Regeringen ger mördarregimen i Ukraina pengar för att köpa vapen

2015-03-12 21:15

Igår attackerade gammelmedia regeringen att Sverige avslutat sitt militära samarbete med en av världens grymmaste diktaturer, Saudiarabien. Nästan samtidigt gav statsminister Löfven på sitt Ukrainabesök igår 100 miljoner US dollar (cirka 860 miljoner kronor) i lån till naziregimen i Ukraina, som har enbart blod på sina händer. Utöver det lovade Löfven svenskt bistånd220 miljoner kronor per år fram till år 2020 och ett humanitärt stöd på 50 miljoner kronor. Han sade att lånet kommer att följa Internationella valutafondens (IMF:s) regler, men dessa förbjuder lån till länder som befinner sig i krig. Här kommer ingen kritik från journalisthororna.

Ukrainas premiärminister
Arsenij Petrovytj Jatsenjuk gör en Hitlerhälsning för sina nazistbödlar, han har blod på båda händer: blodet smittar av sig herr statsminister!

Porosjenko låter sin armé skjuta på civila bostadskvarter för att fördriva befolkningen ur de kol- och gasrika områden i östra Ukraina

Mats Ekberg skriver på twitterFörsvaret fick 500 miljoner av finasministern. Ukraina fick 850 miljoner. det gäller att prioritera

Inte bara att regeringen nonchalerar det svenska försvaret, som är i skriande behov av pengar för att kunna återuppstå ur den av moderaterna under kommando av Mossad grävda graven, så meddelade Deutsche Wirtschafts Nachrichten igår, att Ukraina nu skall öka sin försvarsbudget från 1,25 till 5,2 procent av sin fattiga BNP. Sputniknews bekräftar denna upprustning genom mest amerikanska vapenköp. Fram till Löfvens statsbesök igår fanns inga pengar för det.

Hur är det möjligt att regeringen ena dagen beslutar någonting som retar gallfeber på det hemliga etablissemanget, stopp av Saudi-avtalet, och samtidigt gör raka motsatsen: ger pengar till en annan massmördarregim för deras vapenköp, som skall användas i ett krig mot Ryssland, som lätt kan glida iväg till tredje världskriget där Sverige direkt blir indragen, som bankster-krafterna så länge har längtat efter? Kievregimen har redan flera gånger brutit mot vapenvilan i Ukraina.

Antingen var regeringen tvungen att göra en kompromiss p.g.a. Saudi-avtalet för den Mossad-uppbackade bankeliten (Wallenberg en av deras spelare) och det är därför Margot Wallström grodar ur sig felaktig- och dumheter gentemot Ryssland, som inte alls är aggressorn i Ukraina utan USA, NATO och EU. (F ö: Om Margot Wallström plötsligt skulle dö i cancer, hjärtinfarkt, mord genom ensam galning, olycka eller "självmord" så vet vi att Mossad ligger bakom!)

Eller så är regeringen offer för mind control. Jag har själv fått uppleva att flera av mina närmaste vänner i Sverige plötsligt talar nonsens om Putin och Ryssland, som om han vore minst lika farlig som Stalin under Sovjets värsta tid. De har inte begripit att det skett stora förbättringar i Ryssland just tack vare Putin. Mind control teknologin lyckas då förstärka tendenser som redan finns, den gamla rysskräcken. När däremot kärlek kommer med i spelet, då är det svårare för tankekontroll mekanismerna att styra fel. Framförallt Margot Wallström hade och har en stor kärlek till en av hennes bästa väninnor, Anna Lindh. Wallström vet att Mossad mördade Anna Lindh med hjälp av mind control teknologin över Mijailo Mijailovic, som är en helt oskyldig syndabock. Denna kärlek lyckades man förmodligen inte överstyra så att Wallström förmådde trycka igenom, att Palestina blir erkänd som stat, får en ambassad i Sverige och de av israel stödda diktatorer som våldtar det saudiska folket inte får fler vapenstöd av Sverige. Mellanösternpolitiken var mordorsaken i Anna Lindh fallet, men Ryssland och Ukraina var inte förknippat med Anna Lindhs modiga politik.

källa S-300; Kiev rustar upp för fullt efter vapenvilan och Löfven finansierar det = sossar och gröna gör nazister mäktigare

Hur det än är kan vi bara hoppas att Riksdagen stoppar Löfvens vansinne att ge över en miljard kronor till krigsdrivarna i Kiev, som nyligen utplacerade luftvärnsrobotsystemet S-300 (Nato-rapporteringsnamn SA-10 Grumble) trots vapenvilan. Istället borde dessa pengar gå oavkortat till det svenska försvaret, som förintades så gott som helt efter sänkningen av M/S Estonia 1994.

Bli irriterat på White TV även över det här: Satanisten och frimuraren Albert Pike och hans kännedom om de tre planerade världskrig;

Ukrainas nazijunta värre än Hitler;

Ukrainsk presidentkandidat: majoriteten i Ukraina vill varken ha EU eller deras nazister;

Hur Rothschild stal den ryska oljan och gas;

USA förstörde Rysslands industri under 1990-talet men Putin stoppade det;

Idag är det bättre att tillhöra Ryssland än USA eller EU - men Ukraina bör vara helt oberoende;

USA och Soros bakom upproret i Ukraina;

NATO:s Stay Behind krypskyttar mördade på Maidan: Fuck the NATO!;

Jacob Wallenberg har ingen moral i motsats till Margot Wallström;

Mossad mördade Anna Lindh;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.