

De första alternativa media som hörde av sig till Henning var vaken.se med Marcus Borg och Red Ice Creations med Henrik Palmgren. Han publicerar dock enbart på engelska, vilket gör att hans Internetportal inte tas med i denna jämförelse, då den enbart fokuserar på svenskspråkiga alternativa media.

källa; det råder extrem censur i samtliga etablerade media i Sverige!

White TV definierar alternativa media som media vilka vågar att publicera tabubelagda ämnen och som tigs ihjäl eller smutskastas av gammelmedia, som

- att bankerna gör pengar ur tomma intet, fiat money,

- att det finns alternativ medicin som ofta fungerar bättre än skolmedicinen som homeopati t.ex.,

- att historien förfalskats på löpande band, som Hitlers atombomb och flykt till Argentina,

- att Monsanto, GMO, chemtrails och HAARP är stora faror,

- att psykiatrin är avancerat kvacksalveri;

- att det finns reinkarnation och själar

- att 9/11 var ett inside jobb

- att M/S Estonia sänktes

- att hemliga sällskap som frimureriet är en av världens största faror,

- att nästa alla människor styrs mer eller mindre starkt genom mind control

- att det förs ett migrationskrig mot Sverige

Det finns en liten grupp media i Sverige som enbart tar upp migrationsfrågor som ofria Fria Tider, Avpixlat, Nordfront, Dispatch International eller Exponerat. Informationen de kommer med är alltid korrekt när det gäller fakta, men de fokuserar bara på invandringsproblematiken och islamska faror, men inget annat. Bl. a detta visar att de är under sionistisk mind control. Sionisterna vill ha tredje världskriget genom att uppvigla den kristna mot den muslimska världen. Därför kommer White TV aldrig med kritik mot muslimer eller Islam, trots att ett och annat skulle kunna kritiseras. Allt som skärper fronterna mellan Islam och Kristendomen är mums för den stora konspirationen mot människorna. Dessutom beror det just på vem som skall svartmålas av etablissemanget för dagen. För tusen år sedan var det de kristna korsriddarna som stod för barbariska illdåd och tack vare Islam blev delar av den antika kulturen bevarad för oss.

Dessa media som enbart fokuserar på invandringsproblematiken kan därför inte kallas för alternativa media, då de ensidigt belyser migrationsfrågorna utan att t.ex. gå in på mind control teknologin, som är huvudverktyget för de negativa krafterna som påtvingar invandringen i Sverige. De tar inte heller upp invandringsfrågor där Mossad avslöjas. De vågar inte heller kritisera banksystemet, då bankerna via sina säkerhetstjänster kontrollerar tankekontroll teknologin. Men det är ändå bra och modigt att de vågar kritisera invandringen.

Hur sioniststyrd Avpixlat är bevisas genom deras smutskastning mot Pernilla Hagberg (tidigare MP nu Enhet) och hennes modiga insats mot chemtrails. Hennes fina blogg Sanningar om världen har hon dock lagt ner.

Det är därför bara en liten klick äkta alternativa media som vågar ta upp många av de andra förtryckta och "förbjudna" ämnen. Den tidigare ledande portalen var 11 åringen Vaken med sin grundare Mikael Cromsjö, som var först ut i Sverige med riktig alternativ journalism. Sedan kom förmodligen Yrsa Häggström med Bakom Kulisserna. När Torbjörn Sassersson startade Newsvoice och piratpartisten Kristoffer Hell föregångaren till Blueshift vet vi inte riktigt.

De andra sidorna heter jinge.se med läkaren Anders Romelsjö, som kommer från vänsterkanten, Pål Bergströms hemsida, Kanal second Opinion och Fritenk.

Ivan Björns nya blogg är mycket bra, men en liten doldis än så länge. Ivan är liksom White TV:s Henning Witte invandrare, den ene från Tjeckien, den andre från Tyskland.

Filmen nedan stödjer sig på Alexas rankning i brist på bättre. Alexa är en extremt opålitlig sida och kontrolleras av säkerhetstjänsterna, som skruvar siffrorna hej vilt efter deras behag. Därför skall man vara mycket försiktig med Alexas siffror, men ibland kan de ge viss fingervisning, i vilken härad man ligger med sin blogg.

Nya Tider är inte med i filmen nedan, då de mest sprids via tryckta exemplar. De har mer än 3 000 fasta prenumeranter. Grattis Nya Tider!

En vattendelare är t.ex. om ett medium vågar publicera Jüri Lina, en estnisk emigrant, som 1975 fick fly undan hemska kommunistiska förföljelser i Sovjet republiken Estland. En annan lackmus-test är Henning Wittes bankparasitmål mot Wallenbergarnas SEB.

De tio alternativa media som nämns i filmen nedan är Sveriges mediala framtid. De kommer inom kort ha trängt undan de stora lögndrakarna som SVT, DN eller AB. Även i Sverige börjar folk vakna och de blir allt fler.

Annat om Sveriges alternativa media på White TV:

GRATTIS Vaken.se till 10-årsdagen!

White TV fyller 3 - populäraste alternativa medium i Sverige;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.