Carl Bildt medansvarig för brand-massakern i Odessa

2014-05-03 18:04

Gammelmedia rapporterar om branden i Odessa den 2 maj 2014, som krävde över 100 dödsoffer, som om den bara uppstod. "Svensk media valde under fredagen att vinkla sin rapportering så att det skulle framstå som oklart huruvida personerna i byggnaden tillhörde regeringen eller oppositionen, trots att Reuters, AFP, Sky News och AP tydligt angav att offren för attacken var ryskspråkiga aktivister och att branden utbröt under regeringssidans framryckningar i området." rapporterar Fria Tider. Ingen, inte den ofria Fria Tider heller, gör dock tydligt att det var nazister från Pravy (höger) Sektor, som hade körts dit i bussar, för att ge Ryssland en anledning att gå in i Ukraina för att skydda den ryska minoriteten, vilket i sin tur skulle ge NATO/EU/USA "skäl" att starta tredje världskriget, vilket bankirerna på Wall Street så gärna vill ha.

Dessa yrkeskriminella nazister, som även mördade ca.100 oskyldiga på båda sidor Maidan med sina krypskyttar den 20/21 februari 2014, skulle enligt fredsavtalet från Genève (mitten april 2014) ha fråntagits sina vapen, vilket t.o.m. det ukrainska "parlamentet" beslöt nyligen. Men inget hände.

källa Carl Bildt medansvarig för dessa mordbrandoffer i Odessa

Istället bussades nazisterna på mestadels obeväpnade ryssvänliga demonstranter som fick fly till fackföreningsbyggnaden för att söka skydd. Då tände nazitrupperna eld på byggnaden med flit, för att mörda alla i huset. De som lyckades komma ut slogs ner direkt av Pravy Sektorn. Brandkåren hindrades från att rädda och släcka. Folk som i sin förtvivlan sprang ur fönstren in i döden hånades av de fascistiska mordbrännarna med: "Där är igen en fågel som gör sig klart till flyget!"

Polisen förblev passiv och ingrep inte. Guvernören för området Odessa, Wladimir Nemirowsky, lovprisade massmördarna. Han rättfärdigade sig med att det var nödvändigt att "neutralisera beväpnade terrorister". Dödandet skulle vara legalt utan domstolsförfarande. De ukrainska media jublade över att man framgångsrikt hade rökt ut separatisterna.

Hade det varit tvärtom, att ryssvänliga hade massakrerat västvänliga ukrainare, hade det blivit ramaskri i de förljugna svenska media. "I fredags dödades ett 40-tal människor i Odessa efter sammandrabbningar mellan regeringsanhängare och motståndare i Odessa vid Svarta havet." förvränger Tommy Schönstedt från Expressen. "Minst 31 personer omkom på fredagen när en fackföreningsbyggnad stacks i brand i Odessa i Ukraina, rapporterar Reuters." desinformerar DN. Inte ett ord om vem som satt eld på byggnaden med fullt uppsåt.

Naturligtvis står Carl Bildt på de massmördande nazisternas sida: "Horrible with at least 38 dead in Odessa. Seems to have started with pro-Russian attempt to get control of buildings. Violence must stop!Carl Bildt har jämt hälsat på och stött nazisterna i Ukraina, både före och efter putschen.

"Carl Bildt på möte med nazister i Odessa den 13.4 2014. Bakom honom den svartröda flaggan för Andra världskrigets Hitlerkollaboratör Stephan Banderas UPA. Bildt stöder EU krigsupptrappning mot Ryssland till försvar för Ukrainas delvis nazistiska kuppregering." skriver larouche.se

Alla de som har givit stöd till den odemokratiska statskuppen, som spolade upp tvättäkta nazister till regeringsmakt i Ukraina, samt alla journalister som tigit eller godkänt detta, som DN:s Peter Wolodarski t.ex., är medskyldiga till nazisternas härjningar i Ukraina nu. De är medansvariga att Europa står på branten till krig.

se även på White TV: Lysande film varför vi måste ta makten från banksters med filmen All Wars are Bankers Wars;

How the thugs killed over 100 Odessa inhabitants in the Trade Unions House;

IMF tvingar Ukraina till inbördeskrig: NATO-stridsvagnar rullar genom Österrike;

Det var inte OSSE folk utan NATO-spioner som fängslades i Öst-Ukraina;

Aftonbladet ljuger igen om Ukraina;

Judar tvingas fly från Ukraina;

Ryssland anklagar USA för Greystone legoknektar i Ukraina;

IMF:s pengar till Ukraina går till utländska banker och i gengäld förlorar Ukraina sina fysiska tillgångar;

Ukrainsk presidentkandidat: majoriteten i Ukraina vill varken ha EU eller deras nazister;

EU grundades av nazister och fascister;

Tyska regeringen upprörd över Tymosjenkos folkmords planer - den svenska tiger;

USA planerar falsk flagg attack mot Ukraina;

Nya bevis att USA/EU sidan låg bakom krypskyttarna på Maidan;

Kriminellt röstfusk i det nya ukrainska parlamentet;

Swedbank misstänks ha finansierat den bruna statskuppen i Ukraina;

Nu börjar det ekonomiska kriget om Ukraina och dess plundring;

NATO:s Stay Behind krypskyttar mördade på Maidan: Fuck the NATO!;

EU:s och Israels trupper i Ukraina före Putins; nya bevis att EU betalade "revolutionen"

DN, Aftonbladet och politiker som Bildt medansvariga för Kalla krigets utbrott;

Idag är det bättre att tillhöra Ryssland än USA eller EU - men Ukraina bör vara helt oberoende;

Carl Bildt stöder brottslingarna i Ukraina;

USA och Soros bakom upproret i Ukraina;

Ukraina skall bli ny USA/EU slav;

31 people die after radicals set Trade Unions House on fire in Ukraine's Odessa from Davor on Vimeo.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.